Speelronde 9

Geplaats door: Bassie ( )

  • 3C
  • 07/11
  • 1458

Een aantal verassende uitslagen afgelopen weekend, wellicht zijn er wat gehavende ploegen door Silvercup avondjes op vrijdag.

Hoco wint verrassend uit, Ccum uiteraard het snelste zaadje, DQS heeft het lek boven en geeft DES billenkoek. Uden- concordia nog te bekijken op hockeynl standenmotor, sterk staaltje techniek. Oirschot sleept nipt de winst mee uit Waalwijk.

Nova ligt lekker te huilen in een hoekje. Misschien eerst naar jezelf kijken ipv reageren op de post van Nuth die hun eerste overwinning vieren op de socials.... jammer man lekker blijven janke

Aankomende ronde:
Bcum vs DQS
DES vs Druten
Hc Tandarts Loek vs Concordia
Nuth vs Uden
Oirschot vs Ccum
Reageren

PAPAS UDEN | 10/11

Bcum – DQS 2-5
Gezien de commotie op het forum over de laatste website van Bcum kregen wij het idee dat ze zich benadeeld voelden door de leidsmannen in Cuijk. Het feit dat mannen grote moeite hebben wanneer ze spelen tegen teams die WEL kunnen en willen hockeyen biedt voor dit weekend weinig perspectief. De stUdenten die dit namelijk wel kunnen en doen spelen de Bcummertjes dan ook in eigenhuis weg.

DES – Druten 3-1
De Eftelingboys hebben het sprookje dat ze leefden afgelopen weekend niet kunnen verlengen. Een pijnlijke en confronterende middag in Eindhoven zorgde ervoor dat de aansluiting naar de top of the table niet gevonden kon worden. Deze week gelukkig wel een makkelijk potje voor Holle Bolle Gijs en co, want thuis verliezen van Loek en co, dan moet je je toch wel ernstig zorgen gaan maken. In de sprookjesachtige omgeving pakt DES dan ook eenvoudig de 3 punten waardoor de koplopers van speelronde 2 langzaam richting de degradatiezone bewegen.

Collega Thuisfluiter en CO – knorkordia 3-3
Nu HOCO ook begint met het winnen van uitwebsiteen moeten menig teams toch echt zorgen gaan maken. Het geloof dat ze bovenin mee kunnen gaan draaien zorgt ervoor dat Loek een nieuw fenomeen heeft ingevoerd, de 6 punten zondagen. 3 puntjes pakken voor de website, en met zijn hulp er 3 pakken met de website. De varkentjes uit Roermond zijn, nadat wij ze afgelopen website van 2 welverdiende punten hebben Bestolen, wel gewend hoe je omgaat met thuisfluiters. Sorry Loek maar het was echt even nodig, een 2e verliespartij in een weekend zou onze zonen incl Billy de clown tot suïcidale gedachten brengen. Hierdoor weten ze Loek zijn nieuwe fenomeen van 6 punten zondagen om te buigen tot het fenomeen van 4 punten zondagen.

Nuth - Onze depressieve zonen 0-3
Ook wij willen nog even onze felicitaties uitdelen aan de mannen van Nuth, de aanhouder wint! Wij willen daarnaast de KNHB nog even bedanken voor het feit dat onze zonen deze week gelukkig de makkelijkste uitwebsite van het seizoen spelen! Nadat het afgelopen weekend bijna desastreus was verlopen (gelukkig hebben wij het nog enigszins kunnen redden met een gratis corner voor zoontje lief die in de laatste minuut kon worden gescoord waardoor het tegen de verhouding in nog 2-2 werd) had dit weekend een lastige uitwebsite niet gepast. Onze zonen, inclusief de in de websiteen onzichtbare Billy de Clown, kunnen nu gelukkig wat vertrouwen tanken. De rollen zullen nu omgedraaid zijn, nadat we afgelopen weekend 2 maal hockeyles hebben gekregen mogen wij dit keer de les verzorgen aan Nuth.

Oirschot – Ccum 1-3
Zoonlief zijn teamgenoot Billy heeft gelijk dat dit mogelijk niet de spannendste pot gaat worden. Eerlijk is eerlijk, als Ccum het niveau van afgelopen vrijdag weet te halen gaat Oirschot ook hockeyles krijgen… Man man man wat deed het pijn om onze zoontjes zo weggespeeld te zien worden in Cuijk, zonder dat wij ook maar in konden grijpen. Gelukkig voor Oirschot was Ccum afgelopen weekend weer erg druk met het vieren van de overwinningen, waardoor ze de trainingen deze week maar hebben overgeslagen. Dit resulteert in een niet al te boeiende website, waarbij de hockeykwaliteiten van Ccum toch de doorslag geven. Deze week dan misschien wel weer een nieuwe editie van Ccum keeper schopt minis van de week?

Billy de Clown | 10/11

Billy hoorde dat hij gemist werd, maar geen zorgen hier is hij weer! Ik moest even bijkomen en gelukkig hebben een paar Cuijkse schoonheden mij daarbij geholpen!

Bcum vs. DQS 1-5
De mannen van MHC Halter zijn vorige ondanks de verliespartij toch tevreden thuis gekomen. Ze zijn er namelijk achter gekomen dat het complex in Cuijk nog triester is dan hun eigen complex. De nerds hebben vorige week de Eftelingboys zonder punten naar huis gestuurd. Billy denkt dat zijn grote vriend Halter de score opent met zijn befaamde backhand, maar de stUdentjes weten door een aantal ingewikkelde berekeningen het tij te keren en zullen de drie supporters trakteren op een mooi potje hockey!

DES vs. Druten 3-2
De Eftelingboys zijn na de verloren website van vorige week extra hard gaan trainen. Er stonden maar liefst 3 sessies sprookjesbosloop op het programma. Billy weet niet zeker of dit de manier is om Druten a.k.a. HC Speedy Bramzales te verslaan, maar het getuigt wel van inzet! Het thuisvoordeel zal hier de doorslag gaan geven en na afloop lekker aan de bamiblokken!

Hc Tandarts Loek vs. Concordia 0-3
Het team van de vervloekte tandarts mag aantreden tegen de griezels uit de kuil van Roermond. Het schijnt dat de spits van Concordia doordeweeks werkt in een spookhuis. Billy zit uren bij de grimeur, maar deze knul kan zonder schmink aan de bak. Desondanks heeft het wel effect op de spelers van HOCO. De mannen denken dat ze in een bad trip zitten en rennen direct het veld af. De verschrikkelijke tandarts blijft alleen met de Concordianen achter en probeert de eer te redden. Helaas blijkt het niet voldoende te zijn.

Nuth vs. Uden 0-6
Billy moet toegeven dat hij wel een klein beetje trots is op de mannen van Nuth na de gewonnen website! Billy moet ook toegeven dat hij de mannen van Oranje H26 door de mand zag vallen. Ondanks dat blijft Oranje de enige ongeslagen ploeg. Billy weet dat het klasse verschil te groot is dit keer voor Nuth. De mannen van Nuth accepteren hun lot en maken er een leuke middag van!

Oirschot vs. Ccum 3-1
Of dit de spannendste pot van de week wordt weet Billy nog niet. Dit wordt wel de meest vervelende pot voor de mannen langs de A58. Thomas denkt dat hij na zijn silvercup winst op Uden de nieuwe Duco Telgenkamp is geworden. Hij geeft zelfs een interview voorafgaande aan de website waarin hij trots vertelt dat hij bij elke McDonalds onderweg een Big Tasty gehaald heeft. De corpulente knul is niet meer vooruit te branden wat voor grote frustratie zorgt bij Kalfin. Echter kan Kalfin wel hockeyen en schiet hij er een binnen! Helaas verliezen de twee zich in de frustratie en pakken ze beide een gele kaart. De mannen van Oirschot maken hier dankbaar gebruik van en laten in korte tijd drie doelpunten noteren. De coach van Oirschot is door het dolle heen en begint wederom zijn longen uit zijn lijf te schreeuwen. De Beste man kan nog steeds geen verstaanbaar woord Nederlands uit zijn keel krijgen, maar dat mag de overwinningsvreugde niet drukken!

@herman | 09/11

Billy de Clown heeft zijn grote mond helaas verloren nadat hij de afgelopen twee websiteen geen bal heeft aangenomen en terecht werd afgezeken door zijn teamgenoten.

Stemwijzer3 | 08/11

Technische problemen in het tekstje over DES vs Druten vandaar dat het in 3 keer moet.
Des thuis sterker dan Druten 3-1

Stemwijzer2 | 08/11

Hc Tandarts Loek vs Concordia
Tja hoe ze het doen, dat is iedereen wel bekend, realiteit blijft wel, Hoco op de derde plek. De spelers van hoco gaan op zaterdagavond nog snel langs de nachtapotheker voor hun wekelijkse receptuur. Er worden wel punten gepakt door Concordia maar die tellen niet mee op de ranglijst. 3-2

Nuth vs Uden
Jaja Nuth met de eerste overwinning van het seizoen. Afgelopen zondag werd Nova overklast op eigen veld. De laatste websiteen viel het niet helemaal hun kant op maar zoUden ze nu de smaak te pakken hebben? Ik denk het ook niet nee. Uden pakt een zakelijke overwinning in Limburg. 4-1

Oirschot vs Ccum
De leukste pot van dit weekend. Een maak het of kraak het weekend voor Oirschot. Ze staan niet op de plek die ze voor ogen hadden aan het begin van het seizoen. Zondag mogen ze laten zien of ze gelijkwaardig zijn aan de top van de 3eklasse. Een ultiem meetmoment waarbij Ccumtjes de favorieten zijn. De cumtjes daarentegen zijn niet zo goed als ze zelf denken. De kwalletjes gaan los tegen de scheids die het commentaar en wegwerpgebaren niet kan waarderen. De randjes worden opgezocht, de messen worden geslepen en de scheenbeschermers zullen nodig zijn. Oirschot komt, verrassend, als overwinnaar uit de strijd. 3-2

Stemwijzer | 08/11

Nova vs Waalwijk
Wie verzint het om op een vrijdagavond naar Heerlen af te reizen? Waalwijk probeert zo snel mogelijk thuis te zijn, wat een uurtje of 02.00 wordt, en is niet bezig met de website. 2-1

Bcum vs DQS
Bcum wist afgelopen zondag prima stand te hoUden tegen Ccum. Aankomende zondag spelen ze op eigen veld maar een thuis website kun je het niet noemen. Enkele veteranen bekijken de website vanaf het verhoogde terras van het clubhuis. Af en toe wordt er bij de naburige korfbal vereniging nog een muziekje gedraaid maar verder blijft het aardig stil. De Eindhovense StUdentjes zijn de dooie sfeer ook wel gewend en pakken de 3 punten. 3-2

Herman | 08/11

Heeft iemand Billy de clown gespot? Maak me een beetje zorgen…

@bassie | 08/11

Je vergeet Nova vs Waalwijk.. De mannen in wit bordeaux mogen lekker op vrijdag avond naar de huilie huilie tokkies van Nova