SPEELRONDE 22

Geplaats door: HALTER ( )

  • 3C
  • 10/06
  • 2558

Allereerst, Civicum en Uden van harte gefeliciteerd met de promotie! De laatste speelronde mag gaan bepalen wie met het kampioenschap aan de haal gaat. Civicum mag het thuis tegen onze hekkensluiten Nuth over de streep gaan trekken. Dat mag geen probleem zijn, toch?

HOCO - DES
Druten - Oirschot
Civicum - Nuth
Concordia - Berlicum
Don Quishoot - Nova
Waalwijk - Uden
Reageren

Naborrel | 16/06

Voor alle liefhebbers, ik heb gezien dat er morgen om 16:45 een huldiging is in Cuijk met een aansluitend feest. Laten we daar het mooie seizoen afsluiten met iedereen die de 3e klasse lief is. One Love

@Calvin | 15/06

Hey Calvin,

Wannabe stadsejongen!
Leuk bericht van jou man!
Even laten zien dat je toch ballen hebt…
Op het veld weinig van te zien makker, 70 minuten lang janken, dat kan je wel!

Eerst je team in de steek laten want ja; “ik wil een randstad jongen worden die naar strandfeesten in Bloemendaal gaat”
Daarna huilend terug komen bij Marco omdat de randstad door je zachte karakter heen heeft geprikt.. boe boe.. pupil van de poule. Volgende keer graag jezelf voordoen als iemand anders, dat maakt dit forum wat leuker!

Wij wensen Civicum morgen een mooi feestje! De actie van Nuth is een beetje laag maar wel leuk! 5 reeten! Iedereen een fijne zomerstop, de meeste zien we graag weer in september terug!

Papas | 15/06

Maar even samenvattend? Hoe hard worden de papas van Uden gepakt in Waalwijk? Ik gok op 3 rode kaarten en een 3-1 overwinning voor Waalwijk

@papas uden | 14/06

Volgensmij is Billy de Clown zijn spel flink aan het verbreden, hij lijkt naast op het veld namelijk ook op het forum al een tijd verstoppertje aan het spelen te zijn.

Tom Egbers | 14/06

Ik ben gisteren heengezonden. Uit Hilversum. Met de NOS bus naar Uden. 2 uur rijden, grafeind. Toen ik het clubhuis binnenliep, zat een groep mannen van ongeveer 55 jaar oud, te kaarten. Allemaal gewaad in een geel shirt. Later bleek, dat ze een cursus kregen. - HC Uden, zit ik hier goed? - vroeg ik de heren. - ‘We hadden jou al verwacht, Egbert’- . Het is Egbers, zei ik nog. -‘ luister, wie jou ook wat vertelt, we zijn slechts vaders die een pot fluiten. We werken ons door de week uit de naad en liggen krom voor de baas. Als wij ons gelijk willen halen, want ook thuis krijgen we dat niet van de vrouw, dan doen we dat op de zondag, als we fluiten’- . Ik begrijp het niet helemaal maar ik knik. Ondertussen krijg ik een bekertje in m’n hand geduwd van Bertina, de kantine juffrouw. Ze mompelt in het Brabants: ‘- in Uden doen we het op d’n onze manier. En d’n manier is voor d’n ratt’n boven d’n rivieren niet te begrijpen, snapte Egbert’- Ik begrijp niet aan wie of wat de frustratie gericht is, maar wederom knik ik het in de hoop dat Bertina weer het glaswerk gaat poetsen. Een van de andere heren staat op en komt in m’n aura staan. Hij schreeuwt, tuft eigenlijk, de woorden: -‘M’n vader was ook scheids, net zo goed als ik. Hij was een man van weinig woorden. Hij zei altijd: jongen, …. -‘ Er valt een ietwat ongemakkelijke stilte van 15 seconden. Ik besluit het erbij te laten, een wat vreemd bezoek aan Uden, waar ik niet veel wijzer van ben geworden.

@papas uden | 14/06

Goed verhaal, lekker kort ook...

;-)

PAPAS UDEN | 14/06

Tjonge jonge jonge…. What a time to be alive….
Wij dachten dat de 3e klasse niet zo leefde, maar na alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen lijkt er meer leven dan ooit in te zitten… Wat wedstrijdjes als vaders van de cornermannen van Uden H1 fluiten, dan nog een paar keer invallen bij andere clubs om het de concurrentie wat lastiger te maken, de jongens als kampioenen de 2e klasse inloodsen en af en toe wat colums erover schrijven op het forum… Wie ons vooraf had verteld dat dit zou leiden tot het debuut in het nationale sportjournaal hadden we voor gek verklaard, maar niets bleek minder waar toen vanmiddag de enige echte Tom Egbers bij ons op de club stond. Ergens natuurlijk ook wel typerend dat het dan ook net Tom Egbers, die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag, verslag komt doen. Alsof wij ooit de grenzen hebben overschreden…

Maar goed, Tom vroeg ons of wij, mede n.a.v. vele verzoeken op het forum, mee wilden werken aan een kleine reportage en of wij wilden reageren op alles wat er geroepen en geschreven wordt over ons, Nuth, Ccum, onze zonen, competitievervalsing etc. etc. Zo mans als wij al het hele seizoen zijn hebben we Tom niet met lege handen teruggestuurd naar Hilversum. Dit verbaasde Tom ernorm, aangezien hij had vernomen dat iedere tegenstander hier namelijk wel met lege handen naar huis wordt gefloten.

Allereerst was Tom erg benieuwd naar hoe wij de afgelopen dagen, tot de bekendmaking dat Nuth zich terug heeft getrokken, hebben beleefd. Daarop antwoordend hebben we, zoals we ook al het hele seizoen hier doen, ons masterplan uitgelegd en toegelicht: we voelden ons die dagen goed, met het aanstaande kampioenschap en daarmee een 2e zondag op een rij feest zaten we er lekker in. Het plan lag al enkele weken op tafel, en alle seinen stonden op groen voor deze operatie. Het ultieme doel: Ccum dat op de allerlaatste speelronde in eigen huis het kampioenschap verspeelt tegen nota bene Nuth. Ccum zat natuurlijk op een roze wolk na afgelopen zondag. De mannen wonnen zakelijk in Heerlen en alleen een thuisoverwinning tegen Nuth weerhield ze van het kampioenschap. Tegen Nuth zou Ccum zelfs met een kermisopstelling nog winnen dus echt getraind werd er niet meer in Cuijk en iedereen was volop bezig met de voorbereidingen voor het kampioensfeest. Niet wetende dat wij deze gehele operatie in alle geheimzinnigheid hadden voorbereidt.

Het plan was eigenlijk heel eenvoudig: wij zouden afreizen naar Cuijk onder het mom om daar de tussenstand te volgen. Niet geheel onlogisch gezien de situatie. Vervolgens schakelen wij de scheidsrechters op vakkundige wijze uit, en gezien het feit dat iedereen van Ccum al bezopen is door de hozana stemming die er al sinds de ochtend heerste, zijn wij de enige capabele personen die wettelijk gezien de wedstrijd mogen fluiten. Ccum staat ervan te kijken wat er gebeurt, maar is door onze eerdere ontmoeting in Bcum niet geheel onder de indruk. De mannen beseffen dat de wedstrijd toch gespeeld zal moeten worden en denken dat dit tegen Nuth onder onze leiding toch goed moet komen, dat ging het in Bcum namelijk ook. Niet wetende dat dat al onderdeel was van deze operatie. Ah fijn, wij hadden het vertrouwen gewonnen in Bcum en de wedstrijd zou worden gefloten door ons. Deze wedstrijd zou natuurlijk dik worden gewonnen door Ccum, dat gebeurt ook op het veld maar natuurlijk niet op het wedstrijdformulier. Op papier speelt Ccum gelijk en het rest onze jongens alleen in Wolluk te winnen.

Dan horen wij jullie denken, dat is ook geen eenvoudige opgave, nee dat klopt… Vraag het de mannen van Ccum maar. Maar zoals de doorgewinterde forumlezer weet zijn wij al enige tijd bezig met onze eigen cursus, en ook daar zat een gedachte achter. Die cursus was een groot succes, en de beste leerlingen konden nog voor de zomerstop op eindexamen. Laat de laatste speelronde, zo net voor de zomervakantie en in de examenperiode, een uitstekend moment zijn voor onze leerlingen om eindexamen te doen. Dit in combinatie met het feit dat heel toevalligerwijs ook Waalwijk zich deze week bij de zogeheten Scheidsrechters samenwerking van Uden, Boekel, Veghel (want daar komen wij volgens de coach van Bcum vandaan), Bcum en Schijndel voegt. Maakt het plaatje bijna rond. De wedstrijd in het stadion loopt uit in Cornertraining nummer 14 van dit seizoen voor zoontjes lief. Het is weer ouderwets prijsschieten en dat leidt tot een eenvoudige overwinning die dus het felbegeerde kampioenschap op zou leveren. Appeltje eitje zou je zeggen… Tot dat donderdag het noodlot toe sloeg, er gebeurde iets dat totaal buiten onze macht ligt…

Wij zouden vervolgens graag onze mening geven over alles wat er is gebeurd sinds afgelopen donderdag waardoor ons meester plan nu niet uitgevoerd kan worden. Echter het moment dat we hieraan willen beginnen komt Tom schreeuwend met zijn handen in het haar aangerend. Tom was namelijk, ondertussen dat wij bovenstaande toelichting aan het geven waren, wat aan het rondneuzen gegaan in het Clubhuis. Hierbij trof hij nogal wat merkwaardigs aan: Billy de Clown (die bekend staat om zijn kwaliteiten van het spelen van verstoppertje tijdens wedstrijd) was bezig om een KNHB scheidsrechters leraar te verstoppen in het clubhuis. Als we deze leraar vervolgens vragen wat de beweegredenen zijn dat hij zich schuil probeert te houden antwoord hij in alle eerlijkheid: ik ben bezig de papas een cursus te geven zodat ze volgend seizoen als bondsscheidsrechters kunnen fluiten. Tom zijn broek is, als we de aanklachten tegen hem mogen geloven, wel vaker afgezakt, maar zo snel als dat nu gebeurde is waarschijnlijk een record. Wij probeerden het nog wat in het perspectief te plaatsen door duidelijk te zeggen dat onze jongens zonder onze hulp volgend jaar in de 2e klasse echt niks te zoeken hebben en ze volledig worden weggeveegd. Echter was Tom met stomheid geslagen… Hij was duidelijk flabbergasted over wat er zich hier allemaal wel niet afspeelt en hij besluit de reportage na deze constatering vroegtijdig af te sluiten.

Tijdens het afbreken van de camera apparatuur horen we Tom en zijn collegas nog mompelen: Toch wel een van de dieptepunten die ik heb meegemaakt in mijn carrière, echt een wanvertoning dit. Nu vallen al de negatieve opmerkingen over Uden op dat forum ook wel op zijn plaats, niet meer dan terecht als je het mij vraagt.

Tot zover ons debuut op de nationale televisie, we zijn benieuwd hoe het item er vanavond om 19:00 op NPO 1 uitziet… Maar hiermee hebben jullie in ieder geval een eerlijk beeld van wat er gezegd en gebeurd is. Mogelijk dat de productiemedewerkers er op TV wat fragmenten uithalen om ons imago toch nog een beetje proberen te verbloemen. Iets wat onze Jongens op het forum ook nog, zonder succes, probeerden.

Tom Egbers | 13/06

@Heer Stomphorst, beloofd. De NOS heeft mij ingedeeld voor een bezoek aan Uden morgen. Ik rapporteer morgen.

J. Stomphorst | 13/06

Dank voor je mooie reportage Tom! Wij hier in de studio zijn ook erg benieuwd naar het verhaal van de Papa’s. Zien we je morgen terug met een reportage vanuit Uden?

Tom Egbers | 13/06

Ik ben vandaag naar Sportpark Kollenberg gereden in Nuth om een reactie te ontlokken van de selectie. Alleen de terreinknecht was aanwezig en hij wist mij het volgende te vertellen. U moet zich voorstellen. Elf zwaar gedemotiveerde zielen, acht weken terug al gedegradeerd, naar de slachtbank in Civicum. Zou u daar met een fijn gevoel naar toe gaan?. Als ik hem vraag naar een eventuele sportieve plicht, zie ik in de verte de voorzitter naar het hek bij de parkeerplaats rennen. Al zwaaiend met zijn armen, weet hij in het half turks half Limburgs de volgende woorden uit te kramen: Geen commentaar, geen commentaar. De terreinknecht wordt tot werken gemaand en ik word weggestuurd. Ik geef het op en rijd in vier uurtjes terug naar Hilversum. Onderweg stop ik nog bij de BurgerKing in Weert langs de A2. De quarter pounder is in de aanbieding.

Kuth | 13/06

Sorry mannen op het forum,

Wij uit nuth kunnen zondag helaas niet komen ivm massages die wij aan elkaar willen geven, als beloning voor ons prachtige seizoen masseren wij elkaar van top tot teen🙃. #lgbtqmassage

POULE | 13/06

Zou de poule volgend jaar er dan ongeveer zo uit gaan zien?

Oirschot
Concordia
Berlicum
DQS
Waalwijk
HOCO
DES
Nova
Heeze
Eersel of DVS
Venray
Basko

Voldongen feit | 13/06

Je kunt je afvragen of je dit niet allemaal kon zien aankomen. Nuth, dat vorig jaar in de play-offs alles kansloos verloor, maar alsnog van de bond mocht promoveren ter opvulling van de derde klasse. Dan weet je dat het een heel, heel zwaar seizoen gaat worden. Als je dan ook nog op gegeven moment met 9, 10 man aan komt kakken, is het hek van de dam. Dat je voor de laatste wedstrijd uit de competitie stapt getuigt alle behalve van sportiviteit, maar dat ging hoe dan ook gebeuren ergens dit seizoen. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen fijne zomer allemaal.

@calvin Asbroek | 13/06

He Kalvijn,

Heb wel een berichtje voor je.
Wat kan je ongelooflijk lopen zeiken in het veld zeg, elk tikje duwtje is al reden om te klagen.
We zijn volwassen mannen, maar daar is niks van te merken bij je.
Lijkt net een meisje van 12 op de manier waarop je vraagt om een overtreding.
Verder wel respect voor je hockeykwaliteiten die liegen er niet om.

Jammer | 13/06

Ik sluit me helemaal aan bij Fan van 3C, al met al een mooi seizoen. Civicum terecht kampioen, Uden tevreden met hun promotie en een ongekend spannende middenmotor.

Hopelijk lukt het de boys van Oirschot volgend seizoen te promoveren, de degradanten vanuit de tweede klasse zijn beide uit elkaar gevallen teams dus daar gaat de concurrentie in ieder geval niet van komen. Het vertoond spel van Oirschot was ook echt tweede klasse waardig.

Dat er in de derde klasse soms een vader met de fluit staat, of een dronken veteraan, zou voor niemand nieuw moeten zijn, laten we onszelf daar nou overheen zetten.

EK | 13/06

Spannend spannend!

1. Spanje
2. Frankrijk
3. Engeland
4. Portugal
5. Duitsland

Nederland 3e in de poule daarna eruit..

Bon vivant | 13/06

Ach dit is toch fantastisch. Ik houd van dit forum. Beetje elkaar de draak steken en afgeven op de heren met de fluit in de bek. Zolang het niet persoonlijk wordt moet dat kunnen. Laten we elkaar geen mietje noemen. Over een maand is de harde reset en heeft niemand het meer over dit seizoen. Same same every year!

Fan van 3C | 13/06

Mannen,

Het was een prachtig seizoen.
Laten we netjes eindigen en elkaar de hand schudden.

Op naar de zomer!

PS) Wie wordt er Europees Kampioen?!

Ben benieuwd!

@Nujeh | 13/06

waarschijnlijk is je hockeyspel net zo goed als jouw onderzoeksjournalistiek. Anoniem schrijven met een ongezouten mening! Ik zou graag feiten willen horen over dat wat je zegt.

Ik kan je vanuit het perspectief van Berlicum vertellen dat de papas hier geen invloed op hadden. Er was binnen de club geen scheidsrechter, zodoende is er een samenwerking tussen Uden, Boekel, Veghel, Berlicum en Schijndel om dit met elkaar op te lossen!

BTW hebben de papas 1x gefloten in Uden en is die perceptie hier op het forum ontstaan door Civicum! maar toch vindt ik het knap dat jij alles blijkbaar tot in de details weet.

Als Oirschot een kans had, dan hadden ze tegen Don Quishoot moeten winnen!

Geniet mannen van het laatste weekend

En kinderen succes met het puberaal schrijven op dit forum blijft leuk om lezen hoe snel sommige op hun kleine leuter zijn getrapt.

Calvin Asbroek | 13/06

Ik gebruik gewoon mijn echte naam maakt het makkelijker. Dankjewel voor alle complimenten dit seizoen en ook voor de kritische woorden naar mij en ons team toe. Met veel genot heb ik alles gelezen. Heb je iets persoonlijks te melden of wil je heel graag iets negatiefs over mij kwijt kan je mij gerust een berichtje sturen. Helaas geen kampioenswedstrijd tegen Nuth maar al met al de verdiende kampioen. Verder kan ik veel kwijt over randzaken in de competitie. Maar achteraf zout in de wonden gooien is makkelijk voor een kampioen, dus dit slaan wij over. Complimenten aan de komische wedstrijdverslagen. Voor mij iig de onbetwiste spelers van het seizoen Loek, Marnick, Tom en Gijs van Civicum H1.

Nujeh.. | 12/06

Nou er zijn meer dingen in deze competitie triest.

Hoe is het mogelijk dat Uden een scheidsrechters overeenkomst heeft met Berlicum, Veghel en Oedenrode..

Oftewel daar worden scheidsrechters (de Papas) onderling uitgeleend om te fluiten.

En wat blijkt gedurende het seizoen? De Papas fluiten alle belangrijke thuiswedstrijden (lees top 3) en presteren het zelfs om einde seizoen zichzelf in te delen op de wedstrijden Berlicum tegen Civicum en Berlicum Oirschot...

Oh jaa , en tegen de coach van Civicum zeggen dat de scheidsen van Veghel zijn (wuhahaha)

Dat het mogelijk is om dergelijke afspraken te maken is op zich al vreemd.. Maar om jezelf zo schaamteloos in te zetten op velden van anderen om zo je thuis zoontjes te helpen is toch wel het meest bizarre van dit seizoen...

Misschien daar eens actie op ondernemen...

Want dat had ik Oirschot een grotere kans gegeven te promoveren, want die zijn echt genaaid!

Watskeburt | 12/06

Neem aan dat de KNHB hier wel tegen op treedt tegen zo’n Nuth die zich 1 wedstrijd voor het einde boekt. Oh wacht de bond is druk met prenten versturen voor gele kaarten en als een stelletje moraalridders DWF boetes aan het uitdelen of zelfs pimmetjes. Optreden tegen dit soort acties ho maar.

Pikkiesvanuuu | 12/06

De mannetjes van Uden zijn duidelijk op hun pikkie getrapt door deze streek van Nuth. Wel erg treurig om dan onder de naam van gewaardeerd competitie genoot Oirschot dit soort teksten de wereld ik te helpen. Hopelijk dat jullie van jezelf genieten op dit soort momenten.

Triest | 12/06

Wat een trieste toetsenbordheld ben jij zeg ...

A58 | 12/06

Heerlijk Nuth! Klasse gedaan gasten. Heel mooi om dat klote Civicum is goed te naaien. Precies wat ze zelf heel t seizoen lang op eigen bodem doen.
Erg terecht als je het ons vraagt.

Wij wensen de rest veel succes aankomende zondag.

Nuth | 12/06

Mooi al die ongezouten meningen op het forum. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat we Ccum eens goed wilde naaien. Alle inkopen voor de kampioenswedstrijd al gedaan, vuurwerk, rookbommen, etc. Nu kunnen jullie mooi weer verstoppen onder jullie bed voor over 15 jaar.

... | 12/06

Wat een K(n)UT streek...

Feestje | 12/06

Civicum komt met de schrik vrij

Nutheloos | 12/06

Pauperstreek van die gasten uit Limburg. Echt, geen andere woorden voor.

Groenlinks | 12/06

Hoeveel onnodige liters benzine hebben ons dat wel niet gekost? Om nog maar niet na te denken over al die CO2 uitstoot

Aso | 12/06

Nietsnut(h)en

Zijn we allemaal voor niets naar dat troosteloze gat gekacheld

Waarzijndepapas | 12/06

Wat gebeurt er allemaal….
CCum officieel kampioen…
De papa’s die het kampioenschap niet naar uuuu kunnen fluiten…
De papa’s al onderweg richting het hoofdkantoor van de KNHB?

KNHB | 12/06

Gelukkig iedereen de punten van Nuth kwijt. Uden terecht GEEN kampioen. Ccum veel plezier met jullie feestje!

Langste arm Ude | 12/06

Yep! Wij hebben er persoonlijk bij de bond voor gezorgd dat de leiding ook hier in onze handen kwam.

Nuth blijft thuis, Uden wint en wordt onofficieel toch de kampioen van dit seizoen!

K(N)uth | 12/06

WOW! Nuth uit het wedstrijdschema.. niet meer in de stand? Dus teruggetrokken uit de competitie??

En dat doe je dan de laatste wedstrijd van het seizoen, waarmee je een ander team de kampioenschapspot ontneemt?

Ik weet het niet maar het lijkt er dus op... mocht het zo zijn dan ben je echt een zielig teampje.. #gajeschamen #k(N)uth

HALTER | 12/06

Dan doe ik ook nog maar voor de laatste keer dit seizoen een duit in het zakje.

HOCO - DES 3-1
DES wat mij betreft de grootste teleurstelling van dit seizoen. Hebben zij dat zo veel kwaliteit ingeleverd vorig jaar? HOCO een irritant ploeg die zonder de kale pingelaar en Loek niks voorstelt. Beide doen wel mee zondag dus dan kom ik op een overwinning voor HOCO.

Druten - Oirschot 1-4
Zoals collega Xavi al aangeeft zijn beide partijen uitgespeeld, Oirschot, wederom, niet gepromoveerd en Druten weer terug naar de kelder van de Bondscompetitie. Weinig spannend te melden over deze wedstrijd.

Civicum - Nuth 9-0
Civicum maakt er een mooi doelpuntrijk kampioensfeestje van en gaat op naar de 2e klasse. Voor Nuth zit na vandaag de leidensweg er op.

Concordia - Berlicum 2-2
Twee teams die beide uitgespeeld zijn en op papier redelijk aan elkaar gewaagd zouden moeten zijn. Dat laat de eindstand dan ook zien. Lekker ongewassen de wedstrijd van het Nederlands elftal kijken want de douches doen het daar nog steeds niet. Klasse.

DQS - Nova 5-0
DQS heeft het respect wat ze op het forum eiste de afgelopen weken toch wel op het veld afgedwongen. Ook de mannen uit Heerlen worden opgerold waarmee DQS een sterke tweede seizoenshelft heeft gedraaid. Hopelijk zorgt deze pak op de broek er voor dat Nova zich volgend seizoen alsnog terug trekt want letterlijk niemand zit er op te wachten steeds dat pokke-eind naar de ghetto van Limburg te rijden.

Waalwijk - Uden 2-1
Uden maakt nog kan op het kampioenschap maar weet deze wedstrijd niet te winnen, Waalwijk is een best stugge ploeg. Volgend jaar eindelijk geen wedstrijd tegen Uden, voor het eerst sinds jaren!

XAVI SIMONS | 12/06

Mannen…. Al ruim 400 keer is deze speelronde bekeken, maar niemand durft af te trappen. Spannend is het in iedergeval niet meer, met alle plekken voor promotie en degradatie bevestigd. Alleen het kampioenschap moet nog (op papier) bevestigd worden.

HOCO – DES
Afgelopen zondag allebei geen leuke middag gehad, HOCO zonder loek op bezoek bij de papa’s en DES op bezoek in de kuil. Beide ploegen hebben er geen zin meer in en beslissen de wedstrijd met een potje bier terwijl ze naar het EK zitten te kijken.
Loek heeft zich ook in deze wedstrijd tot scheidsrechter weten te bonjouren. uitslag: 3-2

Druten – Oirschot
Na een pijnlijk gelijkspel op het eigen veld is de promotie weer in het niet gevallen voor Oirschot. Om toch de zure smaak weg te spoelen en toch nog op een goede noot de competitie af te sluiten gaan ze nog 1 keer te werk tegen het al gedegradeerde Druten. 1-8 (5x Sjoerd)

Civicum – Nuth
Tja wat moet ik hier over schrijven de stoere boys van CUM mogen thuis tegen de hekkensluiter het kampioenschap over de streep trekken. Geen moeilijke opgave toch?
Concordia – Berlicum
Weinig ploegen weten te winnen in de kuil. Deze trend blijft doorgezet. 2-1

Don Quishoot – Nova
Donkey in de tweede seizoenshelft gedoopt tot reuzen doder. CUM, Uden en Oirschot hebben niet tegen de studenten weten te winnen. Dus Nova doet dat ook niet. 6-1

Waalwijk – Uden
Als ik de insta van Uden mag geloven heeft Uden de promotie gevierd alsof ze kampioen zijn geworden. Met nog een hele kleine kans op het kampioenschap gaat Uden nog proberen Waalwijk omver te blazen. Met het EK op een groot scherm weet de Poolse keeper net als een prime Wojciech Szczęsny alle oranje aanvallen tegen te houden. Eindstand: Brillenstand 0-0