Voorspelling 4-10-2015 3D

Geplaats door: Hans van Tol ( )

  • 3D
  • 30/09
  • 1142

Leeft 3D enigszins op deze site?

Apeliotes - Tegelen: 4-2
Verrassend goede start voor Tegelen, welke op dubieuze wijze is gepromoveerd, krijgt geen vervolg. Ondanks dat Apeliotes de Beste spelers is verloren, gaan ze hier de punten pakken. Wat is er nou lekkerder dan het groene gras betreden met een vette kater?

Civicum - Doetinchem: 5-1
Doetinchem denkt dat het heel goed is en zelfs voor het kampioenschap gaat meespelen. Kende een goede start, vergelijkbaar met het eveneens gepromoveerde Liempde vorig seizoen, maar zal nog wel flink wat plaatsjes gaan zakken. Je kunt mij niet wijsmaken dat een ploeg uit Oost mee gaat doen om de bovenste regionen. Zondag zullen ze er in ieder geval flink af gaan tegen Civicum. Niet dat Civicum hier iets mee opschiet, de 3e klasse zullen zij toch nooit gaan verlaten.

Horst - Bemmel: 6-0
Bemmel het lelijke eendje van deze poule. Komt veel te kort voor deze klasse nadat de helft van het team is vertrokken. Horst is uit op revanche na de oorwassing van afgelopen zondag. Met 13 man tegen een zeer zwak Bemmel zal dit geen probleem worden.

Nuth - Boxmeer: 2-1
Mede door de lange reis zullen weinig ploegen punten gaan pakken in Nuth. Aardig ploegje met een ervaren keeper. Zonder expats stelt Boxmeer ook niet zo bijster veel voor. Na de winterstop zal het vreemdelingenlegioen zich weer herenigen en eindigt Boxmeer weeral in de middenmoot.

Venray - Deurne: 2-3
Venray is na een top seizoen ook redelijk wat spelers kwijtgeraakt en moet blij zijn dat er met Bemmel nog in een mindere broeder in deze poule zit. Deurne zal deze derby nipt gaan winnen en mogen hun handjes dichtknijpen dat de KNHB heeft besloten om enkel de nummers 11 play-offs te laten spelen.

Wijchen - Blerick: 2-4
Wijchen dacht vooraf een van de titelkandidaten te zijn, maar kan deze doelstelling gelijk bijschaven na klungelig puntverlies tegen Nuth en Deurne. Ook thuis tegen topfavoriet Blerick gaan ze de boot in. Voor Blerick wordt het een saai jaar, het zal vermoedelijk nog vriezen wanneer de platte kar van stal gehaald kan worden.
Reageren

Pier | 01/10

Apeliotes - tegelen 4-1
De stUdenten uit Nijmegen zullen deze website winnen, ze hebben het nodig.

Civicum - doetichem 5-1
De kunstjes van doetichem maken weinig indruk op civicum, al hebben ze wel 1 keer geluk. De nazomer droom is voorbij voor doetichem

Horst - Bemmel 6-0
Horst verbeterd zakelijk hun doelsaldo. Bemmel zakt volledig naar beneden, zal daar blijven en heeft daar mijner inziens vrede mee.

Nuth - Boxmeer 1-1
Geen van beide ploegen zal het verlies accepteren. Na 70 min strijd zal als resultaat beiden ploegen met 1 puntje naar huis gaan.

Venray - Deurne 2-4
Een draak van een website die op doorzettingsvermogen door Deurne gewonnen word. Venray zal dit seizoen Bemmel gaan vergezellen onderaan de poel.

Wijchen - Blerick 2-4
Wijchen zal hun zwakken resultaten tot nu toe doorzetten. Blerick zal dit echter maar matig benutten. Blerick denkt er al te zijn, maar zowel Nuth als competitie uit onverwachte hoek zullen het Blerick nog erg moeilijk maken.