SPEELRONDE 8

Geplaats door: HALTER ( )

  • 3C
  • 30/10
  • 2040

Wederom weer drie gelijke spelen afgelopen speelronde. Maar buiten dat ook nog wat andere opmerkelijke uitslagen. Zo weet Druten een punt te behalen bij Concordia en weet DES thuis de koploper te verslaan. Hierdoor is de koppositie nu overgegaan naar Uden. Zou het dan toch gaan gebeuren....

Ook deze week weer een aantal mooie potjes op de planning en een bonus-bekerronde op vrijdag.

Civicum - Berlicum
DQS - DES
Nuth - Nova
Uden - Concordia
Waalwijk - Oirschot
Druten - HOCO

Beker;
Berlicum - Gemert
Civicum - Uden
HOCO - Maastricht
Oirschot - DQS
Reageren

Hup Nuth | 06/11

Mannen van Nuth gefeliciteerd met de eerste overwinning, het is jullie gegund!

Maar eh? | 06/11

3e klasse C snapgroep wie doet mee?

Barry batsbak | 05/11

Het wordt tijd dat ook Barry zich met dit zooitje ongeregeld gaat bemoeien. Laten we beginnen met een terugblik op afgelopen speelronde.

Cumderby:
Er schijnt een nieuwe Loek rond te lopen, echter staat Civicum bij velen bekend als een club waar goed gefloten wordt. Zou dit de tactiek worden naar een kampioenschap om er het jaar erna weer uit te donderen? Wordt vervolgd…

DQS - DES
De stUdenten winnen netjes van efteling JA1, lekker boys. Helaas geen leuke derde helft met de tegenstander omdat de voorzitter controleert op ID.

Nuth - nova
Nuth man, respect! Dit zijn de echte doorzetters in de competitie. Helaas volgende zondag tegen de nummer 2

Uden - Concordia
Uden thuis is altijd leuk, maar wat is er vandaag gebeurd? Puntenverlies in eigen huis, waren de ouders niet in vorm of waren de puberende tieners echt niet in vorm? Iemand meer info?

Waalwijk - Oirschot
Twee ploegen waar geen pijl op te trekken is. Ik heb begrepen dat Oirschot het Beste van het spel had en verdient heeft gewonnen, prima zo toch? Maar hoe kunnen ze dan op vrijdag verliezen van DQS? Dat snap ik dan weer niet

Druten - hoco
Hoco, lekker boys!!!!!! Ook gewonnen buiten huis, Loek zal jullie trots opwachten bij thuiskomst en zondag rijkelijk belonen met 23 corners en 3 strafballen. Alleen zelf het klusje even afmaken!

Brabo | 05/11

@NIEUW LEOK
Helaas verloren, maar gebaseerd op kwaliteit was het ook niet briljant. Alle acties gaan via. nr8 dus ben gewaarschuwd Don Quishot.
De mannen van civiCUM winnen de wel beruchte ‘battle of the CUM’s’ op dit forum.
Beide teams hadden een bekerwebsite im de benen van vrijdag.
Berlicum wellis waar een klasse hoger uitgeschakeld, maar Civicum verslaat de koploper in eigen huis.
Dit resulteert in een 1e plaats voor Civicum in de competitie en een 10e plaats voor Berlicum

PAPAS UDEN | 05/11

Vandaag was een van ons geblesseerd. Nadat na afgelopen vrijdag bij een van ons het licht was uitgevallen, heeft mijn collega een armbreuk opgelopen. Vandaar dat er 1 helft de verkeerde kant is opgewezen. Eindstand Uje 2 verliespunten opgelopen. Waardoor onze zonen weer van de 1e plek zijn afgestoten

@@Loek | 05/11

Nou heb tot nu toe nog geen team gezien die wel kan hockeyen in de 3e klasse dus ja dan sluiten we goed aan.

@loek | 05/11

Amigo, als je geen club scheidsen wilt, dan leer hockeyen... snel naar de 2e klasse ! Ben je er vanaf...

Ps) JE STAAT 10E IN DERDE KLASSE wuhahaha

Scheidsje | 05/11

Beetje vreemd, daar wordt normaal prima gefloten....

Nieuwe Leok | 05/11

Nieuwe Loek in Civicum gespot.
Man man man scheidsrechter daar ook drama hoor, toch wel bonds invoeren in de 3e zeg ik.

waar is DES | 05/11

Hoi DES, waar zijn jullie? Sinds we weer een basisbeurs hebben kunnen we gewoon weer 2 pitchers voor de tegenstander halen hoor! Ze staan hier nu maar eenzaam.

@De Leermeester | 05/11

Kleine kanttekening, Uden staat al eerste. Goed stuk verder!

de leermeester | 04/11

Civicum - Berlicum 2:3
Civicum opent een nieuw veld, met alle bijbehorende festiviteiten. Berlicum komt maar voor 1 ding, het feestje verstoren. Berlicum veel vertrouwen getankt na afgelopen vrijdag. Berlicum komt in de laatste minuut met de winnende.

DQS - DES 3:3
DES verliest in de beker fors, DQ wint.
Terug naar de realiteit DES is normaal gesproken stukje beter. Alleen DES is nog niet op stoom in uitwebsiteen

Nuth - Nova 1:0
Oh oh oh mannen van Nova wat doen jullie jezelf aan....

Uden - Concordia 4:1
de papas van Uden hoeven vandaag niet hun Best te doen. Concordia doet het werk voor ze, Uden na vandaag nummer 1?!

Waalwijk - Oirschot 1:2
Oirschot pakt in de laatste minuut de terechte overwinning. Zal de leermeester niet blij mee zijn. Die schreeuwt na de website tegen de scheidsrechters van zijn eigen club : Waalwijk IS HET NIEUWE HOCO!!!!

Druten - HOCO 2:0
Nummer 10 van HOCO geblesseerd, dan kan er niemand scoren,

@hoppakee | 04/11

Hoppakee wat lekker negatief weer. Je kunt Berlicum ook een compliment geven he. 6-3 tegen een niveau hoger is altijd knap toch?!

mannen van Berlicum gefeliciteerd, nu aankomende zondag weer;)

Hoppakee | 04/11

Gemert heeft Best wat aan kwaliteit ingeleverd. Die A’tjes hebben even tijd nodig om aan te haken. . Dus ik zou niet ineens denken dat er zo veel meer in zit bij Bcum

Hoppakee | 04/11

Gemert heeft Best wat aan kwaliteit ingeleverd. Die A’tjes hebben even tijd nodig om aan te haken. . Dus ik zou niet ineens denken dat er zo veel meer in zit bij Bcum

Bcum | 04/11

Bcum Gemert op de slachtbank gelegd.
Goals van Gemert gelukstreffers.
Heeft Bcum het lek boven?

Hup uje hup | 03/11

civiCUM geeft Uden kontje gepiert.. 5-1..

Bondsscheidsen is wat anders dan papas van spelers... !

Hup uje hup | 03/11

civiCUM geeft Uden kontje gepiert.. 5-1..

Bondsscheidsen is wat anders dan papas van spelers... !

Billy de Clown | 03/11

Ja dat kan ik!

PAPAS UDEN | 03/11

@Billydeclown kan je mij vertellen wat Civicum - Uden is geworden?

W.Shakespeare | 03/11

Civicum – Berlicum (7-1)

Zondag mag Berlicum het laten zien op bezoek bij de mannen uit Cuijk. Civicum zal na hun misstap van afgelopen zondag gebrand zijn om over de mindere cum van de competitie heen te walsen. Berlicum weet 1 punt over te hoUden aan het duel met Waalwijk en hoopt hun ongeslagen reeks van maar liefst 2 websiteen uit te breiden. Dit gaat ze op bezoek bij de betere cum van de competitie niet lukken. Civicum pakt overtuigend de 3 punten en pakt voor in ieder geval een half jaar de titel ‘cum kampioen’.

DQS – DES (2-2)

Don Quishoot en een gelijkspel is als Romeo en Julia
Don Quishoot en een gelijkspel is als Nuth en weer een kansloze nederlaag
Don Quishoot en een gelijkspel is als een paracetamol na een avond flink zuipen
Don Quishoot en een gelijkspel is als een slobberwijntje en Dries Roelvink
Don Quishoot en een gelijkspel is als HOCO met weer een rare uitslag (wekelijks fenomeen)
Mijn voorspelling: een gelijkspel

Nuth – Nova (1-5)

Twee teams gepromoveerd uit dezelfde 4e klasse poule. Hier toonde Nova ook al dat ze een sterkere ploeg zijn dan Nuth (wat een verassing). Nova wilt niet meer geassocieerd worden met hun gehandicapte kleine broertje en probeert daarom het verschil tussen hun in de score zo groot mogelijk te maken. Het veld zal in de rust niet meer gesproeid hoeven worden aangezien dit al gebeurd doormiddel van de tranen die over de wangen van de spelers van het thuisspelende team op het veld belanden nadat ze na 35 minuten tegen een 0-5 achterstand aankijken. Uit schuldgevoel scoort Nova een eigendoelpunt en bepaald het de eindstand op 1-5.

Uden – Concordia (5-2)

Concordia heeft afgelopen twee websitedagen 4 punten laten liggen en lijken een beetje de kluts kwijt te zijn. De kluts kwijt zijn en het uit moeten opnemen tegen de nog ongeslagen nummer 1 van de competitie…. Vul zelf maar in. Twee teams die graag zelf het initiatief nemen in de website, dit zal resulteren tot een tactische wissel in de rust. De Duitse coach van Concordia is er helemaal klaar mee en wisselt zichzelf met de spits. Hij knalt er nog 2 in met een omhaal en een éénhandige backhandslag. Helaas had hij aan 35 minuten niet genoeg om het verschil te kunnen maken.

Vertaling voor de coach zodat die dit tactische plan ook meekrijgt:

Concordia hat in den letzten beiden Spieltagen 4 Punkte liegen lassen und scheint ein bisschen den Faden verloren zu haben. Den Faden zu verlieren und dann auch noch gegen den ungeschlagenen Tabellenführer der Liga antreten zu müssen... Füllen Sie selbst aus. Zwei Mannschaften, die gerne das Spiel selbst in die Hand nehmen, werden höchstwahrscheinlich zu einer taktischen Auswechslung in der Halbzeit führen. Der deutsche Trainer von Concordia ist völlig entnervt und tauscht sich selbst mit dem Stürmer aus. Er erzielt noch zwei Tore, eins mit einem Fallrückzieher und eins mit einem einhändigen Rückhandschlag. Leider reichten ihm 35 Minuten nicht aus, um den Unterschied auszumachen.

WaalwijkOirschot (4-2)

Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Dit zou zo zijn als Waalwijk ook nog verzuurde benen gehad zou hebben van de bekerwebsite van de vrijdag. De spelers van Don Quishoot zijn boos dat ze een uitwebsite moeten spelen op de vrijdagavond dus reageren hun woede af op de schenen van de spelers van Oirschot. Hier maakt Waalwijk goed gebruik van en rent 4 keer langs de rechtsachter op die met krukken op het veld aan het verdedigen is…

Druten – HOCO (5-3)

Super Sunday op de Gelderse hockeyclub; Uiteraard met een boerenthema. De spelers van Druten betreden hierdoor het veld ook op klompen en spelen in met hooivorken in plaats van met hockeysticks. Al snel verschijnen er vraagtekens boven de hoofden van de spelers van HOCO en kunnen hierdoor geen scherpe warming-up draaien. De aanvoerder van HOCO roept zijn spelers bij elkaar en komt met het voorstel om ook om 15 paar klompen te vragen. Dit bleek een grote fout. De spelers van Druten bleken allemaal wat sneller en bewegelijker te zijn op de klompen en stellen de 3 punten veilig.

@brood kroket | 02/11

Stel jeugdspelers zijn het, je moet ze een opfokken dan zijn ze weinig meer.

@Brood kroket | 02/11

Je krijgt daar een schaal bamiblokken na de website!

brood kroket | 02/11

Weten jullie iets over DES?

@El Pistolero | 01/11

Nummer 11 van Uden, mentale staat van een opgefokte chihuahua. Gelukkig bijten blaffende honden niet in tegenstelling tot de nummers 8 en 11 van het Bcum..

@el pistolero | 01/11

Niet Loek vergeten natuurlijk bij de snuivers.
Vorig seizoen Dolfje Weerwolfje ook bij Bcum, maar die heb ik dit seizoen niet gezien bij ze.
Kan zijn dat die weg is, terug naar de kelder klasse waar hij thuis hoort.

@@EL PISTOLERO | 01/11

Ccumtjes +1

@El Pistolero | 01/11

De gehele selectie van Ccum

@el pistolero | 01/11

Nummer 8 en nummer 11 van Bcum.
Komen toch wel in aanmerking, die schoffelen alles wat ze tegenkomen onderuit.

El Pistolero | 01/11

Nu ben ik ook benieuwd naar de minst sportieve ploegen.
Met rugnummer is bonus

El Pistolero | 01/11

Nog een kleine SO naar Nuth, ook al bakken ze er helemaal niks van:
Ze blijven sportief.. goeie kerels

Gentse Paraplu | 31/10

wat een timing Billy
was bijna mn post kwijt

Billy de Clown | 31/10

Jajaja, hier is Billy. Speelronde 8 belooft een mooie te worden, bij deze de voorspelling die Billy heeft gehaald uit zijn glazen bol.

Civicum – Berlicum 3-1
Ccum tegen Bcum, de website waar we allemaal op gewacht hebben. Beste supporters, zorg dat je je regenpak meeneemt want deze match lijkt een spuitend hockeyfestijn te worden. Vorige week heeft Ccum even flink de deksel op de neus gekregen en staat nu weer met beide benen op de grond (denk dat ze zaad speelden). De boys uit Eftelingcity waren toch iets te sterk voor Kelvin & Co. MHC Halter draait onderin de middenmoot mee, kunnen ze alsnog verrassen? Billy denkt dat Ccum toch nét een maatje te groot is voor MHC Halter. Na de website wordt er nog een grote versie van het roze koekenspel gespeeld om te kijken wie de felbegeerde ‘ccumkings’ zijn, dat wordt smullen…

Don Quishoot – DES 3-2
De studs uit Eindhoven hebben vorige week gelijk weten te spelen tegen de huidige nummer 3 (al hoort HOCO natuurlijk helemaal niet thuis op de derde plek, maar goed)!, chapeau! DES mag deze week afreizen naar de campus in de lichtstad. Deze website zal een groot spektakelstuk worden, twee hele degelijke ploegen die qua niveau echt niet veel uit elkaar liggen. Als je naar de theorie kijkt zou je zeggen dat DES deze website zou moeten winnen, maar Billy vind dat je DQS niet moet onderschatten en dat deze ploeg niet op een elfde plek hoort. DES onderschat DQS wel, wat goed uitkomt voor de studs hun plannetje. Het plan ‘paard van Troje 2.0’ is een plan waar ze al lang aan gewerkt hebben. Nét voor het eerste fluitsignaal word er een houten paard het veld op gereden, DES weet niet wat ze overkomt als ze Odysseus uit het paard zien springen gevolgd door de gehele selectie van DQS. Het plan werkt zo goed dat de studs de website naar hun hand weten te trekken. De scheids heeft niet door dat er bij DQS 12 man opgesteld staan, waarna Odysseus er word afgestuurd. DQS staat op dat moment al 2-0 voor.

Nuth – Nova 0-4
De limboclash van de week! De eerste keer dat Nova niet zo ellendig ver hoeft te rijden voor een potje hockey. Alle 4 supporters van Nova (knappe dames trouwens) reizen gezellig mee. Al stappen ze niet in de auto bij de blanke Edgar Davids. Dat kan trouwens ook helemaal niet want hij komt meteen vanuit zijn website Zwerkbal eerder die dag. Nuth en Nova liggen niet alleen op google maps dichtbij elkaar, ook het hockeyniveau ligt niet ver uit elkaar. Zou Nuth hier dan haar eerste punt(en) van het seizoen kunnen pakken? Billy denkt van niet, Nuth blijkt uit de resultaten gewoon echt een slechte ploeg te zijn en zijn dus ook niet opgewassen tegen hun landgenoten. De coaching van de keeper van Nova blijkt dan toch te werken. Na honderd keer “gëên gékkè shït hîér” te hebben geroepen is de boodschap eindelijk doorgedrongen tot Tovenaar Warcraft en de giga centerback van Nova, hierdoor hoUden ze een clean sheet. Achteraf eten de ploegen nog een stukje kersenvlaai, onder het genot van een lekker Alfa pilsje.

Uden – Concordia 3-0
De nieuwe nummer 1 (in piepstem van Xavi Simons) van de competitie krijgt de boys uit Roermonnie op bezoek. Dit lijkt op voorhand een spannende website te worden. Beide ploegen staan er goed voor in de competitie. Tot nu toe is Oranje H16 ongeslagen in de competitie, weten de limboboys een einde aan deze streak te maken? Denk ’t niet. Dit moet een zogenoemde ‘Walk in the park’ worden voor UUU. Billy voorspelt een zakelijke overwinning voor Uden om wellicht een gat te creëren richting de nummer 2 en 3.

WaalwijkOirschot 5-3
De nummer 7 tegen de nummer 6, dit word echt een wedstijd om bij te watertanden. Hockeyend, beide prima ploegen. Billy is even in de uitslagen van afgelopen websiteen gaan kijken en kwam daar een interessante statistiek tegen: Oirschot heeft in deze competitie nog nooit 3 punten gepakt bij een uitwebsite. We kunnen deze voorspelling wel heel lang gaan maken maar dat is onnodig. Oirschot wint namelijk toch niet omdat je altijd kan vertrouwen op de literatuur, dat zeiden mijn docenten vroeger namelijk altijd. De coach van Oirschot blijkt bij elke tegenstander een andere voertaal te hanteren waardoor de spelers hem van geen kant begrijpen. Deze week gebruikt hij als voertaal Mongolisch, succes boys. (Klote, nu is de voorspelling toch nog lang geworden).

Druten – HOCO 4-2
Waar Oirschot nooit 3 punten pakt bij een uitwebsite, heeft HOCO daar helemaal geen moeite mee. Het liefst zelfs meer dan 3! Wat Billy betreft had hij Druten en HOCO liever omgedraaid gezien in de competitie. HOCO hoort hier echt niet thuis en voelt dit ook aan alles. Voor de spanning halen ze even een flinke lijn ket door het neusje. Helaas had Druten al door dat HC Hak dit van plan was en hebben ze de ket omgewisseld met fijngestampte muisjes waardoor alle spelers van HOCO opeens 5 keer zijn gekrompen. Touché! Hierdoor hockeyt Druten makkelijk langs het mini-elftal en weten ze de drie punten thuis te hoUden. (Complimenten voor de strategie, dat nog nooit iemand hier op gekomen is).

Gentse Paraplu | 31/10

Civicum - Berlicum
De Cummetjes tegen elkaar, maar het niveau verschil is groot.
Ccum kreeg zondag de deksel op de neus, hoe dan? Berlicum maakt echter geen kans en moet het doen met 1 eretreffer. 5-1

DQS - DES
Er moet nog flink wat geolied worden voordat de door zon aangestuurde bolderkar soepeltjes gaat lopen.
DES daarentegen verrast met een overwinning op de oud nr. 1. Aankomende zondag gaan we zien of dit meer geluk was dan wijsheid. Toch is op papier DES de sterkere ploeg vandaar een moeizame 2-3 voor de eftelingboys.

Nuth - Nova
Nova verzamelt op hun eigenclub en wandelt zo tussen de Limburgse heuvels naar de buren.
Eenmaal opgewarmd door de wandeltocht weet de spits van Nova wat goals in het mandje te leggen.
S.O naar de keeper van Nuth, die week in week uit dat balletje achter zich vandaan mag vissen, tja je moet er maar staan... het mag ook gezegd worden dat ie nog geen skippybal eruit kan hoUden.. Road to negatief doelsaldo van 100 goals? Een mooi streven. 1-4

Uden - Concordia
De kraker van deze week? Ja dat mag wel gezegd worden. Uden mag op eigenveld spelen om hun koppositie te verstevigen. Dat zal wel lukken tegen Concordia. 3-1

Waalwijk - Oirschot
Blijkbaar is Berlicum uit toch een lastige pot, wat teams die daar punten verspelen. Zijn het de scheidsen, het veld, de wind of afschrikwekkende vrouwen? Wie zal het zeggen. Waalwijk weet zich tegen de bovenste helft van de competitie wel op te laden dus dat belooft een lastige pot voor Oirschot. Oirschot de favoriet maar ik denk toch een gelijkspel. 3-3

Druten - HOCO
HC Loek uit = geen punten (Nuth telt niet mee nee). Simpel: 3-0