Speelronde 3

Geplaats door: Bloed irritant ventje ( )

  • 3C
  • 18/09
  • 1886

Blijkt wel dat de stUdentjes uit de lichtstad toch minder goed als vorig jaar zijn, of zijn de boys uit Wolluk heel goed?
Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Bcum- Uden
Concordia- Nuth
Des-Oirschot
Donkey-Ccum
Hoco-Nova
Druten-Waalwijk

Ben benieuwd naar de voorspellingen..
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
24-09-2023

Gabbers | 24/09

Druten verliest de koppositie aan Waalwijk. Die mannen zijn stiekem Best wel goed. Klein pijpje bij de bond voor 3e klasse

Gradje | 21/09

Waalwijk, HOCO, Nova, Nuth en Druten mogen trouwens vrijdag aanleggen voor een lekker Bekerwebsiteje. Succes mannen!

Gradje | 21/09

Bcum- Uden 2-2
Ghandi zei ooit: Daar waar wordt gepresteerd, wordt de gezelligheid gedeerd. Onze wijze Indiër had het misschien over deze website, maar bedoelde natuurlijk heel het complex in Berlicum. Wat is het daar uitgestorven zeg. De boys van UUUU komen gelukkig ook alleen voor een potje hockey. Één glaasje goud samen na de pot en snel gezamelijk het hek opslot doen.

Concordia- Nuth 5-0
1 van de 3 vlaaienkrakers staat op het punt om aangesneden te worden. Al kan en mag een website tegen Nuth nooit een kraker genoemd worden. Voor de Roermondse mannen wordt dit echt een piece of vlaai. Daarnaast heeft Gradje uit de wandelgangen vernomen dat er (ook) hier twee koekenbakkers het geel aantrekken, gelukkig hebben we het heel de tijd al over Nuth dus maakt het toch allemaal niet uit.

DES-Oirschot 3-4
De stille kraker van deze week. Oirschot heeft het verlies in Roermond van zich af kunnen schudden en heeft thuis HOCO de A58 op gejaagd. Ex 2e klasser DES kijkt naar de ranglijst en is verbaasd/gewend om zo ver de ogen te moeten laten zakken. De efteling-crew herpakt zich, komt op voorsprong en laat de eerste drie kwarten zien dat ze niet onder HOCO willen staan in de ranglijst. Oirschot houdt het geduld en geeft alles in het Brabants kwartiertje.

Donkey-Ccum 2-4
Deze website een half jaar geleden was nog spannend geweest. Tja, dat is het risico aan een stUdenten team.. Geen spanjaarden, geen coach, geen sfeer en dan nu ook nog geen waterveld meer. Brengt het nieuwe waterveld meer problemen met zich mee dan het oplost? Civicum boeit het allemaal niet: 3 punten, 2 vrouwen en 1 estafette race.

Hoco-Nova 0*-0 (HOCO wint na shootouts)
Iets met sos, iets met een tandarts, iets met honkballen, iets met ver rijden. Mijn menig mens; mijdt deze match.

Druten-Waalwijk 3-3
Druten heeft mooi kunnen genieten van een vakantie de eerste 2 weken. Over vakantie gesproken, Wolluk vond 2 weken aan de lage kant dus maakte ze er 52 van. Of in die weken ook aan hockey is gewerkt? Zo langzaam aan begint te blijken van wel. Deze 2 teams zijn aan elkaar gewaagd en mogen zich alvast ingraven in de middenmoot.

De Leermeester | 20/09

Berlicum- Uden 4-2
Berlicum stunt tegen DES? Onjuist, Berlicum heeft een voorliefde voor tegenstanders in het oranje. Vandaar dat deze zondag de 3 punten naar Balkum gaan. Ohja verzoek aan Uden, aub geen elleboogstoten deze keer.

Concordia- Nuth 7:1
Limburgse derby. Concordia speelde jaren geleden nog in de 1e klasse. Toen Nuth in de krochten speelde van de reserve competitie. Nuth gaat nu pas merken dat dit iets anders is dan Peel en Maas thuis..

Des-Oirschot 2:4
Pressure high high high. Wat ben ik blij dat ik gewoon in het Nederlands kan zeggen tegen mijn coach dat we hoge druk kunnen spelen poeh hee. Desondanks pakt Oirschot de punten. Promotie mannen?

DQ - Civicum 0:4
Gelukkig is DQ afgelopen jaar niet gepromoveerd. Jammer voor de tegenstanders, waren anders toch 6 gratis punten geweest.

Hoco-Nova 3:2
Tuut tuut buitenspel hoor je Loek nog roepen nadat Nova in de laatste minuut 1 op 1 op de keeper komt.

Druten-Waalwijk 1:4
Druten voor het eerst echt getest in de 3e klasse. Door de corridor door de corridor roept de coach van Waalwijk steeds. De mannen van Druten snapen er geen bal van. Heeft dat werk van de leermeester toch nog iets opgeleverd.

El coach | 20/09

Hoco- Nova: 3: -3
Tandarts Loek vindt dat Nova met -3 doelpunten moet beginnen. Hoco krijgt 8 pingels en maakt er 3 na een rode kaart voor de keeper.

Druten- Waalwijk: 3: 2
De mannen van Druten voelen zichzelf zowaar Cruyff, maar presteren als Ajax dit seizoen. Alhoewel dit de eerste test is voor de heren uit Druten scoren ze 2 corners en 1 schot buiten de cirkel Waalwijk maakt er 2 door Luuk Steen, back in de game

El coach | 20/09

Concordia - Nuth: 12:0
Zonder grappen. Nuth is zo slecht dan ik minstens 4 eigen goals voorspel. Ik hoop dat er überhaupt 11 spelers op het veld staan aan de kant van Nuth, misschien de veteraan mee nemen. Concordia wint deze kraker in de limboleage, een ongeflateerde 12-0 is de eindstand

Des - Oirschot: 1: 3
De coach van DES kon er helaas niet bij zijn dus de pratende boom is meegenomen. Hij zet de droomvlucht elfjes erin + de eigen keeper. Deze houdt minstens 23 schoten op goal maar laat er 3 door.

El coach | 20/09

El coach zijn voorspelling kan niet door de beugel vanwege woordkeus of internet tekens dus ik knip hem gewoon op in 6 voorspellingen…..
Bcum- Uden: 1-2
Het nog ongeslagen veel te serieus nemende Uden speelt tegen het Berlicum van dolfje weerwolfje. Na een te donkere kleedkamer verandert de Berlicumse speler in een weerwolf en scoort er 1 doordat Uden hem erdoor laat lopen. Toch heeft Uden de ongelofelijk uitgebreide voorbereiding achter de rug en komen met 2 goals langs zij.

MHC HALTER | 20/09

Bcum - Uden 2-1
De zelfbenoemde patriotten mogen weer op bezoek komen op het mooiste sportpark van Den Bosch en omstreken. Bij aanvang van de website beginnen ze spontaan het Wilhelmus te zingen waardoor Berlicum (MHC Halter, een geuzenaam om met trots te dragen) simpel richting de goal kan lopen en twee keer scoort. Nadat UUU in de tweede helft klaar is met alle 15 coupletten zingen beginnen ze te hockeyen en scoren ze nog 1 keer. Helaas te laat om punten mee naar huis te nemen.

Concordia - Nuth 5-0
Één van de sterktste tegen de zwakste ploegen uit de competitie. Op papier een walk-over voor Concordia, maar in Limburg is niet zoals het lijkt..

DES - Oirschot 1-3
DES zal thuis een Best goed pot op de mat weten te leggen. Verdedigend Best sterk, aanvallend daarentegen matig. Oirschot heeft de doelpuntenmachine afgelopen zondag aardig kunnen laten warmdraaien en zullen er tegen HC Kaatsheuvel ook weer 3 in het mandje leggen.

Donkey - Ccum 1-4
Tegen Nuth leek de uitslag van DQS nog ergens op, afgelopen zondag zijn ze flink door de mand gevallen. Ccum kwalitatief beter en zal dan ook de punten op het schrale veld (spelen op zand, succes) in Eindhoven mee naar huis weten te nemen.

HOCO - Nova 0-0
.

Druten - Waalwijk 2-3
Zijn de mannen, gekleed in kleur blablabla dan wakker geworden? Komende zondag gaan we het meemaken. Druten weer met de beide beentjes op de grond na de gemakkelijkste start van de competitie.

Billy de Clown | 20/09

Bcum- Uden 2-6
MHC Halter vs. Oranje H31. Billy weet dat Uden zo’n beetje elke oefenwebsite tegen deze stichting heeft gewonnen. Billy weet ook dat in het verleden behaalde resultaten echter geen garantie zijn voor de toekomst! Desondanks deze intellectuele uitspatting van een clown, zullen de teams in herhaling vallen van de afgelopen oefenwebsiteen: Halter wordt boos en breekt de neus van de Udense topspits, maar dat weerhoudt de oranje geklede grootmacht niet van scoren.

Concordia- Nuth 9-0
De mannen van Nuth hebben een zwaar programma deze week. Vrijdag in de Silvercup tegen Billy’s goede vrienden van Heeze en zondag afreizen naar een kuil in Roermond die RHC Concordia heet. Alhoewel de Limbocup altijd voor spanning en sensatie zorgt, zal het hier eenrichtingsverkeer worden naar het doel van Nuth. Billy heeft tot slot nog een gratis tip voor Nuth: Ga volle bak op vrijdag!

Des-Oirschot 2-8
Eftelingboys verliezen van MHC Halter en zijn stichting. Misschien iets minder bami blokken eten na de websiteen… Oirschot heeft de smaak weer te pakken en zal ondanks dat ze nog steeds hun eigen coach niet verstaan ook hier een hoop doelpunten laten noteren!

Donkey-Ccum 2-3
Wat is er gebeurd met onze ongewassen stUdentjes uit Eindhoven? Laten we ze niet te snel afschrijven, maar het is duidelijk dat het team nog even gekalibreerd moet worden door een van de super nerds. Civicum heeft de deksel op hun Cuijkse neuzen gekregen afgelopen zondag. Hun spits zal daarom uit frustratie een paar Eindhovense nerds tegen het kunstgras schoppen. Uiteindelijk blijkt al dit geweld niet nodig te zijn om een zakelijk overwinning te boeken.


Hoco-Nova 0-0
De ideale pot voor de toeschouwer die een absolute hekel heeft aan alles wat enigszins met hockey te maken heeft. Na het eerste fluitsignaal zullen er tal van acties plaatsvinden waar Billy met zijn clownshoofd niet bij kan. De speler van HOCO die was aangewezen om de middenlijn op te snuiven kwam na 65 minuten ‘spelen’ zowaar een hockeybal tegen. Echter wist hij hier geen raad mee en eindigde de website in een doelpuntloos fiasco.

Druten-Waalwijk 2-1
Wie enkel en alleen naar de ranglijst kijkt, krijgt het vermoeden dat Druten zowaar iets kan. Maar Billy kijkt verder dan zijn clownsneus langs is en ziet dat er maar nipt gewonnen is van Nova en een overwinning boeken op Nuth schijnt eerder regel dan uitzondering te worden. Desalniettemin neemt Billy zijn clownspetje af! Waalwijk, in Billy’s ogen waarschijnlijk een solide middenmoot team in wording, zal de eerste echte meting worden voor Druten. Billy is benieuwd!

Smurf | 19/09

Bcum - Uden
Twee ploegen die elkaar vaker treffen. Bijna iedere voorbereiding staan beide ploegen samen op het oefenveld. Uden heeft nog geen pot verloren, Berlicum heeft thuis van DES gewonnen waar Uden gelijk tegen heeft gespeeld. Toch schat ik Uden van een hogere kwaliteit dan Berlicum. 0-2

Concordia- Nuth
Nuth heeft niet zo’n goede start in de derde klasse, verliezen van Druten, en niks in te brengen tegen donkey. Deze mannen gaan het lastig krijgen tegen Concordia. Concordia heeft nog geen steken laten vallen zowel uit als thuis. Op het bijna vernieuwde complex in Roermond zullen ze weer eens 3 punten binnenslepen. 4-1

DES - Oirschot
Na de zomerse versterkingen in Oirschot is de Tandem van de Engels sprekende coach pas een week na de start van de competitie op gang gekomen. Dit keer heeft Oirschot geen blessures opgelopen tegen deze snuifduiven, waar ze vorig jaar nog een website op te willen geven om Heeze in de competitie te hoUden en Hoco te laten degraderen hebben ze Hoco op een andere manier gesloopt. DES heeft zich verkeken op het waterveld van Bcum, en is er op gehaaid om de eerste 3 punter van het seizoen te pakken. Toch schat ik Oirschot dit seizoen hoger in. 1-2

Donkey - Ccum
Na afgelopen weekend weer kennis te hebben gemaakt met uitwebsiteen in de 3de klasse mogen de mannen van Ccum uit op bezoek bij de stUdenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Alleen blijkt donkey dit seizoen alle Hockey techniek kwijt te zijn geraakt. Maar met de eigen scheidsrechters wordt het voor de mannen van Ccum nog aardig lastig. Tocht trekt Ccum aan het langste eind 1-2.

Hoco - Nova
Na het lange ritje naar Oisterwijk komt nova er achter dat tandarts loek weer eens uit de kast is getrokken door Hoco. Ook heeft Hoco weer eens honkballers opgesteld. Hierdoor moet nova naast de 3 punten ook 3 teamgenoten achterlaten in Brabant. 3-1

Druten - Waalwijk
Twee ploegen waar ik niks van afweet. Waalwijk een seizoen niet hockeyen en dan in de 3de klasse? Geen idee hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, wel winnen ze van Donkey. Druten nu bovenaan in het klassement, wel na dat ze tegen de andere twee promovendus hebben mogen hockeyen. Ik schat Waalwijk hoger in dan Druten. 1-3

Bloed irritant ventje | 19/09

Bcum-Uden 4-3
teams kennen elkaar inmiddels wel na vorig seizoen en een oefenwebsite eerder dit seizoen.
Toen een korfbaluitslag van 5-8.
Bcum ondertussen de Ketsers uit de Efteling verslagen, dus die putten hoop en pakken de punten in de dying seconds.

Con-Nuth 8-2
Concordia walst over Nuth heen die eigenlijk misschien maar beter terug naar de 4e klasse kunnen.

Des-Oirschot 2-4
Oirschot verslaat de Efteling boys die geen al te Beste seizoensstart beleven.
Oirschot krabbelt op na de eerste verliespartijen tegen Concordia.

Donkey-Ccum 2-3
Donkey is nog niet de oude en ook Ccum profiteert hiervan.

Hoco Nova 2-0
Helaas Nova dit is kansloos om uit te winnen bij HOCO.

Druten-Waalwijk 1-3
Eerste wat meer serieuze tegenstander voor Druten dit verliezen ze dan ook meteen.

W.Shakespeare | 19/09

BerlicumUden 1-4
Het team van Uden heeft nog geen nederlaag geleden, met een overwinning en een gelijkspel in hun zak en lijken vastbesloten om die trend voort te zetten. Ondertussen lijkt het team van Berlicum te worstelen met hun identiteit, want ze verloren van HOCO die vorig weekend nog met een verpletterende 8-0 nederlaag naar huis ging. Berlicum probeert wanhopig een strategie waarbij ze hopen dat de tegenstander medelijden krijgt en hen één of zelfs drie punten gunt. Helaas lijkt Uden onverstoord door deze sympathie-tactiek en blijft vastberaden haar eigen spel spelen. Uden toont geen genade en lijkt te spelen met de precisie van een chirurg, terwijl Berlicum als een patiënt zonder diagnose in verwarring blijft achterlaten.

Concordia – Nuth 7-0
Het lijkt erop dat Concordia het team van Nuth op het punt staat voor schut te zetten, en het publiek van Concordia heeft hun popcorn en lachbuien klaarstaan. Ze verwachten een hilarische show van Nuth en kunnen niet wachten om getuige te zijn van de komische chaos. Nuth probeert dapper tegen te hoUden wat tegen te hoUden valt, maar het lijkt alsof ze een tuinslang gebruiken om een bosbrand te blussen. Het enige mysterie is hoeveel doelpunten Concordia kan maken voordat het medelijden begint te krijgen.

DES – Oirschot 2-6
Na hun overtuigende overwinning vorig weekend lijkt Oirschot de kunst van het doelpunten maken te beheersen. DES staat nu voor de uitdaging om de bal keer op keer uit hun eigen doel te vissen, en hun fans zijn overduidelijk teleurgesteld en ontstemd. Terwijl Oirschot triomfeert, lijkt DES te worstelen met een sterkere tegenstander. De website wordt een bittere pil om te slikken voor de thuisploeg en hun supporters, die zich nu afvragen of ze misschien naar het verkeerde evenement zijn gekomen - een doelpuntenfestival in plaats van een hockeywebsite.

Don Quishoot – Civicum 2-2
De stUdentjes van Don Quishoot hebben het voor elkaar gekregen wat Civicum niet kon: verliezen van Waalwijk. Maar komende zondag staan de Beste maten van de stUdenten klaar om als scheidsrechters op te treden, en tot frustratie van de heren van Civicum gaan zij het verschil maken op de velden in Eindhoven. Hopelijk hebben de heren van Civicum hun frustraties in bedwang, want het lijkt erop dat de stUdentenscheidsrechters klaar zijn om de regels op geheel eigen wijze te interpreteren.

HOCO – Nova 1-3
HOCO en Nova lijken elkaar te Bestrijden in een epische strijd van onkunde op het hockeyveld, als twee rivaliserende clowns in een bizarre circusact. Beide teams hebben moeite met de basisvaardigheden van het spel, en het is bijna een komische vertoning om naar te kijken. Desondanks slaagt Nova erin om aan het langste eind te trekken, terwijl HOCO nog steeds verward is door hun pijnlijke nederlaag van afgelopen weekend. Het lijkt erop dat het circus van Nova net iets beter georganiseerd is dan dat van HOCO.

Druten – Waalwijk 3-3
Het team van Druten had een beetje last van grootheidswaanzin nadat ze de leiding in de competitie hadden genomen, zij het door te winnen van twee barslechte teams. Waalwijk maakte hier in de eerste drie kwarten gretig gebruik van en leek Druten te willen laten zien waar ze echt stonden. Na drie kwarten van overweldigend spel van Waalwijk leek Druten helemaal uitgeschakeld. Het leek erop dat hun arrogantie hen eindelijk had ingehaald. Maar wacht! In de laatste minuten van de website verruilde de beheerder van de accommodatie van de boerse hockeyclub zijn hooivork om voor een hockeystick en schoot de bal met een bizarre omhaal binnen. Beide teams moeten genoegen nemen met 1 punt.

Brutus | 19/09

Berlicum- Uden (1-0) 1-3
De thuisploeg verrast met een verdwaalde uitbraak maar weet niet te winnen van het meer ervaren oranje.

Concordia- Nuth (2-0) 6-0
Een Limburgs onderonsje waarbij Concordia toch een maatje te groot is voor de zuidelijke streekgenoten.

Des-Oirschot (2-0) 3-3
Krakeralarm, het sprookjesachtige begin van de website lijkt niet voldoende om de zandhazen van zich af te hoUden. Beide ploegen leveren de benodigde strijd en hoUden elkaar dan ook netjes in evenwicht.

Donkey-Ccum (0-1) 1-5
Don Quishoot heeft een klap van de molen gehad en daar is de formatie nog niet overheen. De civicum tankt vertrouwen vroeg in het seizoen.

Hoco-Nova (naar verluidt wordt hier niet gehockeyd) eindstand niet relevant
HOCO krijgt de 3 punten.

Druten-Waalwijk (0-0) 1-1
Druten heeft wat hulp nodig van de man met de fluit maar weet de score in balans te hoUden.

NOANO | 19/09

Waar zijn de voorspellingen kerels?

Harrie | 19/09

Loopt nog niet met die voorspellingen hier…