Terugblik eerste seizoenshelft

Geplaats door: Henkie ( )

  • 3C
  • 01/12
  • 1836

Om even door te pakken op Barry Barsbak en we toch wat juice willen over de eerste seizoenshelft gaan we door op onderstaande!

De laatste speelronde zit erop en de winterstop kan beginnen! Laten we terugblikken op de afgelopen 11 speelronden.

Beste speler:
Slechtste speler:
Beste keeper:
Beste corner:
Kampioen:
Nummer 2:
Degradanten:
Grootste thuisfluiter:
Beste scheidsrechters:
Beste 3e helft:

Barry is benieuwd naar jullie input, brand los maar blijf vriendelijk.
Reageren

PAPAS UDEN | 06/02

JAJA Beste mensen, collega thuisfluiters, Brabo, Halter, Billy de Clown en andere columnisten, we zijn weer terug van weggeweest! Allereerst nog de Beste wensen aan alle aanwezigen, laten we hopen dat het een mooie 2e seizoenshelft gaat worden! (Dat zal voor onze zonen wel goedkomen in ieder geval, wij hebben wat dat betreft namelijk geen ‘goede ’voornemens om deze seizoenshelft wat minder thuisfluiters te zijn)

Met de 1e oefenwebsiteen op het programma attendeerden onze jongens ons erop dat wij nog geen terugblik hadden gedaan op de eerste seizoenshelft. Die kan natuurlijk niet uitblijven gezien het feit wij iedere website, door onze mooie Oranje bril, hebben gezien.

Beste speler: trommelgeroffel…. Dat is natuurlijk onze zoonlief zelf, de nummer 10 van Uden. Uden zonder nummer 10 is een beetje hetzelfde als Uden zonder ons, zonder ons geen strafcorners, en zonder nummer 10 geen doelpunten. Jammer genoeg wordt er geen gezamelijk topscorerlijstje bijgehoUden, maar zonder twijfel dat onze nummer 10 ergens in de top 3 had gestaan, hoogstwaarschijnlijk vergezeld door Sjoerd (van wie het de vraag is of hij nu nog in Oirschot is of met zijn coach heeft gekozen voor een lucratief avontuur in kamelenland) en de nummer 1 van Ccum.

Slechtste speler: daar in Limboland lopen er enkele rond waarbij je je afvraagt of zij überhaupt de Bestempeling van ‘hockeyspeler’ waard zijn… Verder weinig toelichting nodig lijkt ons zo.

Beste Keeper: kijkend naar het aantal tegendoelpunten onze eigen keeper samen met de keeper van Oirschot. Wanneer je dan iets verder de statistieken induikt en ziet dat onze keeper thuis natuurlijk nooit een strafcorner of strafbal tegen krijgt, zeggen wij toch de keeper van Oirschot. Daarnaast kijkend naar de keeper met het minste aantal tegendoelpunten door mini’s van de week is dat die Ccum.

Beste corner: Dat is weer een battle tussen Sjoerd en onze zonen. Maar goed ook daarbij kijkend naar het aantal corners dat wij onze zonen geven en het rendement dat daaruit voortvloeit denk ik toch dat ook deze voor Sjoerd en zijn maten is. Desondanks zullen wij onze jongens in ieder geval genoeg trainingsmomenten bieden in de komende websiteen.

Kampioen: Op basis van de 1e seizoenshelft zou je zeggen dat onze jongens dat natuurlijk worden. Maar wij denken dat het toch wel spannend gaat worden. In Cuijk zullen wij namelijk zelf niet in staat zijn om als ‘uitfluiters’ te fungeren zoals we dat in de 1e seizoenshelft wel regelmatig hebben kunnen doen. Daarnaast staan er voor onze jongens nog enkele andere lastige uitpotjes op het programma waarbij het maar de vraag is in hoeverre we daar uitgenodigd gaan worden om te komen fluiten.

Nummer 2: Ccum of Sjoer en Co. Ook dit kan nog wel eens spannend worden. Als Sjoerd en Co de streak van voor de winterstop weten door te zetten dan zien wij hun ook nog een goede gooi doen naar de promotie.

Degradanten: Nuth en Druten. Nuth zal balen dat men de 2e seizoenshelft niet al in de 4e klasse speelt. En Druten tja, die zullen alleen kans hebben om punten te halen in de 1e 2 potjes na de winterstop, wat dan ook meteen Dé degradatiekrakers zijn.

Grootste thuisfluiter: Kleine shoutout hierbij naar Collega Loek, die iedere week toch wel aanspraak maakt op de zilveren fluit, de goUden is namelijk in ons bezit

Beste scheidsrechter: DQS heeft goede scheidsrechters, die ondanks de geur alcohollistitsche die ze met zich meebrengen prima fluiten.

Beste 3e helft: De verhalen rondom de dames in kaatsheuvel kunnen wij zeker bevestigen, daarmee gaat onze keuze dan ook zeker hier naar uit.

FC strafcorner | 23/12

Beste speler: Nummer 1 van civicum technisch gezien niks in deze klasse te zoeken. Niet leuk om tegen te verdedigen.
Slechtste speler: hele team van Nuth
Beste keeper: Volgens de statistieken keeper van Uden en Oirschot.
Beste corner: Oirschot ?
Kampioen: Uden. Kwalitatief niet het Beste team maar wint ook de moeilijke potjes.
Nummer 2: Civicum
Degradanten: Nuth
Grootste thuisfluiter: Uden en Hoco altijd raak.
Beste scheidsrechters: Geen
Beste 3e helft: tot nu toe nog niks speciaals gezien.

De Grote Voorspeller | 08/12

Ik ga er toch maar aan wagen dan, hopelijk zonder al te veel controversie!

Beste speler: de nummer 1 van Civicum is erg vervelend om tegen te spelen, deze is dan ook mijn Beste speler.

Slechtste speler: de 12e en 13e mannen van Nuth, kans Bestaat dat zij het voetbalveld niet konden vinden dus voor de grap maar een hockeywebsite zijn gaan fluiten.

Beste keeper: volgens de statistiek zou dit de keeper van Uden of Oirschot moeten zijn. Naar mijn beleving was de keeper van HOCO Best sterk.

Beste corner: HC Sjoerd heeft naar mijn mening de Beste corner.

Kampioen: Uden, ik moet iets anders nog maar zien gebeuren.

Tweede plek: Civicum, hoewel Oirschot een goede kans maken als ze echt hun Best doen.

Degradanten: Nuth en Druten

Grootste thuisfluiter: Loekie Loek

Beste scheidsrechters: DQS met verre afstand

Beste 3e helft: zal niet in Limburg plaatsvinden

Limbolander | 08/12

Jaja, herman hier weer, laten we door alle controversie heen nog even de nodige accolades uitdelen met enige serieuze bedoelingen.

Beste speler: dit moet een strijd zijn tussen de twee grootste ego’s van de competitie, Wessel van Uden en Kelvin van Civicum. Ik was zelf echter meer onder de indruk van Kalvin.

Slechtste speler: poeh, dit kunnen er meerdere zijn in de derde klasse, dit is een ienne mienne mutte bij het Nuthse equipe.

Beste keeper: nog maar weinig van keepers meegekregen in deze competitie, volgensmij ligt het niveau op een paar uitstekers na gelijk. Tegen ons vond ik de keepers van Waalwijk en Ccum prima spelen van wat mij bij is gebleven.

Beste corner: de favoriete papa’s op dit forum lopen niet voor niets te azen op corners. Als ik de insta van Uden mag geloven samen met wat ik hier en daar voorbij heb horen komen is de corner van Uden een van hun belangrijkste wapens. Deze accolade kan je eigenlijk bij geen ander team neerleggen.

Kampioen: Civicum speelt alle moeilijke websiteen die over zijn thuis, en heeft het voordeel dat als ze van Uden winnen ze met gelijke punten hoger staan op aantal gewonnen websiteen. De vorige face-off tussen Uden en Civicum op Cuijkse grond viel fors de kant op van de cummetjes, ik ga daarom voor Ccum als underdog.

Degradanten: Nuth en Druten, DQS gaat nooit degraderen en Nova maakt langzaam maar zeker ook de nodige stapjes in de competitie.

Grootste thuisfluiter: klassieker om deze aan HOCO te geven, maar zodra het spannend wordt bij Uden kunnen zij het net zo goed.

Beste scheidsrechters: makkelijke keuze, deze is voor de studs van DQS. Deze scheidsrechters commissie Bestaat uit volwassen personen die spelintegriteit als hoofdbelang stellen.

Beste 3e helft: ik heb gehoord dat er in Kaatsheuvel genoeg leuke dames teams zijn, dat in combinatie met een bamiblok na de match geeft voor mij de doorslag.

Bollekant | 05/12

Beste speler: wellicht de HVK van Civicum
Slechtste speler: die zal ergens in Limburg rondlopen bij Nuth of Nova.
Beste keeper: volgens de stats zou het die van Uden of van Oirschot moeten zijn, dan ga ik voor knotje van Uden.
Beste corner: Uden
Kampioen: Uden
Nummer 2: Civicum
Degradanten: Nuth
Grootste thuisfluiter: Zijn er hier redelijk veel om te schrijven, maar bij Hoco, Des en Concordia kunnen ze er alle drie wel wat van.
Beste scheidsrechters: Waalwijk keurig gefloten
Beste 3e helft: weinig nog spectaculairs gezien eerste seizoenshelft. Dus zou tweede seizoenshelft wel beter moeten worden.