Uitslagen 03-11

Geplaats door: Sênor ( )

  • 3D
  • 03/11
  • 2134

Best - Liberty
Bommel - Kromhouters
Oirschot - GR
Rapid - Dommel
Rosmalen - Berlicum
SHOT - Drunen

Uitslagen posten, en mogelijk een verslag van de website?
Reageren

Drunen | 06/11

Na de belangrijke en mooie overwinning op Rosmalen stond deze zondag een website tegen Shot op het programma. De Tilburgse stUdentenclub staat een-na-laatste in de poule, met alleen Gilze-Rijen onder zich. Uit de andere uitslagen konden we opmaken dat het desondanks een lastige tegenstander is. De grootste thuisnederlaag van Shot was 4-1, tegen Rosmalen. Daar kwam ook nog bij dat de verschillen in de top van het klassement klein zijn: Rosmalen, Drunen, Rapid en Kromhouters staan binnen drie punten van elkaar. Eén mindere dag kan dus het verschil maken tussen nummer 1 en 4.

Vrijdag liet Shot ons al weten dat het veld zondag niet bespeelbaar zou zijn door de voorspelde regen. Alle websiteen die bij Shot zoUden worden gespeeld, werden verplaatst naar HC Tilburg. Dus werd ook onze website verplaatst, naar veld 6 van HC Tilburg. Eenmaal aangekomen op in Tilburg bleek het clubhuis nog in de steigers te staan en werden we doorgestuurd naar het tijdelijke clubhuis: een enorme tent met een breed assortiment van luxe broodjes in de aanbieding.

Na de websitebespreking, het inlopen en het inspelen begon de website rustig. Zoals verwacht mocht Drunen een groot deel van de tijd het spel maken en dat gebeurde ook. Shot werd wel als eerste gevaarlijk uit een onderschepping, maar wist niet te scoren. De tactiek van Shot was in de eerste helft duidelijk:
Drunen laten komen en proberen in de tegenaanval er snel uit te komen. Het gevolg was een eenzijdige eerste helft, met veel balbezit voor Drunen, en een handvol kansen voor beide teams. Uit een onderschepping van Wouter en vervolgens een verre voorzet van Bas kon Thomas uiteindelijk de 1-0 knap binnen tippen.
In de rust werd afgesproken dat het tempo omhoog moest en het middenveld meer in het spel betrokken moest worden om het spel makkelijker te maken. Aan het begin van de tweede helft was het tempo wel wat hoger, maar kon Drunen nog steeds geen potten breken. Een aantal wissels hadden het gevolg dat niet iedereen op zijn vertrouwde plek stond en ook dit had z’n effect op het tempo van Drunen. Er werden nog wel wat kansen gecreëerd, maar er werd niet gescoord. Een aantal overtredingen in de cirkel van Shot werden helaas niet door de scheidsrechters opgemerkt en er werden dus geen strafcorners gegeven aan MHCD.
Naarmate de tweede helft vorderde kwam Shot er wat vaker uit, maar ondanks kansen en strafcorners én dankzij Man of the Match Karel wisten zij ook niet te scoren. Uiteindelijk brak de slotfase aan en kreeg Drunen weer de grip op de website terug. De website werd de laatste minuten uitgehockeyd en de 1-0 bleek ook de eindstand te zijn.

Na een matige website, waarin het tempo te laag lag en de kansen niet genoeg gecreëerd en afgemaakt werden, waren de drie punten toch binnen. Met de uitspraak ‘slechte websiteen moet je ook winnen’ in het achterhoofd werd het tijdelijke clubhuis opgezocht. De derde helft werd in tegenstelling tot de eerste en tweede wél overduidelijk gewonnen en Drunen was uiteindelijk het laatste team dat de tent verliet.

Komende zondag is er weer een Super Sunday, met om 12:45 Dames 1- Berkel Enschot D1 en om 14:30 Heren 1 – Bommelerwaard Heren 1. Aansluitend is er ook nog een vrijwilligersbarbecue georganiseerd. Wij hopen u ook weer komende zondag langs de lijn te zien in Drunen!

De derde helft werd in tegenstelling tot de eerste en tweede wél overduidelijk gewonnen en Drunen was uiteindelijk het laatste team dat de tent verliet.
De derde helft werd in tegenstelling tot de eerste en tweede wél overduidelijk gewonnen en Drunen was uiteindelijk het laatste team dat de tent verliet.

Mertje | 05/11

Best - Liberty, 7-3. Liberty kwam op 0-2 voorsprong, 2 maal na actie van hetzelfde jonge spelertje die de bal naar voren kwam brengen. De thuisploeg kwam niet echt tot gevaar, tot Liberty wat gemakzuchtiger werd. Best ging meer aanvallen en bracht de score naar 3-2. Hiervoor waren wel 2 strafballen nodig en Liberty raakte uit hun hum, ondanks dat de eerste werd gestopt, de discussie ontstond of de 2e wel terecht was. Daarna volgden nog meer woordwisselingen tussen spelers en scheids.

2e helft, Best duidelijk meer in hun doen en leek de tegenstander geanalyseert te hebben, steeds wisten ze de zwakke plekken uit te buiten. Rond de 5-3 leken de scheidsrechters van hun stuk, dingen als afhoUden werden afgedaan als oude regel (aan beide kanten) en hakken werd niet Bestraft. Het was een sportieve pot maar dit gooide toch wat roet in het eten. Omdat Best duidelijk meer aanviel hadden zij meer profijt van de arbitrale beslissingen en eindigde de pot in 7-3. Liberty had nog een eindspurt maar grote kansen werden tegen de zijkant van de goal geschoten of gewoon naast. Keeper niet meer in de problemen meer geweest.

Karel A. | 04/11

Niemand van Kromhouters, Rosmalen of Drunen zit op dit forum ... uhhuh!

Scheidsrechters waren het echt bij twee of drie momenten niet met elkaar eens. Meer niet. Maar goed, ik vond de lui van Drunen (en dan met name dat publiek) ook echt zulke huilebalken. Dat moest zich op dit schitterende forum natuurlijk voortzetten.

Overigens een mooi feit (als we dan toch met getalletjes/percentages gaan smijten): SHOT heeft meer kansen gehad en dat had geen ruk met welke scheidsrechter dan ook te maken. Als we niet zo waardeloos in de afronding waren had een gelijkspel niet eens vreemd geweest. Kan je 65 minuten lang de bal in je bezit hebben gehad....

Handbalverdediging? Ik zou daar de definitie eens van opzoeken in jouw geval.

@@Shotje | 04/11

Dan heb jij een andere website gezien. Ik denk dat als Drunen vijf keer in onze cirkel geweest is het veel is. SHOT heeft ongeveer evenveel cirkelpenetraties gehad.

Klopt overigens dat scheidsrechters soms tegengestelde signalen gaven. Denk echter niet dat er 'partijdig' gefloten is.

Wat ik jammer vind is dat een Drunen niet de sportiviteit opbrengt om SHOT te feliciteren met het tactisch sterke spel, maar dat de frustratie van het 'niet dik kunnen winnen' zich uit door je af te gaan reageren op scheidsrechters en dus naar externe factoren te gaan zoeken.

Uiteindelijk was het jullie gebrek aan concentratie, geduld en creativiteit de reden dat jullie niet dikker konden winnen. Dat... of SHOT speelde gewoon een goede partij. U mag kiezen.

@Shotje | 04/11

SHOT - Drunen: 0-1

Ik denk dat het balbezit 20-80 was en Drunen kwam er geregeld doorheen maar nergens werden corners of vrije slagen voor gegeven waardoor de handbal verdediging lastig te passeren was. De scheids waren het vaak ook niet eens en gaven tegengestelde richtingen aan wat het er niet duidelijker op maakte.

Karel A. | 04/11

Waarom rood? Waren totaal geen nare lui....

@ Karel a | 04/11

Oirschot 4-2 Gilze

Rode kaart voor Gilze Rijen

karel A. | 04/11

Oirschot - gilze?

Dommel | 03/11

Rapid - Dommel 5-2 (3-0)
Slechte eerste helft van dommel, eerste 20 minuten van de tweede helft zeer sterk en Rapid in de problemen. Dommel komt terug tot 3-2 en heeft kansen op 3-3. Terechte winst voor Rapid, echter geen kampioenskandidaat.

Scheidsrechters fluiten goed, al hoewel redelijk rommelig met 3 afgekeurde doelpunten en 1 onterecht goedgekeurd doelpunt. Leuke gasten na de website!

@bertus | 03/11

1-0 Rosmalen sc
1-1 Berlicum sc
2-1 Rosmalen sc
3-1 Rosmalen sc

Bertus | 03/11

Toch wel opvallende uitslagen Kromhouters wint met 13-1, Drunen maar net met 1-0 en Rosmalen ook mager met 3-1 thuis. Ben benieuwd wat daar allemaal is gebeurt?

Ed | 03/11

Bommel - Kromhouters 1-13

SHOTje | 03/11

SHOT - Drunen: 0-1

Spannende pot. Drunen meeste balbezit maar weinig kansen. Ging gelijk op.

SHOT kreeg een strafbal niet, maar enkele rare strafcorners wel. Doelpunten Drunen rook naar bolle kant.

Drunen roept het begrip slechte winnaar in het leven. Gefrustreerd omdat ze er niet doorheen kwamen. Onterecht zeuren over scheidsrechters. Jammer, want was sportieve pot; met twee winnaars; Drunen met drie punten, SHOT moreel.

Pieter | 03/11

Rosmalen - Berlicum 3 - 1

Jan | 03/11

Bommelerwaard - Kromhouters ( 1 - 12 )

Karel A. | 03/11

Ik kan het je nog niet zeggen ...