Voorspellingen 3D 3-4

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 22/03
  • 1739

Horst - Doetinchem 3-6
Doetinchem is gewaarschuwd. Horst thuis is een compleet andere ploeg dan uit. Blerick en Boxmeer hebben hier al punten laten liggen, dus ik verwacht geen eenvoudige middag voor Doetinchem, toch zullen zij de 3 punten pakken, puur omdat ze vele malen beter zijn dan Horst.

Apeliotes - Boxmeer 3-3
Dit wordt een lekker fysiek potje. Beide ploegen gooien de beuk erin vanaf de eerste minuut, en de leiding heeft het moeilijk. Boxmeer countert er op los, terwijl Apeliotes 3x scoort uit de corner.

Civicum - Tegelen 3-1
Civicum wil na 2 nederlagen weer eens winnen, maar zal het vandaag wederom niet cadeau krijgen tegen het taaie Tegelen. Civicum moet diep gaan, maar pakt wel de 3 punten.

Nuth - Blerick 2-2
Blerick overklast Nuth de eerste helft met zeer dominant spel. Bij rust is het 0-2 en de website lijkt gespeeld. Na rust jaagt Nuth Blerick op, en speelt Blerick tegen 13 man, wat leidt tot een zeer discutabel 2-2 gelijkspel.

Venray - Bemmel 6-2
Nummer 11 van Venray legt er 4 in, en gaat voor de topscorerstitel. Bemmel scoort wel 2 keer tegen, want de verdediging van Venray stelt niet bijster veel voor.

Wijchen - Deurne 3-1
Wijchen wil ook weer eens 3 punten pakken, en dit gebeurt dan ook thuis tegen Deurne. Directe degradatie is afgewend voor Deurne, maar aan de play-outs zullen de Brabantse mannen niet ontkomen.
Reageren

FreekVonk101 | 23/03

Horst - Doetinchem 2-4
Horst heeft niks in te brengen tegen de Superboeren, scoren pas laat de 1-4 en 2-4

Apeliotes - Boxmeer 3-2
Boxmeer is aan hun 3e plaats verplicht hier te winnen, maar de studjes denken hier anders over. Wat in Horst kan, kan in Nijmegen ook!

Civicum - Tegelen 2-2
Tegelen goed begonnen na de winter. Civicum verslikt zich in Tegelen

Nuth - Blerick 2-3
Blerick laat hier geen punten liggen. Keeper Blerick wint de confrontatie van de beul uit Nuth

Venray - Bemmel 5-1
Zou een eitje moeten zijn voor Venray, moeten wel worden wakker geschud na de 0-1

Wijchen - Deurne 4-2
Wijchen laat thuis geen punten liggen tegen Deurne. Horst wordt zo verliezer van dit weekend. Wordt het nog spannend onderin?

Aapje | 23/03

Horst - Doetinchem 4-5
De extra spelers van Horst proberen het laatste kwartier nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Het mocht alleen niet baten...

Apeliotes - Boxmeer 3-2
De stUdenten uit Nijmegen knallen er vol op en nadat ze Nuth versloegen en goed terug kwamen in en tegen Blerick gaan ze met vertrouwen de website tegen Boxmeer tegemoet.

Civicum - Tegelen 2-1
Wil Civicum nog enigsinds dromen over een promotie moeten ze deze pot wel winnen

Nuth - Blerick 3-3
Het is altijd lastig als je in Belgie moet hockeyen. Tip voor Blerick, veel druk zetten op de verdedigers van Nuth, dan hebben ze het altijd lastig en dan gaat de aanvoerder van Nuth alleen maar flatsen langs hun rechterzijlijn, oftewel de linkerkant van Blerick

Venray - Bemmel 3-1
Bemmel gaat degraderen

Wijchen - Deurne 2-0
Wijchen thuis altijd lastig

Zult | 22/03

Horst - Doetinchem: 3-7
Een website met Doetinchem staat garant voor spektakel en veel doelpunten. Horst stelt de welbekende 13 man op, maar deze zullen bar weinig uit halen tegen de luchtmacht van Doetinchem. Scheidsrechters hebben na de website te kampen nekklachten.

Apeliotes - Boxmeer: 3-3
Zou normaal een makkelijk prooi moeten zijn voor Boxmeer, maar uit laten ze nog te vaak domme punten liggen. De stUdentjes zijn extra gedreven nu Deurne weer in de nek hijgt en pakken dan ook verdiend een punt.

Civicum - Tegelen: 4-1
Civicum uit en thuis ook een wereld van verschil. Ra ra, hoe zou dit toch komen... Tegelen probeert het wel, maar het mag niet zo zijn.

Nuth - Blerick: 2-2
Blerick laat opnieuw dure punten liggen en ziet Doetinchem nu wel erg dichtbij komen. Het is ook gewoon erg moeilijk gebleken om Nuth te verslaan in eigen huis. Nuth blijft zicht hoUden op plaats 2.

Venray - Bemmel: 8-3
Bemmel is waardeloos en daar weten de snelle behendige gastjes van Venray wel raad mee. Toch 3 doelpuntjes meegepikt, omdat de verdediging van Venray zwak is. Zullen moeite hebben om definitief uit de gevarenzone te klimmen.

Wijchen - Deurne: 2-2
Spannend potje in de kelder, waar Deurne afgelopen weekend enigszins vertrouwen getankt heeft. Wijchen onderschat en krijgt opnieuw de deksel op de neus. Wel een beetje het verhaal van het seizoen voor ze.

Gok | 22/03

Horst - Doetinchem 2 - 5
Horst thuis altijd lastig, toch weet Doetinchem hier te winnen. Echter zullen de 12e en 13e man er nog alles aan doen om Horst te laten winnen. Er zullen dan ook een aantal dubieuze SC en kaarten vallen.

Apeliotes - Boxmeer 2 - 2
Apeliotes in vorm?

Civicum - Tegelen 1 - 1
Het seizoen is klaar voor Civicum.

Nuth - Blerick 2 - 2
12e en 13e man helpen Nuth aan een punt. Tot grote ergenis van Blerick. Ook hier zullen een aantal kaarten en dubieuze SC gegeven worden.

Venray - Bemmel 5 - 0
Waarom staat Venray zo laag?

Wijchen - Deurne 3 - 1
Deurne zal weer met 11 man in hun 23 gaan staan. Wijchen krijgt het lastig, maar is wel gewoon beter dan Deurne die toch wel in de 4e klasse thuishoren. Deurne scoort nog 1x door een lange klap naar voren.

Eerdere Topics poule D