Speelronde 15

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 19/03
  • 1596

Nou.. Waar Ccum vorige week nog met rode wangetjes achter hun winst aan zweefde, zijn ze deze week weer met beide benen de grond in gestort. HOCO pakt eindelijk weer broodnodige punten, Loek kijkt tevreden toe hoe zijn clubje weer de 3e klasse behoudt. Nuth verliest, shock. De twee promotiekandidaten winnen beiden met een clean sheet thuis. En in het stadion is 4 keer gejuicht.

Geen spannende week dus, behalve voor de boys van Civicum die bijna het forum niet meer durven te openen. Op naar komende week, met wederom 6 prachtige websiteen.

Berlicum - Oirschot
Concordia - Waalwijk
DES - Nova
Don Quishoot - Uden
HOCO - Nuth
Druten - Civicum
Reageren

Jammer bil | 24/03

Billy had de score wel goed, maar door het teveel drinken verkeerd om ingevuld natuurlijk.

Rolf A. | 24/03

Bescheidenheid siert de mens.

Stil | 24/03

Het was ook wel verdacht stil vanuit de schuilnaampjes van de zonen, maar dit verklaart het. Klasse prestatie Studs!

Bodywarmer | 24/03

Deze week hebben we nogmaals enorm ons Best hebben gedaan om Oirschot de competitie uit te helpen. Tot onze grote verbazing zagen we dat onze (mogelijke) sugar daddies uitgegleden zijn tegen bcum, dat is toch wel een gemiste kans.

Maar desondanks moet Oirschot ons toch dankbaar zijn. Daarom hebben wij een voorstel: wil Oirschot H1 niet onze teambodywarmers sponsoren? Voor een klein bedrag van maar €50,- kunnen jullie op onze bodywarmer staan!

Andere sponsors zijn trouwens ook altijd welkom!

Europa in? | 24/03

Even inside information omdat de scheidsen wat trager zijn hier. DQS - Uden is in 3-1 geëindigd voor de ongewassen stUdentjes. Aan de tomeloze positiviteit van Uden lag het vandaag niet. Fijn ‘Pasen’ alvast iedereen! ❤️

PAPAS UDEN | 22/03

Waar de Ccum boys schitteren met afwezigheid op het forum na weer een wanprestatie, schitteren onze jongens juist op die momenten met nieuwe, zeer orginele, schuilnaampjes op het forum. Zonder onszelf op de borst te kloppen (want daar hoUden wij echt niet) kunnen we langzamerhand wel constateren dat wij een van de weinige, altijd aanwezige en constant presterende factoren zijn.

Bcum - Sjoerd en Co 2-2
Bcum, dat afgelopen zondag na de 2 raakt gepushte cadeaucorners van ons, een uistekende website speelde kan ons deze week een grote dienst bewijzen voor het kampioenschap. Halter zal deze week het netje weer ouderwets laten vibreren wat zal Leiden tot de nodige, ondertussen enigzins verstaanbare, kreten van de Coach van Sjoerd en Co. Sjoerd roept zijn mannen bijeen en met de nodige hulp van Google Translate wordt er nog een slotoffensief gepland. Dit leidt uiteindelijk tot een puntendeling in een leuke en vermakelijke website.

Knorkordia - Wolluk 3-0
De varkentjes ontvangen de bejaarden stadionbezoekers, in de varkensstal in Roermond lijkt het alles behalve op een mooi en modern stadion. Hierdoor voelen de bejaarden zich alles behalve confortabel. Ook de lange klappen naar voren werken niet, de bal strand in de moederpoel van de varkens... Een eenvoudige middag voor Limbos ligt op de loer

DES - Nova 4-1
Jong Oranje is afgelopen week weer even met de neus op de feiten gedrukt. Mogelijk dat het eigen Thialf een vertrouwdere omgeving biedt om te punten te pakken. Nova is daarvoor een uitgelegen mogelijkheid. De mannen besluiten in de rust maar richting de Efteling te gaan, zodat de lange reis niet geheel voor niets is geweest.

DQS - Onze Zonen 2-2
De oplettende instagram volgers is het misschien al wel opgevallen, maar onze jongens hebben een nieuwe tacktiek om de schijn te laten werpen dat wij niet iedere week met de fluit op het veld staan: ze filmen de line up, met daarop 2 scheidsrechters (wat geen vader figuren zijn) in normale arbitrale kleding. Wat dan natuurlijk niet in beeld wordt gebracht is dat zij na de line up wisselen met ons, in onze vertroude Uden loves you daddys shirts. Deze week een lastige uit pot of was Ccum gewoon zo slecht afgelopen week? We gaan het meemaken zondag… Wij voorspellen wel een zware pot, goede arbitrage heeft ons tot nu toe vaak punten gekost en dat zal deze week niet anders zijn…

HOCO - Nuth 2-1
De limburgse poedersuiker is mannen van HOCO afgelopen week erg goed bevallen. Men heeft Nuth benaderd om het op een akkoordje te gooien: de Nuthse boys nemen een voorraadje limburgse poedersuiker mee richting Oisterwijk, in ruil daarvoor blijft Loek thuis en hoUden ze de schade beperkt zodat Nuth niet al te snel richting de 100 tegendoelpunten denderd.

Druten - Ccum 1-4
Ccum dat thuis verloor van DQS, die hadden er weinig aan zien komen. Om even in te haken op het verweer van de nederlaag van Ccum Blijkbaar zijn er in deze competitie nog teams die tijdens een offday thuis kunnen verliezen, ook daar zou menig club nog wat van kunnen leren, dat is wel een fair point... Onze jongens zal dat in ieder geval niet overkomen #HierhoUdenwevan. Maar goed, Ccum heeft geluk dat het nu Druten treft, die waren afgelopen week niet eens in staat om van een stel bejaarden te winnen... Owh wacht ik ken nog een Club die daar moeite mee had... dat waren de Cummertjes zelf. Maar zonder gekkigheid, want die brengt onze Billy natuurlijk al genoeg op zijn trampoline, dit gaat Ccum helaas wel gewoon winnen.

Gradje | 22/03

Berlicum - Oirschot 3-2
De boeren willen dit graag winnen en hopen er op dat de stUdenten hun naar de 1e plek kunnen tillen door Uden af te stoppen. Halter en zijn vriendjes denken daar iets anders over. Backhands, forehands, sidehands, handstands, alles kan en lukt op sportpark de Brand. HC Sjoerd ziet de keeper op zn kop staan tijdens de eerste strafcorner, dit geeft de prikkelbare spierbonk flashbacks naar zijn tijd bij de mariniers. De rest van de website zit hij in de fetushouding in de duggout.

Concordia - Waalwijk 5-3
Het trimteam komt dit keer met een volle spelersbus aan in de kuil van Limburg. Waalwijk gaat namelijk voor een puntendeling. Na 17 minuten speeltijd kiezen alle veteranen die mee zijn gereist toch eieren voor hun geld en gaan in de bus aan de schrobbelèr. Morgen liever hoofdpijn dan echte pijn. De website eindigt 11-3, en dan hebben we het niet over de stand.

DES - Nova 4-1
DES thuis is het nieuwe HOCO thuis geworden. Loek heeft de transfer afgewezen maar dat weerhoudt Doornroosje en Co er niet van om deze titel over te nemen. De mannen uit Heerlen staan ineens dicht bij de gevarenzone en zullen door deze website ook zeker niet naar boven kunnen kruipen. Punten blijven bij de Python.

Don Quishoot - Uden 2-2
Is dit dan de kraker van de week? Billy is al heel de week aan het zuipen zodat hij zich zaterdagavond in kan hoUden. Helaas voor hem heeft deze tactiek echter averechts gewerkt en kampt hij nu met een alcoholverslaving. De zaterdagavond is een hell en hij wordt om het uur zwetend wakker. Zondag staat hij trillend op kopcirkel. Na de website heeft nog nooit iemand naar de estafette toe gesprint om deze vervolgens te verliezen.

HOCO - Nuth 6-1
Loek slaapt een keer uit. Nuth moet om 10u verzamelen. Zoals van Tichelaar het zo mooi zegt: Mand!

Druten - Civicum 1-5
De Ccummers zijn van het forum geband door hun coach. Al dat stoer doen is ook helemaal niet goed voor een jong sportershart. Jammer voor de rest van de forumfanaten, nu missen we de helft van alle voorspellingen. Druten huurt 2 CS+ scheidsrechters in, want Club Scheids Plus betekent toch Plus meer thuisvoordeel? Civicum weet niet wat ze zien en denken zelf aan een 1 april grap. Na een legitieme strafbal tegen worden ze wakker geschud en beginnen ze eindelijk samen te spelen en leuk hockey te vertonen.

van Tichelaar | 22/03

BerlicumOirschot (2-2)
Berlicum bezig aan een goed seizoen, Oirschot bezig aan een nog beter seizoen. Halter met twee backhands en HC Sjoerd met twee forehands. Leuke website die op en neer gaat, maar geen winnaar kent. Beide teams hebben dus niets aan de uitslag.

Concordia – Waalwijk (1-1)
Concordia kan zich al gaan richten op volgend seizoen. Waar de verwachtingen aan het begin van het seizoen hooggespannen waren, blijkt zowel het team als de Duitser die zichzelf een coach noemt tekort te komen. Op het veld kan Knokcordia moeilijk met de tekortkomingen omgaan. Dit uit zich in woede en agressie. Waalwijk wordt hier de dupe van en komt niet ongeschonden uit de strijd. Met de nodige blessures delen beide teams uiteindelijk de punten.

DES – Nova (4-1)
DES thuis = 3 punten voor DES. Treurige statistiek maar wel de werkelijkheid.

Don Quishoot – Uden (2-2)
Donkey neemt definitief afscheid van de onderste regionen na een knappe overwinning bij de mannen uit Cuijk. De euforie na deze overwinning was bij de Eindhovenaren zo groot dat ze besloten om een week lang te feesten. Normaal doe je dit bij een kampioenschap, maar ook dit seizoen komen de stUdenten weer te kort. Door al het feesten zijn de nodige hertentamens niet gemaakt en is de selectie voor volgend seizoen deels rond. Donkey weet de kampioensstrijd naar een hoogtepunt te brengen door Uden op een knap gelijkspel te hoUden. Billy probeert nog een paar stUdentes op te schrijven maar verprutst net zoals in het veld iedere kans..

HOCO – Nuth (5-0)
De mannen uit Oisterwijk beseffen dat zelfs zij deze website kunnen winnen zonder twaalde en dertiende man. Toch heeft Loek besloten om de fluit te pakken en Nuth nog verder de problemen in te fluiten. Het is niet de vraag of, maar wanneer Nuth het 100ste tegendoelpunt gaat incasseren. Loek geeft 25 corners aan HOCO wat een persoonlijk record is. HOCO weet er vijf te scoren. Verder is het een saaie derde helft waar de sleutels al snel boven tafel komen. De mannen uit Nuth starten hun auto er mee. De mannen uit Oisterwijk sponsoren hun lokale apotheker.

Druten – Civicum (0-3)
Oei oei oei, Calvin en Co zagen na hun overwinning op Uden geen beren meer op de weg om terug te keren naar de tweede klasse. Maar daar was Donkey en toen was het verschil met de zonen weer vijf punten. Je kunt Civicum een beetje vergelijken met Ajax supporters. Als het goed gaat dan hoor en zie je ze overal. Maar als het slecht gaat zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Enfin, Druten maakt deze website geen schijn van kans en Civicum zoekt naar de vorm die ze voor de winterstop hadden.

MAND!

Brabo | 22/03

Afgelopen week zat ik al een stuk dichterbij met mijn voorspellingen, maar Civicum heeft dit grandioos verpest. Daarom zet ik als menig gokverslaafde wederom alles op rood in.

BerlicumOirschot [2-4]
Halter heeft afgelopen zondag blijkbaar niet zijn befaamde backhand gebruikt. Hij is overgestapt op de forehand, maar uit de score blijkt dat dit nog niet zijn vruchten afwerpt. Oirschot ziet dat Civicum afzwakt naar de 3e plaats en is vastberaden om hun verdiende 2e plaats te versterken met wederom een zegen.

Concordia – Waalwijk [2-2]
Beide teams (bordeaux) rood, dus hier ga ik voor gelijkspel en zet ik in op rood nummer 12. Met mijn geluk zal dit 0(-0) worden.
Hoe dan ook zal dit een gelijkspel worden. Hier is Waalwijk namelijk koploper in met Concordia als runner-up.

DES – Nova [3-1]
Al schaatsend knalt jong oranje de ballen bij het goal van Nova erin. Nova werd onderweg betoverd door de Efteling en staat met 8 man op het veld. De rest van het team komt na een aantal ritjes in de Python, bami-blokken eten. Geen lastige website, wel samen gelachen.

Don Quishoot – Uden [3-2]
Donkey heeft de euforie nog heersen en geeft voorafgaand aan de website alvast een feest. Uden is als enige serieuze titelkandidaat niet in de stemming voor dit feestje. Met competente scheidsrechters en een taaie ploeg biedt DQ weerstand. Het rode Donkey zal na de 50e minuut en 3-1 voor een fort bouwen. Dit boeit de tank van Uden niet en hij vliegt er zo doorheen. De score eindigt in 3-2 en rood viert zegen.

HOCO – Nuth […]
Deze website is Loek ingedeeld als scheidsrechter-coördinator. De Beste man is niet nodig bij de pot tegen Nuth. Daarom laten ze deze zondag een aantal jongeren fluiten, die hun scheidsrechter certificaat nog moeten behalen. Fouten kunnen ze toch niet maken, want Loek moedigt het alleen maar aan.
HOCO wint in eigen huis en Nuth vertrekt direct na de website weer richting huis.

Druten – Civicum [1-4]
Civicum lijkt de afgelopen weken op een gezonde hartritmestoornis. Eerst gelijkspel tegen Nr8 RKC Waalwijk, dan winnen tegen Nr1 Uden en vervolgens verliezen van Nr10 Donkey.
Het lijkt er bijna op dat de mannen niet meer willen winnen. Deze week staat Nr11 op het programma, maar dit betekent blijkt helemaal niks meer.
Toch gok ik op rood en gaat Civicum met de winst naar huis.

Billy de Clown | 21/03

Excuus Billy heeft gedronken

Billy de Clown | 21/03

Bibabillyyy de Clown is er weer!

Billy was even onder de radar gebleven en aan het uithuilen bij het vrouwlijk schoon uit Cuijk, helaas werd hij de deur gewezen toen de plaatselijke equipe kwam aankloppen om troost te vinden. Een nieuwe ronde staat voor de deur dus daar gaan we dan!

Berlicum - Oirschot (2-1)

Berlicum uit de Stoke City uit van het hockey. Het weer is altijd klote, het hockey weercijfer van de hockey app geeft ook deze week weer het cijfer 4. Oirschot verliest wederom door vele blessures punten in de tweede seizoenshelft. Of zullen ze net als vorig seizoen potjes gaan verzetten terwijl andere teams jongens van 14 of opas van 45 opstellen om de website koste wat kost door te laten gaan. Billy vindt dit een beetje sneu... Bonky boy Sjoerd sleept wel weer raak!

Concordia - Waalwijk (3-1)

26 procent kans op regen in Roermonny, zullen de zandzakken al rondom het hockeyveld liggen? Mocht het een waterballet worden dan krijgt Concordia zeker het voordeel van de twijfel. Billy vindt Waalwijk een beetje een saaie middenmoter. Waalwijk speelt namelijk wel erg vaak gelijk, zoUden ze voor de website al afspreken om de punten te delen zodat ze sneller aan het bier kunnen? Billy heeft hier zijn vraagtekens bij???

DES - Nova (3-0)

DES heeft vandaag een 4 tal nieuwe spelers op de bank zitten namelijk: Pardulfus Carando Domerano en zijn kameraden Pardoes, Pardijntje en Almar. Dit belooft een waar spektakel te worden, na de 20e minuut wordt het viertal ingebracht en mag de aanvoerder van DES met zijn 3 Beste vriendjes gaan zitten om naar zijn lievelingsvoorstelling te gaan kijken met wat tissues in zijn hand. De chemie die Pardulfus aan het team toevoegt blijkt te werken hij maakt er een waar elftal van en voor de rust staan ze met 3-0 voor. De aanvoerder van DES heeft precies 15 minuten mogen genieten van deze voorstelling maar had eigenlijk maar 5 minuten nodig gehad. In de tweede helft gebeurt hier niks bijzonders. Als de 3e helft start begint de bami blokken eetwebsite. Ohja en Nova? Die komen alleen kijken.

Don Quishoot - Uden (1-3)

Don Quishoot net geen Apeliotes en net geen Shot. Blijkbaar hebben de technische stUdenten niet dezelfde technische vaardigheden. Door passie en strijd wisten ze wel Civicum op hun rug te krijgen. Wordt dit dan de nieuwe reuze doder?
Wel zijn ze gezellig en dat kun je niet over alle teams zeggen uit deze klasse.

HOCO - Nuth (3-0)

HOCOcaine tegen Nuthbotje het neusbotje van HOCO heeft het tijdens de wintersport verloren en dit keer zal Nuth ook schitteren in absentie. HOCO wint deze pot met hun kale gabbertje op het middenveld vrij eenvoudig. Deze kale gabber haalt de bal zo snel van links naar rechts dat je het idee krijgt dat je LSD op hebt, als je bij HOCO uitspeelt zou dit natuurlijk ook zomaar kunnen.


Druten - Civicum (2-1)

Druten tegen de blaaskaken van ccum. De ene week veel praat de andere week spelen ze zaad. Druten deelt de laatste flinke klap uit deze week aan Civicum wat aan het wankelen is. Civicum is al de hele week aan het nadenken over iets of iemand die ze de schuld kunnen gaan geven van hun wanprestatie. Wie wordt dit keer de gelukkige? De overgrootopas van Uden? Het zal Billy in elk geval benieuwen en hij wacht smachtend af.

Billy de Clown | 21/03

Bibabillyyy de Clown is er weer!

Billy was even onder de radar gebleven en aan het uithuilen bij het vrouwlijk schoon uit Cuijk, helaas werd hij de deur gewezen toen de plaatselijke equipe kwam aankloppen om troost te vinden. Een nieuwe ronde staat voor de deur dus daar gaan we dan!

Berlicum - Oirschot (2-1)

Berlicum uit de Stoke City uit van het hockey. Het weer is altijd klote, het hockey weercijfer van de hockey app geeft ook deze week weer het cijfer 4. Oirschot verliest wederom door vele blessures punten in de tweede seizoenshelft. Of zullen ze net als vorig seizoen potjes gaan verzetten terwijl andere teams jongens van 14 of opas van 45 opstellen om de website koste wat kost door te laten gaan. Billy vindt dit een beetje sneu... Bonky boy Sjoerd sleept wel weer raak!

Concordia - Waalwijk (3-1)

26 procent kans op regen in Roermonny, zullen de zandzakken al rondom het hockeyveld liggen? Mocht het een waterballet worden dan krijgt Concordia zeker het voordeel van de twijfel. Billy vindt Waalwijk een beetje een saaie middenmoter. Waalwijk speelt namelijk wel erg vaak gelijk, zoUden ze voor de website al afspreken om de punten te delen zodat ze sneller aan het bier kunnen? Billy heeft hier zijn vraagtekens bij???

DES - Nova (3-0)

DES heeft vandaag een 4 tal nieuwe spelers op de bank zitten namelijk: Pardulfus Carando Domerano en zijn kameraden Pardoes, Pardijntje en Almar. Dit belooft een waar spektakel te worden, na de 20e minuut wordt het viertal ingebracht en mag de aanvoerder van DES met zijn 3 Beste vriendjes gaan zitten om naar zijn lievelingsvoorstelling te gaan kijken met wat tissues in zijn hand. De chemie die Pardulfus aan het team toevoegt blijkt te werken hij maakt er een waar elftal van en voor de rust staan ze met 3-0 voor. De aanvoerder van DES heeft precies 15 minuten mogen genieten van deze voorstelling maar had eigenlijk maar 5 minuten nodig gehad. In de tweede helft gebeurt hier niks bijzonders. Als de 3e helft start begint de bami blokken eetwebsite. Ohja en Nova? Die komen alleen kijken.

Don Quishoot - Uden (1-3)

Don Quishoot net geen Apeliotes en net geen Shot. Blijkbaar hebben de technische stUdenten niet dezelfde technische vaardigheden. Door passie en strijd wisten ze wel Civicum op hun rug te krijgen. Wordt dit dan de nieuwe reuze doder?
Wel zijn ze gezellig en dat kun je niet over alle teams zeggen uit deze klasse.

HOCO - Nuth (3-0)

HOCOcaine tegen Nuthbotje het neusbotje van HOCO heeft het tijdens de wintersport verloren en dit keer zal Nuth ook schitteren in absentie. HOCO wint deze pot met hun kale gabbertje op het middenveld vrij eenvoudig. Deze kale gabber haalt de bal zo snel van links naar rechts dat je het idee krijgt dat je LSD op hebt, als je bij HOCO uitspeelt zou dit natuurlijk ook zomaar kunnen.


Druten - Civicum (2-1)

Druten tegen de blaaskaken van ccum. De ene week veel praat de andere week spelen ze zaad. Druten deelt de laatste flinke klap uit deze week aan Civicum wat aan het wankelen is. Civicum is al de hele week aan het nadenken over iets of iemand die ze de schuld kunnen gaan geven van hun wanprestatie. Wie wordt dit keer de gelukkige? De overgrootopas van Uden? Het zal Billy in elk geval benieuwen en hij wacht smachtend af.

Nietstil | 20/03

Berlicum - Oirschot
De boeren uit Oirschot moeten het toch een keer laten liggen zou je zeggen. HC Sjoerd, is door DES twee keer getroffen door de aanvoerder van DES waardoor die de komende 4 weken op krukken loopt. Ben benieuwd of ze hiervan bovenop komen.
3-1

Concordia - Waalwijk
Waalwijk vond het ver rijden, dus hebben ze er een teamweekend van gemaakt. Aangezien ze hier ook geen 11 man voor konden vinden. Is heren veteranen ook mee op teamweekend gegaan. 6 jongens van het eerste en 6 van de veteranen kunnen de broekies van Concordia niet temmen.
4-2
DES - Nova
Des heeft tot nu toe slechte resultaten geboekt. Dus het wordt nu wel tijd voor drie punten, de twee oude mannen met oortjes in zullen er alles aandoen om de mannen in het oranje een keer te helpen.
4-1

Don Quishoot - Uden
KRAKER of was Civicum gewoon heel matig tegen DQ, wie zal het zeggen. De mannen van DQ zitten op een roze wolk wat Uden maar al te goed uitkomt. De Papa’s hebben deze keer ook vuurwerk meegenomen omdat het thuis een gelijkspel werd. Ze willen DQ intimideren en zullen het veld in vuur en vlam zetten.
1-3
HOCO - Nuth
Nuth is al gedegradeerd en daar gaat HOCO maar al te goed gebruik van maken. Zaterdag lekker de neuzen ingesopt met wit poeder en zondag toch lekker 3 punten. De mannen in de gele hemden zullen een topweekend beleven.
5-0
Druten - Civicum
De mannen van Civicum zullen gebrand zijn om 3 punten mee naar huis te nemen. Nummer 9 en nummer 1 hebben beide 2 open kansen laten liggen, waardoor ze op maandag straftraining hebben gehad. Hierdoor zijn de mannen extra scherp en vliegen de ballen er nu wel in. De kale van druten deelt ook nog een speldenprik uit.
1-4

stil | 20/03

Wat een stilte hier, je zou haast denken dat alle voorspellingen door Ccum worden geplaatst... Willen jullie alsjeblieft over jullie verlies heenstappen en jullie licht weer laten schijnen op deze 6 top websiteen? Leest zo lekker weg met jullie schrijf talenten....... Mis jullie, Hvj, wjnmk

menthol | 19/03

Berlicum - Oirschot
Nou, wordt weer een echte test voor de boeren. Ik denk dat ze het niet meer weg gaan geven. 1-2

Concordia - Waalwijk

Concordia niet zo sterk uit de winter gekomen zo lijkt het. Waalwijk wel maar zijn niet creatief genoeg om hier echt een resultaat te halen. 3-1

DES - Nova

fluitend naar een 5-1.
Don Quishoot - Uden

Gefeliciteerd met de overwinning op Ccum studs! Ook Uden gaat aan de zegekar gebonden worden. 2-1

HOCO - Nuth

Hier heeft Hoco geen Loek nodig, 4-1

Druten - Civicum
Civicum is het volledig kwijt, Druten schaaft de ijshockeysticks en gaat voor een punt. 1-1