Voorspellingen 3D 19 mei 2015

Geplaats door: Voorspeller3 ( )

  • 3D
  • 11/05
  • 937

Het slot van de competitie nadert - pakt Meerssen komende zondag de titel? En wie mag er volgend seizoen weer meespelen in de 4e klasse?
Reageren

Voorspeller3 | 11/05

Civicum - Venray 3-3
Na het gelijkspel afgelopen zondag van Civicum en daarmee definitief het zicht op plek 1 kwijt, zal het getergde Venray zeker een punt meenemen uit Cuijk.

Horst - Peel en Maas 4-3
Dood of de gladiolen, maar het solide Horst pakt hier hun thuis voordeel, de corner in de laatste minuut maakt het verschil.

Apeliotes - Liempde 4-1
Eenvoudige thuis overwinning voor de stUdenten, Liempde heeft een keurig seizoen gedraaid, maar nu niet meer de motivatie om er nog echt voor te gaan nu ze veilig staan en er niets meer te winnen valt.

Meerssen - Cranendonck 7-0
Meerssen naar de 2e klasse! Cranendonck wordt voor eigen publiek weg gevaagd en het kampioensfeestje kan gevierd worden. Cranendonck zal deze poule verlaten...

Bemmel - Nuth 4-1
Na een vechtstrijd afgelopen weekend, herpakt Bemmel zich thuis voor eigen publiek. Keurige overwinning op een zeer stugge ploeg uit het verre zuiden.

Boxmeer - Wijchen 2-4
Spannende pot tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen. Na de monsterzege van Wijchen afgelopen zondag moet Boxmeer toch ook wel klein te krijgen zijn?