Voorspelling 18-10-15 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 12/10
  • 1345

Apeliotes - Bemmel
Blerick - Tegelen
Civicum - Deurne
Horst - Venray
Nuth - Doetinchem
Wijchen - Boxmeer

Apeliotes - Bemmel: 6-1
StUdentjes beginnen langzaam op stoom te komen. Hebben dit jaar ook gewoon weer een prima selectie bij elkaar welke ook zonder voormalig jeugdinternationals subtop kunnen gaan spelen. Bemmel komt simpelweg te kort en zullen uit dit seizoen niet een enkel punt gaan halen.

Blerick - Tegelen: 4-1
Opnieuw een Duitse derby. Tegelen behaalt tot dusverre verrassend goede resultaten waarbij de 3 punten tegen Nuth te kennen geven dat er prima ploeg staat. Echter is Blerick, dat uit is op revanche na de flater van afgelopen weekend, nog een maat te groot.

Civicum - Deurne: 3-1
Eenvoudige overwinning voor Civicum, waardoor aansluiting met de top behoUden blijft. Tegen titelconcurrenten zullen ze het echter gaan afleggen. Deurne krijgt het heel zwaar dit jaar en weet bij voorbaat al dat het vandaag ook een kansloze missie wordt om punten te behalen.

Horst - Venray: 5-3
Horst begint langzaam op stoom te komen en heeft zoals bekend nog wat meer voordeel in thuiswebsiteen ten opzichte van andere clubs. Venray heeft een aardige voorhoede met technisch goede en snelle knapen, maar komen achterin stootkracht tekort.

Nuth - Doetinchem: 1-0
De superboertjes zijn al uitgeblust voordat ze het veld betreden door de onmenselijk lange rit. De aanval van Nuth is echter zwak in verhouding met de rest van het elftal, waardoor er een schrale pot ontstaat met een saaie uitslag.

Wijchen - Boxmeer: 4-2
Leukste pot van het weekend. Twee teams die aardig kunnen ballen, waar Wijchen vandaag net iets sterker zal zijn door het thuisvoordeel. Zijn de expats als gecontacteerd?
Reageren

Gast 16 | 15/10

Apeliotes-Bemmel 3-1
Apeliotes heeft geen moeite met Bemmel. Door de leegloop zal Bemmel een paar jaar in de 4e klasse te bezichtigen zijn.

Blerick-tegelen 4-3
Een derby die op kwaliteit gewonnen zal worden door Blerick. Het feit dat Blerick hun keeper mist verklaart het aantal tegendoelpunten.

Civicum-Deurne 6-2
Civicum duidelijk een maatje te groot voor Deurne. Zal een lang seizoen worden voor ze.

Horst-Venray 4-1
website wordt beslist door de man met de fluit. Kwalitatief gelijke tegenstanders.

Nuth-Doetinchem 2-1
Na een goede start komt doetinchem op de plek waar ze thuishoren. Nuth net wat beter.

Wijchen-Boxmeer 4-3
Mooie open website waarbij Wijchen aan het langste eind trekt. Boxmeer zal achteraf balen dat ze niet meer uit hun corners hebben gehaald.