Speelronde 2

Geplaats door: Bassie ( )

  • 3C
  • 11/09
  • 1935

Waalwijk verrast.. niet. Don Quishoot wint zoals verwacht van Nuth. De scheidsjes winnen de thuiswebsite tegen de Bcumshotjes. Concordia sleept de kraker tegen Oirschot binnen. Ranje vs Ranje doelpuntenfestijn zonder winnaar. En Druten blijkt de minst waardloze 4de klasser.

Komende zondag op het programma:
Bcum vs DES
Nova vs Concordia
Geen Nuth vs Druten
Oirschot vs HOCO
Uden vs Civicum
Waalwijk vs Don Quishoot
Reageren

@ketsers | 17/09

Wat hebben wij nou weer misdaan?!

Ketsers uit ket | 17/09

Trieste gasten, die Berlicummers.

Hoe dan? | 17/09

Waalwijk blijkt echter hockeytalent te hebben, pas maar op jankballen

Strontridder | 17/09

StUdenten worden jankend naar huis gestuurd uit de tempel van Waalwijk. 0-4

Snuifduif | 17/09

Hoco 8-0 Hoco

Mannen van Hoco… jullie zijn gedoemd!!!

de leermeester | 17/09

Berlicum - DES 4:3
Berlicum gaat voor de ultieme stunt. DES is het nieuwe Uden.. Praatjes vullen geen gaatjes.

Nova - Concordia 1:5
Limburgse kraker. Vooraf veel bla bla of gescheis op elkaar. Concordia 5 maatjes te groot

Nuth - Druten 1:3
Druten denkt dat ze kunnen promoveren. Boys jullie beginnen tegen de twee zwakste teams

Oirschot - HOCO 8:0
HOCO.... zonder thuisscheidsrechters zijn jullie nergens!

Uden - Civicum 2:1
Uden moeilijk te peilen. Civicum nog moeilijker te peilen. Momenteel hoogwater in Cuijk!

Waalwijk - DQ 5:6
DQ geheel nieuw elftal. Wat roestig begonnen. Waalwijk vertel eens hoe zijn jullie direct in de 3e klasse gekomen?!

dr.ing. hakken | 16/09

Bcum - DES: 2-4
Het net niet Maaskantje heeft een lekker lunch achter de kiezen. Het gewoonlijke tafereel der omkoping: een halve gram 🆘 en 5 pakjes Evergreen. Helaas mag het niet baten en klappen Max & Moritz er 4 niet al te scherpe corners in.

Nova - Concordia: 1-4
Na het fiasco van vorige week is Nova gebrand om te winnen. In het derde kwart zal het zijn uiterst sterke kant laten zien, stick zagen. Roermond heeft de tijdens Sjtasiefestasie de nieuwe aanwinst Big Benny binnengesleept. Deze zal zo sterk keepen dat alleen tijdens zijn adt-pauze er een goal gemaakt wordt.

Nuth - Druten: 1-2
Het lievere broertje van de Heerlense vlaai-eters zal het lot van de Dames1 in de beker opvolgen. Ondanks dat de Drutenaren zoals gewoonlijk de helft van de ballen met een bolle kant meevegen, slepen ze er eentje in. De andere rolt via een kopbal zachtjes over de lijn. Dit dubbele verlies zal zwaar vallen voor de Nuthers, waarna ze hun doelstellingen zullen aanpassen naar ‘boven Berlicum’.

Oirschot - HOCO: 1-0
HOCO zal als teamuitje een mooie fietstocht maken naar het pittoreske Oirschot. Onderweg raken ze het een en ander kwijt; ballentas, keeper en de coach. Gelukkig was er al niet veel tactiek te vinden, dus ze spelen een degelijke pot. Oirschot pakt de website met een strakke backhand tegen de plank.

Uden - Civicum: 2-2
Zoals gewoonlijk heeft Uden deze week flink getraind bij de gymles op basisschool De Palster. Bij apenkooien zijn er twee geblesseerde ontstaan waardoor ze nu 3 rolstoelers in het veld hebben rollen. Civicum zal de witte dijk van TEGENDRAADS nog voelen en ze prikken met counters snel twee goals. Door het nodige gesjoemel telt de goal van Uden voor twee.

Waalwijk - Don Quishoot: 0-0
De keukenprinsesjes spelen een uitermate saaie pot tegen Stratumseind nieuwe knokploeg. Helaas hebben ze deze zomer transfer vrij hun topscorer moeten laten gaan. De bal gaat 5 keer uit.

Sosa | 15/09

Jo coach, zelfs ik als Kroaat kan zien dat hier onacceptabel Nederlands verkondigd wordt. Volgende keer meer je Best doen xxx

Maurice Stinna | 15/09

Blum- DES: 2-3
Berlicum wordt overvalt door lange Jan en de fakir. Bcum heeft haar eigen scheids omgekocht maar het mag niet baten. De vogel rockt er 3 in.

Nova- Concordia: 0-6
Men denkt vast dat ik overdrijf maar zelfs Kenneth Taylor zou er 6 kunnen maken tegen nova. Na een aantal hockey lessen met Noor Omrani kan hij er sowieso wel wat van. Hij kan inmiddels beter hockeyen dan voetballen dus hij staat er niet in tegen Twente.

Nuth- Druten: 1-3
Na geflashed te worden door Nuth jong dames 1 is Druten het helemaal kwijt. De eerste goal valt. Toch weten ze zich te herpakken en scoren te door middel van 2 corners en een strafbal die er door het inwisselen van big chunkz wordt benut,

Oirschot- hoco: 2-0
Zonder de thuisfluiter is er geen beginnen aan voor de mannen uit Oisterwijk, gelukkig voelen ze zich thuis door de fluitisten van Oirschot. De thuisfluiters van Oirschot voelen zich zowaar zwarte Piet en strooien met kaarten. Na 3 groene kaarten in 2 minuten is het met 11 tegen 8 man het klusje makkelijk te klaren voor Oischot en scoren ze 2 keer met de bolle kant.

Uden- Civicum: 2-2
Uden neemt het veel te serieus. De voorbereiding werd ziek op gehyped op de insta maar veel komt er niet van. Beetje als de transfer van Mikautadze. Toch maken ze de 2-2omdat Civicum meer denkt aan pils dan aan de website.

Waalwijk- donqui: 1-6
Waalwijk grijpt naar het stadion ernaast en staat het hele eerste kwart op het verkeerde veld. Na 5 doelpunten komt Michiel Kramer met 3 broodjes kroket en een champagne fles het veld op en scoort er 1. Toevallig staat de scheids met een stick in de hand dus scoort er 1.

De hocktor | 15/09

WW - DQS: 2-3. Waalwijk is ondanks het thuisvoordeel niet sterk genoeg om de internationals van Eindhoven te verslaan. Krullenbol van DQS legt er 2 in met zijn onorthodoxe technieken.

Nova - Concordia: 0-3. De corrupte scheidsen van Nova kunnen ze niet helpen tegen de Beste Limburgse ploeg. Eerste pot van de Limboleague zal eenzijdig zijn.

Oirschot - HOCO: 2-0. Oirschot is wakker geschrokken na het verlies in Roermond. HOCO is in het eerste kwart druk bezig met de lijnen van het veld te snuiven, terwijl Oirschot ze erin vlamt! Hierna parkeert HOCO het busje en komt Oirschot er niet zonder slag of stoot doorheen…

HC Nuth - Druten: 3-2. De limburgse jochies komen gemotiveerd uit hun berghut naar de beruchte berg. Na het (niet onverwachte) verlies van DQS willen ze alles op alles zetten om toch wat punten te pakken. Druten verkijkt zich op de zware windstoten op de berg en raakt snel moe. Jong limburg maakt hier gebruik van en weet toch de winst weg te snoepen.

Uden - CCum: 1-3. CCum lijkt erg hongerig op goals en dat doen ze Zondag weer. Uden zal de scheidsrechters lief aankijken waardoor er zelfs 1 afgekeurd wordt.

BCum - DES: 2-3. DES is net een ander kaliber voor de heren van BCum. Toch legt BCum er 2 mooie pegels in. Wie zal ze prikken?

Brabo-Hockeyer | 15/09

Berlicum vs DES (2-4)
Balkum is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van s-Hertogenbosch nabij de rivier de Aa. Vermoedelijk is het dorp tussen 600 en 700 na Christus ontstaan.
Verder niks nuttigs te melden. Des wint met 2-4

Nova vs Concordia (2-2)
Kerkrade vs Roermond. Klinkt voor brabo’s als een website uit de Bundesliga. Beiden ploegen willen op z’n Duits winnen door in de laatste minuut te scoren. Dat doen ze beiden 2-2

Nuth vs Druten (2-0)
Nuth ligt op een hoogte van 86 meter boven NAP. Door de ijle lucht kunnen de Drutenaren niet op adem komen en verliezen kansloos de website. Nuth speelt hun Beste website ooit.

Oirschot vs HOCO (5-8 in kaarten, 3-3 in doelpunten)
Oirschot uit de frustratie van de verliespartij op hun tegenstander in deze eerste thuiswebsite. HOCO weet hier goed mee om te gaan maar niet op een hockeyende manier. Kaarten en doelpunten kleuren de website.

Uden vs Civicum (1-1)
Het Nederlandse lookalike team ontvangt de mannen uit Cuijk. De clash der titelkandidaten zorgt voor enorm vuurwerk. Hockey van het Beste niveau en met snel, dynamisch en tactisch spel veroveren de gespierde strijders de harten van het zwijmelende publiek. Gelukkig kan de rest van Nederland feit en fictie wel onderscheiden en zien ze een magere 1-1 op het scorebord boven het blauwe smurfenveld. Er wordt aan grote smurf gevraagd of het nog lang duurt.

Waalwijk vs Don Quishoot (3-4)
De Katholieken bidden dat de verliespot van vorige week een eenmalig iets was. De bijbel had het over een terugkeer op aarde. Die hebben ze gehad met beiden voeten. De maffiabazen uit de lichtstad splijten nogmaals de zee en gaan er op goddelijke manier met de punten vandoor. Ze waren voor het zingen de kerk uit.

Bloed irritant ventje | 15/09

Bloed irritant ventje moest een week thuis zitten voor straf omdat hij zo hinderlijk was.
Hier dan alsnog de voorspelling voor deze.

BCum-Ketsheuvel 4-3
Spannend potje waarin BCum zich hersteld van de dramatische seizoensopening tegen FC Snuif.

Nova-Concordia 0-5
Nova eerste degradatiekandidaat?
Concordia doet tweede helft rustig aan dus houdt de score beperkt.

Nuth-Druten 0-3
Denk dat Druten dit wel pakt nadat ze Nova al verslagen hadden. Bewijzen dat ze de minst slechte nieuwkomer uit de 4e klasse zijn.

Oirschot-Fc Snuif 6-0
Denk dat Oirschot zich nog in kan hoUden de tweede helft, snuif is droevig uit en weet alleen thuis hoe ze moeten soort van hockeyen.

Uden-CCum 2-2
Uden thuis kan raar spoken en lopen daar.
Dat ondervindt Ccum ook.

Wolluk-Ezels 2-3
Ezels met een nieuw team verslaan Wolluk net.

Bassie | 13/09

Goed om te weten!
@Druten laat ff weten of jullie bier hebben gekregen. Zo niet, dan gaan we daar uiteraard rekening mee hoUden ;)

@bassie | 13/09

Hv bal op t dak is geen Nuth maar Meerssen/Sjinborn combi. Op Hockeer na de meest dode vereniging die niet eens een H1 meer op de been kunnen krijgen in de bondscompetitie..
oh ja en bij Nuth geen bier voor de tegenstander. Enkel zelfzorg daarzo. Dan witteda..
das bij Nova wel beter geregeld.. nou ja mini fluitjes daarzo.. maar beter dan niks 😂

Billy de Clown | 13/09

Nou daar is Clown Billy weer! Billy had afgelopen ronde nog een weekje vakantie, maar deze ronde is hij weer van de partij! Na het zien van de uitslagen doet het vermoeden dat thuisfluiten in deze klasse/poule erg populair is, maar goed het seizoen is pas 1 speelronde oud! Daar gaan we dan!

Berlicum vs DES 0-5
Halter mag met zijn stichting thuis aantreden tegen de Eftelingboys. MHC Halter heeft vorig week laten zien dat ze beschikken over de kwaliteiten om dwars door de ondergrens te zakken door te verliezen van Snuifduif United. Chapeau mannen, dit is zelfs voor jullie een (wan)prestatie! Aankomende zondag zal een ware Villa Volta worden voor Berlicum. Billy voorspelt een makkelijke overwinning voor de Eftelingboys!

Nova vs Concordia 1-6
De eerste website van de Limbocup! Voor beide teams is de Limbocup een prestige dingetje en zullen dus volle bak gaan in deze eerste ontmoeting. Billy denkt echter dat Concordia deze website gemakkelijk naar zich toetrekt en de jongetjes van Nova op een clinic gaat trakteren. Na afloop zal er lekker geborreld worden en een mooi stukje vlaai zal niet ontbreken!

Nuth vs Druten 1-0
Billy leest hier dat het blijkbaar een prestatie is geweest van Druten om Nova te verslaan. Wat echter geen moeite kost is verliezen van de ongewassen stUdentjes uit Eindhoven. Dus Nuth, volgens Billy is er nog Nuthing on the hand! Billy denkt dat deze website op 4e klasse niveau enorm veel onkunde gaat bevatten dus snel naar de derde helft mannen!

Oirschot vs HOCO
Oirschot verassend onderuit bij Concordia en Snuifduif United verassend punten gepakt die niet uit een klein gripzakje komen. De wonderen zijn de derde klasse nog niet uit. De coach van Oirschot heeft deze week zijn mannen weer fel toegesproken, maar de taalbarrière is nog steeds dusdanig groot dat de gehele selectie er geen woord van verstaan heeft. De coach van Snuifduif United heeft bij de plaatselijke leverancier een enorme Bestelling geplaatst om zo zijn spelers te belonen. Maar goed, dan nu de website. Billy denkt dat Oirschot hier gemakkelijk 3 punten laat noteren en zal na afloop hun eigen krullenbol weer achter de muziekinstallatie plaatsen. De mannen van Snuifduif United vinden het wel prima en zullen de verloren 3 punten nasaal innemen na de website.

Uden vs Civicum 2-1
De patriotten mogen op eigen veld aantreden tegen de mannen uit Cuijk. Wat de patriotten slim gedaan hebben is dat ze hun oude coach en reservekeeper cadeau gedaan hebben aan Ccum. Sindsdien wist Oranje H32 elke oefenwebsite te winnen. Zo ook de laatste oefenwebsite die slechts enkele weken geleden gespeeld. Dit zal het meest spectaculaire potje worden van deze ronde. Twee ploegen die kunnen en willen hockeyen, maar gezien het zich gaat afspelen op het veld van de Patriotten verwacht Billy dat de oranjehemden de punten in Uden gaan hoUden.

Waalwijk vs Don Quishoot 0-6
De stUdentjes uit de lichtstad mogen afreizen naar Waalwijk voor het geven van een hockeyclinic. Billy wenst Waalwijk veel plezier met deze leuke en leerzame hockeymiddag en vergeet niet jullie snoepzakjes op te halen na afloop! Lighttown madness zal na de website nog even een training afwerken op eigen veld, omdat ze niet echt het gevoel hebben gehad dat ze gehockeyd hebben. Het onderlinge partijtje is daarom ook intensiever dan de 70 minuten daarvoor tegen Waalwijk.

Bassie | 13/09

Bcum vs DES 1-3
Uitwebsiteen bij de scheidsjes kun je vrijwel altijd van te voren afschrijven… en nu komt DES op bezoek.. Helaas weer geen punten voor de Bsperma-emmers. Nog een paar weken wachten en dan komt Nova op bezoekt, een tegenstander van hetzelfde kaliber.

Nova vs Concordia 0-5
De roermondenaars hoeven niet ver af te reizen naar het 3 landen punt. Snel op-en-neer en de sticktas volladen met 3 punten.

Nuth vs Druten 2-2
HC bal op het dak vs HC minst origineelste logo. Het spel is evenmin origineel. Een baggere pot hockey, maar mooie vrouwen langs de lijn bij Nuth verzachten de pijn aan de ogen. Hopelijk komt @jongdames1Nuth vaker op de socials voorbij in de toekomst.

Oirschot vs HOCO 5-0
Oirschot.. een historisch dorp met meer dan 300 beschermde monumenten. De eeuwen oude Sint-Petrusbasiliek en het Raadhuis pronken op het Marktplein. De monumentale afgang van de scheidjes kan na dit weekend op wikipedia toegevoegd worden aan het lijstje. Zonder hun 12de en 13de man vallen ze door de mand en rijden ze met de staart tussen de benen weer naar huis.

Uden vs Civicum 3-2
3de klasse kun je eigenlijk geen hockey meer noemen maar deze website komt er deze week dichtbij. Uden weet de Csperma-emmers voor te blijven en weet met het nodige thuisvoordeel de pot over de streep te trekken.

Waalwijk vs Don Quishoot 1-4
Het motto “We are back!” volgend, kunnen we inderdaad weer teleurstelling na teleurstelling verwachten van de mannen in het wit-bordeaux (mening van Halter +1). Toch is het fijn om de hockeyversie van het Leger des Heils weer terug te hebben in de 3de klasse voor de gratis punten #weareback #opjeback #backbijaf.
De Lampjes en ingevlogen zonnepaneelontwerpers maken er een mooi dagje uit van en weten zonder moeilijkheden de winst te pakken.

HALTER | 12/09

Zo dan, dat voelt weer als thuis komen na de eerste speelronde. Hoco heeft weer schandalige fluitisten tevoorschijn getoverd en Uden morst direct al weer punten. Some things never change.

Nu dan de voorspellingen voor deze week:

Berlicum - DES 1-3
Hoewel Berlicum gebrand zal zijn op revanche naar de aanFluiting van afgelopen zondag acht ik DES toch een maatje te groot. Zij zullen dat ook aan het langste eind trekken.

Nova - Concordia 1-4
Promovendus tegen degradant. Verwacht hier een weinig spannende website. Concordia knap gewonnen van Oirschot dus dan moet Nova een koud kunstje zijn.

Nuth - Druten 1-1
Ik schat Druten wat hoger in dan Nuth (al heb ik van beide ploegen geen flauw idee). Allen vanwege het pokke eind rijden zal Druten van slag zijn en daardoor en door de taalbarriere hier verzaken om de 3 punten mee naar huis te nemen.

Oirschot - Hoco 7-1
Hoco speelt uit dus verliest. Oirschot vorige week een valse start maar zal tegen Hoco het e..e.a. recht willen zetten. Van Hoco zal er een verdwaalde scoop doorheen vliegen.

Uden - Civicum 2-2
Op papier een spannende pot. Dat zal ook op het veld blijken. Ook in de voorbereiding hebben deze ploegen tegen elkaar gespeeld en dat ging ook gelijk op. Een puntendeling lijkt me hier van ook logisch en terecht. Uden wederom geen 3 punten. Lol.

Waalwijk - Don Quishoot 0-3
Gehuld in kleur - Wit bordeaux! (jezus wat cringe gasten) is Waalwijk weer met de beide beentje op de grond. De winst van DQS op niksNuth zegt me niet zo heel veel, echter moet winnen van Waalwijk geen probleem zijn.

Ratje | 11/09

Bcum vs DES: 2-4
Met een gemanipuleerde website achter de rug wil Bcum deze zondag wel de zak met pegels thuis hoUden. Echter, is Des deze week uitermate gebrand om de eerste overwinning van het seizoen te pakken.


Nova vs Concordia: 0-3
Concordia gaat de stijgende lijn doorzetten met een gecontroleerde overwinnen. Weinig woorden aan vuil maken.

Nuth vs Druten: 0-3
Door het doelpuntenfestijn van afgelopen week is Druten helemaal warm gedraaid voor de volgende pot. Om Druten tegemoet te komen worden de punten vooraf gegeven om een Nutheloze website te besparen.

Oirschot vs HOCO: 4-0
De eerste echte website voor HOCO is een feit, maar ook een onbegonnen zaak. Oirschot heeft na een kleine reprimande in Roermond de koppen bij elkaar gestoken om deze week de honkballers van het veld te slaan, met succes.

Uden vs Ccum: 2-2
Na de middag in het sprookjesbos is de realiteit toch dat 1 punt niet genoeg is. Het doel, 3 punten. Helaas is Ccum afgelopen week flink bezig geweest met scoren, wat ze deze week gaan doorzetten. Beide partijen moeten het doen met 1 punt.

Waalwijk vs Don Quishoot: 1-5
Na de valse start van Waalwijk is het nog niet voorbij met de pech. Nadat ze op wonderbaarlijke wijze in de Formule 3 terecht zijn gekomen, zijn ze nog niet gewend aan het niveau van de andere teams. De klassementsleiders zijn niet van plan om gas terug te nemen. Waalwijk , DNF …

Downie 3C | 11/09

Klaar met dat gekibbel dan ga ik wel.

Bcum-DES 2-2
Na de zeperd zijn de B cummers gebrand op goed resultaat op eigen veld.

Nova-Concordia 0-4
Nova met valste start tegen Druten Concordia wint van Oirschot knap. Eitje voor Concordia dus.

Nuth-Druten 0-2
Druten start haar avontuur goed en zet de goede reeks voort.
Nuth kan meteen weer terug.

Oirschot-Hoco 5-1
Hoco kan zo weinig alleen als ze tandarts Loek hebben dan kunnen ze opeens iets.
Nu die er niet is verliezen ze en Oirschot is gebrand op herstel.

Uden-C cum 2-3
Schat C cum net iets hoger in maar Uden verkoopt haar huid thuis heel duur.
In de slotseconde scoort C Cum nog.

Waalwijk-Donqui 0-2
Waalwijk laat zien dat de voorbereiding andere koek was dan de huidige tegenstand en moeten er wederom aan geloven.

@Bassie | 11/09

Nou, nou.. Laten we het leuk hoUden. Begin eerst zelf maar eens, jij moet er nog eentje inhalen volgens mij

Bassie | 11/09

Over hockey praten bij jullie mam. Waar is jouw voorspelling voor deze ronde?

@Bassie | 11/09

Waar was je vorige ronde?