Voorspelling 01-11-15 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 19/10
  • 1625

Bemmel - Nuth
Deurne - Apeliotes
Doetinchem - Blerick
Horst - Wijchen
Tegelen - Boxmeer
Venray - Civicum

Bemmel - Nuth: 1-2
Zwakke aanval breekt Nuth bijna op na een lange rit. Punten laten liggen tegen een zeer matig Bemmel is dodelijk in de strijd om de bovenste plaatsen, maar Nuth kruipt door het oog van de naald.

Deurne - Apeliotes: 3-2
Zwaarbevochten overwinning voor Deurne die langzaamaan gewend raken aan het niveau in de 3e klasse. Met een aardige corner gaan ze hier nipt de overwinning tegen de stUdentjes die de punten zelf ook hard zat nodig zullen hebben.

Doetinchem - Blerick: 2-2
Opnieuw puntverlies voor Blerick in de zandbak van de Superboertjes. Denk dat erg weinig ploegen hier punten zullen gaan halen. Vervelend hockeyen daar onder de rook van Duitsland. Blerick voelt de hete adem van concurrenten in de nek.

Horst - Wijchen: 2-4
Wijchen pakt eindelijk weer eens de 3 punten tegen een zwak Horst dat eigenlijk te hoog staat. Ook de fluitisten kunnen geen puntjes pakken. Horst is kandidaat voor de degradatieplaatsen.

Tegelen - Boxmeer: 2-3
Boxmeer begint langzaam op stoom te komen. Zijn de expats vervroegd gearriveerd? Tegelen doet het gewoon prima en kan heel tevreden zijn met een plaats in de middenmoot als promovendus.

Venray - Civicum: 3-3
De snelle en wendbare kids van Venray zijn de logge boys uit Cuijck te snel af. Cuijck is uit ook veel minder waard wanneer ze niet op hun eigen fluitisten kunnen bouwen.
Reageren