SPEELRONDE 5

Geplaats door: HALTER ( )

  • 3C
  • 02/10
  • 1709

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met deze week ook een (optionele) bonusronde voor de te spelen bekerwebsiteen in onze regio.

Afgelopen week toch wat verrassende uitslagen, DES is de wereldreis naar Limboland niet in de koude kleren gaan zitten en heeft Nova de eerste punten van dit seizoen bezorgd. Waalwijk heeft de ongeslagen status van Concordia beeïndigd en HOCO staat onredelijk hoog op de ranglijst.

Komende week staat de volgende websiteen op het programma:

Beker:
HOCO - Nova
Eersel - Berlicum
Boxmeer - Uden
Heeze - Oirschot

Competitie:
Berlicum - Nova
Concordia - Civicum
DES - Nuth
HOCO - Waalwijk
Oirschot - Uden
Druten - Don Quishoot
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
08-10-2023
08-10-2023
07-10-2023

Joop muntjes | 07/10

Gents, ik kom binnekort met de brommer kijken waar de lekkerste snacks te vinden zijn. Iemand tips?!

De Leermeester | 07/10

Berlicum - Nova 6:1
Als je als Nova zijnde zelfs met een eigen scheidsrechter verliest van HOCO met 7:1 gaat het ergens mis. Tweede keer in 3 dagen naar Braboland gaat Nova voelen in de duitse beentjes.

Concordia - Civicum 3:3
Topper der giganten van de 2de klasse. website is niet om aan te gluren omdat Civicum vergeet uit tenue mee te nemen. Wat dan weer een excuus is voor de scheidsrechters om 70 minuten lang de verkeerde kant op te wijzen.

DES - Nuth 6:1
DES wint, is het lek boven? Nee. Nuth is de allerslechtste van de competitie.

HOCO - Waalwijk 2:1
Geen mening

Oirschot - Uden 1:4
Oirschot toch wel minder dan afgelopen jaren. Uden wint de potjes nu wel die ze vorig jaar verloren

Druten - Don Quishoot 1:2
Met de hakken over de sloot.

Bloed irritant ventje | 06/10

Beker voorspellen niet echt zin in, hoop alleen dat er een leuke verrassing uitkomt.

Bcum-Nova 4-0
Gaat ergens mis dat deze ploegen op gelijke hoogte staan. Bcum doet eerste helft rustig aan daarna gaan ze erover heen.

Concordia-Ccum 3-3
Enerverende website tussen deze ex 2e klassers.
Eindigt onbeslist.

Des-Nuth 2-0
Des doet het nog niet heel geweldig en lijkt een grijze middenmoter te zijn dit jaar, Nuth is gedoemd te degraderen dus zodoende.

Loek-Waalwijk 3-2
Loek geeft laatste minuut nog even een SB voor een shoot buiten de cirkel, ongeloof maar Hoco vindt dat niet erg en pusht hem keurig binnen.

Oirschot-Uden 4-1
Uden krijgt ongenadig hard op z’n broek bij Oirschot die eindelijk wat potentie laten zien.

Druten-Donkey 0-2
StUdenten feestje gehad, maar blijken toch te sterk voor Druten die steeds verder naar beneden zakt.

Papa’s Uden | 06/10

Allereerst excuses voor onze afwezigheid afgelopen week. Zeer begrijpelijk dat er hierdoor meerdere mensen de mist in zijn gegaan met hun voorspellingen. Echter in verband met de hoge mate van populariteit die wij ontvingen waren we bang dat dit de KNHB ook niet zou ontgaan, vandaar besloten een weekje over te slaan. Deze week spelen onze zoons weer uit, en blijven we ook nog maar een weekje van de radar… Ah fijn, onze voorspellingen voor deze week:

Berlicum - Nova (2-1)
Na de, enigszins verassende 3 punter van afgelopen week blijkt dat het in het Brabantse Berlicum toch wat lastiger is hockeyen. Berlicum gooit de beuk erin in de anit-hockey degradatiekraker en duwt daarmee Nova weer naar beneden op de ranglijst.

Concordia - Civicum (2-2)
Naast dat wij als vaders van Uden meewerken aan competitie vervalsing, doet men dat in het verre zuiden ook. FYI: het is Roermond nog steeds niet mogelijk te douchen na de website. Met die gedachte, tegen een sterke tegenstander sta je dan al 1-0 achter. Civicum knokt zicht terug naar een 1-2 voorsprong, maar kan deze niet vasthoUden. Nummer 1 & 2 delen de punten.

Des - Nuth (3-0)
Des - Nuth Op z’n brabants gezegd: Das niks. Simpele overwinning voor Des dat nadat ze het sprookjesbos vorige week in Limburg ontdekt hadden. Deze week in kaatsheuvel weinig sprake van sprookjes en voor Nuth een stap dichter bij de 4e klasse.

HOCO - Waalwijk (1-3)
Collega thuisfluiter tandarts luke doet, zoals jaren zijn Best (daar hebben wij ondertussen al wel respect voor). Echter zijn de mannen van Waalwijk op missie en laten zich niet gek maken. In de slotfase trekken ze de 3 punten uit de tandartsenstoel.

Oirschot - Uden (1-3)
Zoals eerder gezegd, waren wij een weekje afwezig, dit was dan ook direct zichtbaar in de uitslag tegen een team van een aardig niveau. Uit tegen Oirschot, dat nog niet denderend in vorm is moet het onze jongens zonder ons dit keer wel lukken.

Druten - DQS (1-4)
Druten is afgelopen week met beide benen op de grond gezet door Civicum. DQS heeft laten zien dat het wel degelijk over de nodige kwaliteit beschikt. Makkelijke middag voor de stUdenten die de weg naar boven inslaan.

Karel | 04/10

Berlicum - Nova 3-0
Nova gewonnen van DES? Het is wachten op de melding dat het verkeerd is ingevoerd maar voorlopig lijkt het er serieus op dat de stunt van het seizoen al achter ons ligt. Het is voor henzelf wel te hopen dat ze begrijpen dat het eenmalig was.

Concordia - Civicum 1-1
De topper van de week. Civicum begon stroef maar lijkt de boel aardig op de rit te hebben. Concordia is nog altijd koploper maar hebben op Oirschot na nog geen fatsoenlijke tegenstand gehad.

DES - Nuth 12-1
DES moet en zal zich revancheren na het debacel van afgelopen zondag. Om de titelaspiraties nog kracht bij te zetten moeten de drie punten thuis gehoUden worden. Een voordeel: ze spelen tegen de ploeg die eigenlijk al gedegradeerd is, dat komt dus wel goed.

HOCO - Waalwijk 4-2
De tweeweekse verwachtte driepunter!

Oirschot - Uden 3-3
De leukste website van de week. Uden heeft verrassend punten laten liggen thuis tegen DQS, hopelijk komen de mannen hier gauw bovenop en schelden ze elkaar net als iedere website de huid helemaal vol op de training en zetten ze de knop om.

Druten - Don Quishoot 1-4
Druten leek leuk te beginnen, al sloeg de tegenstand nergens op. In Cuijk lijken ze een behoorlijk pakslaag te hebben gehad. De stUdenten zullen hier eindelijk weer drie punten pakken.

W.Shakespeare | 04/10

Berlicum – Nova (2-2)
Afgelopen zondag was het doelpuntenfestijn voor Nova, met 9 goals in één website. Ze sleepten de overwinning binnen, maar dit weekend staan ze tegenover Berlicum, die niet zo dol zijn op doelpunten maken (5). De eindstand? Waarschijnlijk een bescheiden 2-2. Nova zal moeten leren omgaan met doelpuntontwenning.

Concordia – Civicum (2-4)
Bovenin de ranglijst staat nummer één, Concordia, op het punt om nummer twee, Civicum, te ontvangen. Na afgelopen week lijkt Concordias grip op de eerste plaats te wankelen, net als de eerder benoemde Costa Concordia in mijn eerdere voorspelling op een ongelukkige zeereis. Civicum ruikt hun kans en is vastbesloten om Concordia te laten zinken in de ranglijst. Na het weekend is Civicum klaar om zichzelf uit te roepen tot de nieuwe Kapitein van de Competitie terwijl Concordia zich afvraagt waar hun reddingsvesten zijn.

DES – Nuth (6-2)
Mijn laatste voorspelling van DES als de onopvallende underdog van de competitie blijkt nu een bron van hilariteit te zijn. Mijn reputatie als meestervoorspeller ligt nu ergens lager dan de resten van de Titan onderzeeër, dankzij mijn recente voorspelfiasco. Wat betreft Nuth, voorspellen dat ze zullen verliezen is als voorspellen dat de zwaartekracht ons op de grond houdt - een vaststaand feit. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Nuth hun zinkende schip verlaat en zich terugtrekken uit de competitie. Eindstand: 6-2.

HOCO – Waalwijk (1-5)
HOCO, momenteel op de derde plaats in onze hockeycompetitie, is als Roel van Velzen op een basketbalveld - totaal misplaatst. De mannen van Waalwijk is vastbesloten om deze bizarre situatie recht te zetten en HOCO genadeloos te exposen. Ze zullen laten zien dat een negatief doelsaldo op de derde plek gewoonweg onacceptabel is. Waalwijk zal het team van HOCO een lesje leren dat ze niet snel zullen vergeten, en de rest van de competitie zal ze hier dankbaar voor zijn.

OirschotUden (2-3)
Na de uitschieter met hun 8-0 overwinning op HOCO, heeft Oirschot hun verwachtingspatroon de lucht in geschoten, alsof ze dachten dat ze de nieuwe sterren van de competitie waren. Maar Uden heeft geen zin in deze ego-boost en besluit om Oirschot een reality-check te geven. Na een spannende strijd op het hockeyveld, nemen ze de 3 punten mee naar huis. Oirschot, ooit zwevend op hun eigen hoogmoed, landde met een pijnlijke plof na hun verlies van Uden. Welkom terug op aarde!

Druten – Don Quishoot (2-2)
Druten staat na twee opeenvolgende verliespartijen met de rug tegen de muur en heeft een overwinning nodig om uit de put te klimmen. Don Quishoot begint sterk en gaat de rust in met een 0-2 voorsprong, maar dan slaat de Brabantse heimwee toe. Ze raken in de war door verlangens naar carnaval en worstenbroodjes en verspelen hun voorsprong. De stUdenten worden betoverd door de zuivere klanken van Guus Meeuwis die door hun hoofden dwaalt, terwijl ze ongeduldig wachten op het laatste fluitsignaal. Na dit laatste fluitsignaal duiken de Eindhovenaren zo snel mogelijk zonder te douchen of handen te schudden hun auto’s in om de derde helft door te brengen in het voor hun heilige Brabant.

Gradje | 03/10

Daar gaan we dan..

Beker:
HOCO - Nova 2-3
Nova wint van DES, heel knap. Nu uit bij HOCO, maar mogen wel zelf een eigen scheidsrechter meenemen. HOCO moet ook een CS+/Bonds regelen voor de website. Dit heeft het websitesecretariaat verkeerd verstaan. Loek staat vrijdag met een bontjas op het veld.

Eersel - Berlicum 1-4
Berlicum nipt verloren in Oirschot, nu tegen een 4e klasser de agressie even kwijt. Eersel wordt een makkelijk bevruchtbaar eitje voor de mannen van Bcum.

Boxmeer - Uden 2-5
Boxmeer vorig jaar gezakt naar de 4e klasse, maar staan nu toch weer bovenaan de ranglijst. In poule 3C weten we dat 1e staan niet altijd het hele verhaal verteld. Uden mag uit op het nieuwe veld, zó nieuw dat Boxmeer terug wil naar de glibberige schaatsbaan.

Heeze - Oirschot 2-4
Ook Heeze vorig jaar gezakt naar 4C, maar in tegenstelling tot Boxmeer staan zij nu 5e. Oirschot wil zich focussen op de zondag tegen Uden, dus stelt de schreeuwende Paki de eerste helft alleen de A-jeugd op. Na de achterstand wisselt hij ze 1 voor 1 met de basis 11.

Competitie:
Berlicum - Nova 4-1
Beide teams zullen vrijdag gebekert hebben, maar Nova heeft een zwaarder potje achter de rug. Berlicum zal gebrand zijn om thuis de punten te pakken en ik schat ze beter in dan de Limbos. Nova stopt voor de website nog even in Maaskantje om toerist in eigen land uit te hangen. De bounty duurt te lang bij t Pleintje dus komt 1 auto te laat. BCum tekent voor twee keer de zelfde score in hetzelfde weekend.

Concordia - Civicum 3-3
De kraker van de week. Nr. 1 vs Nr. 2. Als Civicum kampioenschap ambities heeft moet deze website over de streep getrokken worden. Concordia staat nu nog 1e maar heeft vorige week al punten weten te verspillen aan de Wolkboys. Nu thuis aantreden, maar tegen een sterkere vijand. Daardoor blijven de odds hetzelfde en krijgen we een zelfde website.

DES - Nuth 10-0
De Eftelingboys vs HC Bal op de Berg. Tja, dit wordt misschien wel de hoogstscorende website tot nu toe. Weinig woorden aan vuil maken, vuil maakt DES de website toch wel.

HOCO - Waalwijk 3-2
De mannen uit Owijk mogen deze week 2 keer thuis aanleggen. Wat worden ze toch gegund door de bond. Dit keer weer met de volle opstelling van 13 man. Wolluk doet het heel leuk nu, maar 3C never forgets. En Loek forgets helemaal never. Als je een jaar niks kan doen, kun je net zo goed ook deze website niks doen! roept hij terwijl de rode plakken door het rond vliegen. Zo, denkt Loek, weer iets ludieks verzonnen waardoor we thuis winnen. Tot over 2 weken.

Oirschot - Uden 5-3
Iets lager in de ranglijst vinden we deze website. Oirschot werd tot promotiekandidaat gekroond voor speelronde 1, maar er valt tot nu toe weinig van te zien. Met een bekerwebsite in de benen hebben beide teams het lastig met zichzelf en wordt deze website dan ook minder mooi dan op papier. Toch zijn de schreeuwende coach & de irritante supporters te veel voor Uden.

Druten - Don Quishoot 3-6
De lampjes kunnen wel weer een lichte stoot energie gebruiken en zijn wel blij met deze website. Druten is weer bijgekomen van de reality check en durft weer langzaam naar boven te kijken. Door de website een kwartier op te schuiven hopen ze een voordeel op te lopen. Echter speel je tegen stUdenten, dus geef je ze alleen maar meer tijd om uit te slapen. Het kwartier extra zorgt voor een mindere kater, waardoor de stUdenten aan het lange eind trekken. 3 punten + 1 bierestafette.

Hockeyvader | 02/10

Berlicum - Nova (6-1)
Dit zou toch easy moeten zijn voor Berlicum. Ze gunnen Nova de eretreffer in de eerste minuut.

Concordia - Civicum (2-2)
2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Concordia heeft het thuisvoordeel waardoor ze met 1 puntje wegkomen.

DES - Nuth (3-0)
Na Nova is er een kleine kans dat DES ook deze pot verliest. De kleuterklas is toch te sterk voor Nuth.

HOCO - Waalwijk (2-1)
Normaal zou Waalwijk dit makkelijk moeten winnen, maar Lucky Luke fluit sneller dan zn schaduw en zo worden alle doelpunten van Waalwijk afgekeurd.

Oirschot - Uden (3-2)
Dit zou toch een zakelijke overwinning moeten worden voor de mannen uit Oirschot. Of blijven ze echt de vaste middenmotor van de 3e klasse?

Druten - Don Quishoot (1-4)
De stUdenten zijn nog niet op dreef, maar deze horde zal wel te nemen zijn voor ze.