3D 10-4

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 04/04
  • 1475

Doetinchem - Civicum 3-2
Als Civicum nog enigszins aanspraak wil maken op de 2e plaats moeten ze deze pot winnen. Doetinchem laat dit echter niet gebeuren en houdt de druk op Blerick hoog.

Bemmel - Horst 2-4
website om des keizers baard. Gezien de uitslagen van Bemmel de 2e seizoenshelft zijn ze wel beter gaan hockeyen, maar het zal ze nog steeds weinig punten op gaan leveren.

Blerick - Wijchen 5-1
Blerick weet dat het zich nu geen misstappen mag veroorloven en dit gebeurt dan ook niet. Wijchen dient als figurant.

Boxmeer - Nuth 2-2
Nuth en Boxmeer zijn zeer aan elkaar gewaagd. Nuth zal het spel gaan maken en Boxmeer speelt het geliefde counterspel. Nuth echter de bovenliggende partij maar vergeet 3 punten mee te nemen naar het diepe zuiden.

Deurne - Venray 2-4
Deurne moet deze pot winnen om aan de play-outs te ontkomen. Indien er niets geks gebeurt met de scheidsrechters dan verwacht ik dat Venray deze pot toch vrij eenvoudig binnensleept.

Tegelen - Apeliotes 5-3
Tegelen teert puur op de corner, velddoelpunten maken ze amper. Als je dan thuis speelt krijg je veel corners en win je de pot, simpel.
Reageren

Grashopper | 09/04

Doetinchem- Civicum: 4 - 0
Op het trage Doetinchemse veld wordt het lastig counteren voor de mannen uit Cuijk. De thuisploeg heeft een sterke corner en zijn op het veld beter.

Bemmel - Horst: 1-2
Bemmel wordt steeds beter. Zal helaas nog niet genoeg zijn om punten te pakken.

Blerick - Wijchen: 6 -3
Blerick wint niet gemakkelijk. Zal door fysiek speel in de tweede helft de website laten kantelen.

Boxmeer - Nuth: 4-2
Boxmeer's counterspel gaat in de eerste helft een bittere pil zijn voor Nuth. Tweede helft gaat gelijk op.
Deurne - Venray: 4-3
Een stuntwebsite gaat plaatsvinden. Met veel strijdlust, waarin wat kaarten gaan vallen, pakt de thuisploeg in de tweede helft de overwinning.

Tegelen - Apeliotes: 2 - 4
Spannende website met veel corners. Apeliotes zal door beter veldspel de winst uit Limburg meenemen.??anno??16 | 07/04

Doetinchem 2-1 Civicum
Spannende pot, de mannen van Doetinchem spelen echter met het thuis voordeel. Verstevigen 2de plaats en vergroten marge op civicum.

Bemmel 0-3 Horst
Horst gaat de nummer laatst geen puntjes gunnen. Eerste doelpunt laat lang op zich wachten, de genade klap valt pas 10 minuten voor tijd, daarna hangende kopjes bij Bemmel, resultaat: 3-0. Bemmel blijft onderaan bengelen slechts 1 puntje.........

Blerick 6-0 Wijchen
Blerick heeft iets goed te maken. Misstapje in het diepe zuiden kan gebeuren, was alleen niet ingecalculeerd. Wijchen is het slachtoffer, en speelt enkel een kijkwebsite in Blerick.

Boxmeer 3 -1 Nuth
Boxmeer is thuis te sterk voor Nuth, de bourgondiers druipen terug af naar het zuiden met, juist ja, 0 punten. Mag geen verrassing zijn aangezien Nuth maar 4 van de 24 punten buitenshuis oppikte.... 12de man meenemen naar Boxmeer...?

Deurne 2-8 Venray
Venray laat er geen gras over groeien. Deurne moet en zal gepakt worden. Komt nog verrassend op voorsprong totdat de coach van Venray aankondigd bij 5 of meer doelpunten wordt getrakteerd op de happy meals bij de MCDonalds. Dat laten de jongentjes van Venray zich geen 2x zeggen!! Verdiende overwinning


Tegelen 5-2 Apeliotes
Tegelen uit altijd lastig.... Corner is ingestuurd, het devies voor de jongens voorin, richting die cirkel en een poot van de tegenstander zoeken. 3 cornergoals, 2 velddoelpunten. Apeliotes gaat helaas met lege handen terug naar huis.

Frikandel | 04/04

Doetinchem 4 - 2 Civicum

Bemmel 2 - 2 Horst

Blerick 3 - 1 Wijchen

Boxmeer 5 - 5 Nuth

Deurne - 1 - 6 Venray

Tegelen 3 - 4 Apeliotes

Eerdere Topics poule D