SPEELRONDE 19

Geplaats door: Jongste Jeugd ( )

  • 3C
  • 22/04
  • 1180

Het was weer een weekend vol met bijzondere uitslagen. Berlicum dat in het stadion met 2-4 weet te winnen, Nuth die bijna voor een stunt zorgt, De eftelingboys die nipt verliezen in Cuijk en de studenten die nog altijd bezig zijn met een sterke 2e seizoenshelft. Het blijft zowel boven in als in de middenmoot akelig dicht bij elkaar en dat zal gaan zorgen voor een spannend einde dit jaar. Ook Druten en Nova zijn nog volop in de strijd voor handhaving in de 3e klasse. Benieuwd naar de voorspellingen voor komende week:

Bcum - Ccum:
KnorKnordia - Uden:
Eftelingboys - Studentjes:
HC Loek - Druten:
Nova - Nuth:
Oirschot - Waalwijk:
Reageren

Rarawiezijndit? | 16/05

Zou dit een voorproefje zijn op wat er binnen onze competitie ook gaat gebeuren?

“ Commotie in de vierde klasse van het amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten bij de winnende club. Daar ondervindt arbiter Jan Smit nu de consequenties van. ,,Wij verwachten een neutrale houding en hebben hem verteld dat hij geen wedstrijden meer mag fluiten.”

We kunnen hier helaas geen internetpagina’s delen, maar voor de aanwezigen die het nieuws zo af en toe volgen hebben ze vast wel een idee over welk nieuws bericht het gaat.

pauze | 01/05

Ik neem een korte pauze.. zie jullie allemaal graag over 3 weken weer terug!

Jongste Jeugd | 22/04

Komende week is natuurlijk volgende maand