Voorspellingen 1-5 3D

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 25/04
  • 1671

Apeliotes - Deurne
Blerick - Doetinchem
Boxmeer - Tegelen
Civicum - Venray
Nuth - Bemmel
Wijchen - Horst
Reageren

Lart ban Voon | 28/04

Apeliotes - Deurne 5-2
Apeliotes gaat zich belonen door de komende weken punten te pakken tegen de concurrenten. team hockeyend simpelweg beter dan Deurne, wat zich op kan gaan maken voor de play-outs.

Blerick - Doetinchem 4-3
Kraker van de week! Doetinchem zal vechten voor wat het waard is, maar komt tekort tegen Blerick, wat na deze week officieus kampioen is.

Boxmeer - Tegelen 4-1
Boxmeer beter dan tegelen.

Civicum - Venray 5-4
Spannende website. Thuisvoordeel Civicum en de wat mindere verdediging van Venray zorgen voor een nipte overwinning voor Cuijck.


Nuth - Bemmel 5-1
Het toch al vrij zwakke Bemmel is zeker na zo'n lange autoreis kansloos tegen Nuth.

Wijchen - Horst 4-2
Horst matige ploeg en Wijchen thuis gewoon sterker.

Loenen Heren 1 | 26/04

Toevallig een team die nog een website wil spelen op 19 juni 2016?

Wij stormen af op de play-offs en willen graag nog in de week voorafgaand aan deze belangrijke dag een serieuze oefenpot spelen.

Laat het gerust weten via chris_marbus@hotmail.com als je hiervoor openstaat.

Bedankt alvast!

Gokje | 26/04

Apeliotes - Deurne 4-1
Net zoals tegen Bemmel gaan de stUdenten op zaterdag flink op stap want deze website winnen ze toch wel. Op halve kracht scoren ze er een paar en Deurne maakt er eentje uit een verdwaalde counter.

Blerick - Doetinchem 6-2
Thuis hebben ze in Blerick nog geen punt laten liggen en ik verwacht dat ze dit tot de laatste website vol gaan hoUden. Doetinchem in vrije val krijgt voor de 3e website op rij klop. De enige vraag die nog rest is wanneer worden de Blerickse mannen kampioen? Uit bij Bemmel al?

Boxmeer - Tegelen 4-1
De Boxmeerse trein komt langzaam op gang. Goede timing want na deze website is de belangrijkste pot van het seizoen voor ze uit bij Doetinchem. Thuis tegen Tegelen gaan ze geen punten laten liggen in de strijd om plek 2, puur gezien het feit dat ze een klasse beter zijn.

Civicum - Venray 2-2
Verrassing van de week. Venray vindt plots een deel van de vorm terug en de hoop van Civicum wordt zo de grond in geboord.

Nuth - Bemmel 5-1
De mannen uit het zuiden van Limburg hoUden zicht op playoffs. Bemmel krijgt een goaltje cadeau als troost. Succes in de 4e klasse.

Wijchen - Horst 4-0
Zodra Horst uit speelt zijn ze niets beter dan Bemmel. Zonde dat die ploeg thuis zoveel punten heeft gepakt. Wijchen veel sympathieker en de punten zijn hun dan ook wel gegund.

Bamibal | 26/04

Apeliotes - Deurne 5-0
Van 7-0 tegen de nummer 2 naar 2-3 winst tegen de nummer laatst. Kan alleen bij de stUdentjes zo lekker wisselvallig spelen. Dit weekend wordt er weer lekker ruimschoots gewonnen. Deurne kan in theorie de play-outs nog ontwijken, maar gezien het lastige programma (Nuth thuis - blerick uit - Boxmeer thuis - tegelen uit) gaat dat niet lukken.

Blerick - Doetinchem 4-2
Blerick is al zo goed als zeker van de titel, en bij winst op Doetinchem kan de platte kar alvast van stal gehaald worden. Doetinchem moet na dit verlies serieus gaan vrezen voor hun plekje in de play-off's.

Boxmeer - Tegelen 4-1
Boxmeer ruikt bloed. Weet dat Doetinchem een loodzware pot heeft en dus bij winst op Tegelen de 2e plaats voor het oprapen ligt. Boxmeer pakt dan ook de punten en zal volgende week met 3 punten voorsprong richting Doetinchem afreizen.

Civicum - Venray 5-2
Ook voor de Cuijkse mannen lonkt de 2e plaats. Waar tot voor kort het seizoen als een nachtkaars uit leek te gaan, is er nu toch weer hoop. Venray speelt nergens meer om, maar zal zijn huid toch duur willen verkopen.

Nuth - Bemmel 6-1
Ook voor de Zuid-Limbo's lonken promotiekansen. Knappe overwinning in Doetinchem zorgt voor een spannend slot van de competitie voor plek 2. Bemmel moet er aan geloven.

Wijchen - Horst 3-0
website die echt helemaal nergens om gaat. Wijchen wil dolgraag maar kan simpelweg niet, Horst wil niet en kan niet. Publiek besluit in de pauze dat het in het clubhuis een stuk gezelliger is dan buiten langs het veld.

Voorspeller3 | 26/04

Apeliotes - Deurne 5-0
Makkelijke thuiswinst voor de stUdenten

Blerick - Doetinchem 4-5
Doetinchem herpakt zich en doet Blerick pijn

Boxmeer - Tegelen 4-1
Makkelijke winst voor Boxmeer na de grote winst afgelopen week

Civicum - Venray 2-4
Makkelijk scorende ploeg uit Venray pakt de puntjes in Cuijk doordat zij overmoedig zijn

Nuth - Bemmel 3-2
Lange reis voor niets voor de jongens van Bemmel, Nuth weet de puntjes nipt thuis te hoUden

Wijchen - Horst 3-1
Beide teams erg wisselvallig, Wijchen trekt toch aan het langste eind thuis