Voorspelling 08-11-15 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 04/11
  • 1057

Apeliotes - Venray: 3-2
Zwaarbevochten overwinning voor de stUdentjes. Na duur puntverlies afgelopen zijn ze ook wel aan hun stand verplicht de punten pakken, anders kan het nog wel eens een lastig verhaal gaan worden. Knappe overwinning van Venray afgelopen week, maar het blijft een matig ploegje, met enkele goede talenten.

Blerick - Bemmel: 7-0
De Beste tegen de slechtste. Dit wordt vandaag ook in de stand uitgedrukt. Lekkere website voor Blerick, die toch een aardige tik hebben opgelopen afgelopen weekend. Hopelijk smaken de pinters lekker voor Bemmel, anders hadden ze beter thuis kunnen blijven.

Boxmeer - Doetinchem: 2-1
Topper van de week. Boxmeer begint steeds betere resultaten te behalen en Doetinchem zit zoals bekend als een tijdje in de flow. Thuisvoordeel voor Boxmeer en een te snelle grasmat voor Doetinchem doet Doetinchem de das om. Het blijft in ieder geval, tegen de verwachting in, lekker spannend bovenin.

Civicum - Horst: 5-1
Het pak slag van afgelopen weekend is de Cuukse boys niet in de koude kleren gaan zitten. Toch ook wel opvallend groot verschil in uit- en thuiswebsiteen. Misschien dat de fluitisten toch redelijk wat in de pap te brokkelen hebben? Horst thuis moet trouwens zonden thuisfluiters ook geen probleem zijn...

Nuth - Deurne: 2-2
Matige aanval breekt Nuth op tegen de Brabanders die zich ingraven en zich met een counter en strafcorner naar een zwaarbevochten puntje spelen. Nog geen man overboord bij Nuth, de concurrentie loopt niet ver uit.

Wijchen - Tegelen: 4-1
De goede start van Tegelen komt aan zijn eind. Ze zullen uiteindelijk toch in de onderste regionen gaan belanden en moeten blij zijn dat ze in het begin al wat puntjes gehaald hebben. Wijchen pakt eindelijk weer eens twee opeenvolgende potjes. Dat werd tijd na het gestuntel van afgelopen weken.
Reageren

PieterPost | 06/11

Venray - Apeliotes 4-2

Blerick - Bemmel 5-0

Boxmeer - Doetichem 0-0

Civicum - Horst 3-1

Nuth - Deurne 3-1

Wijchen - Tegelen 4-0