Speelronde 14

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 12/03
  • 1279

Voor het uitlopen van de boys van Uden is een stokje gestoken door Civicum, dus Uden gaat niet meer ongeslagen. Waarover naderhand uitgebreid opgeschept werd op het forum. Oirschot heeft de 3 punten van de tandarts mee kunnen nemen. Concordia was ook weer toe aan 3 punten. Druten blijft nog aangehaakt en de middenmoters spelen gelijk tegen elkaar.

Nieuwe ronde, minder kansen, meer voorspellen, mand.

Civicum - Don Quishoot
Nova - HOCO
Nuth - Concordia
Oirschot - DES
Uden - Berlicum
Waalwijk - Druten
Reageren

Haha | 18/03

Ccum huilie huilie

Sterk | 18/03

@ccum

Sterke reactie, dit getuigd van moed..

Ccum | 17/03

Gelukkig durft Ccum wel met een reactie te komen na een nederlaag, zou menig clown hier op het forum nog wat van kunnen leren. Blijkbaar zijn er in deze competitie nog teams die tijdens een offday thuis kunnen verliezen, ook daar zou menig club nog wat van kunnen leren

Billy | 17/03

Nou, Billy is uit de broekzak hoor. Maar de vraag, waar is ccum? Toch een vrij actieve groep op deze digitale glazen bol..

Geen dank | 17/03

Alsjeblieft Uden en Oirschot, we hebben hard ons Best gedaan om jullie de competitie uit te helpen. Na 70 minuten hard vechten en een discutabele strafbal hebben we het toch over de streep getrokken.

We verwachten wel een passend bedankje als we weer tegen jullie spelen, misschien een extra zweepje? Die zijn altijd welkom!

Waar is Billy? | 17/03

Billy? Hallo? Je was toch al uit je eigen broekzak gekropen? Je moet vanmiddag ‘hockeyen’ kerel!

PAPAS UDEN | 16/03

Deze week een wat korter stukje dan jullie van ons gewend zijn: we waren erg druk met het zoeken, troosten, en opnieuw motiveren van onze knapen. Enfin:

Ccum - DQS 2-1
Gezien alle activiteiten op het forum blaakt Ccum van het zelfvertrouwen na de overwinning op onze jongens. Over het feit of deze overwinning terecht was kunnen wij niet eerlijk oordelen, wij waren er tenslotte niet bij. Gezien de hosanna stemming in Cuijk wordt er een bier estafette voor de website voorgesteld, dit aanbod slaan de stUdenten natuurlijk niet af. Ccum heeft hierdoor een lastige middag maar pakt wel de punten.

Nova - HOCO 2-4
Tja, de samenwerking met collega thuisfluiter loek afgelopen week liep iets lastiger dan vooraf verwacht. Hierdoor grijpt men toch weer naar het oude vertrouwde gripzakje, wat in de Limburgse bergen nogal eenvoudig gevuld kan worden.

Nuth - Knorkordia 1-5
Hier is alles volgens mij al wel over gezegd en geschreven, en dat is al niet veel zinnigs. We zullen hier verder dan geen moeite aan verspillen.

HC Sjoerd - DES 3-1
Als zelfs Sjoerd en zijn mannen uitwebsiteen waar thuisfluiters staan gaan winnen… Nou dan ontpop je je tot een serieuze titelkandidaat. Op de eigen thuishaven, die ondertussen bekend staat als het Brabantse Thialf, zal ook deze website gewonnen worden.

Onze zonen - Bcum 2-2 (3-2 op het websiteformulier)
Ja… jullie lezen het goed… Onze jongens zullen weer eens punten gaan verspelen op het eigen veld… althans als de stand na 70 minuten correct wordt doorgevoerd. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren… Onze jongens zijn het even helemaal kwijt nadat ze bij Ccum samen met teamgenoot Billy de sterren van de hemel hebben gespeeld tijdens het potje verstoppertje dat zich daar afspeelde.

Wolluk - Druten 3-3
Iets met een stadion, oude mannen, en een website die niemand boeit. Beide teams kunnen leven met deze uitslag, en wij dus ook.

Gradje | 14/03

Civicum - Don Quishoot 2-1
Civicum heeft de meeste tegendoelpunten uit de top 5. DQ zou binnen deze statistiek (minste tegendoelpunten) op plek 3 komen te staan. Stugge verdediging maar weinig scorend vermogen plaagt de stUdenten al heel het seizoen. Echter is dit niet de website waarin ze het roer om gaan gooien. CCum en arbitrage schroeven het roer van de stUdenten vast en kunnen hierdoor alleen nog maar rondjes lopen. Zó duizelig komen de studs van het veld af, dat zelfs de estafette wordt verloren.

Nova - HOCO 2-4
De scooterboys ruilen de Vespas even om voor de Audi van papa voor deze wereldreis. De laatste overwinning voor de boys uit Owijk was maarliefst 6 websiteen geleden. Nova blijkt een lastig ploegje waar menig tegenstander zich op verkijkt, maar toch hebben ze wel van Nuth verloren... Schande. Dit ging natuurlijk niet perongelijk, ze willen gewoon graag met hun provinciegenoot in de 4e klasse zitten. HOCO helpt graag mee aan deze aspiratie en de geel-zwarte duivels nemen eindelijk weer punten mee naar Loek.

Nuth - Concordia 1-8
Tja.. Iets met hoogteverschil, vloaien samen delen en over Nuth die slecht is. Deze Limbo derby is net zoiets als een Long Distance Relationship (LDR). Te verre afstand en er is er maar eentje serieus. De Limburgse Derby Ramp gaat de boeken in bij de knorries en wordt er juist uitgescheurd bij de Nuthers/Nuthenaars/Nuthies.

Oirschot - DES 5-2
DES afgelopen week gelijk gespeeld tegen Berlicum op eigen veld. Als dat al niet lukt, dan wordt het echt lastig op de trampoline/schaatsbaan combinatie van Oirschot. Dat krijg je als je een veld Besteld bij Temu. De snelwegboys staan al 2 weken op doelsaldo op de bevochten promotieplek boven Civicum. Het gaat wachten worden op wie er eerder een fout maakt en de promotieplek aan de ander geeft. Misschien volgende week, Civicum.

Uden - Berlicum 4-1
De boys uit Berlicum lopen verward het veld op als ze voor de 2e week op rij tegen een oranje ploeg mogen aanleggen. De papas beginnen met de tijd ook steeds ouder en verwarder te worden. Nog een paar websiteen en dan is de voorsprong groot genoeg om weer de fauteuil in te kunnen zakken. Berlicum heeft te weinig om het hier spannend te maken.

Waalwijk - Druten 3-4
Het stadion ligt er deze zondag weer mooi bij. Helaas is er niemand uit Waalwijk aanwezig om dit te kunnen zien. Druten komt met een spelersbus vol met supporters aan, gesponsord door de hoofdsponsor van Waalwijk, zodat hij ook een keer zijn tribune gevuld kan zien. Beide teams spelen hun Beste website van het seizoen door het gejoel aan de zijlijn. De scheidsrechters daarentegen zijn hierdoor helemaal afgeleid en vergeten opmerkelijke arbitrale beslissingen te maken. Het gat onderin de ranglijst verdwijnt.

cobratate | 13/03

Civicum - Don Quishoot
Civicum was afgelopen zondag in extase na de overwinning op Uden. Na 2 goUden dorstlessers, kwam de ware aard van het beestje naar boven op het forum.
Helaas is Don Quishoot niet een ploeg die de Ccummetjes op hun plek kan zetten.
3-1

Nova – HOCO
OeiOeiOei, vanwege een misverstand zat Tandarts Loek afgelopen zondag nog in de Malediven toen HOCO op eigen veld verloor van Oirschot. Zijn volgende vakantieBestemming is Heerlen, de stad van de financiele schulden en criminaliteit. Zelfs zonder de hockeyatrociteiten meegeteld, scoort de ghetto van Limburg nationaal erg hoog op de criminaliteitslijsten. De scooterboys voelen zich gelijk thuis en zo volgt een mooi potje vechthockey. HOCO wint met 2 technische Knock-Outs,verder. De hockeyeindstand 3-3.

Nuth – Concordia
1-5

Oirschot – DES
Oirschot komt sterk uit de startblokken en weet 3 punten mee te nemen uit het bastion van Tandarts Loek. Op eigen veld zullen ze ook te sterk zijn voor de Eftelingboys JB1, die uit nog maar weinig hebben klaar gespeeld.
3-2

UdenBerlicum
De papas van Uden kregen de deksel flink op de neus, maar staan nog steeds bovenaan.
Deze zondag komt een tegenstander van een ander kaliber op bezoek. Als een Duitser op het Zeeuwse strand bij een gemiddelde zomerdag, graaft Berlicum zich in rond de cirkel.
Helaas ligt er geen zand op het blauwe tapijt, waardoor de strafcorner specialist van Uden meerdere malen mag aanleggen en met succes.
4-1

Waalwijk-Druten
Eigenlijk zonde dat z’n pot wordt gespeeld met de aanwezige faciliteiten in Waalwijk.
Het zegt al genoeg dat de mannen in Wit Bordeaux hierom bekend staan ipv hun hockeykwaliteiten. Maar goed.. z’n tribune en veld misstaan sws al in de kelderklasse waar wij ons begeven. Een gelijkwaardig potje maar het thuisvoordeel zal de doorslag geven: 3-2

icoon | 12/03

Civicum - Don Quishoot 4-3
Cum gaat het lastig krijgen tegen de studs die echt te laag staan in de competitie.

Nova - HOCO 1-5
Waar een wil is, is een weg.

Nuth - Concordia 1-7
Lekker aan het pils mannen, maak er een leuke zondag van!

Oirschot - DES 3-1
Redelijk gelijke website, Oirschot net wat verder.

Uden - Berlicum 3-2
3 corners =bingo.

Waalwijk - Druten 5-2
Welkom in het stadion.

Brabo | 12/03

Civicum – Don Quishoot [5-1]
Civicum heeft de aansluiting gevonden naar Uden en blijft hiermee met Oirschot in strijd voor promotie. DQ staat naar mijn mening te laag op de ranglijst als we een kijkje nemen naar hun uitslagen. Ccum speelt wederom dit weekend een thuiswebsite en gepaard met de euforie die heerst zetten ze een dominante pot op het veld.

Nova – HOCO [2-2]
HOCO afgelopen weekend een belangrijke pot verloren. Zelfs met de grensrechter papa’s kreeg Loek de website niet naar 1 kant gefloten. HOCO ziet een kans voor een positie in de top 5 in rook opgaan en hierdoor is Loek niet meer welkom op de club. Voor de komende thuiswebsiteen zet HOCO ook vaders op het veld om te proberen de droom waar te maken.
Eerst moeten ze echter nog door Nova heen. De website verloopt moeizaam en de teams komen respectievelijk 1-0 en 1-2 voor in de website. Beide teams hebben nog maar één doel; gelijkspelen…

Nuth – Concordia [0-8]
Nuth heeft afgelopen weken tegen de mede-degradatiekandidaten flinke uitslagen geproduceerd, waardoor een doelsaldo van -100 steeds reëler wordt. Concordia speelt ze helemaal zoek en proberen als eerst team, alle 11 te scoren. Helaas is er niet genoeg tijd voor zo’n uitslag en ze hoUden het hierdoor op 8 goals.

Oirschot – DES [3-1]
Oirschot heeft de smaak van winst te pakken en heeft HOCO laten zien dat ook thuisfluiters hen niet tegenhoUden. DES dacht dat ze thuis zoUden spelen komende zondag. Door deze verwarring hebben de mannen schaatsen aan in plaats van hockeyschoenen. Oirschot maakt hier gebruik van en wint comfortabel.

UdenBerlicum [2-2]
Uden is afgelopen week onderuit gegaan bij Civicum. We kunnen hier natuurlijk de grappen over de thuisfluitende papa’s maken, maar Uden fluit al naar de punten.
Wederom speelt Uden een prima pot en komt tot 2-1 voor in de laatste vijf minuten. Halter heeft afgelopen weekend Rico Verhoeven tegen Levi Rigters gekeken en deelt een laatste snoeiharde backhand in de kruising uit. De papa’s kunnen geen reden vinden om de goal af te keuren en hierdoor eindigt de website in gelijkspel.
De kampioensstrijd is hierdoor weer springlevend geworden.

Waalwijk– Druten [4-1]
Druten afgelopen week 7-0 gewonnen, maar verwacht er deze week maar niet veel van. Waalwijk laat ze deze week 70 minuten achter de bal aan rennen. Met veel passes over 50 meter en weinig combinatie in het spel houdt Waalwijk de punten thuis.

HALTER | 12/03

Na een weekje afwezigheid zal ik de voorspelling voor aankomend weekend maar aftrappen.

Civicum - Don Quishoot (2-2)
Civicum afgelopen zondag afgerekend met UUUU. Dan zou je zeggen dat de ongewassen stUdenten uit de lichtstad ook geen probleem zoUden moeten zijn. Zou je zeggen.. de mannen van Civicum zitten nog op een roze wolk van afgelopen zondag en zijn nog bezig met opscheppen op het forum waardoor ze te laat komen bij de website. In de tweede helft wordt Civicum wakker maar dan is het al te laat om de volle buit in Cuijck te hoUden.

Nova - HOCO (2-1)
HOCO na de winsterstop 2 keer op rij verloren, daar wordt Halter blij van. Ook de rit naar Heerlen zal bij de mannen uit Oisterwijk in de benen gaan zitten. Gelukkig telt Heerlen landelijk de meeste verdachten van misdrijven (true fact) dus stuurt HOCO de captain op pad om even wat welkbekende pepmiddelen op te snorren. Door de taalbarriere komt hij echter met bakpoeder thuis en loopt HOCO de hele middag zonder energie op het veld en is de derde nederlaag na de winterstop op rij een feit.

Nuth - Concordia (1-5)
Aan deze website hoef je niet al te veel woorden vuil te maken. Nuth zal zich inmiddels neergelegd hebben bij degradatie en ook Concordia speelt nergens meer voor. Gemakkelijke middag die wordt afgesloten met een vlaai- in plaats van een bier-estafette.

Oirschot - DES (3-1)
HC Sjoerd vs. HC Pardoes. De Efteling-boys zullen zich thuis voelen op de Oirschotse schaatstbaan. Net zon waardeloos veld als ze zelf in Kaatsheuvel hebben liggen. Oirschot houdt de aansluiting bij de top en DES zal directie promotie terug uit het hoofd moeten zetten.

Uden - Berlicum (1-1)
Billy heeft de papas geïnstrueerd om iedere backhand van Berlicum af te fluiten, voor obvious reasons. Maar zal dat genoeg zijn voor 3 punten? I think not. Een puntendeling is het resultaat en bovenin de competitie wordt het nog spannender.

Waalwijk - Druten (2-0)
Twee weinigzeggende, saaie, teams tegen elkaar. Waar Druten na afgelopen zondag weer enige hoop heeft zal deze na komende zondag weer ver te zoeken zijn. Druten zal een wonder nodig hebben om degradatie te voorkomen.