Voorspellingen 3D 20 maart 2016

Geplaats door: Voorspeller3 ( )

  • 3D
  • 14/03
  • 1694

Benieuwd naar verslagen van afgelopen weekend! Bijzondere / Verrassende uitslagen?? Horst-Boxmeer, Apeliotes-Nuth?

Komend weekend:

Doetinchem - Venray 6-5
Doelpuntrijk festijn, beide zwakke verdediging maar hockeyende en technische voorhoede, Doetinchem trekt thuis aan het langste eind..

Bemmel - Deurne 3-2
Bemmel pakt thuis de punten tegen het net zo zwakke Deurne...

Blerick - Apeliotes 2-2
Blerick de Beste ploeg uit de poule, Apeliotes op dreef na de website tegen Nuth, weet er toch nog een gelijkspel uit te slepen.

Boxmeer - Civicum 0-3
Boxmeer is het spoor bijster, Civicum pakt hier een keurige overwinning in deze derby.

Nuth - Wijchen 1-2
Na Apeliotes is Nuth even de weg kwijt? Kleine gok dit, Wijchen snoept de punten weg uit het zuiden?

Tegelen - Horst 2-4
Horst in de flow, wint uit tegen Tegelen, geen verrassende / spannende website...
Reageren

Vitolo | 19/03

Doetinchem - Venray: 7-4
Veel doelpunten, veel scoops en veel geklungel achterin. Beide voorhoedes zorgen voor een vermakelijke middag.

Bemmel - Deurne: 2-4
Dé degradatiekraker. Deurne zal moeten winnen om aansluiting te behoUden. Schat ze ook wel wat beter in dan Bemmel, mede door de aardige corner. Bemmel is klaar voor de 4e klasse.

Blerick - Apeliotes: 3-2
Blerick pakt op z'n Duits de overwinning tegen de gedreven stUdenten. Het kampioenschap komt steeds dichterbij voor de Limbo's. Verdiend ook.

Boxmeer - Civicum: 3-2
Boxmeer pakt thuis de volle mep na weer onbegrijpelijk puntverlies bij de boeren van Horst. Civicum is klaar voor dit seizoen.

Nuth - Wijchen: 3-1
Pokke eind gereden voor niets. Wijchen blijft ondermaats presteren, Nuth heeft de tweede plaats nog niet uit het hoofd gezet.

Tegelen - Horst: 4-2
Thuis doet Tegelen het alleraardigst en zonder de eigen scheidsrechters stelt Horst bar weinig voor. Eenvoudige middag voor Tegelen op het nieuwe waterveld.

Sjaak101 | 17/03

Doetinchem - Venray 5-4
Bij beide ploegen een duidelijk verschil tussen de voor en achterhoede. Verdedigend zijn ze niet heel sterk, dit compenseren ze met de voorhoede. Dit zal er dan ook voor zorgen dat beide ploegen veel uitdelen en incasseren. Doetinchem zal uiteindelijk te sterk zijn voor Venray

Bemmel - Deurne 3-2
Een strijd in de onderste regionen. Beide ploegen hebben niets in de 3e klasse te zoeken. Bemmel moet echt wat doen om nog kans te maken op handhaving. Dat beseffen de 12e en 13e man maar goed genoeg.

Blerick - Apeliotes 5-1
Blerick heeft afgelopen weekend belangrijke punten gepakt en de directe concurrentie niet allemaal. Dit weekend zal gemakkelijker zijn en de stuudjes uit Nijmegen worden verslagen aangezien ze veelal als individuelen over het veld rennen.

Boxmeer - Civicum 4-3
Dit is toch wel de website van de week. Diegene die hier als winnaar uitkomt zal nog enige kans maken op promotie websiteen. Ik denk dat het Boxmeer wordt aangezien ze enig thuisvoordeel hebben. Civicum verliest weer nipt met 4-3.

Nuth - Wijchen 2-1
Tja wat moet je van deze website verwachten. Ik denk vrij weinig. Rustige website waarin Nuth uiteindelijk aan het langste eind trekt omdat de keeper weer een top website speelt.

Tegelen - Horst 3-2
Winst voor Tegelen aangezien Horst buiten het gelijknamige dorp helemaal niets te vertellen heeft. Afgelopen weekend was een gelukje aangezien Boxmeer het altijd lastig heeft tegen het stugge Horst.
Tegelen afgelopen weekend goed begonnen met een gelijkspel en dit zullen ze vast en zeker door gaan trekken.

FreekVonk101 | 16/03

Doetinchem - Venray 5-2
Venray gaat na deze lange reis niet met de punten terug naar huis. Gelukkig voor de coach komen ze een aantal goUden M's tegen op de terugweg tegen de tranen

Bemmel - Deurne 3-2
Bemmel weet voor het eerst te winnen. Slechte maar spannende pot

Blerick - Apeliotes 4-1
Blerick maakt thuis geen fouten. 3 strafcorners en een strafbal maken het verschil

Boxmeer - Civicum 3-3
Boxmeer is nog aangeslagen van vorig weekend. Desalniettemin slepen ze een gelijkspel uit het vuur

Nuth - Wijchen 2-1
Nuth revancheert zich na de domper van afgelopen week. Wijchen is de betere ploeg maar de keepert van Nuth is weer eens man of the match

Tegelen - Horst 3-1
Horst verrassend gewonnen van Boxmeer. Of toch niet? Op het nieuwe waterveld in Tegelen tegen de plaatselijke HC hebben ze weinig in te brengen

??anno??16 | 16/03

Doetinchem - Venray 2-3
Venray ongenaakbaar, nummer 11 gaat voor een clubrecordje doelpunten maken, maakt er 2 en is de matchwinner!

Bemmel - Deurne 1-0
Deurne moet op zoek naar de laatste stro-halm?
Bemmel geeft echter niet thuis, saaie pot....

Blerick - Apeliotes 4-2
Blerick geeft niets weg, enige binnen de 3de die klasse die zich enigszins staande zou kunnen hoUden in de 2de klasse. De weg ernaartoe zet zich voort. Apeliotes heeft weer hoop na het bezoek van Nuth vorige week.... Het blijkt net niet voldoende... (De reverse-strafcorner zorgt voor de 3-2 *scheids ziet even het afhoUden over het hoofd*)

Boxmeer - Civicum 3-2
Boxmeer herpakt zich. Thuis op veld 1 aangemoedigd door dames ziet Boxmeer het licht weer. Civicum moet even slikken...............

Nuth - Wijchen 3-1
Nuth herrijst uit zijn eigen as..... zoals een fenix uuuhja.... Wijchen slaagt er niet in punten mee te nemen uit het diepe zuiden. Krijgt de meeste kansen, helaas is de man die het doel verdedigd weer ongenaakbaar..... Spits van Nuth maakt er 2, en ze scoren een SC. Wijchen weet de eer nog wel te redden

Tegelen - Horst 5-3
Horst overschat zichzelf, heeft moeite met het spel van tegelen.... Mannen in Tegelen kunnen trots zijn op hun eigen spel, geen verrassing hier lijkt me zo..... wel lekker veel doelpunten

Hans | 16/03

Doetinchem - Venray 4-4

Bemmel - Deurne 2-1

Blerick - Apeliotes 6-1

Boxmeer - Civicum 3-2

Nuth - Wijchen 2-4

Tegelen - Horst 3-2

Voorspeller 4 | 15/03

Doetinchem - Venray 5-1
Waarom wordt het niet begrepen dat als je de man met de scoop van Doetinchem de hele website laat dekken ze niet gevaarlijk zijn?

Bemmel - Deurne 2-1
Bemmel wil niet degraderen dus zal de club er alles aan doen zijn meest gevreesde scheidsrechters op deze website te zetten

Blerick - Apeliotes 2-3
Apeliotes gaat stunten. Tegen Nuth hebben ze verdient gewonnen en nu gaan ze de flow behoUden door voor een daverende verassing te zorgen.

Boxmeer - Civicum 1-2
Civicum wil blijven strijden om te titel

Nuth - Wijchen 2-1
Nuth moet zich herpakken na het terechte verlies van afgelopen weekend en daarvoor gebruiken ze de hand van god?

Tegelen - Horst 3-1
Horst speelt uit dus heeft geen thuisvoordeel.

Bamibal | 14/03

Doetinchem - Venray 7-2
Doetinchem gaat er weer eens flink tegenaan en walst de verdediging van Venray plat met scoops. De mannen uit Venray kunnen onderweg richting Doetinchem beter even een tussenstop maken bij het oorlogsmuseum in Overloon om een paar Duitse helmen mee te nemen, om zo hoofdblessures te voorkomen.

Bemmel - Deurne 3-2
Bemmel weet dat het deze pot moet pakken om directe degradatie te voorkomen. Dit gebeurt dan ook, zij het met een beetje hulp van de mannen met de fluit. Deurne is net zo slecht als Bemmel dus wie er direct degradeert maakt uiteindelijk ook niet uit.

Blerick - Apeliotes 5-2
Apeliotes droomt van een mooi resultaat tegen Blerick, maar de Limbo's laten geen punten liggen dit weekend.

Boxmeer - Civicum 3-2
Belangrijke website voor beide teams: wie haakt aan in de titelstrijd en wie haakt definitief af? Boxmeer speelt thuis, dus ik verwacht dat zij deze derby gaan winnen. Civicum zal dus afhaken in de titelstrijd, en het is nu al een verloren seizoen eigenlijk.

Nuth - Wijchen 3-0
Nuth hersteld zich van het verrassende puntverlies bij Apeliotes. Wijchen imponeert niet, en ook voor hen is het eigenlijk een verloren seizoen.

Tegelen - Horst 5-1
Op het nieuwe waterveld weten de mannen van Tegelen wel raad met de boertjes uit het nabijgelegen Horst. Horst uit is een totaal andere ploeg dan thuis, waar dat aan ligt mag iedereen zelf invullen.....

G-LOW / Vegeta | 14/03

Uitslagen van afgelopen weekend laten wederom zien hoe onvoorspelbaar 3D is dit jaar....

Doetinchem - Venray 5-2
Doetinchem thuis te sterk voor Venray

Bemmel - Deurne 2-1
Bemmel pakt thuis eindelijk punten, Deurne niet 3e klasse waardig en zal het de gehele 2e helft van het seizoen heel zwaar krijgen.

Blerick - Apeliotes 5-0
Blerick is een maatje te groot voor de stUdenten uit Nijmegen

Boxmeer - Civicum 1-4
Boxmeer is de 2e helft van het seizoen slecht begonnen. De corner van Civicum zal Boxmeer de das om doen dit weekend.

Nuth - Wijchen 2-2
Een ware titanenstrijd waar geen winnaar van het veld afloopt.

Tegelen - Horst 2-1
Horst is uit minder sterk en zal hier punten laten liggen.

Eerdere Topics poule D