Voorspellingen 17 november 2013

Geplaats door: Jarco ( )

  • 3D
  • 11/11
  • 2511

Doe een gok !!!

Best - Rapid
Bommelerwaard - Berlicum
Gilze Rijen - Drunen
Kromhouters - Oirschot
Rosmalen - Dommel
Shot - Liberty
Reageren

MyKey | 18/11

Derde keer op rij verliest SHOT met 1 doelpunt verschil...

Liberty thuis was een mooie pot voor het publiek. Goede gasten die het gelukkig kunnen accepteren dat er bij SHOT doorgaans door vrouwen wordt gefloten en zich daar ook aan aanpassen. Helemaal top!

website had echt van alles. Een schietfestijn door SHOT op de keeper van Liberty na 5 minuten en enkele snelle uitbraken van SHOT. Vervolgens scoort Liberty 2 keer voor rust en krijgen beide nog enkele strafcorners.

Na de rust is het vooral zoeken voor SHOT terwijl Liberty verder gaat met het spel dat ze de hele website hebben gespeeld. SHOT komt terug tot 2-2 na enkele goede aanvallen waaruit strafcorners werden gehaald. Helaas was het van korte duur, want na balverlies op de middenlijn werd de 2-3 alweer binnengetikt. Weer kantelde de website door het felle aanzetten van SHOT en een hard schot van de spits werd beloond met een treffer. Tien minuten voor tijd was er dan eindelijk wat ruimte voor discussie. Na een glijpartij van de SHOT goalie nam hij naast de bal ook de speler mee, net binnen/buiten de cirkel (was niet echt goed te zien) en dat kostte ons een strafbal (de discussie was SC of SB). Deze werd bijna gekeerd door de keeper, maar uiteindelijk zat hij er toch gewoon in dus 3-4. Beide teams mochten tijdens de website allebei 1 x het klinkende geluid van de paal aanhoren waarbij die van Liberty uit een soort zelfde vuursalvo op het goal van SHOT kwam zoals SHOT die de eerste helft visa versa had. Na de strafbal nog goede kansen op 4-4 gehad, maar we mogen concluderen dat Liberty met recht zoveel scoort en SHOT niet wist wat ze met ale eigen kansen moesten doen. Op basis van het vertoonde spel en verleden resultaten zal Liberty daarom dit seizoen een terechte middenmoter worden. Zij halen de komende weken nog 6 punten en komen daarmee in drie weken van 9 op 18 punten. Die zijn veilig.

Volgende week Dommel uit, ben benieuwd!

dommel keep | 17/11

Goeie website van beide kanten Rosmalen wat gelukkig met de eigen goal van Dommel in de 2e helft maar wederom Dommel te laat aangezet om het Rosmalen echt moeilijk te maken. Veel publiek en goede scheidsrechters compleet verschil met vorig jaar. Hier werd ook even duidelijk gemaakt dat de coaches onderling ook plezier kunnen hebben! Einduitslag 3-2 (2-1 ruststand)

... | 17/11

Oirschot, prima gasten na de website. Tijdens de website een stelletje huilebalken.

chef | 17/11

Rosmalen - de Dommel 3-2 (3-1)

Berlicum | 17/11

Bommelerwaard - Berlicum 0-2 (0-1)

SHOTje | 17/11

SHOT - Liberty: 3-4 (0-2)

Bijzonder spannende website in Tilburg met het publiek als grote winnaar.

SHOT begon sterk maar kreeg twee 'luckies' om de oren. Daarna was Liberty duidelijk de betere partij.

Na rust een scherper SHOT met veel mooi uitgespeelde kansen. Liberty speelde op de counter. SHOT kwam door twee strafcorners gelijk, waarna in al het enthousiasme de nummer 7 van Libery direct weer de voorsprong veilig stelde. Een wonderschoon doelpunt van een 'Scarface' achtige spits bracht de stand gelijk.

Vervolgens veel tumult rondom een bal die buiten de cirkel door de keeper van SHOT gespeeld werd en resulteerde in een strafbal. Liberty maakte deze af. SHOT kreeg nog enkele grote kansen waaronder een bal op de paal uit een strafcorner, maar kon de punten niet in eigen huis hoUden.

SHOT wederom goed gespeeld; maar weer geen punten. Derde website op rij met 1 doelpunt verschil verloren.

Nails | 17/11

HCGR H1 - HC Drunen H1 1-3

Spannende en sportieve pot maar Drunen een maatje groter. Drunen echt veel kansen gehad maar HCGR uitstekend verdedigend Leuke pot voor het publiek.

zeikhonden | 16/11

Vergeet niet dat er nog een 2e competitie helft aan komt. Te vroeg om conclusies te trekken.. alleen Rosmalen of Kromhouters wordt kampioen. Dat is het enigste wat duidelijk is.

theo | 16/11

Hoezo is Berlicum geen degradatie kandidaat meer? Er zijn op dit moment vijf teams die nog in de gevaren zone zitten. Berlicum, Oirschot, bwaard, shot en zelfs Liberty als ze morgen verliezen van shot. Gilze rijen zie ik dit seizoen echter niets meer presteren dus die zullensowieso degraderen

Morgen belangrijke dag dus voor bwaard, Berlicum en shot.

Veld | 16/11

Berlicum dan toch geen degradatiekandidaat meer?

Dommel | 15/11

Wij hebben daar prima scheidsen gehad...

@Kael A. | 15/11

Klopt, daar heb je gelijk in. Weet ook niet precies wat daar is gebeurd, maar dat is verder ook niet relevant.
Als Rapid de scheidsrechters hanteert die ze bij bijna elke website hanteren gaat Rosmalen daar niet winnen.

Karel A. | 15/11

Zij wonnen daar, schoten van de vijf kansen er twee in middels een zeer behoUden tactiek (half court press). In principe gewoon het counter hockey van Rosmalen, maar dan met een minder getalenteerde groep

@Karel A. | 15/11

Wat bedoel je precies?

Karel A. | 15/11

Maar Berlicum wel? (die daar dezelfde tactiek hanteerde)

Andre | 15/11

Rosmalen zou het in de 2e klasse net zo slecht doen als Gilze Rijen nu in de 3e klasse doet.
Hoewel Kromhouters 2 keer verloren heeft denk ik dat zij de meeste kans maken om Kampioen te worden en stand weten te hoUden in de 2e klasse.

Voor de winterstop heeft Kromhouters alleen nog Drunen uit als top website. Dan heeft Kromhouters alle uitwebsiteen tegen de top gehad. En ik zie Kromhouters thuis echt niet verliezen van Rosmalen, Drunen en Rapid.

Misschien dat we wel een nieuwe nummer 1 krijgen als we de winterstop in gaan. Rosmalen gaat namelijk echt niet winnen uit bij Rapid.

@@manager | 15/11

hahaha LIKE :D

@manager | 15/11

Jij bent zeker van Drunen? Alhoewel GR erg slecht is, zie ik Drunen niet met 12-1 winnen. Van geen enkel team en al helemaal niet uit. Daar zijn ze niet goed genoeg voor. Kromhouters is het enige team dat echt monsterscores in deze poule neer kan zetten. En Rosmalen, maar bij Rosmalen zien ze de derde klasse als voorbereiding op de tweede klasse waar ze zonder counterhockey afgeslacht zoUden worden.

Manager | 14/11

Best - Rapid
Best zwak team met lange bal, Rapid ook niet heel sterk, zeker niet als je aanvallend gaat spelen. Individuele klasse gaat boventoon voeren in deze website. Daardoor wordt het een saaie pot, worden alleen maar duels uitgevochten op het middenveld. Rapid scoort 1x en dat is genoeg. 0-1 overwinning Rapid.

Bommelerwaard - Berlicum:
Bommelerwaard draait tot nu toe een slechte reeks, met meeste doelpunten tegen. Berlicum heeft laten zien dat ze tegen ploegen uit de bovenste regionen aardig mee kunnen komen. Dus B'waard moeten ze pakken. 3-1 overwinning voor Berlicum schat ik zo.

Gilze-Rijen - Drunen
Gilze-Rijen is de tik van afgelopen week nog niet te boven gekomen, komen ze weer een top3 team tegen... Drunen werkt aan doelsaldo; 12-1 overwinning

Kromhouters - Oirschot
uit de laatste 3 websiteen haalt Kromhouters 33 doelpunten. Gemiddelde van 11 per website, wat ze deze zondag niet zullen halen maar ze komen wel aardig in de buurt. Oirschot weet 1e helft nog weerstand te bieden maar in 2e helft loopt Kromhouters uit. Doelpuntrijke website en na de website happy meal voor iedereen 7-3

Rosmalen - Dommel
Nummer 1 tegen nummer 6. vorig seizoen uit werd het een 5-0 nederlaag voor Dommel kan ik me herinneren. Rosmalen pakt zakelijke overwinningen(3-1, 4-2, 2-0 etc.). Dommel is bezig met een goede reeks, mogelijk dat ze deze zondag door kunnen zetten en het Rosmalen moeilijk kunnen maken. Dommel is dichtbij maar trekt aan kortste einde: 3-2 winst voor Rosmalen.

SHOT - Liberty
Twee ploegen die ik niet bijzonder vindt, geen aantrekkelijk hockey. Liberty krijgt veel doelpunten tegen, SHOT scoort weinig. Dus zal ook geen boeiend duel worden. 1-1 dan maar...

Ik | 14/11

Best - Rapid; 1-1 Rapid laat ze weer liggen, de punten...
Bommelerwaard - Berlicum; 1-4 Berlicum sterker, Bommelerwaard: jongens, ga lekker in de 4e klasse ballen...
Gilze Rijen - Drunen; 2-2 Drunen laat weer punten liggen. Niet stabiel
Kromhouters - Oirschot; 8-2 Oirschot gaat zich ingraven maar kwaliteitsverschil komt toch naar boven
Rosmalen - Dommel; 3-1 Dommel draait goed de laatste tijd en als Rosmalen z'n dag niet heeft zijn daar nog altijd de clubarbiters ;-)
Shot - Liberty; 3-4 Loterij....

Ed | 14/11

Best- Rapid: 4-2
Met het thuisvoordeel weet Best de overwinning binnen te slepen.

Bommelerwaard - Berlicum: 2-2. Saaie website om naar te kijken. Geen winnaar.

Gilze Rijen - Drunen: 3-5
Gilze Rijen scoorde 3 keer tegen de Kromhouters, dan moe dat tegen Drunen ook wel lukken.

Kromhouters - Oirschot. 9-1
Net geen dubbele cijfers, maar wel weer een monster score.

Rosmalen - Dommel: 4-1
Rosmalen heeft twee voordelen als ze thuis spelen.
1. Het waterveld.
2. Goed geselecteerde eigen scheidsrechters.

Shot - Liberty: 1-3
Liberty beter dan Shot en zal dus ook gewoon winnen zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Bobje | 13/11

2-6 ja ...? en Toch een stuk beter? En volgens mij hockeyt SHOT het hele jaar al?

Nel | 13/11

Wat is er gebeurt met HCGR?
Vorig jaar erin gebleven en nu stijf onderaan, veel spelers vertrokken?

Het medium | 13/11

Best - Rapid: 3-4, beide goede ploegen, Rapid's spits maakt echter het verschil.

Bommelerwaard - Berlicum: 2-3, beide matige ploegen, Berlicum zit echter prima in hun vel de laatste weken.

Gilze Rijen - Drunen: 1-5, vechtlust van Gilze beloond met 1 doelpunt, Drunen dominerend.

Kromhouters - Oirschot: 2-6, beide goede ploegen, Kromhouters echter een stuk beter.

Rosmalen - Dommel: 5-2, Dommel forceert altijd wel wat met hun gedrevenheid, Rosmalen echter hockeyend te sterk.

Shot - Liberty: 2-4, Shot beseft dat het zal moeten gaan hockeyen, Liberty echter toch iets meer kwaliteit, de individuele acties zullen het verschil maken.

Nr. 8 | 13/11

Best - Rapid; 1-1; Rapid niet in goede doen de laatste weken. Best pakt een puntje.
Bommelerwaard - Berlicum; 1-3; Berlicum stugge ploeg die de laatste weken goede resultaten boeken.
Gilze Rijen - Drunen; 0-3; ondanks dat Drunen niet zijn dag heeft een eenvoudige overwinning.
Kromhouters - Oirschot; 15-0; Kromhouters gaat voor het nieuwe seizoensrecord en vermaakt de kouwkleumende supporters op het balkon met hartverwarmend hockey.
Rosmalen - Dommel; 4-1; Rosmalen degelijk. Dommel ingedommeld.
Shot - Liberty; 3-0; SHOT grijpt allerlaatste kans om niet voor de winter al naar de 4e klasse te verhuizen.

Berend Oefje | 12/11

Best- Rapid: 2-2. Loempia bakkende scheidsrechters geeft Best 30 strafcorners, daar gaat er één van in.

Bommelerwaard - Berlicum: 1-2. Berlicum heeft een sterke reeks neergezet en Bommelerwaard juist een erg zwakke reeks de laatste websiteen.

Gilze Rijen - Drunen: 0-4. GR enige team dat zich sowieso al kan gaan focussen op vierde klasse hockey.

Kromhouters - Oirschot. 8-0. Kromhouters het team dat het meeste indruk maakt samen met Rosmalen. Thuis is Kromhouters niet te kloppen.

Rosmalen - Dommel: 3-1. Dommel degelijk, Rosmalen degelijker.

Shot - Liberty: 4-3. Liberty scoort vaak en veel, maar gezien hun relatief makkelijke programma met name in het begin, staan ze te hoog voor hun (mindere) kwaliteiten. Wel leuke gasten!

3eklasse | 12/11

Best - Rapid 4-4
Knotsgek!

Bommelerwaard - Berlicum 1-2
Gelukkigste wint.

Gilze Rijen - Drunen 1-4
Kansen: 1 tegen 13

Kromhouters - Oirschot 9-2
Kromhouters vergeet de 2e helft nog meer te scoren.

Rosmalen - Dommel 5-2
Dommel heeft weinig in te brengen.

Shot - Liberty 2-2
Liberty staat veel te hoog voor wat ze kunnen, Shot staat daarintegen te laag.

Eddy | 12/11

Best - Rapid 2-2
Twee steady ploegen die beide weinig zullen weggeven, Best is net iets minder maar zal door het thuisvoordeel toch gelijk.

Bommelerwaard - Berlicum 1-2
Berlicum heeft vertrouwen overgehoUden aan vorige week.

Gilze Rijen - Drunen 1-5
Lijkt me duidelijk.

Kromhouters - Oirschot 7-1
Duidelijke overwinning thuis wederom.

Rosmalen - Dommel 4-1
Rosmalen geeft niet weg.

Shot - Liberty 2-4
Liberty zal net wat makkelijker scoren.