Voorspelling 3D 29 November 2015

Geplaats door: sjaak10 ( )

  • 3D
  • 23/11
  • 1963

De winterstop nadert en de balans kan bijna opgemaakt worden. Nog één speelronde te gaan waarin een aantal leuke websiteen gespeeld worden.
Horst - Blerick
Bemmel - Doetinchem
Civicum - Nuth
Deurne -Tegelen
Venray - Boxmeer
Wijchen - Apeliotes


Reageren

Nummer13 | 30/11

Ik ben van mening dat te veel teams zich meer met scheidsen bezig hoUden dan met hockey. Ik zeg niet dat er zeker fouten worden gemaakt maar als je gewoon beter speelt en je eigen spel speelt heb je daar geen last van afgelopen weekend prima voorbeeld Nuth speelt 2-2 bij civicum dat ook nog bleek te Leiden met 2-0 als de scheidsen daar zoveel invloed hadden dat civicum wel gewonnen. Laat iedereen zich nou eens met zijn eigen spel bezighoUden en lekker hockeyen.

KlaasVaak | 30/11

Inderdaad, het niveau van sommige scheidsrechters (bewust of onbewust) is ver onder de maat bij ondergenoemde clubs! Jammer dat er weinig aan te doen valt.. Als er zo gewonnen moet worden is dat puur triest.

Reaguurder | 29/11

Je kunt nu toch wel stellen dat Horst, Nuth, Civicum en Boxmeer minimaal 80% van hun succes thuis aan hun scheidsen te danken hebben. Met bonds zou deze competitie er heel anders uit zien. Triest...

Toeschouwer2 | 28/11

Hahahaha arme cumcivi

Toeschouwer | 28/11

Cumcivi, maak je niet druk joh. Dat hoor een beetje op fora - jij laat je nu wel erg kennen zeg. Maak er gewoon weer een leuke pot van komend weekend!

Cumcivi | 28/11

Ik wil nogmaals benadrukken dat iedereen die zegt dat de fluitisten in civicum slecht zijn, zichzelf voor de gek hoUden. Jullie zijn gewoon incapabel en reageren dat op ons af. Sukkels.

FreekVonk101 | 27/11

Horst - Blerick:Â 2-5
Lijkt me duidelijk ondanks 13 tegen 11

Bemmel - Doetinchem: 0-7
Nog net iets duidelijker

Civicum - Nuth: 2-2
Goede keeper van Nuth moet 2 corners van nummer 9 laten gaan. Civicum maakt gelijk in laatste 5 minuten

Deurne -Tegelen: 3-2
Deurne moet punten gaan pakken en dat weten de scheidsrechters ook. 3 gele kaarten voor Tegelen en 2 strafballen tegen

Venray - Boxmeer: 4-4
Ook hier hebben de fluiters een groot aandeel in de website. Boxmeer klasse beter maar komt 2 maal met 10 tegen 11 te spelen. Nummer 11 van Venray prikt er 3 in

Wijchen - Apeliotes: 4-3
Apeliotes begint te draaien maar helaas voor de ene helft van het team heeft de andere helft een gezellige avond gehad in het Nijmegense

BakkertBart | 27/11

Horst - Blerick: 0-4

Bemmel - Doetinchem: 2-6

Civicum - Nuth:2-2

Deurne - Tegelen: 1-3

Venray - Boxmeer: 4-4

Wijchen - Apeliotes: 1-1

Voorspeller3 | 27/11

Horst - Blerick: 2-3
Blerick niet echt overtuigend, Horst een degelijke ploeg en komen na een 0-3 achterstand nog terug naar 2-3. Helaas te weinig voor de punten.

Bemmel - Doetinchem: 0-8
Doetinchem wint deze makkelijk, Doetinchem legt er 8 in door hun gretigheid en scherpte.

Civicum - Nuth: 2-2
Nuth stugge ploeg met een goede verdediging weet het vandaag spannend te hoUden. Civicum niet echt heel sterk op hun spits na. Het slechte veld en een corner in de laatste minuut zorgen voor gelijkspel voor Civicum.

Deurne - Tegelen: 3-3
Dit is een hakduel.... Kan alle kanten op, maar de punten zullen gedeeld gaan worden.

Venray - Boxmeer: 1-3
Boxmeer veel sterker, de paar talenten van Venray zorgen wel voor gevaar en zeker een mooi doelpunt, helaas mentaal te zwak om tegendoelpunten te verwerken.

Wijchen - Apeliotes: 4-2
De twee meest teleurstellende ploegen uit de competitie dit seizoen met beide veel hockeykwaliteiten en bovenal leuke teams tijdens de 3e helft. Wijchen pakt het thuisvoordeel.

batterij | 26/11

Horst - Blerick: 0-5
Blerick een klasse beter, keeper houdt weer eens de 0 en gaat lekker de winter in. De 12e en 13e man van Horst kunnen hier ook niks aan doen.

Bemmel - Doetinchem: 3-8
Doetinchem wint deze makkelijk, Bemmel toch te veel ingeleverd deze zomer en niet goed genoeg voor deze poule. Doetinchem legt er 8 in, een aantal uit een mooie cornervariant. Toch weet Bemmel 3x te scoren, maar spannend wordt het niet.

Civicum - Nuth: 2-2
Nuth stugge ploeg met een goede verdediging weet het vandaag spannend te hoUden. De vele corners die makkelijk gegeven zullen worden, worden er netjes uitgehaald door de keeper. Nuth komt twee keer uit een snelle aanval op voorsprong, en het blijft tot de laatste minuut spannend. Onterechte strafbal zorgt er voor dat civicum bovenin mee blijft doen.

Deurne - Tegelen: 1-5
Verrassing van het seizoen trekt de goede lijn door. Goede corner zorgt voor een vroege voorsprong en Deurne gelooft het wel. Wordt een lekker rustige zondag voor beide teams. Tegelen kan zich voor bereiden op een belangrijke tweede seizoenshelft op een gloednieuw waterveld.

Venray - Boxmeer: 2-4
Venray echt wel een ploeg met potentie maar heeft de laatste websiteen gewoon pech om tegen de reuzen te spelen. Blerick was een maatje te groot en Boxmeer in deze vorm is dat ook.

Wijchen - Apeliotes: 3-3
Leuke website voor de neutrale toeschouwer. Minder leuk voor Wijchen, dat hiermee de allerlaatste aansluit op de top misloopt.

PieterPost | 26/11

Horst - Blerick: 2-6
Krachtsverschil is te groot.

Bemmel - Doetinchem: 1-6
Idem dito

Civicum - Nuth: 3-2
Civicum thuis, niet te doen.

Deurne - Tegelen: 1-3
Geluk voor Deurne dan Bemmel ook in de poule zit.

Venray - Boxmeer: 4-3
Waarom ook niet, als alle papa's en mama's komen kijken moet dat kunnen.

Wijchen - Apeliotes: 2-1
Derby, gaan gezamelijk op stap de dag er voor. Saaie website.

Bamibal | 23/11

Horst - Blerick 1-5
Blerick vele malen beter dan de 13 man van Horst. Grootste titelkandidaat laat geen punten liggen en sleept het winterkampioenschap binnen. Horst scoort wel nog diep in de 2e helft, wantja, daar zorgen de scheidsjes wel voor.

Bemmel - Doetinchem 1-12
Behoeft geen uitleg. Scoopende boertjes verslaan eenvoudig Bemmel.

Civicum - Nuth 2-3
Krakertje. Nuth defensief enorm sterk en ook een ploeg die zich niet gek laat maken door slechte scheidsrechters. Civicum stelt de 12e en 13e man traditiegetrouw weer op, maar Nuth is gewoon slimmer. De rechtsbuiten ramt er 3 snoeihard in.

Deurne -Tegelen 4-2
Tegelen denkt hier te makkelijk over. Deurne is zeker thuis lastig te verslaan. De scheidsrechters strooien met corners en kaarten, en de spelers van Deurne provoceren onophoudelijk. De goede corner van Deurne doet Tegelen uiteindelijk de das om.

Venray - Boxmeer 2-4
Dit wordt een echte knokwebsite, eigenlijk iedere website die Boxmeer speelt wordt een knokwebsite. Ze vliegen er als vanouds weer vol in en overrompelen de jonkies met hun fysieke kracht. Corner loopt weer lekker bij Boxmeer, dit zorgt voor wederom een smakeloze overwinning.

Wijchen - Apeliotes 4-1
Wijchen draait dramatisch. De gestelde top 3 is ver buiten zicht en gaan ze dit jaar ook niet halen. Ze moeten zelfs knokken om degradatie te voorkomen, en daarom zijn deze 3 punten hard nodig.

Golazooo | 23/11

Horst – Blerick: 6-1
Blerick heeft Venray een aardige tik uitgedeeld. 8-1, de cijfers liggen er niet om. Horst heeft ook een flinke oor wassing gehad door met 7-1 verliezen Nuth. Vandaag zal het niet anders worden. Venray is een betere ploeg dan Horst en ook vandaag walst Blerick over zijn tegenstander heen. Horst gaat met een vervelend gevoel de winterstop in.

Bemmel – Doetinchem: 2-8
10-5 rare uitslag. Lijkt wel cricket. Wordt een vervelend middagje voor Bemmel. Doetinchem krijgt altijd wel tegendoelpuntjes.

Civicum – Nuth: 3-1
Topper van de week! Civicum speelt uit en winnen wederom maar nipt. Thuis bij Civicum wordt een onmogelijke klus voor Nuth.

Deurne – Tegelen: 1-3
Tja, Tegelen geen goede ploeg. Maar Deurne gaan ze wel pakken. Toch een prima eerste seizoenshelft voor Tegelen.

Venray – Boxmeer: 4-3
Venray heeft flinke billenkoek gehad, dat moet zeer doen. 8 doelpunten tegen, koekoek. Boxmeer wint wederom, nou is van Deurne winnen ook niet lastig. Venray kan dit weekend wel eens gaan verrassen. Ze winnen overigens ook van Nuth en Civicum. Boxmeer komt op het verkeerde moment want Venray wil zich revancheren. Zal leuk zijn als de 3 punten pakken.

Wijchen – Apeliotes: 3-3
Derbytime. Iedereen moet 2 sticks meenemen vandaag want dit wordt een ouderwets potje hakken. Wijchen heeft het thuisvoordeel alleen Apeliotes heeft een stijgende lijn in hun hockey. Kaartje hier kaartje daar. Bloedeloos gelijkspel vandaag.

Gokje | 23/11

Horst - Blerick: 3-2
De 8-1 overwinning van Blerick op Venray maakt indruk, maar Blerick laat zich in Horst gek maken door de combinatie slechte scheidsen en fanatiek publiek. Pakken de nodige kaarten en gaan huilend van het veld omdat ze bang zijn de koppositie kwijt geraakt te zijn.

Bemmel - Doetinchem: 1-10
Dit soort websiteen kun je wel aan Doetinchem overlaten is gebleken gedurende de eerste seizoenshelft. Ik reken erop dat ze ook nu weer de dubbele cijfers gaan halen. Geluksdoelpunt van Bemmel om de eer te redden, voor zover dat nog gaat.

Civicum - Nuth: 1-1
Beide teams bang om te verliezen, dus een defensief duel. Nu kan je dat sowieso wel aan Nuth over laten, sterke defensie waar ze op bouwen om zo punten te halen. Civicum heeft de laatste tijd niet kunnen overtuigen maar wel steeds punten gepakt. Kan niet goed blijven gaan en dat gaat het deze keer ook niet. Zullen zeer teleurgesteld van het veld lopen door het missen van de kans op pakken van de koppositie.

Deurne -Tegelen: 3-1
Tegelen heeft verrassend veel punten gepakt, dus druk is er voor deze website niet bij de mannen. Druk is er wel bij Deurne, maar thuis moeten zij Tegelen toch kunnen pakken. Deurne pakt de laatste strohalm.

Venray - Boxmeer: 2-2
De handige hockeyers van Venray hadden een goede reeks erop zitten voor ze tegen Blerick van de mat werden gespeeld. Willen zich revancheren en hebben thuis nog vertrouwen door de voorgaande resultaten tegen Civicum en Nuth. Pakken nu ook weer punten van een hoogvlieger. Boxmeer stelt wederom teleur op het moment supreme.

Wijchen - Apeliotes: 4-2
Score kan net zo goed andersom uitvallen. Ik gok op het thuisvoordeel voor Wijchen

Hans van Tol | 23/11

Horst - Blerick: 1-4
Weeral een simpele overwinning voor Blerick. Horst kan er vrij weinig van en ook de fluitisten en het publiek kunnen de zwakke thuisploeg niet helpen. Blerick verdiend Herbstmeister.

Bemmel - Doetinchem: 2-6
Opnieuw billenkoek voor Bemmel. Het begint enigszins voorspelbaar te worden. Met deze overwinning hoUden de Superboertjes enigszins uitzicht op de top 3 en kunnen tevreden terugkijken op een verrassend goede eerste seizoenshelft.

Civicum - Nuth: 3-1
Cuukse mannen pakken de overwinning in de leukste pot van het weekend. Nuth haakt na dit weekend af voor de titelstrijd.

Deurne - Tegelen: 4-3
Deurne móet wil het nog enigszins aansluiting behoUden met de plaatsen boven de degradatiezone. Strafcorners geven vandaag de doorslag. Tegelen onderschat en krijgt de deksel op de neus. Desondanks kunnen ze terugkijken op een geslaagd seizoen tot dusverre.

Venray - Boxmeer: 2-4
Acht Boxmeer nu wel volwassen genoeg om ook dit soort lastige potjes te kunnen winnen. Presteren toch wel verrassend goed en kunnen zeker nog gaan meedoen bovenin. Ook Venray heeft gewoon een prima seizoen gedraaid na een uitermate zwakke start. Toch wat kwaliteit ingeleverd afgelopen zomer.

Wijchen - Apeliotes: 3-2
Leuke pot waarin de thuisploeg eindelijk weer eens kan proeven hoe een overwinning smaakt. Wijchen, zelfverklaard titelkanditaat, is toch wel dé tegenvaller van het seizoen. Apeliotes blijft hangen in de middenmoot, waar het hoort.

sjaak10 | 23/11

Horst - Blerick 0-4
Blerick heeft afgelopen weekend Venray overrompeld met 8 doelpunten. Dit willen ze natuurlijk ook bij Horst doen maar denk dat zij toch wel wat stugger zijn dan Venray. Verder moet Horst geen moeilijke horde zijn voor Blerick
Bemmel - Doetinchem 1-6
Doetinchem heeft gisteren aardig wat gescoord tegen Wijchen maar zelf ook weer 5 doelpunten tegen gekregen. Bemmel is vele malen minder dan Wijchen dus Doetinchem zal met een goed gevoel de winterstop ingaan. Makkelijke overwinnen voor Doetinchem.
Civicum - Nuth 2-1
Cicivum Nuth de kraker voor de winterstop. Nuth kan weer aansluiting vinden als ze winnen dus ze zullen er vol voor gaan. Civicum zal het ze absoluut niet makkelijk maken. Toch denk ik dat Civicum weer aan het langste eind trekt.
Deurne - Tegelen 3-3
In Deurne krijg je niets cadeau dus als uitspelende ploeg moet je vechten voor je punten. Tegelen countert erop los en weet hieruit 3 keer te scoren. Deurne krijgt een week te vroeg de cadeau's (stuk of 10 strafcorners) en profiteert hiervan. Punten worden verdeeld.
Venray - Boxmeer 2-4
Venray krijgt de mannen van Boxmeer op bezoek. De eerste 10 minuten zullen de broekies staan te kijken wat er gebeurt. Ze worden makkelijk aan de kant gezet tijdens de duels en Boxmeer maakt hier goed gebruik van. Verder komen ze er een aantal keren handig uit en weten er toch nog 2 te maken.
Wijchen - Apeliotes 2-3
Twee ploegen die beide net boven de streep staan. De stUdenten zijn naar mijn mening gelijkwaardig aan Wijchen maar net wat sterker. Beide ploegen moeten het in deze website hebben van hun individuele krachten.

Eerdere Topics poule D