Speelronde 17

Geplaats door: Jongste Jeugd ( )

  • 3C
  • 10/04
  • 1950

Terwijl er nog even rustig wordt doorgetetterd op het forum van speelronde 16, hier voor de liefhebber weer een nieuwe mogelijkheid om te voorspellen. De competitie wordt namelijk niet bovenin alsmaar spannender, ook het midden kruipt dicht naar elkaar toe. Nuth en Nova mogen weer een lange autorit maken naar respectievelijk Berlicum en Oirschot. Hoco heeft tandarts Loek weer tot zijn beschikking in een strijd tegen de mannen uit Cuijk. De (voor sommigen onterechte) nummer 1 mag het opnemen tegen Druten. Knornordia krijgt de studentjes op bezoek. Tot slot is daar dan weer de derby tussen Wolluk en de Eftelingboys. Een hele hoop mooie affiches en ik ben dan ook benieuwd naar ieders voorspellingen!

Bcum - Nuth
Concordia - DQS
Eftelingboys - Wolluk
Hoco - Ccum
Oirschot - Nova
Druten - Uden
Reageren

@des@Uden | 15/04

Jullie ook even vertellen wat er gebeurt is jongens... ?

@civicum | 15/04

Ben enorm benieuwd naar jullie verslagje. Hoe goed was Loek nu precies?

Stadiongeluid | 15/04

Het mag inderdaad nu gezegd worden. Lekker bezig Wolluk boys

De Mediaman | 14/04

Vind het toch jammer dat jullie ons zo onderschatten. Verliezen van Hoco?!? En verliezen van Des in de derby?!? Dacht het niet. Hopelijk zijn de voorspellingen de volgende ronde wat relevanter voor de uitslagen…

Influ | 14/04

Met eigen ogen gezien dat Nuth vandaag met 10 spelers kwam opdagen.
Tja dan is het lastig ja.

W. Shakespeare | 14/04

Vandaag was het zeer zeker spektakel in Druten. De nummer 1 tegen de iets wat ongelukkige één na laatste in de competitie. Beide ploegen waren aan het vechten voor de punten maar door het doorzettingsvermogen en het aandringen in de cirkel vanaf de kant van Druten werd er uiteindelijk een strafbal versierd. Deze werd keurig binnen gepusht en een 2-2 stand stond op het scorebord (wat er in Druten overigens niet is) Uden kwam er opbouwend moeilijk uit en de deling van de punten was terecht. Hopen op een mooie spannende titelstrijd bovenin!!! Groeten van onder

A58 | 14/04

Wat is er allemaal gebeurd in de praktijk van Loek en op de schaatsbaan in Druten? Wij wachten met smacht op de verhalen xoxo

Cursus | 14/04

Dat de cursus van de papa’s met Loek is gedeeld was al bekend, maar is deze ook terecht gekomen in Druten?

Brabo | 14/04

Wat een leven bruist er op het forum, vele tegenstrijdige argumenten, maar niks concreets. Om te scoren moet blijkbaar de bal over de lijn, maar hoe kun je scoren als de lijn verplaatst wordt?
Desalniettemin zullen de keepers hun visnetje mee kunnen nemen, want er gaat naar mijn voorspellingen veel gescoord worden.

Berlicum – Nuth [7-0]
Berlicum zal deze gewoon winnen, weinig over te zeggen

Concordia – Donkey [3-5]
Het blijkt uit de opmerking in de topic van competitieweek 16, dat Concordia met 9 man heeft staan hockeyen. Ook deze week staat er een training op het programma, want Donkey is bezig met hun opmars naar de top 5 en wil dit met deze wedstrijd werkelijk maken.

DES – RKC Waalwijk [5-3]
Een pot waarbij DES in de top 5 blijft of een wedstrijd waarbij RKC aansluit.
DES verliest sowieso niet thuis op de schaatsbaan. Waalwijk heeft de volle moed erin gekregen om deze zondag in ieder geval ook niet te verliezen.
Veel goals, maar Waalwijk trekt aan het kortste eind.

HOCO – Civicum [3-4]
De interessantste wedstrijd van de week. De mannen van Civicum trainen zich tot vermoeiing toe op altijd blijven doorspelen, want Loek gaat toch niet zijn (door zichzelf, met goudblad bekleedde,) fluit gebruiken. Tot de laatste 5 minuten staat Civicum voor. Dit schiet bij Loek het verkeerde keelgat in en hij besluit een serie van 13 corners aan HOCO te geven. Een van de technieken die hij van de Papa’s van Uden heeft geleerd. Tevergeefs, want HOCO sleept ze (in tegenstelling tot de zonen) er niet in.

Oirschot – Nova [8-2]
HC Sjoerd is woest dat ze afgelopen ronde zonder punten naar huis moesten vertrekken. Tot op heden is er door de zelfvertrouwde jong oranje spelers geen beeldmateriaal van de afgekeurde goal geleverd. Niet geheel onverwacht natuurlijk.
Oirschot is gebrand om plek 2 weer te veroveren en dit laat de uitslag ook blijken.

Druten – Uden [1-5]
Bij Uden weten ze blijkbaar niet hoever de bal over de lijn is. Bij Druten weten ze niet hoever de bal voor de cirkellijn moet liggen. De wedstrijd is al gespeeld voordat beide teams het veld betreden.
Een gelukstreffer haalt de eindscore, want het oranje tenue van Druten verward de achterhoede bij Uden

@moraal | 13/04

Ik vind (met een d) je spelling ook heel treurig.

Jongste Jeugd | 12/04

3C Influencer - Hc heeftgeennuth

Nadat ik in mijn vorige voorspelling van de Bcummertjes de toch wel overschatte influencer heb geintroduceert op t forum, is er een ludieke reactie gekomen vanuit het thuisfront. Na toch wat kritiek van andere medevoorspellers is het misschien tijd dat ze t toch bij TikToks houd. Sorry, terug naar de wedstrijd.

Tja wat moeten we ervan zeggen, het al dood en begraven Nuth gaat op vakantie naar het volgepakte complex van Berlicum. Vrouwlief (of eerder kindlief) is met haar zoontje gaan kijken naar de wedstrijd. Nuth raakt afgeleid door de pikante fotoshoot die word gehouden door onze influencer, waardoor er meer goals ingaan dan had gehoeven. 13-0

Knokkordia - DQS

Ja leuk, haha, orgineel om mijn grap te stelen over de mini’s van Concordia, maar toch, hier de voorspelling

In roermond zullen de welbekende mini’s van de week weer partij zijn, maar de latino’s van DQS hebben het forum toch goed geinspecteerd en weten de stormvloed te sussen. DQS wint deze 6 punten wedstrijd en komen gelijk met Concordia.
2-4

De langstraat Derby

Na een toch schamele overwinning in limboland is Des gebrand om de belangrijke derby op eigen grond te winnen van de veteranen van Wolluk. Door alle ophef omtrend de topper van vorige week heeft Des ervoor gekozen 2 uitstekende bondscheidsrechters te vragen voor deze derby. Dit ook vanwege het feit dat er in de vorige derby wat foutjes zijn gemaakt door de officials van Waalwijk. Wij willen het liefst thuis zo eerlijk mogelijk winnen, net als de rest van al onze thuiswedstrijden. Nadat de meiden van Waalwijk D1 toch voor een dubbelslag hebben gekozen met de boys van Des H1, zullen de Dames van Des D1 nu een gift teruggeven. Misschien vinden ze wel een potentiele coach?

Een leuke derby waar de vrouwelijke toeschouwer de grote winnaar is bij een geslaagd feest na afloop.
2-1

Tandarts Loek - Ccum

Na toch een kleine vormdip van Ccum, en een dikke nederlaag van HOCO bij onze buren, is het voor beide teams zaak om een goede pot op de mat te leggen. Nadat Loek de gratis cursus van de papa’s heeft verzilverd en de VAR-beelden eens goed heeft bekeken is ook hij erachter gekomen dat de scheidsrechters in Uden nog een stuk erger zijn dan hij zelf. De cursus zorgt voor de laatste vulling van zijn scheidsrechtersopleiding, waardoor het laatste gaatje in t gebit is weggewerkt.
3-1

A58 - Edgar Davids

Tja, nadat oirschot is getroost en de speen in de mond heeft gekregen van de moederfiguur uit Berlicum, zal de kater retesnel weggespoeld worden in de wedstrijd tegen de limbo’s. De nummer 22 van Nova zit namelijk nogsteeds in een broekzak verstopt van de Eftelingboys (geen dank), waardoor de rest van de ploeg wel los zand lijkt. Een gemakkelijke overwinning dus voor de A58 boys.
6-2

Druten - Uden
Nu het er op lijkt dat het kampioensschap al gespeeld is, is het de taak van uden om het ook te laten zien op een zogenoemde rainy night in stoke (lees normale zondagmiddag in druten). Nu de papa’s gerust kunnen toekijken naar de zonen gaat het allemaal net wat stroever dan gehoopt. Hoe zou het komen?
Druten maakt het lastig, maar het is niet genoeg.
1-3

Moraal digitaal | 12/04

@INFLUENCER 3C, ik vindt de teksten steeds treuriger worden. Misschien is X (voormalig twitter) iets voor je?..

PAPAS UDEN | 12/04

De voorspelling, met daarin natuurlijk ook een terugblik, waar menig forumlezer op zit te wachten... Hier zijn de, nog nooit zoveel besproken, papas van Uden!
Jaja er is de afgelopen week veel over ons geroepen, geschreven, gesuggereerd en god mag weten wat. Dit vereist natuurlijk wel een enigszins korte reactie van ons hoe wij afgelopen week ervaren hebben en wat er in onze ogen wel/niet waar is.
Afgelopen zondag door onze ogen: zondag bleek al vrij snel dat de A58 mannen voorafgaand aan de wedstrijd niet al te actieve forumlezers zijn en dat er geen vertaling was aangeboden aan de coach... De boeren gingen de wedstrijd in alsof ze een oprechte kans hadden op een resultaat.
Personal Trainer Sjoerd dacht dat hij zijn manschappen goed had voorbereid op een heuze veldslag, echter bleek het al vrij snel een lastige middag te worden op het moment dat wij iedere fysieke overtreding tegen Oirschot omdraaiden in een vrije bal voor onze jongens.
Nadat Billy de Clown de score opende gaf dit ons de kans om een van onze zoontjes weer een doelpuntje te gunnen met de wel befaande cadeaucorners. Doordat wij vervolgens wat afgeleid raakte door verschillende verhitte uitlatingen in het Arabisch? (wij konden er niks van maken in ieder geval) van de coach Oirschot, ontglipten het ons om een doelpunt van Oirschot af te keuren.
Al was dit bij nader inzien niet heel erg, deze score kwam precies overeen met onze voorspelling :) Echter keerde het geloof bij de A58 boys helemaal terug en onze jongens leken het helemaal kwijt. Zo erg zelfs dat Oirschot de gelijkmaker scoorde, althans dat dachten ze. Wij hebben deze situatie natuurlijk vakkundig, zoals alleen wij dat kunnen, omgefloten naar een bal voor onze jongens.
Dit leidde tot de nodige frustratie bij de A58 boys waardoor ze er aardig in begonnen te kleunen. Eigen schuld dikke bult zegt men wel eens, en dat was vervolgens ook hier het geval. Op het moment dat ze letterlijk en figuurlijk vochten voor hun laatste kansen in de laatste minuten lag een van de boeren aangeslagen op het veld. De daarop volgende langdurige blessurebehandeling was voor ons weer een uitgelezen moment om toe te slaan. Met nog enkele minuten op de klok was deze blessurebehandeling een uitstekend moment om de wedstrijd af te fluiten.
Ah fijn, nu heeft iedereen het eerlijke verhaal vernomen van afgelopen weekend en hopelijk komt er nu niemand meer naar ons mooie cluppie met de gedachten dat er resultaat te halen valt.

Tijd om wat voorspellingen te doen voor onze andere, op de een of andere manier steeds meer misgunnende, competitiegenoten:

Bcum - Nuth 5-1
Voor de Bcummertjes zijn het eenvoudige weken, afgelopen weekend de punten opgehaald bij de ene Limburgse laagvlieger, dit weekend kunnen ze zaterdagavond helemaal van god los zonder dat dit consequenties heeft voor het resultaat op zondag. Eenvoudige middag voor Halter en Co, waarbij Halter zijn topscorers positie nog wat kan verstevigen.

Knorkordia - DQS 2-2
De varkentjes hebben hun kans om aansluiting te zoeken bij de top 3 niet weten te benutten. In Cuijk vond volgens de bronnen op het forum een plaatselijke kaartenregen plaats. Of dit helemaal reglementair is verlopen is iets wat wij natuurlijk ten zeerste in twijfel trekken. Al kan het gezien het heethoofden gehalten tussen die knorrediertjes natuurlijk ook niet los van elkaar gezien worden.
Deze week zal het beklag van de Duiste oud olympiër wat beter te begrijpen zijn voor de arbiters. Het belooft een spannende pot te worden van twee goed hockeyende ploegen. Na 70 minuten zal de bierestafette uitsluitsel moeten geven over de echte winnaar van de zondag.

DES - Wolluk 3-1
Voor holle bolle gijs en co is het na de pretweekjes tegen de limburgse stuntelaars weer tijd om echt hun best tegaan doen. De stadionbewoners hebben afgelopen week een benidorm bastards truc uitgevoerd (dit is natuurlijk vrij geloofwaardig bij de oudjes uit waalwijk) waarmee ze de snoepjes van HOCO hebben weten te bemachtigen.
Dit beviel hen erg goed, echter zit men nu in het dubio of ze de restanten gaan gebruiken om een resultaat te behalen op het veld of op het terras van het sportpark bij de vrouwelijkse schoon uit de efteling plaats. Wij denken dat men voor het laatste gaat waardoor de wedstrijd niet al te boeiend zal zijn.

Collega Loek - Ccum 7-6
De videobeelden van Uden - Oirschot waren een populair topic op het forum, voor de liefhebbers: wij hebben deze, nadat we ze moet Loek hebben gedeeld, inderdaad verwijderd en bestempeld als lesmateriaal voor onze eigen curus die wij vanaf volgend seizoen zullen gaan geven (daarover later in het seizoen meer).
We horen jullie denken: hoezo delen jullie die wel met Loek en niet met de rest. Dat is heel simpel: Loek is een leerling van ons en in ruil voor het feit dat hij niet heeft gefloten in de wedstrijd tegen onze zonen heeft hij onze cursus gratis ontvangen. We hopen daarnaast van harte dat Loek onze beelden aandachtig heeft bekeken en zodoende de Oisterwijkse snuifduiven ook vakkundig naar een mooie thuisoverwinning weet te fluiten.

Huilende A58 Boys - Nova 6-1
Sjoerd en Co hebben de plaatselijke voorraad tissues afgelopen week gebruikt om de tranen te deppen en kladjes tekst te schrijven voor op het forum. Ook hebben de TV providers in regio A58 nog nooit zoveel uren ESPN en FOX Sports uitgezonden als afgelopen week.
Helaas voor alle belangstellende moeten wij toch mededelen dat onze jongens een grote mond hebben gehad op het forum over het delen van de beelden maar wij hun toch hebben moeten terugfluiten. Als dit bewijsmateriaal gedeeld wordt met de buitenwereld kan dit door sommigen (lees KNHB) als zeer schokkend worden ervaren. En u begrijpt, dit kunnen wij met ons mooie KNHB replica shirt natuurlijk niet veroorloven.
Terug naar komend weekend: om het verdried van afgelopen zondag maar een plekje te geven heeft Oirschot maar besloten een feestje te geven aankomende zondag. Erg prettig voor hun dat dan precies Nova op bezoek komt, die zullen dit feestje zeker niet verpesten en lekker mee feesten.
Sjoerd zal zien spierballen tonen aan alle plaatselijke boeren die op het feest zijn afgekomen, en Nova gaat verder met waar het gebleven was: kansloos ten onder gaan

Druten - Uden 0-6
Eindelijk weer eens een tegenstander waarvan onze jongens op een normale manier van kunnen winnen. Dat is iets waar wij al enige tijd naar uitkeken, de laatste keer dat dit namelijk ook het geval was dateerd alweer van eind november 2023.
Onze Jongens trekken de schaatsen aan en nemen de ijshockeysticks mee en geven Druten een clinic ijshockey. Na dit weekend zullen we misschien eens moeten overwegen of onze jongens niet beter af zijn bij deze sport, maar dat zijn zorgen voor later. Eerst lekker een potje beuken op de schaatsen, dat zal onze aanvoerder ook goed doen en Billy kan zich makkelijk kunnen verstoppen in dat grote pak.
Al met al eindelijk een zorgeloze middag.

Influencer 3C | 12/04

Vriendje Lief- Kindertjes 7-0
‘s ochtends en ‘s middags een clinic voor de mannen uit Berlicum.
Weet eigenlijk niet wie ze beter een clinic kunnen geven de kinderen van Berlicum of de jongetjes uit Nuth.

Concordia-DQS 1-3
Studenten blijken de 2e seizoenshelft opeens te kunnen hockeyen en resultaat te halen ipv alleen te kunnen hockeyen.
De knokkers verliezen hun hoofd en het hoofd en het shirt zijn niet meer van elkaar te onderscheiden. Knokkers verliezen de 4e plek.

Des-Wolluk 2-0
Eftelingboys spelen thuis dan verliezen ze sowieso niet, niemand wint daar. Hoe dat kan dat weet iedereen wel.

Hoco-Ccum 2-2
Hoco thuis is Loek en Loek zorgt dat Hoco niet nog verder naar beneden zakt. Ccum moet lijdzaam toezien hoe ze weer naar plek 3 zakken.

Oirschot-Nova 10-1
Oirschot haalt de dubbele cijfers tegen de ziektes van Heerlen.
Kreeg van vriendje lief door dat er een doldwaze tbs’er rondloopt bij Nova.
Die moeten ze meteen opsluiten.

Druten-Uden 0-3
Uden simpelweg te sterk en verstevigen de leiding op naar het kampioenschap.

Glazen Bol | 11/04

Na al die tijd onder de radar, is het nu toch tijd om de glazen bol eens uit de kast te trekken. We hebben al veel mooie uitslagen gezien, wat er voor gezorgd heeft dat het overal spannend is, behalve onderin dan.

Hier mijn voorspellingen:

Bcum - Nuth 5-0
Bcum oogt vele malen sterker in de 2e seizoenshelft. Nuth oogt exact hetzelfde, namelijk erg zwak. De mannen van Nuth mogen zich wederom gaan opmaken voor een terugrit zonder punt(en).

Knorknordia - DQS: 4-2
De mannen van de outlet hoeven niet meer te dromen van promotie, of het moet wel heel gek lopen. Van DQS werd aan het begin van het seizoen veel verwacht, dat viel vies tegen. Aan het begin van de 2e seizoenshelft werd niets meer verwacht, dat viel vies mee. De varkentjes houden de punten in Noord Limburg.

Eftelingboys - Wolluk: 2-0
Mijn glazen bol voorspelt een spannende derby. Wolluk heeft nog geprobeerd een stadion te bouwen in Kaatsheuvel, dat project is echter niet op tijd afgerond. De minis van de week scoren de eerste voor de eftelingboys. De 2e wordt gemaakt door de enige die 18+ is: De aanvoerder.

Hoco - Ccum: 1-4
Scheidsrechters kunnen veel oplossen voor de thuisploeg, maar lang niet alles. Ccum is simpelweg te sterk voor de snuifduiven en zullen dus ook overtuigend winnen.

Oirschot - Nova: 8-0
De boeren uit oirschot zullen na de zeepert tegen de zoons gebrand zijn te winnen. Goed nieuws voor hen: De steeds slechter presenterende mannen uit Heerlen komen op bezoek. Mijn glazen bol verwacht dan ook een simpele overwinning. 5 corners van Personal Trainer Sjoerd zullen zorgen voor een comfortabele voorsprong. De mannen van Oirschot A1 mogen ook nog een paar keer aanleggen en zetten daarmee de eindstand op het scorebord.

Druten - Uden: 1-3
Sportschool en co heeft deze keer de vaders weer langs de kant staan, in plaats van in het veld. Tegen Druten gaan ze hen ook niet nodig hebben en zullen ze relatief eenvoudig winnen.

Hup 3C! | 10/04

Bcum - Nuth 7-1
We kunnen stellen dat Berlicum zeer verdienstelijk presteert na de winter, dat zal ze ook drie punten op gaan leveren thuis tegen Nuth. Nuth blijft hopeloos laatste, maar toch staan er elke wedstrijd weer een paar veel te trotse ouders te klappen.

Concordia - DQS 2-3
Concordia heeft de laatste promotiekansen verspeeld in Cuijk. Het seizoen zit er nu al op, net als voor de studenten die te laat op stoom gekomen zijn. Het maakt dus eigenlijk niet uit wie er met de punten aan de haal gaat, maar we geven deze 50/50 wedstrijd aan de studentjes.

Eftelingboys - Wolluk 3-1
De derby ‘des’ derby’s. Efteling tegen Wolluk. Boeit eigenlijk niemand, maar hopelijk voor beide ploegen boeit het de dames van DES wel en staan ze weer langs de kant. DES wint.

Hoco - Ccum 1-5
Civicum staat weer in de top-2, zeker verdiend voor de beste hockeyende ploeg die ook elke week miraculeus punten kunnen laten liggen. HOCO uit is absoluut een potentiële bananenschil. Toch denk ik dat de cummetjes te goed zijn voor de mannen uit Oisterwijk.

Oirschot - Nova 9-1
Tja, mannen! Wat is er gebeurd in Uden? Civicum heeft het beklag over de papas niet onder stoelen gestoken dit seizoen, jullie ook niet! Toeval? Denk ‘t niet. Vervelend voor jullie mannen, maar helaas is dit de derde klasse. Gelukkig krijgen jullie nu Nova op bezoek, dat wordt een makkie! Hopelijk spelen jullie de frustratie een beetje van jullie af en kunnen jullie de druk op de top-2 opvoeren.

Druten - Uden 7-5
Tja, mannen! Koppositie sterker in handen na de overtuigende en onbetwiste 2-1 zege op Oirschot. Chapeau! Oja, ESPN en FOX wachten nog op de beelden. Nemen jullie de schaatsen mee zondag? Hopelijk niet. Druten, succes gasten!