Speelronde 18

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 16/04
  • 1596

Wat een weekend was dit dan. De nummer 1 en 2 laten allebei punten liggen bij de nr. 11 en nr. 7 respectievelijk. Berlicum mocht tegen 10 man aanleggen en laat heel haar selectie een goaltje maken. Waalwijk eist respect van het forum, wat ze inmiddels wel een beetje verdiend hebben. Team snelweg pakt de kans op promotie weer terug en staat nu op doelsaldo op de 2e plek. En de studenten zijn hun winstreak kwijt geraakt bij de varkentjes.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nu met een afgezonderde top 3 & bottom 3 en een middenmoot van 6 teams met 6 punten tussen hun in. De spanning in 3C is om te snijden.

Civicum - DES
Don Quishoot - HOCO
Nuth - Oirschot
Uden - Nova
Waalwijk - Berlicum
Druten - Concordia
Reageren

@@nuth | 22/04

Nuth was met de volledige selectie aanwezig (14 man) en de keeper had een top dag. Wij daarentegen niet zon top dag

Goedzo pap uden | 21/04

De corners werden vandaag in Uden weer voor iedere ademhaling van de tegenstander gegeven. Zoon 1 heeft er zes ingelegd uit 92 kansen! De papas hebben laten zien dat ook zij kunnen herstellen van een uitglijder op de schaatsbaan!

@nuth | 21/04

Nuth bijna gestunt? Wat is daar gebeurd..?

@RUGBYSPELER | 21/04

Die is niet helemaal 100%. Merkwaardige knul.

Rugbyspeler | 21/04

Wat ik vandaag toch heb gezien bij Willem slaat wel alles.
Volgens mij spelen we hockey en geen Rugby, alleen dacht Olaf Koning de aanvoerder van Wolluk daar anders over. Die tackle had meer weg van een rugby tackle, om iemand bij z’n midden te pakken en op de grond te leggen.

van Tichelaar | 19/04

Civicum – DES
Als DES thuis gaat verliezen kunnen ze misschien deze week wel is uit gaan winnen. De Efteling Boys lopen een zeperd op tegen streekgenoot Waalwijk. De Efteling Boys gaan deze week alles op alles zetten om hun pijnlijke verlies goed te maken. De scheidsrechters van Cum zullen dit extra moeilijk maken. DES komt in het tweede kwart op voorsprong en ontvangt daarna vier gele kaarten waardoor Kalvin en Co. de 3 punten in Cuijk weten te houden en blijven meespelen om het kampioenschap.
(3-2)

Don Quishoot – HOCO
Donkey begon het seizoen slecht, HC Loek begon het seizoen goed. Nu zijn de rollen omgedraaid. Donkey heeft de beste scheidsrechters van de competitie, HC Loek heeft de slechtste scheidsrechters van de competitie. Dat is nog steeds het geval. De Eindhovenaren winnen overtuigend. Daarna dagen de Eindhovenaren, de vespaboys uit voor een bierestafette. De vespaboys doen een tegenvoorstel, namelijk een snuifestafette. Beide teams komen tot een compromis, de Eindhovenaren spoelen hun keelgat en de vespaboys poederen hun neus. De Eindhovenaren treden aan met 5 man, de vespaboys met 14. Easy win voor de Eindhovenaren (4-0)

Nuth – Oirschot
Nuth gaat deze speelronde zijn honderdste tegendoelpunt incasseren. De vraag is of Nuth dit weekend wel meer dan 10 man kan opstellen, anders komt het honderd tiende tegendoelpunt ook op naam van HC Sjoerd. Verder niet al teveel woorden aan vuil maken. (1-7)

Uden – Nova
De mannen van Nova mogen honderd minuten in de auto zitten om daarna acht tegendoelpunten te incasseren. Daarna mogen de mannen uit Nova weer honderd minuten naar huis rijden. Tussenstop bij de Mc om de keeper te trakteren dat hij geen tien tegendoelpunten heeft gekregen. De papa’s van Uden beseffen dat ze dit weekend niet nodig zijn. Toch besluiten ze de wedstrijd te fluiten om de thuissituatie te ontvluchten. (8-0)

Waalwijk – Berlicum
Heren 2, JA1 en JB1 van Waalwijk leven al weken naar deze wedstrijd toe. De afgelopen weken zijn alle vrije uurtje gestoken in het maken van een heuse tifo. De fakkels en stroboscopen liggen klaar om de sfeerloze put om te toveren tot een kolkend stadion. Waar Berlicum op papier de favoriet is weet Waalwijk met behulp van de 12de en 13de man een knap gelijkspel uit de strijd te slepen. In de derde helft komen de dames uit Kaatsheuvel naar Waalwijk om hun nieuwe iconen te verleiden. (2-2)

Druten – Concordia
Druten heeft een fantastisch resultaat weten te boeken tegen Uden. Kunnen de mannen dit weekend weer stunten en zich daarmee uit de degradatiezone hockeyen? van Tichelaar denkt van wel. Druten tot het bot gemotiveerd om in de derde klasse te blijven. De jongetjes uit Roermond zijn mentaal gebroken nadat ze 80 minuten in de auto hebben gezeten. De griezel van Knokcordia pakt in het derde kwart zijn tweede gele kaart waardoor hij vroegtijdig het veld kan verlaten. Hij besluit om zijn spullen te pakken en voor het laatste fluitsignaal naar Roermond te keren om nog even te gaan shoppen in de outlet. (2-1)

MAND!

PAPAS UDEN | 19/04

Ccum - Des 3-2
Zo goedwillend als we zijn hadden we de Ccummertjes al gewaarschuwd voor het feit dat we onze cursus hadden gedeeld met collega thuisfluiter Loek. Loek heeft deze duidelijk goed bestudeerd en besloot ook iedere fysieke overtreding van Hoco om te fluiten naar een vrije bal voor de snuifduiven. De Ccummertjes hebben weer punten verspeeld, waarvoor nog dank Loekie! Des zal met niet al te veel zelfvertrouwen afreizen naar Cuijk, na de 1-4 nederlaag in de Derby tegen Wolluk zal het dit weekend van betere huize moeten komen wil men een kans maken. De Ccummertjes zitten gelukkig voor hun met het hoofd al bij de bekerfinale die later die dag gespeeld wordt door hun cluppie NEC. Hierdoor wordt het toch nog een spannende pot.

DQS - HOCO 4-1
De studentjes zijn afgelopen weekend letterlijk en figuurlijk strijdend en vechtend ten onder gegaan tegen de varkentjes in Roermond. Gelukkig voor hen komt HOCO met te veel zelfvertrouwen op bezoek. Loek en Brammetje zijn er niet bij en daarnaast is de lokale voorraad wondermiddelen op na een weekendje Rebirth. Al met al een HOCOloze zondag, die wordt afgesloten met toch nog een (wit)puntje na de gewonnen bierestafette.

Nuth - HC Sjoerd 0-10
Tja, als ze in Nuth weer met 10 man gaan spelen zal deze middag in het teken staan van de onderlinge competitie bij de A58 boys voor de interne topscorers titel. Dit krachtsverschil zouden zelfs wij niet goed gefloten krijgen, en dat zegt genoeg. Misschien dat de coach van Oirschot deze wedstrijd kan gebruiken om zich de Limburgse taal aan te leren, dan kan hij zich in de toekomst in ieder geval iets beter verstaanbaar maken.

Onze zwetende jongens - Nova 7-1
Als je op voorhand weet dat de Ccummertjes punten gaan verspelen dan zou je verwachten dat Druten uit niet de meest lastige pot is om een slag te kunnen slaan. Daar dachten onze jongens duidelijk anders over. Na de door ons gerealiseerde overwinning tegen HC Sjoerd is het zelfvertrouwen bij de jongens blijkbaar iets te veel naar de kop gestegen. Een circus opstelling op de schaatsbaan met, zeer terecht, puntenverlies als resultaat. Dinsdagavond crisis overleg gehad, en de jongens kunnen mededelen dat wij er zondag gelukkig weer zijn om ze een zorgeloze middag te bezorgen.

Wolluk - Bcum 3-3
Bij de Bcummertjes was er afgelopen weekend een clinic voor de jeugd. Halter en Co hebben er zelf blijkbaar ook het nodige van opgestoken en haalden flink uit tegen Nuth. Wolluk dat de Derby om de lekkere dames van de Efteling naar zich toe wist te trekken is wat respect aan het afdingen, en terecht overigens! Dit wordt een mooie pot die eindelijk eens zal zorgen voor een goed gevuld stadion.

Druten - Knorkordia 2-4
We hebben zondag met eigen ogen mogen aanschouwen dat Druten eigenlijk te laag staat voor het niveau van de ploeg. Echter gaan de opgefokte varkentjes zich deze middag wel thuisvoelen op de schaatsbaan. De ijshockey tactieken worden toegepast en er zullen de nodige gevechten worden uitgestreden. De ervaring van de varkentjes levert hen hierin de punten op.

Imposter | 18/04

De 4e klasse kijkt mee, wel een beetje saai hier. kom gerust kijken op ons forum

teckel op bal | 17/04

Civicum - DES
tja hoco uit.. punten laten liggen is hier geen schande en met maar 2 punten achterstand kan er nog een hoop gebeuren. Zondag lekker op eigen veldje met eigen scheidsrechters tegen DES JB1. Met de wedstrijd van zaterdag nog in de benen maken de eftelingboys aankomende zondag geen kans tegen Ccumtjes. 4-1

Don Quishoot - HOCO
De reuzendoder Don quishoot is sterk de winter uitgekomen. Hoco zal uit dus zeker geen kans maken. 5-1 voor de studentjes

Nuth - Oirschot
Naar horen zeggen is de keeper van Nuth midden in het seizoen gestopt. Na lang wikken en wegen heeft hij besloten om een carriereswitch te maken. De verwaarloosde keeper is nu elke week te bewonderen op TV bij Deadliest Catch, waarbij zijn ervaring met objecten uit mandjes vissen goed beter tot zijn recht komt.
Helaas voor de houthakkers zal de vervanger het niet beter doen. 0-10

Uden - Nova
De scubadiver van Nova voelt zich helemaal thuis op de blauwe mat van Uden. Verrast kijkt hij om zich heen wanneer hij wat supporters hoort in plaats van het bekende geluid van golven die worden gebroken op de rotsformatie in zijn achtertuin. Knipperend kijkt hij omhoog naar het scorebord en het lijkt alsof er toch wat water in zijn duikbril is gekomen. Hij wrijft twee keer met zn handen door beiden ogen maar de dubbele cijfers op het scorebord blijven helaas gewoon staan. 1-11

Waalwijk - Berlicum
mijn creativiteit is een beetje op. Toepasselijk voor twee ploegen die een voorbeeld hebben genomen aan het Italiaanse voetbal. 2-2

Druten - Concordia
Concordia pakt de punten bij Druten. 2-4.

Tijd | 16/04

Civicum - DES

Twee aangeslagen teams tegenover elkaar. Niet zon prettig weekend gehad boys, kan gebeuren. Civicum gaat het van zich af spelen, 5-3.

Don Quishoot - HOCO

HOCO uit.... 5-0

Nuth - Oirschot

Oirschot is er echt in gaan geloven, terecht ook! 1-6

Uden - Nova

Uden Thuis... 8-0

Waalwijk - Berlicum

Berlicum goed uit de winter gekomen. Dit Italiaanse hockey zal Waalwijk minder liggen; 1-2.

Druten - Concordia

Concordia, best of the rest. Hier gaan ze toch punten laten liggen; 2-2