SPEELRONDE 11

Geplaats door: HALTER ( )

  • 3C
  • 20/11
  • 1959

De laatste speelronde alweer voor de winterstop. Time flies when youre having fun zullen we maar zeggen.

Afgelopen week geen hele verrassende uitslagen. Had wel wat meer van de Efteling-boys verwacht. Uden uit bij HC Snuifduif gewonnen. Chapeau! Onderin lijkt het er op dat Druten en Nova samen gaan uitmaken wie er met Nuth weer naar de vierder klasse degraderen.

Komend weekend zijn de volgende websiteen op het programma.

Berlicum - Concordia
DES - HOCO
Nova - DQS
Nuth - Civicum
Oirschot - Druten
Uden - Waalwijk
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
26-11-2023
25-11-2023
25-11-2023
25-11-2023

Hup Nuth | 27/11

De mannen van Nuth vergroten hun aantal gescoorde doelpunten met 33% tegen de nr. 2. Lekker bezig boys! Wat is er allemaal met Civicum aan de hand? Heeft Nuth eindelijk de vlam weten aan te wakkeren?

@papas uden | 27/11

Wederom een 100% score wat betreft de voorspelling. Zou er dan toch sprake zijn van competitie vervalsing? (5-1)

@papas uden | 27/11

Wederom een 100% score wat betreft de voorspelling. Zou er dan toch sprake zijn van competitie vervalsing? (5-1)

Barry Barsbak | 26/11

De laatste speelronde zit erop en de winterstop kan beginnen! Laten we terugblikken op de afgelopen 11 speelronden.

Beste speler:
Slechtste speler:
Beste keeper:
Beste corner:
Kampioen:
Nummer 2:
Degradanten:
Grootste thuisfluiter:
Beste scheidsrechters:
Beste 3e helft:

Barry is benieuwd naar jullie input, brand los maar blijf vriendelijk.

@papas uden | 24/11

Ha mannen, jullie vergeten telkens de welbekende hashtags, wellicht voortaan wat scherper zijn op de profilering van jullie kinderen. Een bericht zonder 94 miljoen hashtags hoUden ze niet zo van. Verder altijd vermakelijke berichten, succes zondag met de protesten van Waalwijk na het geven van de 92e corner in het 1e kwart. #hierhoUdenwevan #hockeynl #ghockey #knhb

PAPAS UDEN | 24/11

Bcum – Knorkordia 2-2
Bcum zal, gezien de huidige vorm, balen dat dit de laatste website is voor de winterstop. Halter zijn backhandjes vliegen wekelijks menig goalie om de oren en de weg richting het linkerrijtje is ingezet. Echter treffen Halter en co deze week koning gelijkespelen Knorkordia, tot menig verbazing heeft hebben de varkentjes afgelopen week een overwinning geboekt waardoor ze nog enige aansluiting hebben behoUden met de bovenkant van de competitie. Het belooft een spannende pot te worden, waarbij goed hockey afgewisseld zal worden met een potje worstelen. Eindstand valt er geen beslissing en gaat Knorkordia als winterkampioen gelijkspelen de winter in.

DES – SnuifCO 1-3
Voor de mensen die zich afvroegen wat wij afgelopen zondag op het veld in Oirschot aan het doen waren, dat was een masterclass thuisfluiten in een uitwebsite. Loek was namelijk erg nieuwsgierig hoe wij het voor elkaar krijgen om bij menig uitwebsite toch als scheidsrechter aan te treden en op die manier ervoor te zorgen dat er geen hinder wordt ondervonden van vermeende thuisfluiters. Achteraf erg jammer dat Loek, door de kilo coke die we hem hadden aangeboden, weinig heeft meegekregen van deze masterclass. Echter gaat Loek deze week wel een poging wagen door zich als holle bolle gijs te presenteren waardoor men bij DES gelooft dat dit hun eigen clubscheids is. HOCO wint hierdoor bij de wisselvallige Eftelingboys.

NOVA – DQS 2-3
Gezien de uitslagen van afgelopen weekend zou je niet zeggen dat dit de website tussen de nummer 9 & 10 van de competitie. Zowel Nova als DQS hadden waren afgelopen week erg dicht bij een prestatie die onze zondag nog net wat mooier had kunnen maken. Helaas mannen, wij baalden er net zo hard van als jullie, maar beide complimenten voor de prestatie. Dit wordt dan ook een spannende pot, waarbij de Eindhovenaren uiteindelijk toch wat afstand zullen nemen van de degradatiezone.

Nuth – Ccum 1-3
De kneusjes uit Cuijk zijn de afgelopen weken duidelijk uit vorm. Dit tot grote tevredenheid van onze zoontjes. Helaas voor ons treft Ccum nu net Nuth op hun pad. Normaal gesproken zou dit een oefenpotje moeten zijn voor Ccum en zou het een nulletje of 8 worden. Maar gezien de lange reis naar het zuiden, de vormdip, en het onderschattingsvermogen achten wij Nuth niet geheel kansloos.

Oirschot – Druten 6-1
Het laatste kunstje van Oirschot onder leiding van hun huidige coach, deze zien we na de winterstop niet meer terug, hij wordt namelijk het land uitgezet door premier G. Wilders. Echter is Druten thuis dan wel een leuk afscheidspotje. Naderhand zal de coach door middel van een kamelen stoet over de A58 worden gehuldigd en bedankt worden voor de bewezen diensten. Oirschot heeft gelukkig even de tijd om bij te komen van dit verlies en zal op zoek gaan naar een coach die graag op de knietjes gaat voor Sjoerd en hen kan Leiden naar promotie.

Onze zonen – Waalwijk 5-1
Afgelopen week hebben we het aantal corners voor onze zoontjes maar wat laag gehoUden waardoor de overwinning bij HOCO niet al te opvallend was voor de KNHB. Gezien het einde van deze seizoenshelft nadert willen wij bij deze ook even de KNHB bedanken voor het regelmatig dichtknijpen van de ogen wanneer wij onze zonen weer naar een overwinning fluiten. We hopen dan ook komende seizoenshelft deze samenwerking voor te kunnen zetten, het zou voor de KNHB natuurlijk prachtig zijn als een G-team in het oranje kampioen kan worden in een reguliere klasse. Deze laatste website is wel het uigelezen moment om collega schrijver Billy de clown te bedanken voor zijn bijdrage op het forum. Dit zullen we doen door hem 3 strafballen te geven, waarbij de Waalwijkse keeper na 2 missers van Billy besluit naast de goal te gaan staan zodat Billy tot in ieder geval 1 doelpunt komt.

Herman | 23/11

Nuth gewonnen van Nova
Nova gewonnen van DES
DES gewonnen van Civicum

Zou het dan toch gaan gebeuren dit weekend?

Stoomboot | 22/11

Berlicum - Concordia
Bcum geniet van het thuisvoordeel op eigen veld maar legt het op kwaliteit af. Concordia voelt zich thuis in de verpauperde thuishaven van Bcum.
1-3

DES - HOCO
Des eftelingboys ja1 hebben pas over 2 jaar stemrecht, hierdoor hoeven ze op woensdag niet af te reizen naar de lokale stembussen. Met uitgerust benen staan ze klaar om de snuifduiven naar huis te sturen zonder punten. Tandarts loek probeert de scheidsen om te kopen maar tevergeefs.
2-1

Nova - DQS
De limburgse tokkies zijn niet opgewassen tegen het technische vernuft van DQS.
1-3

Nuth - Civicum
Civicum heeft een week eerder rust dan de rest en speelt alvast een oefenpot voor de tweede seizoenshelft.
0-5

Oirschot - Druten
Oirschot kan na de winst op Druten aansluiten bij de top. Druten kijkt juist tegen degradatie aan. Beide ploegen hockeyen naar behoren, vandaar een 4-1

Uden - Waalwijk
UuuuUden toch verrassend (knap) bovenaan met een middelmatig ploegje.
Het wordt kouder en dat merkt de Waalwijkse selectie. De invallers van de Veteranen besLissen thuis te blijven... ze zitten liever met de kleinkinderen bij de openhaard dan dat ze afreizen naar Uden voor een nederlaag.
3-1

Brabo | 20/11

We zullen toch maar weer eens een poging wagen.

Berlicum – Concordia 3-3
Rood tegen rood, bij aankomst is Concordia erachter gekomen dat ze het uittenue vergeten zijn. Dit lijdt tot het veel schreeuwen van onverstaanbare woorden van de Duitse coach. Berlicum geeft Concordia de minst frisse hesjes om toch een potje te kunnen ballen op de zondagmiddag. Dit boeit voor een aantal kleurenblinde bal-inleveraars helemaal niks. In de rust komt een van de mama’s van Concordia na een klote eind rijden de juiste shirts brengen waardoor Concordia weer een gelijkspel kan produceren.

DES – HOCO 3-1
DES vraagt zich af wat ze in deze competitie aan het doen zijn, wij natuurlijk ook. Met elke week weer een wisselvallige uitslag aan het eind van de dag, bekleden ze toch mooi de 6e plaats.
HOCO dan toch eens geslagen op eigen veld. De coach is blijkbaar al bij verschillende clubs gaan scouten of er een nieuwe Loek opgetrommeld kan worden, want dit kan natuurlijk niet door de beugel…
DES maakt op de schaatsbaan makkelijker de goals dan HOCO en wint.

Nova – Don Quishoot 2-3
Nova speelt tot mijn verbazing 4-3 tegen Civicum. Nette prestatie, maar de stUdentjes maken gebruik van de euforie die nog bij Nova leeft. DQS behoort naar mijn mening niet op de 8e plaats, maar hoe klein het doelpunten verschil ook is, met verliezen en gelijkspel ga je de oorlog niet winnen.
Een krappe overwinning waardoor Nova weer net langs de punten op grijpt.

Nuth – Civicum 0-5
Wat Civicum de laatste weken laat zien, is iets waar ze niet bepaald trots op kunnen zijn. Deze week dan maar een simpel potje op de planning. Civicum besluit om tijdens dat takken eind rijden maar eens de kopjes bij elkaar te steken en de eerste seizoenshelft goed af te sluiten.
Nuth geeft een afsluitend feest waar maar liefst 10 mensen aanwezig zijn om de treurige website te bekijken. Nuth gebruikt deze website als training en focust zich erop om Druten volgende seizoenshelft als mede-degradant naar de 4e klasse te begeLeiden.

Oirschot – Druten 6-1
Oirschot heeft de smaak van winst te pakken en zet deze door om aansluiting bij de top 2 te behoUden. Een aantal misstappen kan namelijk tot een zeer gunstige positie voor Oirschot Leiden. Hiervoor gebruikt men Sjoerd. Vorige week had de keeper van DQS weinig ballen om uit het net te vissen, Sjoerd raakte hierdoor gefrustreerd en heeft weer eens goed de corner geoefend. Met behulp van een aantal balvaste knaapjes bezorgen ze Sjoerd een corner hattrick.
Druten is vastberaden om te degraderen en dus vinden zij dit helemaal niet erg. Sterker nog, in de eerste minuut mag Oirschot alvast scoren om zo kans op een gelijkspel te dwarsbomen.

UdenWaalwijk 5-1
Het Nederlands elftal speelt weer op eigen veld nadat de papa’s van Uden, tandarts Loek maar eens hebben laten horen hoe er goed vals gefloten moet worden. Deze zondag worden er weer 34 corners uitgedeeld in thuisvoordeel. Billy scoort er per ongeluk een, waardoor de papa’s toch Waalwijk een kans tot scoren bezorgen. Dit om de schijn van fatsoenlijk fluiten toch proberen te redden.

HALTER | 20/11

Berlicum - Concordia 2-1
Berlicum begint de afgelopen weken lekker te draaien. Komende week weer enkel op de backhand trainen dan moeten de Knorries ook geen probleem zijn. Hoewel van onderschatting geen spraken mag zijn, afgelopen zondag hebben ze korte metten gemaakt van HC Kaatsheuvel.

DES - HOCO
De Eftelingboys vs Gilera Runner boys. DES is de afgelopen weken het spoor volkomen bijster, HOCO eindelijk de eerste thuiswebsite verloren, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik verwacht een zoutloos gelijkspelletje waarbij de ouwe kale knakker bij HOCO het verschil weet te maken.

Nova - DQS 2-2
Niet kunnen hockeyen vs Niet kunnen winnen, dat is wat in deze website centraal zal staan. Waarbij Nova natuurlijk de ploeg is die niet kan hockeyen. DQS kan dat weldegelijk alleen zij krijgen het maar niet voor elkaar een website te winnen. Misschien een zuipverbod op zaterdag boys?

Nuth - Civicum 2-5
Nuthing on the hand voor Ccum deze website. Behalve dan het klere-eind rijden, hierdoor beginnen de uilsCuijkens niet scherp aan de website. Is het vermoeidheid, de hoogteziekte door het Limburgse heuvelland? Wie zal het zeggen. Na een 2-0 achterstand in de eerste helft stellen ze in de tweede helft orde op zaken.

Oirschot - Druten 3-0
Kansloze missie voor Druten, te weinig hockey in de ploeg. En de creativiteit is al helemaal ver te zoeken. Terug naar de 4e klasse! Oirschot begin de laatste weken een beetje op stoom te komen, net als vorig jaar weer te laat om mee te doen voor promotie.

Uden - Waalwijk 3-1
Uden de enige ploeg die nog ongeslagen is deze competitie, daar zal ook deze week geen verandering in komen. De mannen uit Wolluk komen weer met 12 spelers + 1 bejaarde invaller. Kansloze missie. Terug naar Waalwijk gekleed in kleur - Wit bordeaux :(

Billy de Clown | 20/11

JA JA JA, Billy de Clown is er vroeg bij deze week, nadat ik in de ochtend wat vrouwen ik bedoel ballonnen heb versierd heb ik Billy tijdens de lunch pauze wat tijd gevonden.

MHC Halter– Concordia (3-2)
Rood tegen rood deze website zal dan ook een bloedbad worden. De gemiddelde maandelijkse vrouwelijke cyclus ziet er frisser uit dan het spel wat hier wordt gespeeld. De laatste man van Conscoopia heeft zijn paplepel weer meegenomen. Hij schept de ene na de andere hoge bal de lucht in en is wederom niet gekomen om de ploeg van een mooie verzorgde opbouw te voorzien. Gelukkig heeft Halter zijn backhand geoefend en schiet hij er deze week 3 binnen op miraculeuze wijze. Billy hoopt dat de mannen van Berlicum laten zien dat ze niet onder doen aan Konknordia en een mooie aansluiting pakken!

DES – HOCO (3-1)
De oranje bami blokken mogen het opnemen tegen de witte coke blokken. Hoco neemt voldoende poeder mee naar Kaatsheuvel zodat het een heuse winter Efteling wordt. Voor de mensen die niet weten hoe HOCO elke keer het poeder vervoert zal ik het verklappen. Dit doen ze tussen de bananen in bananen dozen van Chiquita, hier op hebben ze ook hun bananentenue en hun logo gebaseerd voor degenen die dachten dat er op het logo van HOCO 4 sticks stonden kan ik adviseren om eens in je ogen te wrijven en je zult er snel achter komen dat het een tros bananen is. Wat een bananen ploeg is dat zeg. DES te jammer voor HOCO dat DES de punten in huis houdt en dat HOCO de punten weer door hun neus boort. Fijne winterstop mannen hopelijk laten jullie het niet te veel sneeuwen in Brabant!

Nova – DQS (2-3)
Nadat de stUdenten de heenreis hebben Besteed om elkaar ervan te overtuigen wat de betekenis van Nova is zijn ze er op gebrand om de punten mee te nemen naar Eindhoven (Om deze discussie te besparen jullie stUdent sterrenkunde heeft gelijk). Voor de website roept DQS nog een keer hard: “Voor de club, voor de stad, wij zijn Eindhoven!” Kijkend naar het spel van beide teams zou dit nooit een moeilijke pot voor DQS mogen zijn maar de ranglijst zegt echter wat anders.

Nuth – Civicum (4-3)
Als je thuis tegen Limburg niet overtuigend kan winnen krijg je het bij de Limburgse mede broeders erg zwaar… Zeker omdat Thomas, Slemiel, Gijs & Kalvijn hun schoenen zijn vergeten. Hierdoor moeten ze een D-tour maken naar de dichtstbij zijnde Decathlon tot overmaat van ramp blijkt deze ook nog eens in België te zijn.. Dit zorgt al met al niet voor een knallende start. Na een potje lang zeiken wint Civicum wederom net niet, net zoals na elke verliespartij gaan ze opzoek naar een zonde bok wie ze de schuld geven. Geen een van de spelers heeft gekeken wat ze zelf beter hadden kunnen doen, gelukkig is de winterstop lang..


Oirschot – Druten (6-2)
Oirsjoerd en de Oeigoerse coach zijn in vorm en Druten is al bezig met de eerste twee websiteen voor na de winterstop want voor Druten is het meteen do or die. Sjoerd is weer in vorm en sleept er dit keer zelfs 6 binnen. Na de website maakt hij voor elke goal 20 push-ups, terwijl hij mindset mindset over het terrein schreeuwt. Bulk season kan beginnen voor Sjoerd want de temperaturen gaan weer onder de nul.

UdenWaalwijk (4-0)
De oranje wuppies uit Uden (wuppie wuppie wuppie) mogen nog een keer aantreden, blijven ze als enige team ongeslagen? Waalwijk heeft de meest rare uitslagen van heel de competitie. Wisselt de selectie hier veel of wat is hier aan de hand?