Voorspellingen 3D 17-4

Geplaats door: Bierhapper ( )

  • 3D
  • 11/04
  • 1736

Horst - Deurne 3-1
Horst stelt de welbekende 12e en 13e man weer eens op. Ook de potjes tegen een iets mindere tegenstander moeten gewonnen worden.

Apeliotes - Doetinchem 2-6
Doetinchem is in vorm. Deelde een rake klap uit aan Civicum en trekt deze lijn door naar Nijmegen. Stuudjes vinden hun geluk in de 3e helft.

Blerick - Boxmeer 4-1
Blerick moet winnen om de eerste plaats te behoUden en zal dat ook doen, echter zal dit niet eenvoudig gaan. Blerick op eigen veld toch echter de baas.

Civicum - Bemmel 5-1
Verwacht niet veel van laagvlieger Bemmel, horen niet meer thuis in de 3e klasse. Geen problemen voor Civicum met een beetje hulp van de arbitrage.

Nuth - Tegelen 2-2
Tegelen doet het de laatste weken ook niet onaardig. Denk dat Nuth hier nog een aardige kluif aan zal hebben. 2 velddoelpunten van Nuth, 2 strafcorners van Tegelen.

Wijchen - Venray 4-3
Weet iemand wat er met Venray aan de hand is? Winnen de potjes maar nipt tegen de laagvliegers.. Er zal dan ook in Wijchen niet gewonnen worden, ook al maakt de rechtsbuiten er 3. Gelukkig heeft de coach kindercola mee als troost.
Reageren

Dries | 17/04

Wat is er gebeurd bij Apeliotes - Doetinchem?

Beertje | 13/04

Nou zal ik er dan ook maar even mijn mening geven.
Nuth en de scheidsen kan idd wat thuis voordeel uitkomen maar dat heeft iedere club zo simpel is het.
3e en 4e klasse ontkom je er niet aan.
Maar om hier nu zo over door te gaan.
En als je feiten aanhaalt Nuth speelt buitenshuis ook prima hebben we zelf mee mogen maken.
Gelijk bij Civicum nipt verlies bij Boxmeer en blerick en ook bij apoliotes zegt genoeg.
7 punten als we precies zijn hebben ze buitenshuis.
Maar goed ik heb ergere dingen gezien dit seizoen.
Maar laten we dit nu eens gewoon achter ons als je echt beter bent dan win je zo simpel is het.
Dit geldt ook voor Nuth en hun verslag.
Dit is alles wat ik hier over kwijt wil.

Horst - Deurne 3-1 Deurne kan zich opmaken voor de nacompetitie. Horst veilig en kan volgend seizoen weer lekker in de 3e klassr ballen. Deurne ervaring rijker en kan weer strijden om terug te keren naar de 3e.

Apeliotes - Doetinchem 2-6 de mannen van de graafschap scoren uit net niet zoveel als thuis maar winnen deze pot gemakkelijk en voeren de druk op en maken zich op voor de kraker tegen blerick.

Blerick - Boxmeer 5-2 Boxmeer slechts figurant in deze website die blerick gaat winnen. Blerick zal ook moeten met de hete adem van doetinchem. Ook blerick bereid zich voor op de kraker tegen de mannen van doetinchem waar het kampioenschap gewonnen kan worden.

Civicum - Bemmel 7-0 de mannen uit cuijk zullen zich sterk herstellen van het drama van vorige week. De corner loopt weer als vanouds en de biertjes smaken weer een stuk beter in cuijk. Bemmel is zoals het hele seizoen te zwak om mee te draaien in de 3e klasse en zal zich weer moeten bewijzen in de 4e klasse

Nuth - Tegelen 3-1 de snelle spits van Nuth heeft weer een geweldige website zoals hij het hele seizoen als heeft laten zien. Keep en zijn mannen achterin weer solide zoals het hele seizoen. Beide teams doen het verrassend goed en leuke pot. Nuth heeft nog iets recht te zetten van eerder dit seizoen als ik me niet vergis

Wijchen - Venray 4-2 Wijchen speelt veel beter dan begin van seizoen en helaas is dat te laat maar daardoor stijgen ze wel nog wat plaatsen. Venray merkt steeds meer dat ze zonder hun vaste oude kern het moeilijk hebben on deze klasse. Misschien toch maar wat ervaring bij halen voor komend seizoen.


@Nuth | 13/04

Ach, iedereen weet nu toch dat je als uitspelende ploeg het altijd lastiger hebt door de scheidsrechters? Daarom zal iedere ploeg thuis meer punten pakken dan uit. Als je écht vele malen beter bent dan de tegenstander pak je de punten, speel je zelf matig en geef je de tegenstander en dus ook de 12e en 13e man de kans om mee te doen dan zal dit ook gebeuren.

Het niveau van scheidsrechters is gewoon dramatisch in de 3e klasse, en dat zal helaas ook zo blijven. We zullen ermee moeten leren leven...

@Nuth | 13/04

gelukkig staan jullie er zelf om bekend altijd de Beste arbiters op te stellen!

??anno??16 | 13/04

Laat ik beginnen met het thuisvoordeel in de ooo zo mooie 3de klasse.... Het betreft hier 2 extra personen die jammer genoeg steeds vaker hun stempel op websiteen drukken.... Dit geldt natuurlijk niet voor iedere club, maar waar er gevochten moet worden voor de punten worden de 12de en 13de man ,tot ongenoegen van de tegenstanders, te pas en te onpas ingezet. Toch moeten we het niet groter maken dan het is. Zoals een groot sportman ooit zei: "maak je er 1 meer dan je tegenstander, dan win je de website."

Horst - Deurne 3-2
7 websiteen te gaan, 8 punten los van de gevaarlijke directe degradatie positie, 3 punten los van de vervelende na-competitie positie. Wat gaat Horst daar aan doen? Juist ja de resterende thuiswebsiteen proberen te winnen. Horst had het afgelopen week al lastig in Bemmel (3-4 winst) en zal deze week ook geen makkie hebben met Deurne. Strafcorners zorgen uiteindelijk "opnieuw" voor een ontsnapping: laatste minuut van de website valt de bevrijdende treffer.

Apeliotes - Doetinchem 1-5
StUdenten van Apeliotes zijn gewoon een leuk blijvertje voor de 3e klasse. Verder geen team dat hoge kan gooien en dit seizoen misschien wel play-outs moet gaan spelen.... Doetinchem is de ploeg in vorm en laat in de 2e helft zien dat conditie wel degelijk een doorslaggevende factor is. Mooi streven voor Doetinchem om meer dan 100 doelpunten dit seizoen te gaan maken.

Blerick - Boxmeer 4-2
De nummer 1 tegen de nummer 3. Ik zet een aantal nummers 1 tegen nummers 3 voor jullie op een rijtje: Ajax - Feyenoord, Leicester - Arsenal, Bayern - Herta, Barcelona - Real. Met die laatste kunnen we het qua punten het Beste vergelijken, het gat tussen die 2 is namelijk 4 punten, bij onze 1 vs 3 is het gat 5 punten. Toch gok ik niet op een El' Classico uitslag zoals die afgelopen weekeinde in Spanje. Blerick hoeft namelijk niet alleen te teren op een drietal aanvallers die het spel moeten maken, maar moet een teamprestatie leveren. Boxmeer zal wat tegengas leveren maar is uiteindelijk niet opgewassen tegen een meer volwassen ploeg, die al zo enorm uitkijkt naar die 2e klasse volgend jaar. Strafcorner met het draaitje levert weer een doelpunt op. Daarnaast 3 velddoelpunten waar er 2 van "uit het boekje" zijn. Boxmeer haakt af voor de titelstrijd.

Civicum - Bemmel 3-0
Bemmel heeft de handdoek in de ring gegooid. Civicum werd met dubbele cijfers van de mat gehockeyd afgelopen weekend en wat is er dan mooier dan de week erna tegen de nummer laatst spelen. Civicum moet er weer even inkomen maar kan het thuis publiek wel weer trakteren op een overwinning. Good for you boys!

Nuth - Tegelen 2-1
Nuth staat ?zoals verwacht? na afgelopen week nog steeds op 24 punten. Zoals ik vorige week al begon: 4 van de 24 punten zijn buitenshuis opgehaald. Deze week tegelen thuis. Ik gok dat het resultaat uit thuis websiteen van 20 naar 23 punten gaat stijgen. Tegelen vecht voor wat het waard is maar is uiteindelijk ook niet Bestand tegen het aantal corners dat gegeven wordt. Laatste strafcorner gaat er met geluk in en de coach van Nuth kan weer tevreden met zijn 12de en 13de man.

Wijchen - Venray 3-0
Venray verkeerd in zwaar weer. Het gerucht gaat dat een van de jongens de gameboy van de ander gestolen heeft. Dit heeft er toe geleid dat er al weken een grootschalig onderzoek op de club bezig is en de jongens hun hoofd er op het veld niet bij kunnen hoUden... Wijchen profiteert hier natuurlijk maar al te graag van en geeft de Venrayse jeugd een pak slaag. Hopen dat dit het moment is dat Venray weer opnieuw leert lopen, want eerlijk is eerlijk als deze ploeg in vorm is, is het de leukst hockeyende ploeg van de 3e klasse.

@Nuth | 12/04

Als er in de websiteverslagen zo vaak over geschreven wordt en het iedere keer dezelfde clubs betreft, zit er waarschijnlijk een kern van waarheid in.. Misschien wil je dit niet onder ogen zien? Niet ons probleem.

@Nuth | 12/04

Ik kan met voorstellen dat onze Duitse vrienden de scheidsrechters vaak niet kunnen begrijpen. Het Nederlands valt immers ook nog niet mee...

Nuth | 12/04

@Nuth...

Wanneer hoUden jullie nou eens op met zeiken over de arbitrage bij uitwebsiteen? Ieder uitverslag staat er vol van.... Het ligt nooit aan jullie, altijd aan een ander. Te triest gewoon..

En helemaal als je het verschil in punten ziet wat je thuis en uit behaalt. Thuis zijn jullie namelijk ongeslagen.... Nu wil ik niet insinueren maar.... juistem!

Dus hou op en prijs je keeper dat hij minstens 5/6 plaatsen voor jullie verdient.

Hansie | 11/04

Horst - Deurne: 3-3
Deurne vecht voor zijn laatste kans en moeten eigenlijk 3 punten pakken om nog enige kans te behoUden op rechtstreekse handhaving. De boeren uit Horst krijgen echter hulp van Jut en Jul. Hoog opgelopen frustraties zorgen voor veel kaarten.

Apeliotes - Doetinchem: 3-5
De studs geven alles, maar komen tekort tegen een stabiel Doetinchem. Zij behoUden volledig terecht de tweede plek met kans op misschien zelfs meer. website tegen Blerick staat allang vet onderstreept in de agenda.

Blerick - Boxmeer: 4-1
Boxmeer uit tegen een minstens zo'n goede tegenstander betekent automatisch 0 punten. Zijn na vandaag ook uitgespeeld.

Civicum - Bemmel: 6-1
Bemmel werkt hard, maar komt simpelweg veel te kort. Civicum is blij dat het na het verschrikkelijke pak slaag de zwakste ploeg op bezoek krijgt. Zullen overigens ook geen aanspraak meer maken op plek 2.

Nuth - Tegelen: 4-2
Nuth uit is doorgaans een kansloze pot. Echter is dit toch al een pot om des keizers baard. Beide ploegen gaan niet veel meer stijgen of zakken op de ranglijst. Toch knap van Tegelen.

Wijchen - Venray: 4-3
Wijchen zal de punten thuis moeten hoUden om nog wat van het seizoen te maken. Matige verdediging van Venray breekt ze vandaag wel op.

Frikandel | 11/04

Horst - Deurne 4 - 1
Allebei matige teams. Maarja de 12e en 13e man van Horst zullen voor de punten gaan zorgen. Deurne kan zich opmaken voor de degradatie websiteen.

Apeliotes - Doetinchem 3 - 7
Altijd veel doelpunten bij de websiteen van Doetinchem. Ik verwacht dan ook dat er in deze website weer veel gescoord zal worden. Apeliotes is wel in vorm dus het wordt een lastige website voor Doetinchem.

Blerick - Boxmeer 3 - 2
Magere overwinning voor Blerick dat Doetinchem in de nek voelt hijgen. Kunnen zich geen fouten meer veroorloven.

Civicum - Bemmel 5 - 3
Civicum wilt zich revancheren na de pakslaag van Doetinchem. Krijgen het toch nog lastig met Bemmel, maar scoren in de laatste 10 minuten 3x. Bemmel speelt nog voor spek en bonen mee in deze competitie.

Nuth - Tegelen 3 - 2
Nuth en Tegelen allebei verrassend hoge posities. Zijn aan elkaar gewaagd, maar Nuth heeft het thuisvoordeel..

Wijchen - Venray 4 - 4
Tjah allebei hadden ze andere verwachtingen van dit seizoen.

Bamibal | 11/04

Horst - Deurne 4-2
Horst is de bovenliggende partij, maar zal ook in deze website de man met fluit nodig hebben om de pot te pakken. De play-outs komen voor Deurne toch met de week dichterbij.

Apeliotes - Doetinchem 2-3
Doetinchem absoluut in vorm, maar dat geldt ook voor Apeliotes. Wisten ook Boxmeer op een gelijkspel te hoUden, en het ziet er lang naar uit dat dat tegen Doetinchem ook gaat gebeuren. Individuele klasse van de spits van Doetinchem zorgt voor de 3 belangrijke punten.

Blerick - Boxmeer 3-1
Altijd een lastige pot voor Blerick. Verwacht echter dat de Limburgse mannen er vol op klappen, wetende dat Doetinchem in hun nek hijgt. Punten blijven dan ook in Blerick en Boxmeer haakt af in de strijd om de titel.

Civicum - Bemmel 5-1
Civicum wil zich maar wat graag herstellen na het ongelooflijke pak slaag in Doetinchem. Wat een dramatische 2e seizoenshelft voor de mannen uit Cuijk..

Nuth - Tegelen 3-1
Tegelen en Nuth beide in vorm. Nuth speelt echter thuis en daar staat man met fluit zeer aanwezig te fluiten. Benieuwd of Tegelen zich hier tegen weet te wapenen.

Wijchen - Venray 4-2
Loopt totaal niet bij Venray, matige uitslagen tegen lager geplaatste tegenstanders. Denk dan ook dat Wijchen de punten thuis houdt.

Eerdere Topics poule D