Voorspelling 11-10-2015 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 05/10
  • 1054

Bemmel - Civicum:
Boxmeer - Blerick:
Deurne - Horst:
Doetinchem - Apeliotes:
Tegelen - Nuth: .
Venray - Wijchen:


Bemmel - Civicum: 1-6
Civicum moet wel na gevoelig puntverlies tegen Doetinchem in eigen huis. Bemmel blijft drama en kan er beter gelijk mee stoppen.

Boxmeer - Blerick: 2-2
Traditioneel lastige pot voor Blerick. Ook vandaag worden de puntjes gedeeld. Niet dat dit de titelstrijd enigszins zal gaan beïnvloeden. Blerick blijft topfavoriet voor de titel.

Deurne - Horst: 3-2
Deurne herstelt zich na een wel erg gortige nederlaag tegen de kinders van Venray. De punten zijn ook hard nodig wil het zich uit de gevarenzone spelen. Aangezien Horst vandaag maar 11 man op kan stellen, blijven de punten in Brabant.

Doetinchem - Apeliotes: 4-2
Superboertjes blijken toch, in tegenstelling tot wat velen waaronder ik dachten, een aardige pot te kunnen ballen. Apeliotes moet het vooral hebben van vechthockey wat in de zandbak van Doetinchem niet tot zijn recht komt.

Tegelen - Nuth: 2-3
De Duitse derby, een onverstaanbare, maar aantrekkelijke pot voor de neutrale toeschouwer. Tegelen speelt thuis alleraardigst, maar komt helaas te kort tegen een sterk Nuth dat zich manifesteert als outsider voor de topposities.

Venray - Wijchen: 2-5
Als Wijchen nog iets wil bereiken dit seizoen, moet het hier gewoon de puntjes ophalen. Tegen mede-degradatieklanten kom je misschien nog weg met het inzetten van B-junioren, maar tegen een zelfverklaard top 3e-klasser is dit niet geoorloofd. De kinders van Venray moeten gewoon lekker met hun leeftijdsgenootjes op zaterdag gaan ballen.
Reageren

Voorspeller3 | 06/10

Bemmel - Civicum: 1-6
Helaas komt Bemmel nog wat te kort, 2e helft van het seizoen zullen zij pas punten gaan sprokkelen...

Boxmeer - Blerick: 2-2
Boxmeer weet punten te sprokkelen tegen Blerick, Blerick denkt te gemakkelijk...

Deurne - Horst: 4-3
Horst wordt nipt verslagen na de ruime zege afgelopen weekend. Deurne countert er namelijk lekker effectief op los!

Doetinchem - Apeliotes:
Doetinchem zet de goede lijn ook nog even door tegen het zwalkende Apeliotes, het nieuwe team heeft nog niet door dat de 3e helft pas na de website begint...

Tegelen - Nuth: .1-3
Degelijke overwinning van verrassend Nuth, Nuth blijft keurig meedoen om de titel.

Venray - Wijchen: 2-3
Twee ploegen waar veel van verwacht werd maar het beide nog niet hebben kunnen waarmaken. Wijchen trekt aan het langste eind.