SPEELRONDE 4

Geplaats door: De Grote Voorspeller ( )

  • 3C
  • 24/09
  • 1644

De mannen van Wolluk schijnen toch nog een beetje hockey in huis te hebben na plots in de 3e klasse te verschijnen. Oranje H26 heeft na het grote succes van vorige week besloten hun 12e en 13e man ook naar uitwebsiteen mee te nemen. De Limburgse derby liep naar verwachting uit tot een afranseling, wellicht was de tijdelijke vreugde van toch wel erg nauw promoveren uit de 4e klasse het lange leed wat nog volgt niet waard…
Ccum wint nauw van de stUdenten waar Waalwijk het eerder makkelijk had, hebben de stUdenten dan toch besloten om dit seizoen nog relevant te gaan worden? HOCO had het zwaar in de interland maar had bij voorbaat de 3 punten al op zak door een tactische keuze in arbitrage. Als laatst hebben de eftelingboys het toch geflikt hun beginseizoen niet geheel tot een vernedering uit te laten lopen.

Op papier lijken de aankomende websiteen niet heel interessant, kan er in speelronde 4 nog wat interessants voordoen of vindt poule C wat stabiliteit?
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
01-10-2023
30-09-2023
30-09-2023

Kees | 01/10

Wat een opgefokte mannetjes daar in Roermond

Tandarts Loek | 01/10

Ze hadden me niet nodig zie ik al.
Mannen uit Waalwijk aub niet te moeilijk maken voor me dan kan het enigzins door de vingers gezien worden.

Tandarts Loek | 29/09

Hallo dat is toch niet eerlijk dat de vaders uit Uden wel uit mogen fluiten en het spel mogen bepalen, maar ik als tandarts zijnde niet mee mag naar uitwebsiteen.
#stakentegendebond

Bloed irritant ventje | 29/09

Ccum-Druten 4-1
Druten leuk begonnen maar ja dat kan iedere ramdebiel, kijken hoe ze het nu doen tegen Ccum, denk niet zo goed.

Nova-Des 0-3
We kunnen alvast zeggen dat de twee degradatiekandidaten zich al aandienen Limburg volgend jaar weer met twee minder in de 3e klasse.

Nuth-Hoco 2-2
Daar hebben we de andere kandidaat, maar oh wat hoop ik toch dat die vieze vuile snuivers uit Oisterwijk een keertje oprotten uit de derde klasse.

Oirschot-Bcum 3-3
Beide ploegen moeizaam gestart, beide ook met ambities leuk potje voor de kijker. Resultaat schieten beide eigenlijk niks mee op.

Uden-DQS 2-0
Oranje legioen gaat goed dit seizoen, de stUdentjes wat minder, deze website ook niet de juiste voor ze en al helemaal met de vaders van Uden die de fluit in de mond hanteren.

Wolluk-Concordia 2-3
Wolluk denk ik wel een leuke ploeg alleen benieuwd met hoeveel spelers beide ploegen aantreden, want dat is nog een probleem bij beide ploegen.

HALTER | 27/09

Ik bedoel natuurlijk het tandartsenteam uit Oisterwijk.

Oioioi

HALTER | 27/09

Ook deze week weer een voorspelling van mijn kant, ik kan mijn vriend met flapschoenen en rode neus natuurlijk niet teleurstellen.

Civicum - Druten 4-1
Civicum is gewoon beter dan Druten. Op het sportpark aan de Maas wordt er dan ook lustig op los gescoord door de uilsCuijkens. Druten weer terug op aarde en de blik nu naar onder gericht.

Nova - DES 1-5
Nova heeft afgelopen zondag kennis gemaakt met het tandartsenteam in Oirschot. Welkom in de poule mannen. Ook vandaag zal er weinig te halen vallen. DES is een maatje te groot en de Heerlenaren blijven op 0 punten staan.

Oirschot - Berlicum 1-1
Oirschot heeft net als Berlicum een aantal lastige websiteen achter de rug. Vandaag zal moeten blijken hoe deze twee ploegen die gelijk staan in punten zich tot elkaar verhoUden. Ik ga voor een remise waardoor het evenwicht (op de ranglijst) in stand blijft.

Uden - DQS 3-0
Uden goed begonnen aan de competitie, DQS daarentegen allerminst. Na de leegloop zal het een poos duren voordat dit nieuwe team op elkaar ingespeeld raakt. Deze website komt dan ook (veel) te vroeg voor de knorren om een resultaat tegen Uden te boeken. Al helemaal uit.

Waalwijk - Concordia 1-3
Waalwijk heeft naar in begrijp Best wat kwaliteit in de selectie, de kwantiteit valt dan weer erg tegen. Met een erg krappe selectie is het iedere week maar afwachten wat er op het veld staat. Tegen Druten was het (net) genoeg. Dat zal tegen de Concordianen wel anders zijn. Zij zetten hun ongeslagen status nog even voort.

de leermeester | 27/09

Civicum - Druten 5-1
Waar Druten na twee websiteen nog dacht kampioen te worden, dat zit er helaas niet in mannen. Gaan ze er nu voor om niet te degraderen. Niet de websiteen waarin ze punten moeten pakken.

Nova - DES 1:4
DES hockeyt vele malen beter dan Nova.

Nuth - HOCO0-2
Aanvoerder van HOCO kampt met hoogtevrees, waardoor hij de tocht naar Nuth niet gaat maken. Dat is maar beter ook, want heeft zich vorige week weer ernstig lopen misdragen op het veld.

Oirschot- Berlicum 2-2
Berlicum zorgt voor een kleine stunt of Oirschot zorgt voor een kleine stunt?

Uden - Don Quishoot 6-2
Oranje leger stoomt door. DQ is gewoon erg matig dit jaar.

Waalwijk - Concordia 2:3
Concordia houdt de ongeslagen status met de hakken over de sloot

Light blue | 27/09

Ccum-druten 2-1
Nova-des 3-2
Nuth-hoco 0-2
Oirschot-bcum 4-3
Uden-dqs 5-3
Waalwijk-conc 1-3

W.Shakespeare | 26/09

Waalwijk – Concordia (3-3)

Na de eerste drie speelrondes staat Concordia bovenaan als het enige team met een vlekkeloos rapport. Hun reis begon met een zenuwslopende zege in de openingsronde, gevolgd door twee relatief makkelijke tegenstanders. Toch, zoals de geschiedenis vaak laat zien, kan zelfs het meest glorieuze succes ten prooi vallen aan onverwachte wendingen. Net als de onfortuinlijke Costa Concordia, die ooit imposant de zeeën doorkruiste voordat ze zonk, is ook Concordias ongeslagen status onderhevig aan turbulentie. De mannen van Waalwijk streefden naar hun derde opeenvolgende overwinning, een triomf voor eigen publiek. Maar het lot had andere plannen, en de website eindigde na een zinderende slotfase in een gelijkspel van 3-3.

Civicum – Druten (3-1)

Deze situatie is als een domino-effect in de sportwereld, waar Civicum de eerste steen omverwierp tegen Waalwijk, Waalwijk vervolgens Druten omver duwde, en nu kijken Civicum en Druten elkaar aan, afwachtend welke dominosteen als volgende zal vallen. In de voortdurende kettingreactie van deze website verschijnt Civicum als een gigantische dominosteen die Druten nog moet zien te overwinnen. Maar in de wereld van sport is er altijd ruimte voor een comeback, en volgende week kunnen de stenen weer worden opgestapeld voor Druten.

Nova – DES (1-7)

DES, de wat onopvallende underdog van de competitie, begint eindelijk haar potentieel te onthullen. Na twee zware tegenstanders en Berlicum (meest random team uit de competitie) lijken ze vastbesloten om Nova te overdonderen als een hongerige meeuw op een picknick. Nova, de ‘nou niet bepaald smaakmaker’ van het seizoen, kan maar beter hun verlies nemen met een korrel zout, of in dit geval, een hele zoutmijn. DES gunt ze nog wel een doelpuntje uit de opzettelijk veroorzaakte strafcorner, zodat Nova zich niet terugtrekt uit de competitie en DES in de volgende seizoenshelft nog een keer de tien doelpunten in één website kan aantikken.

Nuth – HOCO (2-4)

Het team van Nuth heeft een robot achter de goal laten aanleggen die automatisch de bal uit het net kan halen bij een tegengoal nadat ze na drie websiteen al 18 tegendoelpunten moesten incasseren. HOCO Bestudeert de machine goed, want mogelijk is dit ook een interessante toevoeging voor op hun eigen velden. Door deze inspectie staan ze niet op tijd in het veld bij het eerste fluitsignaal en kan Nuth zo doorlopen naar de goal waar geen keeper in staat. Uiteraard mist Nuth deze kans en zal de robot achter de goal van Nuth in het restant van de website nog 4 keer in actie moeten komen. Omdat de keeper van NOVA de machine nogmaals in actie wilt zien, laat hij ook twee ballen door.

OirschotBerlicum (3-1)

Het Thuisfluiter Scenario:
Stel je voor dat het thuispubliek zo luid en fanatiek is dat ze voortdurend druk uitoefenen op de scheidsrechters en de tegenstanders intimideren. Deze thuisfluiters zorgen ervoor dat elk discutabel besluit in het voordeel van het thuis team wordt genomen, wat resulteert in een oneerlijk voordeel voor het thuis team.
Twee keer uit spelen = twee keer verliezen
Eén keer thuis spelen = 8-0 winnen
Voor Berlicum is het misschien verstandig om een cursus zelfbeheersing te overwegen, want komende zondag zullen ze naar verwachting behoorlijk gefrustreerd raken wanneer het tij tegen hen lijkt te keren tijdens de website.

Uden – Don-Quishoot (5-1)

Brabantse gezelligheid. Uden blijkt net wat gezelliger en ook net wat beter met de bal en stick te zijn.

Gradje | 26/09

Civicum - Druten 6-1
Druten is wakkergeschud en heeft moeten accepteren dat alle resterende websiteen een hell worden in vergelijking met de eerste 2. Dit is trouwens de eerste website die we met logica kunnen bepalen, dus bij deze: Civicum wint van Waalwijk 4-1, Waalwijk wint 0-2 in Druten. Dus als we die lijn doortrekken wint Civicum hier met gemak. Naderhand een potje pingpongen, verliezer geeft een kannetje.

Nova - DES 1-5
Het team uit kaatsheuvel komt tot nu toe wisselvallig over. Nova trekt tot nu toe telkens net aan het korte eind. Na een lange rit lopen de Kaatsers verbaasd een vervallen stadion uit de Sovjet-tijd binnen. Rookie mistake, dit overkomt iedereen die hier voor het eerst komt. Nova profiteert en legt de 1-0 tegen de plank. Na deze geforceerde blunder stappen ze het juiste veld op en stelt de coach van DES de Beste 11 op. De mannen uit Heerlen zijn simpelweg niet gewend aan de balsnelheid. Desondanks de lange autorit is het klasseverschil te groot en trekt DES aan het lange eind.

Nuth - HOCO 3-5
KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN. Dit is dé website waar de boys in geel punten gaan pakken zonder hulp van de mannen in het geel. In de eerste helft komt HOCO echter 2-0 achter, dit omdat de neergelegde lijnen meteen wegwaaien daar op de berg. Hier leren de vespaboys van en gaan tijdens de rust naar binnen. Verwijde pupillen en vol energie rennen ze na de bespreking de trap op. Eenmaal bij het veld aangekomen, komen ze er achter dat de website al begonnen is en Nuth bezig is met een strafcorner. 3-0. Na de Peptalk™ van HOCO scoopen ze alles van 23 naar 23, de helft stuitert over de keeper van Nuth.

Oirschot - Berlicum 6-2
De boeren uit Oirschot zijn, zoals boeren doen, vroeg begonnen deze competitie. Twee ex 2e-klassers uit in 3 websiteen is een dikke pil om te slikken. Te dik zelfs, Oirschot verliest beide met 3-2. Thuis op de stuitermat stuiterde Oirschot met 8-0 langs HOCO, maar Berlicum is andere koek, want zij winnen wel van DES. Toch verwacht ik dat Oirschot thuis de doelpuntenkraan weer vol open gaat zetten en deze website zakelijk over de streep trekt.

Uden - DQS 4-1
Oranje H30-2 mag onze stUdentjes uit de lichtstad ontvangen. Het duurde een aantal weken, maar de Studs zijn eindelijk compleet. Ze hebben weer een coach en wat nieuwe aanwisten. Helaas voor hun zijn het geen Spanjaarden, die vorige exchanger heeft een slechte review achter gelaten. De Zoons mogen weer aantreden onder leiding van Richard en Jan-Berend, die de ingrediënten van de kantine mee het veld op hebben genomen. De plakken kaas en salami vliegen door het rond en DQS eindigt met 8 man.

Waalwijk - Concordia 3-3
team Onderschat vs team Overschat? Waalwijk heeft het mega budget dit jaar niet aan een stadion Besteed, maar eindelijk aan de eigen selectie (en een kleine donatie aan afdeling Competitiezaken van de KNHB). Ze winnen zelfs van de oudkoploper in Druten! #wauw Concordia denkt hier even makkelijk de puntjes mee te nemen naar Limburg, maar lopen 3 blessures op in de lange afstands marathon van clubhuis naar kleedkamer.

Sjaak Polak | 26/09

Civicum - Druten 6-1
Druten wint van de twee slechtste teams uit de poule, tegen lichte tegenstand wordt het al lastig. Civicum een maat te groot.

Nova - DES 0-7
Nova is niet veel, DES beleeft een makkelijke middag.

Nuth - HOCO 0-0
Voor Hoco is thuis spelen winst, uit is het ineens anders. Of zoUden ze net als Uden eigen scheidsrechters mee kunnen nemen? Zou hen mogelijk helpen.

Oirschot - Berlicum 4-1

Twee prima teams, maar Oirschot lijkt dit jaar echt mee te willen gaan doen. Berlicum komt net een stapje te kort maar speelt de laatste websiteen niet onverdienstelijk.

Uden - DQS 4-0

‘S ochtends aan de ontbijttafel wordt de belangrijkste websitebespreking gehoUden voor de mannen in het Oranje. Een voordeel; de scheidsrechters hoeven dit keer niet mee naar een uitwebsite te gaan.Waalwijk - Concordia 1-3
Waalwijk lijkt echt leuk mee te doen. Ik denk alleen dat Concordia net een maatje te groot is.

@PAPAS UDEN | 26/09

Hallo hier zijn de echte papa’s van Uden! Het duurde even voordat we dit forum gevonden hadden, maar gelukkig wezen onze zoons de weg. Deze week hebben we de website Civicum-Druten gekregen. We zullen een verse voorraad kaarten meenemen en uiteraard vergeten we de zakdoekjes niet voor al het gejank!

Billy de Clown | 25/09

Civicum H1 – Druten H1 (3-1)

Civicum H1 – Civicum H1 (0-0)

De nummer 3 tegen de nummer 4 echter zou de grootste tegenstander van Civicum wederom Civicum zelf zijn. ZoUden ze nu wel het vooraf afgesproken plan samen uitvoeren of gaan ze allemaal om en om weer het duel aan? Een lesje zelfreflectie zal bij dit team niet overbodig zijn. Na vorig jaar kansloos te degraderen zou je zeggen dat ze wel weer op hun plek waren gezet… Na de website kiest Civicum voor de 3e week oprij dezelfde motm. Druten mochten jullie na de website opzoek zijn naar gezelligheid kun je het Best terug naar Café Vrienden in jullie thuis plaats.

Nova H1 – DES H1 (2-3)

Na dat de mannen naar de welbekende Aquanara van de sproeiers in Nova hebben gekeken is het tijd voor de website. Nova met nog nul punten zal thuis iets willen forceren. De mannen van DES gooien alles in de strijd maar het belooft een pittige pot te worden. In de laatste minuut krijgt DES nog een strafcorner. De mannen zullen de Villa Volta variant spelen waardoor er nipt gewonnen wordt.

Nuth H1 – HOCO H1 (1-2)

Nuth (Kamp als nederzetting (encyclo z.d.). Naar de ranglijst kijkende zal dit ook het advies zijn: kamperen voor de goal. Wellicht dat je nog wat mannen van HOCO in jullie tent kan lokken met een transparant zakje met Yayo als inhoud omvervolgens een verassingaanval in te zetten. In een Nuthshell, veel succes en een fijne website.

Oirschot H1 – MHC Halter H1 (5-1)

Oirschot heeft twee moeilijke uitwebsiteen gehad met daarom nog weinig punten. Tegen MHC Halter H1 thuis zou op papier voor Oirschot moeten lukken. Zeker met de press van Oirschot zal MHC Halter zonder de scoopende boom in de verdediging er moeilijk onder uit kunnen spelen.
Uden H1 – Don Quishoot H1 (3-1)
Don Quishoot leuk team met leuke gasten, kon je dat maar over ieder team uit deze competitie zeggen… Het lijkt echter wel of de selectie wat gehavend is. Misschien hebben de stUdenten wat tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Mooie pot hockey waar Uden aan het langste Eindje trekt.

Waalwijk H1 – Concordia H1 (1-2)

Is Waalwijk fout gestart in Cuijk of waar eindigt deze ploeg? Concordia nog foutloos maar ook maar een keer uitdaging gehad. Hoe lang hoUden ze dit vol?

PAPAs Uden | 25/09

Civicum - Druten 4-2
Civicum blijkt in een uitwebsite, waar het wel gewoon 11 tegen 11 speelt, toch de punten over de streep te trekken. Druten zakt na een sterke start toch af op de ranglijst.

Nova - DES 1-4
In het verre zuiden komt men erachter dat het Bestaan van het sprookjesbos toch geen sprookje is, Desalniettemin weet nova toch 1x te prikken.

Nuth - HOCO 2-2
Nadat de thuiswebsite met 13 tegen 11 tegen het andere team uit limboland is gewonnen gaat het HOCO met 11 man een stuk lastiger af. Meer dan een gelijkspel tegen de hekkensluiter zit er niet in.

Oirschot - Berlicum 3-2
Oirschot speelt op de eigen mat altijd een degelijke pot, genoeg voor de 3 punten tegen Berlicum dat afgelopen zondag tijdens een Thuiswebsite verloor van mij en mijn collega vader die samen Uden zowel uit en thuis naar de overwinning fluiten.

Uden - DQS 3-1
Deze uitslag heb ik natuurlijk goed. Ik en mijn collega vader fluiten onze zoons maar al te graag naar de volgende overwinning. FYI: Afgelopen week is ons dit voor het eerst in een uitwebsite gelukt, doen we goed hé. Eens kijken of we deze week de stUdenten uit Eindhoven kunnen vermaken met een leuke kleuren bingo. Dan verschijnen we vanzelf met een eervolle vermelding op de teamfoto op instagram.

Wolluk - Knorknordia 1-4
Na twee overwinningen op een rij wordt Wolluk toch met de neus op de feiten gedrukt. De varkentjes uit roermond hebben een simpele middag.

Brutus | 25/09

Ccum - Druten 3-2
Druten maakt een verrassende start aan de competitie mee. Echter lijkt Civicum toch een bridge to far.

Nova - DES 2-2
Hoewel er toch klasse verschil zit in de formatie van DES en Nova krijgt DES het boven verwachting zwaar. Het veld, de scheidsrechter, het weer, de nabijheid van de Duitse grens. Wat het is is het, maar winnen wordt lastig.

Nuth - HOCO 4-0
Twee teams die niets in de ze klasse te zoeken hebben. Nuth vecht voor wat het waard is maar komt gewoon te kort. En HOCO kan beter voetballen.

Oirschot - Bcum 4-0
Oirschot maakt een wat onzekere indruk maar thuis is dit gewoon een lastig ploegje. Ook Tak krijgt het bordeaux geel niet aan de gang.

Uden - DQS 2-1
DQS heeft traditie getrouw moeite met de start van de competitie. Maar langzaamaan komen de stUdenten terug van hun ontgroeningsreisjes en zal de motor beter gaan draaien. Of het genoeg is om van Uden te kunnen winnen. Ik vermoed nu nog niet.

Waalwijk - Roermunj 1-4
De mannen uit Roer-Zuid stellen orde op zaken vroeg in de website. 3e helft blijkt voor Waalwijk te zijn.

Gert | 24/09

Ccum - Druten
De vorige-week-nog koploper blijkt toch minder in huis te zeggen dan menig voorspeller had gedacht, 6 punten pakken tegen tegenstanders die al moeite hebben met fatsoenlijk Nederlands praten bleek toch niet veel zeggend.
De center back van Druten slaat zijn stick doormidden na de 23e lange klap waarnaar Ccum zonder moeite 3 doelpunten in 5 minuten maakt. 3-0

Nova - DES
Dit word een spektakelstuk die je niet wilt missen, als je van 150km verder woont natuurlijk. Alle fans van Nova zijn na 5 minuten vertrokken naar Nuth, hopend dat er tegen HOCO wel punten te hoUden vallen in het verre zuiden. 1-8 door een sportief weggegeven doelpunt aan de mini’s van de week.

Nuth - HOCO
Na een kwart spelen en uitbundig protest van het publiek hebben alle spelers op het veld besloten de website verder te voetballen. Zelfs in de vierde klasse zou dit een volstrekt verminkte pot hockey genoemd worden. In het hoofd van HOCO lijkt het al dinsdag, ieder kwart dipt dit team namelijk verder. Nuth wint in een onwaarschijnlijke 2-1.

Oirschot - Bcum
Oirschot heeft dit seizoen een valse start gemaakt terwijl Berlicum 3 punten wegsnoept tegen een DES dat hun jeugDelftal had opgesteld. Oirschot heeft een harde week straftrainingen achter de rug waar de knollen van Bcum niet tegen opgewassen zijn. 5-2

Uden - DQS
De vaders van Uden doen er alles aan op hun zoons te laten shinen, dit bleek echter na de zoveelste verzuimde corner averechts te werken. De sleep van Uden weet het doel voor de 210e minuut op rij niet te vinden. De stUdenten profiteren hier van door de winnende te scoren vanuit een corner tegen. 1-2

Waalwijk - Roermonje
Zelfs het blijkbaar Poolse fort van Waalwijk gaat deze website niet voor Waalwijk winnen, wel maakt hij deze interessant nadat Waalwijk de 1-0 maakt na maar liefst vijf reddingen. De mannen uit limboland besluiten hun Beste varianten in te zetten waarnaar de website uit loopt tot een overduidelijke winst. 1-3