Uitslagen afgelopen weekend

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 03/05
  • 1627

Afgelopen weekend is de spanning om plek 2 alleen maar toegenomen. Blerick won enigszins verrassend met zeer ruime cijfers van Doetinchem, waardoor de Doetinchemmers naar plek 4 zakken. Volgende pot is Doetinchem - Boxmeer, bij winst van Doetinchem staan deze ploegen weer gelijk, en zal Civicum (bij winst) plek 2 betreden. Gaan de Cuijkenaren dan aan de haal met de play-offs?

Blerick tel ik al niet meer mee, die gaan met gierende banden richting de tweede klasse.

Onderin kán het toch nog spannend worden. Deurne heeft nog een aantal lastige potjes voor de boeg, maar toch zie ik liever het onsportieve Horst degraderen dan Deurne.. Horst heeft echter wel nog 4 hele lastige potjes voor de boeg: Civicum en Nuth thuis, Blerick en Apeliotes uit.. Hopelijk laten Civicum en Nuth zich niet gek maken door de scheidsrechters...
Reageren

Sofia Linde | 05/01

Home Nieuws News Jeugd Mededelingen Nieuws Uitslagen afgelopen weekend. Op zaterdag was de jeugd actief. Allereerst hadden we een succesvolle Mini dag op de club. De Cubs speelde ook thuis en hadden het zwaar tegen Gouda. De Junioren verloren nipt van DIOK. De Colts speelde bij Zaandijk tegen Pickwick Players een mooi gewonnen website.

Grasshopper | 05/05

Blerick zal zich over 2 websiteen kampioen maken.

2de plek wordt nog spannend. Nr. 2 t/m 5 op drie punten van elkaar verwijderd. Hoewel Boxmeer en Nuth het voordeligste programma hebben, zijn er dit jaar regelmatig onverwachte resultaten geweest.
Ik verwacht Boxmeer op de 2de plek, maar verbaas me niet als Nuth, Civicum, Doetinchem of Nuth met de eer gaat strijken.

Hoewel het een gezellig team is, zullen de mannen van Deurne hoogswaarschijnlijk playoff's gaan spelen.

Dikke BMW | 03/05

Boxmeer heeft absoluut de Beste papieren voor de 2e plaats. Liggen ook op pole position en hebben het in eigen hand dus die gaan de 2e plek ook pakken denk ik.

Onderin zal Deurne "gewoon" degraderen. Horst gaat inderdaad geen punten meer pakken dit seizoen, maar Deurne gaat ook geen 4 punten bij elkaar sprokkelen. En zoals Driesje als zegt is Deurne wel beter dan een willekeurige 4e klasse ploeg dus uiteindelijk zien we de mannen volgend jaar weer terug.

Blerick inderdaad de terechte kampioen. Heeft voor een derde klasse ploeg een bijzonder sterke selectie. Denk dat ze zich ook in de 2e klasse vrij eenvoudig staande weten te hoUden

Ries Droelvink | 03/05

Plaats 2 kan nog echt alle kanten op. Civicum staat na de volgende speelronde op plaats 2, mits ze zich niet gek laten maken in Horst. Met het resterende programma zie ik ze echter niet op plek 2 eindigen. Denk dat Boxmeer en ook Nuth de Beste papieren hebben gezien het resterende programma voor beide ploegen. Seizoen voor Doetinchem eindigt in een mineur. Hebben erg veel moeite met een ploeg die hoge druk zet en hebben ook nog lastige potten voor de boeg. Hoe dan ook, het maakt eigenlijk toch niks uit wie er tweede wordt aangezien elke ploeg uit 3D toch kansloos is in de play-offs.

Deurne zal waarschijnlijk in aanmerking komen voor de play-outs al wil ik ze nog niet helemaal afschrijven. Hebben toch een paar aardige resultaten geboekt, maar komen helaas individuele klasse tekort. Normaliter pakt Horst geen punten meer, maar de scheidsrechters thuis zullen proberen daar verandering in te brengen. Als Nuth en Civicum het hoofd koel hoUden, winnen ze uit bij Horst. Minimaal twee overwinningen voor Deurne zie ik echter ook niet gebeuren. Beide ploegen maken denk ik wel een aardige kans in de play-outs.

Blerick wordt gewoon verdiend kampioen. Zullen zich in de tweede klasse ook wel veilig spelen.

Bamibal | 03/05

Wat zijn jullie gedachtes over de mogelijk eindstand? Wie wordt 2e en wie gaat er play-outs spelen?