Voorspellingen 3D 15 november 2015

Geplaats door: Voorspeller3 ( )

  • 3D
  • 11/11
  • 1296

Doetinchem - Tegelen: 4-1
Makkelijke overwinning van Doetinchem op eigen veld.

Horst - Apeliotes: 3-2
Horst wint thuis door de 12e en 13e man zeker, Apeliotes is dit seizoen totaal niet te vergelijken met de afgelopen jaren...

Bemmel - Boxmeer: 3-3
Boxmeer verslikt zich en Bemmel pakt een puntje!

Venray - Nuth: 4-3
Venray verrast Nuth met hun behendige solisten voorin.

Deurne - Blerick: 0-4
Makkelijke pot voor Blerick, zeker na de dikke cijfers vorige week.

Civicum - Wijchen: 3-3
Beide ploegen hebben dit seizoen nog geen indruk gemaakt...
Reageren

Golazooo | 16/11

Uitslagen 15-11

Doetinchem – Tegelen 4-6
Whoopsie, Doetinchem haak af in de titelstrijd. Wat een blamage. Denk dat ze de komende 2 websiteen ook nog punten gaan laten liggen. Tegelen pakt nog 6 punten voor de winterstop.

Horst – Apeliotes 1-3
Ahhh het publiek van Horst heeft de mannen van Apeliotes niet uit hun spel kunnen halen. Wat een vervelende mensen staan daar langs de kant. Erg onsportief. Bij elke overtreding gaan ze met z’n alle schreeuwen om een kaart en de scheidsrechters kan daar ook nog vaak in mee. Goed bezig Apeliotes!

BemmelBoxmeer 2-5
We wisten allemaal dat Boxmeer er met de 3 punten van door zou gaan.

Civicum – Wijchen 3-2
Civicum thuis, altijd lastig. Niet voor veel ploegen weg gelegd om daar 3 punten mee naar huis te nemen.

VenrayNuth 5-2
Verassing van het weekend. Thomas de stoomlocomotief gaat als een trein. Beetje geflatteerd? Ik weet het niet. Veel klasse voorin en zwakke punten achterin. Gelukstreffertje lijkt me zo.

Deurne – Blerick: 2-5
Had ik 0-10 kunnen zijn.

Hans van Tol | 14/11

Doetinchem - Tegelen: 5-1
Makkelijke overwinning. Ondanks dat de Duitse atmosferen de Tegelse equipe bekend moet doen aanvoelen, zijn ze volledig kansloos in de zandbak tegen de degelijke ploeg van de Superboertjes. Tegelen mag zich onderhand wel eens zorgen gaan maken na een goede start.

Horst - Apeliotes: 3-2
De twee fluitisten pakken weeral de puntjes. Apeliotes pakt weeral nét geen punten. Als ze de pils op zaterdag misschien eens laten staan kan het nog wel wat worden.

Bemmel - Boxmeer: 1-3
Bemmel kansloze ploeg. Stevent af op een minimum recordaantal puntjes. Gewoon lekker de 4e klasse in volgend jaar. Boxmeer vergeet vandaag aan het doelsaldo te werken.

Venray - Nuth: 4-3
Leuke pot. De kinders van Venray komen langzaam op stoom en winnen vandaag op wilskracht en door de falende aanval van Nuth.

Deurne - Blerick: 1-3
Blerick verslikt zich bijna in de stugge thuisploeg. Nadat het lang 1-1 staat realiseert dé titelkandidaat zich dat dit wel heel duur puntverlies zou zijn en de laatste 5 minuten wordt er met twee doelpunten orde op zaken gesteld.

Civicum - Wijchen: 3-2
Leukste website van het weekend. Wijchen doet zichzelf bijna wekelijks tekort en ook vandaag trekken ze weer aan het kortste eind. De invloed van de fluitisten is ook vandaag weer volop aanwezig en de Cuukse boys lopen dan ook onverdiend met de drie punten van het veld

PieterPost | 13/11

Doetinchem - Tegelen: 5-0
Boem Bats Boem 5-0

Horst-Apeliotes: 2-0
Au koppijn, coach wisselen. Dat zijn de twee kreten die vanuit Apeliotes worden geroepen op de zondag. Publiek van Horst is wederom onsportief. 2-0

Bemmel-Boxmeer: 1-4
Huh Bemmel maakt de 1-0 maar voor ze het beseffen is de website voorbij en staat het 1-4

Venray-Nuth: 3-3
Nuth is moe van de lange reis en nemen maar 1 puntje mee door een rode kaart. 3-3. Hattrick van de handyman uit Venray die bij zijn 3de doelpunt tegen de paal aan botst. AU dat wordt een ei.

Deurne-Blerick: 0-5
www.de4eklasse.nl een snelkoppeling voor volgend seizoen voor de mannen uit Deurne.

Civicum-Wijchen: 0-0
Agressief duel vanuit beide kanten. 1 rode kaart, 2 gele kaarten, 3 groene kaarten, 4 blessures en 0 doelpunten. Helaas

Golazooo | 13/11

@toeschouwer

Bedankt voor de opmerking, erg scherp :)

Het moet uiteraard Deurne-Blerick zijn.

Toeschouwer | 12/11

@Golazooo
Speelt tegelen aankomende zondag 2 websiteen?

Gokje | 12/11

Doetinchem - Tegelen: 6-1
Doetinchem scoort makkelijk, al helemaal op eigen veld. Tegelen niets in te brengen en snel terug naar huis.

Horst - Apeliotes: 2-0
Na bijna Civicum verrast te hebben wordt dit voor Horst een degelijke overwinning. Apeliotes komt niet over de middenlijn, mede door de invloed van de fluit.

Bemmel - Boxmeer: 1-3
Kan niet anders dan dat Boxmeer de 3 punten meeneemt. Duidelijk een maatje te groot voor Bemmel. Beide coaches worden trouwens van het veld gestuurd.

Venray - Nuth: 2-2
Nuth doet het verrassend goed tot op heden, maar horen mijns inziens niet op de 2e plek te staan. Gaan dan ook punten verliezen tegen Venray wat langzaam beter begint te draaien naarmate ze wennen aan het niveau.

Deurne - Blerick: 1-5
Keeper van Blerick gaat huilend van het veld omdat hij in de laatste minuten toch een tegengoal krijgt. Verder gaat er in Deurne niet veel spannends gebeuren.

Civicum - Wijchen: 3-1
Zonder te overtuigen toch 3 punten voor de mannen uit Cuijk.

Golazooo | 12/11

Doetinchem – Tegelen: 5-2
De superboeren hebben weer punten gemorst. Nou is gelijk spelen tegen Boxmeer geen schande want dat is gewoon een goede ploeg. Tegelen zakt weer een paar plaatsjes, en terecht. Vandaag gaat tegelen ook niet veel presteren, de ploeg is gewoon niet goed genoeg om van De superbroeren te winnen. Het word weder om 5-2 verliezen voor Tegelen.

Horst – Apeliotes: 3-1
Horst nipt verloren van Civicum. En de stUdenten een puntje gepakt tegen de smurven. Horst gaat er vandaag met de winst vandoor. Apeliotes toch een maatje te klein voor de meeste uit de competitie.

BemmelBoxmeer: 6-1
Ja daar gaan we weer. Doelpuntenfestijn nummero zoveel. Boxmeer is in vorm en dat is vandaag niet veel anders. 1-2-3 doelpunten in de eerste helft. En 4-5-6 in de tweede. Boxmeer wint met 6-1

Civicum – Wijchen: 4-1
Topper van de week. Civicum gaat het zwaar krijgen tegen Wijchen dat ook eindelijk begint te lopen. Civicum mag geen punten morsen in de strijd om het kampioenschap. Wijchen presteert in uitwebsiteen nog zo goed en dat blijkt vandaag ook maar weer. De zwakke verdediging van Wijchen heeft geen schijn van kan tegen de voorhoede van Civicum. 4-1

VenrayNuth: 3-3
Door de kater van vorige week heeft Venray punten laten liggen in Nijmegen. Grote smurf gaat met zijn smurfen vrijdagavond rond te tafel zitten om te bespreken hoe het Nuth gaat aanpakken. Venray is dit seizoen een beetje te vergelijken met Robin Hood, stelen van de rijke, en geven aan de arme. Winnen van team als Horst en Civicum en punten geven aan Bemmel en Apeliotes. Nuth is een van de rijke in de competitie, en staat op een comfortabele 2de plaats. Na een lange reis is Nuth al moe voor dat de website gaat beginnen. Venray kan hier nog wel eens al winnaar uit de bus stappen. Oh, toch niet, Nuth maakt in de slotminuut de gelijkmaker.

Tegelen – Blerick: 0-4
Ja hier ga ik geen tijd in steken. 0-4