Voorspellingen 13-3 3D

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 3D
  • 10/03
  • 1012

We mogen weer! De voorspellingen:

Horst - Boxmeer 2-4
Boxmeer laat zich geen tweede keer piepelen door Horst. Verloor thuis weliswaar van Horst, maar is daarna een stuk constanter gaan spelen. Horst stelt voor de verandering eens 2 fatsoenlijke scheidsrechters op, en dat speelt allemaal in het voordeel van Boxmeer.

Apeliotes - Nuth 0-2
Apeliotes rent, werkt hard en schreeuwt hard, maar hockeyen kunnen de stUdenten nog steeds niet. Nuth verdedigd wederom subliem en de snelle rechtsbuiten scoort uit 2 counters. 3 punten in de tas en terug naar het diepe zuiden.

Civicum - Blerick 2-3
De website waar het eigenlijk allemaal om draait in deze speelronde. De koploper op bezoek bij de nummer 3. Wint Civicum dan wordt de competitie nog heel erg spannend, wint Blerick, dan is Civicum weg voor het kampioenschap. Een leuke aanvallende pot, met 2 ploegen die graag willen hockeyen. Blerick denkt de pot voor rust te besLissen, maar moet aan het einde toch nog even billen knijpen.

Deurne - Doetinchem 1-6
Deurne is thuis een betere ploeg dan uit, maar Doetinchem is toch te hoog gegrepen voor de Brabantse mannen. Doetinchem gaat na de website snel naar huis, want dat Brabantse land is maar niets vergeleken met het mooie Doetinchem.

Venray - Tegelen 4-0
Leuke pot! De teams hebben samen gestreden in de zaal om het kampioenschap, welke in het voordeel van Venray werd beslist. Deze website beslist Venray ook in haar voordeel. De snelle en behendige rechtsbuiten beslist eigenhandig de website.

Wijchen - Bemmel 7-0
Burenruzie eindigt in dikke overwinning voor Wijchen. Bemmel mag zich echt op gaan maken voor de strijd in de 4e klasse volgend seizoen.
Reageren

Eerdere Topics poule D