Voorspellingen 3D 24-4

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 18/04
  • 1902

Bemmel - Apeliotes
Boxmeer - Wijchen
Deurne - Civicum
Doetinchem - Nuth
Tegelen - Blerick
Venray - Horst
Reageren

Bas van Eeden | 20/04

Bemmel - Apeliotes: 0-5
Apeliotes is in vorm, met name de rechtsvoor is moeilijk af te stoppen, bovendien is hij ook Best wel knap. Dit levert hen deze week weer een simpele overwinning op. Rechtsvoor scoort er vier!

Boxmeer - Wijchen: 4-2
Wijchen begint beter te hockeyen, maar het fysieke van Boxmeer geeft hier de doorslag

Deurne - Civicum: 2-6
Deurne uit, altijd lastig. Maar Civicum is simpelweg een betere ploeg, wat resulteert in een relatief eenvoudige overwinning voor de Cuijckse heren

Doetinchem - Nuth: 5-3
Doetichem gaat voor eerherstel en Nuth wordt hier het slachtoffer van, wat in uitwebsiteen toch al belachelijk weinig punten haalt.

Tegelen - Blerick: 1-6
Blerick is te goed om hier de punten te laten liggen. Tegelen scoort één eretreffer.

Venray - Horst: 5-3
Venray ploeg met veel (im)potentie, maar komt er laatste weken niet helemaal lekker uit. Toch beter dan het slappe Horst, wat naar mijn niet zo bescheiden mening, te hoog op de ranglijst staat.

Grashopper | 19/04

Grote schokker in Nijmegen!! 7 - 0 Niemand zien aankomen. Chapeau voor Apeliotes.

Bemmel - Apeliotes: 0-5
Zuid-Gelderse derby. Bemmel scoort gemiddeld 2x per website, maar zal tegen een sterke verdediging stuiten en zal weinig kansen kunnen creëren. Normaliter scoort Apeliotes niet veel, maar heeft duidelijk het scoren op de rails in de 2de seizoenshelft, maar de monsteruitslag van vorige week zal waarschijnlijk niet gehaald worden. Bemmel degradeert definitief.

Boxmeer - Wijchen: 4 - 2 .
Boxmeer won de vorige website tegen Wijchen met dezelfde cijfers. Hoewel Wijchen beter begint te hockeyen, zal het niet genoeg zijn bij Boxmeer uit. Spannende website dat zeer gelijkwaardig verloopt, maar Boxmeer haalt meer uit haar kansen.

Deurne - Civicum: 1 - 3
Deurne uit.. Altijd lastig. Sommigen zeggen door het extra zetje van het thuispubliek, anderen leggen de oorzaak ergens anders... Toch zal dit 'zetje' in de slotfase niet uitmaken. Civicum neemt de punten mee.

Doetinchem - Nuth: 5 - 4
Doetinchem wilt laten zien dat het kampioenschap nog niet buiten bereik is, afgezien dat ze het niet meer in eigen hand hebben na de - en sorry dat ik het zeg - beschamende nederlaag van vorige week. Jonge ploeg dat nog moet leren verdedigen aangezien ze 1 doelpunt minder hebben geïncasseerd dan Horst. De website zal redelijk gelijkwaardig zijn. Beide ploegen spelen graag counteroffensief afgewisseld door een puik scoopje. Veel doelpunten tot resultaat. Leuk voor het publiek, waarbij de thuisploeg aan het langste eind trekt.

Tegelen - Blerick: 3 - 3
1st Mid-Limburgse derby. Tegelen bezit over een nieuw ingelegd waterveld dat moeilijk bespeelbaar is voor uitploegen. Ik verwacht dat Blerick moet wennen en door strafcorners eerste helft tegen een achterstand aanloopt. 2de helft laat Blerick zien dat het beter is, maar komt te laat met de oplOssingen voor de overwinning.

Venray - Horst: 4 -1
2de Mid-Limburgse derby. Venray is niet lekker begonnen in 2016. Moeizame overwinningen bij Bemmel en Deurne. Vandaag komt de bevrijdende overwinning dat dient als een springplank voor het linkerrijtje. 10de plek is een goede inschatting voor Horst's eindklassering. Zou Deurne nog een paar keer stunten, wordt het nog spannend.

Hopelijk wordt het een stralende zondag. Aan iedereen succes gewenst!!

Ries Droelvink | 18/04

Bemmel - Apeliotes: 1-6
Eenvoudige overwinning voor de studs die duideiljk in vorm zijn. Spelen zich de komende weken veilig. Voor Bemmel valt het doek vandaag definitief.

Boxmeer - Wijchen: 2-3
Wijchen pakt eindelijk een keer een goede uitoverwinning. Zijn hockeyend sterk, maar mentaal vaak nog te zwak. Hier lijkt echter verbetering in te zitten na de winterstop. Boxmeer is klaar.

Deurne - Civicum: 3-2
Verrassing van het weekend. Deurne zet stijgende lijn voort en krijgt Apeliotes en Horst weer in het vizier. Ze moeten deze eigenlijk ook wel pakken willen ze nog zicht hoUden op rechtstreekse handhaving. Civicum laat zich weer buitenshuis verrassen en toont daarmee aan helemaal niet klaar te zijn voor plaats 2.

Doetinchem - Nuth: 6-2:
Superboertjes willen zich revancheren na de oorwassing van afgelopen weekend. Nuth lijkt daarmee een ideale tegenstander die al hijgend het veld opstappen van de lange autorit. Het regent weer flink scoops en doelpunten in Doetinchem.

Tegelen - Blerick: 2-5
Degelijke overwinning van Blerick bij de buren. Tegelen is al veilig en weet zich moeilijk te motiveren.

Venray - Horst: 6-1
De kinders van Venray krijgen vandaag eindelijk wel een keer waar ze recht op hebben: 3 punten. Horst krijgt alle hoeken van het veld te zien en is slechts figurant. Zonder de scheidsrechters thuis hadden ze hoogstwaarschijnlijk ook wel een paar plaatsen lager gestaan. Hockeyend niet veel beter dan Bemmel.

lartbanvoon | 18/04

@Bamibal
Doetinchem had eigen scheidsrechter(s) meegenomen, dus die impact lijkt me wel meevallen. Apeliotes was qua veldspel gewoon een klasse beter


Bemmel - Apeliotes 1-6
Apeliotes heeft de top 5 van de competitie gehad en het is nu tijd om spijkers met koppen te slaan en punten te gaan pakken tegen directe concurrenten, een categorie waar Bemmel echter niet bijhoort

Boxmeer - Wijchen 1-2
Boxmeer is maar een naar ploegje, dat zodra het met 1-0 voorkomt tijd gaat rekken en er verder alles aan doet om deze voorsprong te behoUden. Wijchen is echter in vorm, waardoor de achterstand wordt omgebogen in een terechte overwinning

Deurne - Civicum 1-3
Dat Deurne heeft gewonnen in horst is voor velen een wonder. Civicum doet echter gewoon wat het moet doen, een zakelijke overwinning boeken

Doetinchem - Nuth 4-2
Doetinchem heeft geleerd van het goede veldspel van Apeliotes, maar heeft wel een tik gekregen, waardoor de doelpuntenmachine weer even op gang moet komen. Nuth thuis en uit is een wereld van verschil, waardoor de 3 punten in Doetinchem blijven.

Tegelen - Blerick 1-5
Tegelen doet het boven verwachting goed dit seizoen, maar wordt eenvoudig aan de kant gezet op het eigen waterveld, omdat Blerick een maatje te groot is

Venray - Horst 3-0
Venray zit in de hoek waar de klappen vallen de laatste tijd. Horst heeft dit hele seizoen echter nog geen vuist kunnen maken, waardoor het niet de genadeklap kan geven en zelf wordt weggetikt door Venray

Bamibal | 18/04

Even een terugblik op afgelopen weekend.. want wat is er in godsnaam in Nijmegen gebeurd? Doetinchem dat maarliefst met 7-0 klop krijgt?? Scheidsen impact gehad of Doetinchem een collectieve offday? Kan natuurlijk altijd gebeuren maar om dan meteen met 7-0 een pak slaag te krijgen is wel heel erg overdreven.. Ben benieuwd naar de verhalen!


Bemmel - Apeliotes 2-7
StUdentjes in vorm, Bemmel is zo goed als gedegradeerd. Zie de studs er ook deze week wel weer 7 in leggen.

Boxmeer - Wijchen 4-2
Ook Boxmeer kreeg afgelopen weekend een klein pak slaag. 5-1 tegen de titelconcurrent moet toch hard binnenkomen. Definitief afgehaakt voor de titel nu, maar zal alles op alles zetten om plek 2 en dus play-offs nog te behalen.

Deurne - Civicum 2-4
Deurne wint in Horst, dat is misschien naast de overwinning van Apeliotes op Doetinchem wel het meest opvallende van afgelopen weekend. Hoe dan ook, deze overwinning komt te laat; degraderen gaan de mannen uit Deurne uiteindelijk toch wel. Civicum Pkat de 3 punten.

Doetinchem - Nuth 6-2
Thuis in hun vertrouwde zandbak willen de Doetinchemse mannen zich herpakken. Waar afgelopen weekend de tranen vloeiden is het deze week weer koek en ei. Nuth is uit niet sterk en Doetinchem is thuis weer bijzonder sterk. 1+1=2, Doetinchem wint en maakt zich op voor de allesbesLissende website tegen Blerick.

Tegelen - Blerick 2-6
Blerick gaat geen fout maken één week voor de website tegen Doetinchem. De mannen van Blerick kunnen beter overweg met het waterveld dan Tegelen zelf. Tegelen doet wat het kan, maar Blerick is gewoon beter en effectiever. 3 punten.

Venray - Horst 3-1
Het loopt van geen kant bij Venray. Ploeg barst van het talent maar het wil dit seizoen maar niet lukken om consistent te presteren. Horst is echter nog slechter en speelt uit. Daar hebben ze dus geen scheidsrechters die de mannen in het geel een handje helpen. 3 punten blijven dus in Venray.

Gokje | 18/04

Bemmel - Apeliotes 1-5
De stUdenten hebben elkaar gevonden na de winterstop, veel punten gepakt met als hoogtepunt de zeer verrassende 7-0 van afgelopen weekend. Gaan tegen Bemmel ook gewoon met 3 punten van het veld af.

Boxmeer - Wijchen 2-2
Ook Wijchen lijkt na de winterstop een stuk sterker te zijn dan ervoor. Of ze Boxmeer thuis echter af kunnen stoppen in deze burenruzie? Laten we het hoUden op een gelijkspel.

Deurne - Civicum 2-4
Hoe Deurne heeft kunnen winnen in Horst is mij een raadsel. Civicum heeft nog niet kunnen overtuigen maar mag deze pot met het oog op mogelijke playoffs natuurlijk niet verliezen. Doen ze dan ook niet.

Doetinchem - Nuth 6-1
Het verlies van Doetinchem uit bij Apeliotes kwam voor iedereen als donderslag bij heldere hemel. De mannen zullen zich willen herpakken en dus moet Nuth het ontgelden. Het is voor Doetinchem te hopen dat ze volgende week bij Blerick niet eenzelfde offday gaan hebben.

Tegelen - Blerick 3-5
Lokale derby, dus zal Blerick niks cadeau krijgen. Tegelen komt in de eerste helft op voorsprong doordat Blerick dit te makkelijk opneemt en het kampioenschap al bijna viert. De snelle spitsen worden net op tijd wakker om het tij te keren.

Venray - Horst 2-2
De jonge honden uit Venray lijken de weg kwijt te zijn. Het geluk voor ze is dat de situatie bij Horst niet anders is. Wordt dus een gelijkspelletje.

Eerdere Topics poule D