SPEELRONDE 6

Geplaats door: De Chinese Muur ( )

  • 3C
  • 09/10
  • 1577

Het weekend van de gelijke-krachten staat voor de deur, 
Civicum (1) - HOCO (2)
Waalwijk (6) - DES (5)
Nova (9) - Oirschot (8)
Nuth (12) - Berlicum (11)
alleen Don Quishoot (10) - Concordia (4) en Uden (3) - Druten (7) vallen een beetje buiten de boot. 

Civicum - HOCO - 2-0
Thuisvoordeel van Civicum geeft de doorslag

Waalwijk - DES - 0-0
Dit wordt een gelijkspel, want het is een thuiswebsite voor beiden. Die hebben de avond ervoor met zn allen in de kroeg gehangen, en die 11 minuten op de fiets hebben DES net geholpen om het thuisvoordeel van Waalwijk teniet te doen... misschien winnen ze zelfs daardoor...  

Nova - Oirschot - 3-0
Een uur in de auto zitten doet niemand goed, kijk naar DES twee weken geleden.

Nuth - Berlicum - 2-0
Ook weer 1uur en 15 minuten in de auto... dus Nuth komt van de 0 af dit weekend, is ook wel weer een kratje waard!Berlicum wint dan wel weer de3ehelft... 

Don Quishoot  - Concordia - 0-4
Gewoon, omdat het kan!

Uden - Druten - 3-0
Druten is de weg kwijt, dus gaan dit zeker niet winnen noch gelijkspelen
Reageren

Leukedame | 15/10

Zullen we een 3eklasse snap groep maken ?

Vroege vogel | 15/10

05:30 is het, toch maar bedje uit en klaarmaken voor de eerste plek vandaag

Lammer dan lam | 15/10

hahaha ... Het is nu 01:34 ... morgen aantreden in Waalwijk ... het was gezellig mannen! denk niet dat ik een lekkere bal raak over +/- 12u. maar we gaan winnen... want de rest slaapt vast al...

Bloed irritant ventje | 14/10

Ccum-Hoco 11-2
Hoe kan het dat Hoco 2e staat (Loek), maar goed ze worden even op aarde neergezet door de gasten uit Cuijk.
Vanaf nu klaar met Hoco.

Wolluk-Des 2-2
Langstraatderby eindigt onbeslist.
Wolluk probeert nog wat info in te winnen, maar meer als een punt brengt het ze niet.

Nova-Oirschot 1-2
Oirschot wint op z’n Duits in bijna Duitsland.
Mooie website die Oirschot nipt wint.

Nuth-Bcum 0-3
Zakelijke overwinning gaat Bcum eindelijk de weg omhoog inslaan? We weten het snel.

Donkey-Concordia 2-3
Ruurmonders trekken aan het langste eind en zetten de weg weer in naar boven, terwijl de stUdentjes blijven struggelen.

Uden-Druten 3-1
Uden en de vaders laten zich niet verrassen en doen nog steeds bovenin mee. Kijken of ze uit ook nog een keer winnen??

W.Shakespeare | 13/10

Civicum – HOCO (8-2)
*Duitse Herder vs Franse Bulldog*
Het team dat de competitie domineert, vertoont de vastberadenheid en intelligentie van een Duitse herder - altijd klaar om te presteren en te Leiden, tegenover het team van HOCO die te vinden zijn op de tweede plaats en figuurlijk naar adem begint te happen, net als een Franse Bulldog met zijn kortademigheid door de krappe snuit, nu ze zo hoog in de ranglijst staan. Net als in de Frans-Duitse oorlog gaat Duitsland in dit geval met de overwinning aan de haal.

Waalwijk – DES (4-1)
*Zwerfhond vs Beagle*
Het team van Waalwijk lijkt op een zwerfhond in een onbekende competitie, zonder idee hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze delen de verwarring van een dakloze hond zonder vaste thuishaven. Het team bevindt zich op glad ijs in de competitie, maar net als een zwerfhond weten ze tegen de verwachtingen in te overleven. DES lijkt veel praatjes te hebben, maar ze zijn net als een Beagle die wel veel blaft maar in principe niet gevaarlijk is. Zoals het gezegde luidt, blaffende honden bijten niet, en hun woorden blijken vaak groter dan hun daden. Als het tegen Nova al niet lukt wordt dit hem al helemaal niet.

Nova – Oirschot (2-4)
*Labradoodle vs Greyhound*
Het team van Nova, dat strijdt tegen degradatie, heeft door hun gunstige eigenschappen al twee keer op rij drie punten ontvangen. Vergelijkbaar met een Labradoodle, winnen ze niet alleen de website, maar ook de sympathie van tegenstanders, zoals Berlicum en DES. Net als een Greyhound die zijn snelheid op het juiste moment onthult, heeft het team van Oirschot onbenutte kracht en potentie. Hun vaardigheden wachten op het moment om te schitteren, en ze zijn klaar om te bewijzen dat ze een krachtig team zijn. Op Novas terrein zijn ze vastbesloten om de rest van de competitie te tonen wat ze echt in hun mars hebben.

NuthBerlicum (3-3)
*Hulphond vs Chinese naakthond*
Vergelijkbaar met een hulphond die vriendelijkheid toont, lijkt het zwakste team van de competitie punten te schenken aan hun tegenstanders. Dit vrijgevig gebaar brengt hun eigen positie in de competitie echter steeds verder in gevaar, terwijl de concurrentie er dankbaar gebruik van maakt en stijgt in de ranglijst. Zowel het team van Berlicum in deze competitie als de Chinese Naakthond worden door velen verstoten vanwege hun individuele tekortkomingen. Er zullen volgend jaar vast voldoende enthousiaste baasjes in de 4e klasse aanwezig zijn om ze met open armen te ontvangen.

Don Quishoot – Concordia (1-5)
*Golden Retriever vs Witte Herder*
Net als een Golden Retriever, is het stUdententeam gericht op plezier. Ze delen een ontspannen sfeer, genieten van cafébezoekjes voor en na de website, en stralen vriendelijkheid uit, waarbij prestatiedruk op de tweede plaats komt. Concordia met ogen op de tweede plaats vertoont de kenmerken van een Witte Herder: trouw, vastberaden en intelligent. Ze hebben niet de imponerende houding van het eerste-plaats Duitse Herder-achtige team, maar hun inzet is bewonderenswaardig. Het team dat wél toont ambities te hebben in de competitie neemt de punten mee naar huis.

Uden – Druten (3-2)
*Dobermann vs Sint Bernard*
Net zoals sommigen een Dobermann als achterbaks kunnen beschouwen vanwege hun uiterlijk, zo lijkt dit sportteam ook stiekem te proberen om hun thuiswebsiteen te manipuleren. Nou ja stiekem… Wat Uden en hun scheidsrechters eerst probeerden te verbergen, is nu openbaar en bekend bij iedereen. Net zoals Druten sterk begon in de competitie maar nu wat verslapt, lijkt de Sint Bernard pup eerst schattig, maar groeit uit tot een grotere, rustigere hond met de tijd. Ze kunnen proberen hun levendigheid en kracht terug te vinden, maar het lijkt erop dat hun volgende tegenstander hier niet voor open staat.

Papas Uden | 12/10

Civicum - HOCO (3-1)
De enige reden dat Civicum nog niet op de 1 plek stond tot aan vorige week, dat waren wij natuurlijk. Wij hebben ons Best gedaan, misschien dat andere vaders ons kunnen helpen Civicum van de 1e plek af te stoten? Deze week heerst er nog wat teveel euforie in Cuijk waardoor de score niet al te ruim uitvalt. Hierdoor houdt HOCO toch nog de onterechte hoop dat het iets te zoeken heeft bovenin.

Waalwijk - DES (3-2)
De plaatselijke derby wordt een groot spektakel. Beide teams zijn erop gebrand te laten zien wie zich de Beste van de regio mag noemen en daardoor de aansluiting behoudt bij de subtop. De 1e helft wordt een doelpunten festijn dat op en neer gaat, de 2e helft wordt een kaarten festijn dat ook op en neer gaan, daardoor zal dit na de website van RKC de 2e website in Waalwijk zijn die het eindsignaal niet haalt. Echter om niet te verkeerd in het daglicht te komen staan, en uit respect naar de keeper van RKC doet men hiervan geen melding bij de bond, de tussenstand wordt de eindstand.

Nova - Oirschot (1-3)
Oirschot heeft afgelopen week goed partij geboden tegen onze zonen. Het was spannend en Oirschot kwam op gelijke hoogte door een onterechte strafbal… Dankjewel nog daarvoor, nu snappen onze jongens eindelijk hoe alle competitie genoten zich voelen wanneer ze bij ons spelen… Misschien dat ze in de toekomst wat meer medeleven zullen tonen aan jullie. Ah fijn, Oirschot een nivovatje te groot en neemt 3 punten mee in elle lange rit terug.

Nuth - Berlicum (1-2)
De degradatiekraker, dit niveau willen we niet te veel woorden aan vuil maken. Het team dat het hardst beukt wint de strijd.

DQS - Concordia (2-4)
Nadat wij vorige week de competitie vervalsing van Concordia aan het licht brachten, heeft de KNHB dit serieus opgepakt. Ze stuurden een bond scheidsrechter naar Roermond voor de website tegen Civicum, hierdoor verviel het thuisvoordeel en dat zagen we terug in het resultaat. Deze week tegen de brakke stUdenten die er van hoUden het sterke teams lastig te maken thuis. Spannende pot met goed hockey, maar Concordia trekt belangrijke punten over de streep.

Uden - Druten (6-1)
YESSS, eindelijk mogen we weer! Ofja, op ons eigen veld dan… Tijdens de bekerwebsite in Boxmeer heeft een van ons namelijk al warm mogen draaien. Hierdoor hadden onze jongens geen al te lastige avond. Ze hebben met onze hulp een 4e klasser uitgeschakeld en zijn door naar de volgende ronde!
Voor deze week hebben we een prachtige zondag voor de boeg, met een leuk feestje na de strafcorner training van onze jongens. Druten is vooraf al ingelicht dat wij op het veld staan en dat we op basis van een loterij bepalen hoeveel corners onze jongens krijgen. Hierdoor komt Druten met een bus zodat ze met z’n alle na de “website” flink kunnen zuipen. Hulde hiervoor, zoUden meer teams moeten doen!

Ratje | 11/10

Civicum - HOCO: 4-0
De mannen van HOCO hebben een dijk van een website op de planning staan. Zonder hulp van de arbitrage is er weinig te halen in Cuijk. Een gemakkelijke website en uitlopen op de directe ‘concurrent’

Waalwijk - DES: 1-3
De lang aangekondigde Langstraat derby gaat deze week dan gebeuren. Na de warming up tegen Nuth zijn de Efteling boys van plan om dezelfde tactiek te gebruiken, scoren! Waalwijk, gehuld in kleur wit - Bordeaux heeft met de Poolse transfer goede zaken gedaan in de verdediging. Echter is de keeper afwezig door de gewonnen kaartjes voor de interland website tegen Moldavië.Nova - Oirschot: 4-3
Een lange rit naar limboland is funest voor de mannen van Oirschot. Hierdoor weet Nova wederom de tegenstander de verrassen en schiet in de laatste minuut de winnende binnen en kan Oirschot met lege handen naar huis.Nuth - Berlicum: 1-1
Na het lesje doelpunten incasseren is Nuth vastberaden om zelf ook een goal te maken. Echter maakt Berlicum de lange rit niet volledig Nutheloos en sleept er nog een puntje uit. De teams moeten de puntjes delen. Publiek grote winnaar.Don Quishoot - Concordia: 0-4
Het stUdententeam heeft dit seizoen de draai nog niet echt gevonden. Concordia geeft ze deze week ook niet de kans. Misschien kunnen de stUdentjes uit de lichtstad meer tijd in de trainingen gaan stoppen.Uden - Druten: 3-1
Druten is na de eerste weken met beide benen op de grond gezet, maar weet dat er wat te halen valt tegen Uden. Uden maakt al snel duidelijk dat Druten weer naar de tekentafel moet, want punten zijn er niet te halen voor Druten. Met de overwinning heeft Uden de ambitie bijgesteld van handhavend naar kampioenschap. Hierdoor zullen ze vroeg of laat wel onder de druk gaan bezwijken….

Hockeyvader | 11/10

Civicum - HOCO 10-0
Volgens mij weten we allemaal heel goed dat hoco hier niet thuis hoort. Civicum wil de eerste zijn die de 10 haalt en gaat er eens goed voor zitten tegen hoco. Zonder de coach van dames 1 hebben ze geen aanspeelpunt en staat het na 5 minuten al 3-0.

Waalwijk - DES 4-2
Eerlijk gezegd denk ik dat dit de enige leuke website is van deze competitie. Misschien niet vanwege het allerBeste niveau maar wel de strijd die hier in de burenruzie gaat losbarsten. Waalwijk heeft de jeugd weglaten gaan naar Des H1 en versterking gehaald bij Berkel-Enschot. Ervaring wint van jeugdigheid.

Nova - Oirschot 3-2
Als iemand mij kan vertellen wat er met Oirschot aan de hand is, dan kan ik misschien een zinnige voorspelling doen? Is deze club echt zo verzwakt of loopt het gewoon even niet. Thuisvoordeel zorgt voor winst Nova.

Nuth - Berlicum 0-3
Zelfs Berlicum zou deze pot moeten winnen. Meer gaan we hier ook echt niet over zeggen. @Nuth, kunnen jullie niet beter websiteen op papier afdoen? Scheelt een hoop uitstoot met al dat vervoer naar Limburg.

Don Quishoot - Concordia 4-4
De 2e leuke website van dit seizoen. Concordia zakt na 2 betere tegenstanders direct weg. Don Quishoot heeft de betere al gehad. website zal veel op en neer gaan maar Concordia geeft een ruime voorsprong in het laatste kwart volledig weg.

Uden - Druten 4-0
Druten had na 2 websiteen de platte kar al klaar staan, helaas kan deze terug de schuur in. Het enige ritje wat ze gaan maken is naar de 4e klasse. website zal geheel op de helft van Druten worden gespeeld. Balbezit is denk ik 90 om 10 procent.

BDH | 11/10

Civivum-HOCO (8-1)
HOCO speelt niet thuis dus dan weten we al genoeg. Deze website om de eerste plaats in de poule gaat geen spannende worden, want HOCO hoort hierboven helemaal niet thuis. Na dit weekend zullen de mannen uit Oirsterwijk alleen maar verder het negatieve doelsaldo in duiken. Om er alvast aan te gaan wennen duiken ze na de website met heel het team maar weer op de sleutelpuntjes.

Waalwijk-DES (1-2)
De Langstraat Derby gaat eindelijk worden gespeeld. Waalwijk post op de socials al sinds het begin van de competitie over deze website en het feestje achteraf, dus misschien dat er een paar toeschouwers aanwezig zullen zijn.
De Eftelingboys komen een half uur voor het eerste fluitsignaal pas aan op de fiets en hebben daardoor meteen de warming-up gehad. Dit was echter geen goed idee, omdat de tegenwind van de fietstocht toch nog wel in de benen zit bij de aanvang, waardoor Waalwijk er snel eentje in kan prikken. Na het eerste kwart hebben de heren van DES het uit de benen kunnen lopen en gaat het echte spel pas beginnen. Voor de rust weet de spits van DES er twee op sprookjesachtige wijze uit te spelen, waardoor de mannen in bordeaux dromen dat ze in de Efteling zijn en verbijsterd stil blijven staan, tot ze wakker schrikken van de bal die tegen de plank aan komt.
In de rust weten de mannen van Waalwijk zich te herpakken door zich te herinneren dat sprookjes helemaal niet Bestaan (als we HOCO bovenaan natuurlijk even niet mee tellen), en beide teams gaan met volle energie de tweede helft in. Het derde kwart gaat veel over en weer, waardoor de mensen die net aankomen voor het feestje van Waalwijk zich afvragen of ze niet op de tennisbaan terecht zijn gekomen en meteen weer vertrekken.
Wat de mannen van Waalwijk alleen niet door hebben gehad, is dat DES afgelopen week een spoedcursus in uitschelden in het Pools hebben gehad. Tijdens dit laatste kwart wordt alles wat ze geleerd hebben naar het hoofd van de keeper van Waalwijk gegooid, waardoor hij helemaal gek wordt en een speler van DES, die niet eens de in de buurt van de bal was, vol tackelt. De scheidsrechters hebben geen zin om kaarten uit te delen, maar geven na enig ophef van DES toch wel een strafcorner. Starfcorner variant Droomvlucht wordt uit de kruising gehaald door de keeper, maar komt tegen de voet van een van de uitlopers. DES gooit het om met de Villa Volta variant welke erin gaat, gevolgd door het fluitsignaal. De mannen in bordeaux lopen met hun hoofd naar beneden richting het springkussen, om toch nog enig plezier uit de dag te kunnen halen.

Nova-Oirschot (1-1)
Het is de beurt aan de mannen in Oirshot om af te reizen naar Limboland. Omdat het zo’n lange rit is heeft Oirschot maar besloten er een dagje uit van te maken. Eerst bezoeken ze het drielandenpunt, gevolgd door een bezoekje aan de skihal die toch om de hoek zit bij het hockeyveld. Boven aan de piste vinden ze, tot eigenlijk niemands verbazing, de hele selectie van Nova, die daar net begonnen zijn hun trukendoos open te gooien op de schans. In plaats van hockey te spelen, besluiten ze er een freestyle website van te maken. Dit was echter niet het slimste idee van Oirschot, omdat Nova hier natuurlijk het thuisvoordeel heeft, ze staan daar namelijk elke week op de piste. Nova wint de freestyle website, maar verliest het in de apreski, waardoor het een gelijkspel wordt.

Nuth-Berlicum (0-3)
De website die eigenlijk helemaal niemand wil zien. Nuth zit er helemaal doorheen na er 9 van DES om de oren te hebben gehad. Bcum verloor nog maar net van Nova, waardoor zij de passie nog niet helemaal kwijt zijn. Of je dit hockey kan noemen is de vraag, maar Berlicum verlaat Limboland wel met de drie puntjes.

Don Quishoot- Concordia (1-2)
Concordia verliest van Civicum, waardoor ze hun plek op de ranglijst kwijt zijn geraakt aan HOCO. Ze weten dat HOCO niet thuis speelt dit weekend, dus ze kunnen er weer boven uit komen door te winnen. Extra gedreven komen ze aan op het veld van Don Quishoot, waar niemand te bekennen is. De stUdenten hebben zich namelijk vergist in wanneer het weekendje vrij was en zijn helemaal van de kaart gegaan op de zaterdag.
Omdat Concordia voor de gesloten hekken stonden, hebben ze maar gebeld naar de club om verhaal te halen. Als ze dit niet hadden gedaan, hadden ze zonder de website te spelen de punten al binnen kunnen hebben. De voorzitter van de club trommelt snel de stUdentjes bijeen vlak voor de website, waardoor ze net op tijd met 8 man op het veld staan om de website te kunnen starten. Door het harde fluitsignaal krijgt de volledige opstelling direct koppijn en denken ze terug aan het bier wat ze eigenlijk te veel hebben gedronken. Concordia kan in dit eerste kwart gemakkelijk door het hele veld lopen en scoren er 2. Tijdens de rust komt de coach op het idee om de bidons te vullen met bier, want ja, zoals elke stUdent weet, je moet doorgaan waar je was geeindigt. Bij de eerste slokken leeft de hele selectie meteen weer op, behalve de keeper, die begint te spouwen alsof hij een van de sproeiers van het veld is. Don Quishoot speelt de rest van de website verder zonder keep, maar weten de mannen uit Roermond buiten hun cirkel te hoUden. Een spits van DQS komt vlak voor tijd toch maar naar de website en stapt het veld in naast de keeper van Concordia, waar hij een scoop ontvangt en afrond. De scheidsrechters twijfelen even of de speler wel daar het veld in mocht, maar besluiten om af te fluiten zodat ook zij aan het bier kunnen.

Uden-Druten (3-1)
Druten begon met een valse start aan deze competitie, maar beginnen nu door te hebben op welke plek ze thuis horen in deze competitie. Uden loopt 1 puntje achter op de koplopers van de poule, maar weten dat als ze winnen ze weer op de tweede plek staan. Dat moet geen probleem zijn, want de papa’s van Uden mogen hier weer het hele spel bepalen. Zo hebben ze van tevoren de stand al besproken met beide teams, zodat ze snel weer van het veld kunnen gaan. Nadat de 3-0 is gevallen, lopen alle spelers richting de dugout om hun spullen te pakken. Alleen een enkeling van Druten denkt grappig te zijn en rent met de bal richting de goal van Uden. Voordat de papa’s het zien en af kunnen fluiten, ligt de bal al in het doel. De Udenaren komen woest van de bank af en als stieren met een rode doek voor hun ogen rennen ze wild het hele veld over. Om het aantal Drutense slachtoffers laag te hoUden, staken de papa’s snel de website en rennen ze met pitchers vol met het goudgele goedje het veld op om de spelers te kalmeren. Aan de bond geven ze niet door dat de website was gestaakt en blijft de eindstand dus 3-1.

Billy de Clown | 11/10

Daar is Billy weer! Er staan weer een aantal mooie websiteen op het programma dus dat belooft weer een geweldig affiche voor het 3e klasse hockey! Nou hier komt Billy’s voorspelling dan:

Civicum - HOCO 6-0
Alhoewel de ranglijst doet vermoeden dat dit een spannende pot zal worden, weet Billy wel beter. De Cuijkse equipe zal een heerlijke zondagmiddag gaan beleven en het publiek trakteren op een doelpuntenfestijn. Snuifduif United probeert nog wat terug te doen door hun honkballer een curvebal aan te spelen. De Beste knul weet wel raad met dit soort ballen en knuppelt hem rechtstreeks de Maas in. Terwijl hij om elke hoekvlag rent en van euforie een dikke lijn pakt om deze fantastische homerun te vieren, zijn Thomas en Kelvin er alweer vandoor met de echte hockeybal. Voor de doellijn besluiten ze middels een potje steen-papier-schaar wie van de twee de eerste hattrick op zijn naam mag schrijven.

Waalwijk - DES 1-1
Billy denkt dat dit weleens een stevig potje kan worden. De streekgenoten blijken aan elkaar gewaagd te zijn. Ze treffen elkaar vrijdag al in de kroeg en bepalen daar middels een website bami-blokken eten wie er zondag de bal uit heeft. De Eftelingboys hebben vanzelfsprekend enorm veel ervaring met deze rechthoekige delicatesse en winnen de ‘tos’. Maar goed, dan nu de website. Billy denkt dat deze twee ploegen het op een akkoordje gooien en beide met een punt gezamenlijk naar de kroeg vertrekken om te genieten van het pils en de bruine fruitschaal.

Nova - Oirschot 1-4
Het West Ham United van Heerlen mag het thuis opnemen tegen Oirschot. De mannen uit Oirschot hebben na het verloren potje tegen Uden een donderpreek gekregen van hun coach. Helaas heeft dit geen effect gehad, want geen enkele speler heeft er een woord van verstaan. Echter is hun eigen DJ Krulhaar meegegaan naar Heerlen en verzorgt een lekker deuntje tijdens voorbereiding. De mannen van Nova gaan hier zo goed op dat ze prompt vergeten dat het eerste fluitsignaal al geklonken heeft. Een snelle 0-1 voor Oirschot waarna ze rustig de scoren uitbouwen en een zakelijke overwinnen boeken.

Nuth - Berlicum 1-2
Het doet Billy toch wel een beetje pijn om zijn grote vriend Halter zo laag op de ranglijst te vinden. Het grote vraagstuk is hier dan ook: hoe zal MHC Halter na de kleine wereldreis uit de startblokken komen? Billy heeft er vertrouwen in! Halter weet zijn stichting te motiveren wat resulteert in een ongelooflijk saaie website waarin de 3e helft bij uitstek het spannendst is!

Don Quishoot (10) - Concordia (4) 0-4
De stUdentjes uit de lichtstad mogen het thuis opnemen tegen de mannen uit de kuil van Roermond. Helaas voor onze nerds kunnen ze mannen uit de kuil wat beter met een bal en stick overweg. Zelfs de internationale spits komt niet aan scoren toe. Gelukkig hebben de boys nog een geheim wapen achter de hand: een 50liter fust bij La Route! Ze beloven de mannen uit Roermond minstens 10L hiervan in ruil voor een strafcorner. Concordia besluit dat er een kersenvlaai bij moet en dan hebben ze een deal. De strafcorner wordt dusdanig hard naast gesleept dat de bal de een nietsvermoedende tennisser knock-out beukt. Hierna besluiten ze dat het beter is dat ze gezamenlijk naar La Route vertrekken voor de bier estafette. In tegenstelling tot de hockeywebsite wordt de estafette wel gewonnen door onze Eindhovense bakkenvouwers.

Uden - Druten 5-0
Blijkbaar kan oranje H26 ook winnen zonder papa’s? Gelukkig mogen de fluitvaders deze week wel weer binnen de lijnen van het veld de website bekijken! Ondanks dit voordeel zullen de patriotten deze website naar zich toe trekken en weten besluiten ze dat het eens tijd wordt om het rendement van hun corner omhoog te gooien. Druten vindt het allemaal wel prima en gebruikt de website om hun verdedigende corner te trainen. Beide ploegen ervaren dit als een zeer nuttige zondag en bedanken elkaar voor deze training onder het genot van een goudgele rakker!

Sjaak Polak | 11/10

Civicum - HOCO 5-1
De mannen uit Cuijk spelen voor de 2e week op rij een 1 vs 2 website, dat dat deze week opnieuw is mag een wonder heten. Daar waar we al jaren hopen dat HOCO eruit vliegt middels degradatie zou het ergens ook niet erg zijn als ze er aan de bovenkant uitgaan. Maar daar hebben ze eigenlijk gewoon te weinig kwaliteit voor en dus gaan we volgend jaar met z’n allen weer lekker naar de tandarts.

Waalwijk - DES 0-3
Waalwijk verrassend goed, DES verrassend tegenvallend. Toch pakken de bezoekers hier de drie punten.

Nova - Oirschot 1-3
Nova kan van iedereen winnen hebben we gezien, Oirschot zal de aspiraties om bovenin mee te doen nu echt kracht bij moeten zetten.

Nuth - Berlicum 0-2
Tsja… Berlicum is niet goed maar Nuth is wel echt om te janken. Hopelijk zijn er niet teveel supporters langs de lijn.

Don Quishoot - Concordia 1-1
De topper van de week. DQS maakt het iedereen lastig maar staat (te) vaak met lege handen. Deze keer weten ze er een punt uit te slepen omdat de opgepompte opgefokte mannen uit Roermond het hoofd niet koel hoUden.

Uden - Druten 9-1
Druten begon aardig maar is al weken niks meer tegen een beetje tegenstand. Nu mogen ze in Uden zeker een hoop tegenstand verwachten. De enige website is eigenlijk welke scheids aan het eind van de dag de bloemen in ontvangst neemt en gekroond wordt tot de échte strafcornerspecialist van Uden.

Snuifduif | 10/10

Pfoe Nuth-Berlicum, een ellie lustje: een saaie pot

1-1?