SPEELRONDE 22

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 12/06
  • 3327

Het wordt letterlijk en figuurlijk een verhitte laatste speelronde. Maar liefst 4 ploegen maken nog kans op promotie. De laatste keer voorspellen dus ik verwacht een record aan voorspellingen! Brrrrand los.

Capelle - Scoop

Gouda - Spijkenisse

Prinsenbeek - Pelikaan

Rapid - Ypenburg

Tempo - Dopie

Souburgh - Feijenoord
Reageren

Kantoorklerk | 09/08

Gelukkig maar, in de 4e klasse hebben we daar echt geen plek voor. Daar draait het puur om het hockey!

John de Wolf | 27/07

Wij hebben geen teamgenoten met agressie of alcoholproblemen. Wel neemt driekwart van het team aanstoot aan laffe kannetjes na een website, maar neem aan dat jullie dit ook niet vinden kunnen, toch?

Het griepje | 24/07

Ja zit die dorpsidioot nog steeds in dat team? Dacht dat hij ondertussen speelde voor het Pieterbaan centrum.

@JOHN DE WOLF | 24/07

Deel er anders ook even bij mee dat binnen het team een speler zit die een alcoholprobleem heeft, agressieproblemen heeft en in een kliniek heeft gezeten. Wel zo netjes lijkt mij!

John de Wolf | 12/07

Je krijgt ook geen geld

Het griepje | 11/07

Al zou ik geld toekrijgen zou ik nog niet in dat rood-wit willen spelen.

John de Wolf | 10/07

Ha familie, vrienden en andere buitenlui,

Zoals jullie weten zijn wij met HC Feijenoord met een denderend geraas naar de 4e klasse gedegradeerd. Nu zoeken we voor komend seizoen nog een paar extra spelers. Hebben jullie toevallig nog vrienden, neven, ooms of anderen in jullie omgeving die wel in het rood-wit onder de rook van de Kuip willen spelen? Zo ja, laat het ons weten! Dit kan via feijenoordheren1@gmail.com.

Dank vast! En veel succes en plezier gewenst in het komende seizoen

@de hofnar | 23/06

Nee joh, die komen in een andere regio poule mag ik hopen, toch? 1.5 uur rijden voor ons

De Hofnar | 23/06

Inside information: Teteringen H1 komt door, zijn 2e geworden achter Krimpen en mogen nu doorschuiven.

@@soepie | 19/06

Ben bang van niet maatje :) gelukkig hebben ze wel een goed waterveld!

@SOEPIE | 19/06

Dat ga je toch niet menen hoop ik? Zijn we net af van dat eind naar de vinex wijk, komen zij erbij. Ik mag toch hopen dat dit een hele slechte grap is.

@soepie | 19/06

Volgens mij komt Wateringse Veld door.

De Hofnar | 19/06

Krimpen in ieder geval niet! Kampioen maar geen zin meer in de 3e klasse. Jammer, missen we opnieuw het dames team daar.

@SOUPBURGH | 19/06

Helemaal mee eens. Onkernokkels zijn het. Evenals Rapid. Blij dat we daar na 1 seizoen weer vanaf zijn. Hopen op een leuke ploeg uit de tweede klasse.
Wie er uit de vierde klasse doorkomt weet ik overigens ook niet?

Soepburgh | 19/06

Wij vinden het helemaal niet erg dat 010 terug gaat naar de 4e klasse. Wat een stelletje houthakkers zijn dat. Nog erger dan wij zelf

@paco | 19/06

Gouda heeft haar taak gedaan... Souburgh had die puntjes wel even aan Feijenoord kunnen geven toch? Misschien nu nog een mailtje sturen naar de bond dat de score verkeerd om is ingevuld?

Janneskanniks | 18/06

Laterssss, was een mooi jaartje

Paco | 18/06

Zonde van de mannen van zuid, had liever Spijkenisse weg gehad. Capelle missen we allen in ieder geval niet. Fijne vakantie!

Jackie chan | 18/06

Hey jongens,
Hier is de nummer 11 van de rijstafel van gorinchem. Ik waardeer jullie liefde over de chinezen jongens, maar helaas ben ik wel gepromoveerd! Ik wens jullie oprecht alle succes in jullie nieuwe competitie en wie weet zien we elkaar in de tweede klasse of lager of hoger. Gr Jackie Chan

Frank | 18/06

Rapid Ypenburg doorgestoken kaart

Hi hi

Paco | 17/06

Nou daar gaan we.

Op verzoek toch maar een voorspelling gooien voor de laatste speelronde.
En wat voor laatste speelronde.
De top 4 kan nog promoveren.

Daan helaas gedegradeerd, maar wees niet getreurd Daan. Ik hoor dat ze bij Olympia speciaal voor jullie al nieuwe frituren hebben aangeschaft.
Nog spannend tussen Feijenoord en Spike City. (Ik hoop stiekem Feijenoord als Ajacied)
Maar die zullen in de 4e klasse wel weer snel promoveren met die partijdige scheidsen die ze daar hebben.

Daar gaan we:

Capelle - Scoop
De feuten die net niet goed genoeg waren voor Dopie tegen Daan en zijn kompanen. Niet te veel woorden aan vuil maken. Beide ploegen hebben niks om voor te spelen.
1-5

Gouda - Spijkenisse
Credits voor Gouda die de tweede seizoenshelft heel goed zijn gaan spelen. Spike en de albino die overal en nergens staat worden even zoek getikt op het middenveld en Gouda pakt nog even 3 punten voor de 5e plek.
6-0

Prinsenbeek - Pelikaan
De Prinsjes op het niet zo witte paard hebben vorige week tegen Feijenoord even vertrouwen getankt tegen die andere sukkels uit Rotterdam.
De vogels uit Roosendaal zijn allang gevlogen, slecht seizoen helaas. Volgend seizoen zijn jullie welkom in BoZ.
3-1

Rapid - Ypenburg
De kampioenswebsite tussen de eindexamenkandidaten en de pre-workout snuivers van Daan. Vorige keer 1-1 in Ypenburg, maar ik denk dat Ying en Yang extra sambal nemen vanavond en morgen nog sneller zijn dan normaal.
2-1

Tempo - Dopie
De andere website voor promotie!
De mannen van Dopie hebben hun stUdentenhaver niet gehad en zijn zenuwachtiger voor hun herkansingen dan voor Tempo.
De mannen van Tempo aan de andere kant staan scherp en klappen er meteen overheen met een doelpunt van Paco en Jannes. Dopie wordt boos omdat Jannes weer een Siu! celebration gooit.
Dopie maakt het nog spannend, maar in het laatste kwart sleept Paco er nog 1 in.
3-1

Souburg - Feijenoord
De verrassing van het seizoen na Rapid is toch wel Souburgh, vorig jaar bijna gedegradeerd en nu een heel netjes 6e voorlopig.
Feijenoord ga ik niet veel woorden aan vuil maken. Hoop dat ze verliezen in de sahara en dat ze hun weg niet meer terug naar Rotterdam vinden omdat er te veel zand op hun ruiten zit. (veel plezier in de 4e klasse)
4-2

Jacob | 17/06

Pfoe, het wordt een spannend weekend. De top 4 kan allemaal nog promoveren, en de degradatiestrijd is tussen Feijenoord en Spike. Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat Capelle sowieso gaat degraderen, hahahaha! Vind ik leuk 👍 :)

Ik verwacht een verhitte strijd op het veld van Rapid. De mannen van Frank ruiken nog een laatste keer in hun kleine envelopjes en gaan vol gas de duels in. De jochies van Rapid schrikken hiervan en gaan huilen bij de scheids. Helaas zijn het deze keer geen clubscheidsrechters maar bonds. De rapidos weten niet hoe ze hiermee moeten omgaan en raken helemaal van de leg. Ypenburg stormt eroverheen en wint deze pot. Frank trakteert op een nieuwe kuur 💉

Op het veld in BOZ maken de nerdjes uit Delft zich op voor hun kans op promotie. Paco heeft de hele nacht niet geslapen door de spanning en breekt uit frustratie een been bij de pakistaan van Dopie. Rood! Tempo moet met 10 man verder en is niet opgewassen tegen het betere hockeyspel van Dopie. Dopie wint en wacht in spanning af of ze zijn gepromoveerd. Helaas zien ze dat Ypenburg heeft gewonnen en ze voor het zoveelste jaar nét niks hebben bereikt.

Spike gaat niet winnen van Gouda en Feijenoord gaat niet winnen van Souburgh.

Feijenoord zal de 3e klasse dus moeten verlaten. Jammer, het waren prima gasten.

Mannen, veel succes allemaal in de laatste speelronde!

Kantoorklerk | 16/06

Klopt, maar we kennen ondertussen onze kwaliteiten en die zijn bij lange na niet toereikend voor de 3e klasse. We blijven dus lekker in de 4e ballen.

@kantoorklerk | 15/06

Jullie staan toch gewoon eerste?

@PACO | 15/06

Kleine grote vriend van Tempo. Kunnen we van jou ook een voorspelling verwachten voor de laatste ronde? Of krijgen we alleen een hele gave tulband en twee gele kaarten?

@kantoorklerk | 14/06

Voor de 3e klasse hopen wij dat gaat degraderen (Die ook nog kans maken daarop):
Cappele - Reden: ongezellig
Spijkenisse - reden: Best ver, ongezelliger dan Feijenoord

Kantoorklerk | 14/06

Vooruit, alles beter dan werken.

Capelle - Scoop
Formaliteit waar niemand op zit te wachten. Scoop zoals elk seizoen geëindigd in niemandsland. De helft van Capelle staat al met één been in de adidas bbq slipper. Ik gok 0-4

Gouda - Spijkenisse
Blij dat we stuivertje hebben gewisseld met Spijkenisse. Ga liever naar 4 Brabantse teams, dan naar dat troosteloze Spijkenisse. Dat ze maar lang in de 3e klasse mogen rondbanjeren. Zodoende hoop/gok ik op winst voor Spike, 1-3.

Prinsenbeek - Pelikaan
Brabants onderonsje, waar scheidsrechters altijd en overal een hoofdrol spelen. Dat Pelikaan in de middenmoot staat is wel verrassend, toch niet de juiste leidsmannen langs de lijn. Die gingen zo te zien bijna in één streep door naar het afvoerputje. Prinsenbeek daarentegen het nieuwe Gouda. Lekker jong en onbezonnen, dartelend door de duistere derde klasse. Op zoek naar het licht dat promotie heet. Gaan ze alleen nooit vinden, vraag maar aan je voorgangers.
1-1

Rapid – Ypenburg / Tempo - Dopie
Een waardig slotakkoord op de laatste competitiedag. Deze combineer ik even want dit heb ik in mijn oneindig lange carrière als recreatief hockeyrukker nog niet eerder meegemaakt. 4 teams die om promotietickets strijden. Geinig hoor.

Dopie is net als Prinsenbeek al jaren promotieonwaardig gebleken. Altijd bovenin meedoen, maar nooit promoveren. Ik zou het allemaal lekker overslaan mannen. Gewoon in die 3e blijven.

Tempo BOZ is een team wat elk jaar zijn stappen heeft gezet. Zijn volgens mij redelijk stabiel geworden en zie ze nog wel slagen in de 2e klasse. Dat is uiteindelijk ook gewoon een verzameling treurlingen met 3 teams die iets kunnen. Zelfs Voorne gaat zich daar zo te zien handhaven.

Ypenburg is net als Tempo een team wat er al jaren hard aan trekt en waar nog wel wat rek in zit. Die maken ook wel kans op een stabiel verblijf in de 2e. Als ik 10 jaar geleden overigens had geweten dat er een club als Ypenburg opgericht zou worden, dan had ik naast het complex meteen een sportschool geopend. Makkelijker verdien je ze niet.

Mijn voorspelling voor de potten:
Rapid 3-2 Ypenburg
Tempo 5-1 Dopie

Souburgh – Feijenoord
Souburgh krijgt eindelijk een waterveld. Wel op de plek van veld twee, dat is dan toch wel weer jammer. Los van het waterveld komen er ook wat nieuwe spelers bij dus ook komend jaar zullen ze onderaan linker rijtje wel moeten halen. Feijenoord daarentegen gaat nergens een linker rijtje halen. Dat komt voornamelijk omdat de 4e klasse maar één rij heeft en die is wat mij betreft extreem rechts. Welkom zijn jullie sowieso, lekker dichtbij en qua verstandelijk niveau kunnen we goed overweg. Hopelijk tot snel.
5-1.

@KANTOORKLERK | 14/06

Ha ouwe rukker,

Nu je hier toch bent, wellicht een kleine voorspelling eruit gooien? Dan is je bezoekje niet voor niets

Kantoorklerk | 14/06

Wie komt ons vergezellen in de 4e klasse? Capelle onderaan, maar team valt uit elkaar? Feijenoord wellicht? Wij kiezen overigens eieren voor ons geld, blijven lekker in de 4e.

Groetjes,
Krimpen

NOUNOU | 13/06

TEMPO pakt het aardig professioneel aan met die instagram post. Heeft paco een cursusje fotoshoppen gedaan?

Dikke spits | 13/06

Capelle - Scoop
Daan en zn maatjes gedegradeerd. Ik heb vernomen dat er flink een aantal de club gaan verlaten. Ik hoop dat ze een tijd in de 4e klasse blijven! Scoop een goede middenmoter. Niets meer, niets minder. Kan Capelle met winst afscheid nemen? Ik denk het niet.
2-5

Gouda - Spijkenisse
Als Spike wint handhaven ze. Bij verlies of gelijkspel moeten ze de uitslag van Feijenoord afwachten. Hidde kan niet wachten op het eindsignaal om lekker wat knakworsten naar binnen te werken. Door welk gat dat laat ik in het midden liggen. Spike verliest en wacht met spanning af of Souburgh van 010 heeft gewonnen.
5-1

Prinsenbeek - Pelikaan
Kanaries tegen Pelikanen. Prinsjes veilig in speelronde 21, niet Best. Pelikaan valt ook flink tegen dit seizoen. Ik hoop dat de 3e klasse af en toe bonds blijft hoUden. Uit bij Prinsenbeek zonder bonds speel je altijd tegen 13. Ik verwacht dat beide ploegen het volgend seizoen beter gaan doen. Deze zondag laten ze nog steeds beroerd hockey zien.
3-3

Rapid - Ypenburg
Leuk dat de top 4 tegen elkaar speelt. Spanning en sensatie. Rapid doet het alleen goed als mr scoop er is en als ze op water spelen. Ypenburg geeft weinig goals weg maar scoort zelf ook weinig. Welke druk gaan ze zondag spelen? 1,2 of 3? jeetje wat een gezeik om bij elke balstart anders te staan. Ik gun het mooiboy Hidde en zn jonge honden wel. Toch wordt t spannend tegen de snuifduiven uit Den Haag.
4-3

Tempo - Dopie
Nog zon kraker in speelronde 22. Hills on zoom doet het thuis altijd goed. Dopie heeft toch wel last van een waterveldje af en toe. Ik denk spanning tot de laatste minuut. Paco, zet m op.
7-6

Souburgh - Feijenoord
Tja, Souburgh speelt nergens meer voor. Feijenoord 0-7 verloren van de prinsjes, WTF. Heel fijn dat er volgend seizoen bij de scooterboys een waterveld ligt. Ook super fijn dat Feijenoord ons gaat verlaten. Spike geeft Souburgh 3 kratjes voor de winst en dat zien de scooterboys graag. Weg met Feijenoord en dat trieste clubhuis daar in Rdam.
4-2

KONING TOTO | 13/06

Mannen,
Dit is de laatste keer dit seizoen dat je kan voorspellen. Maak er nog even gebruik van! Voor je het weet zit het erop en kan je weer een paar maanden wachten met de voorspellingen. Pomp er even wat leuks uit

sererer | 12/06

Beste heren, zoals jullie weten is het seizoen bijna afgelopen. Nu is het zo, dat iedereen op dit forum denkt het altijd bij het juiste eind te hebben. Dit slaat natuurlijk nergens op, we zitten allemaal in de 3e klasse en zijn allemaal .

Toch ben ik even gaan kijken wat het forum denkt dat de stand zou moeten zijn dit jaar. Dit heb ik natuurlijk niet handmatig gedaan, maar door een dom programmaatje. Er kunnen dus wat fouten in zitten (Denk aan silvercup voorspellingen, voorspellingen in een raar format) Ik heb geprobeerd aan deze dingen te denken, maar heb niet alles opgelost, want lui.
gs pt gw gl vl v t +/-
Tempo 94 189 59 24 23 327 179 148
Ypenburg 95 172 52 26 27 292 200 92
Dopie 96 166 48 24 26 331 192 139
Scoop 95 157 47 41 32 463 209 254
Rapid 98 157 48 33 37 246 187 59
Prinsenbeek 89 137 41 34 34 208 175 33
Capelle 97 136 40 41 41 228 411 -183
Pelikaan 93 125 38 34 44 214 246 -32
Feijenoord 96 116 33 46 46 197 260 -63
Spijkenisse 92 85 25 39 57 133 296 -163
Souburgh 89 80 19 46 47 155 306 -151
Gouda 94 78 20 35 56 166 299 -133

Ik hoop dat het een beetje te lezen is, maar link ook naar een pastebin:
Van onder doen Gouda en Souburgh geen goede zaken op het forum. Bovenin lijkt het redelijk goed, alleen is Rapid van plek 1 naar plek 5 gevallen. Prinsenbeek en Capelle in het midden, maar met een doelsaldoverschil van 216 (Bedankt hank)

Gouda lijkt me dus de echte verliezer van het forum, voor de rest is het opzich Best reeel.

Hank Ankerman | 12/06

Capelle - Scoop
Verstand op 0, frituur op 180!
0-180

Gouda - Spijkenisse
Young Boyz Golda weten weer wat scoren is. Spike weet wat incasseren is. Helaas moeten de sterkhouders van Spike met kratjes langs de kant toekijken. Overigens geen straf, want de dames spelen thuis dus genoeg te zien (compliment Gouda). Op de tribune zit er een man in een lange jas door zijn krant te gluren en waarschijnlijk de tussenstand door te seinen. Het valt extra op omdat hij de enige is die die website echt wil zien. Zorg voor genoeg rook vooraf zodat je het valse voordeelkwartiertje van Feijenoord ook de das om doet. Gouda met voornamelijk velddoelpunten, Spike met een paar corners.
6-2

Prinsenbeek - Pelikaan
website om des keizers baard? het linker- of toch rechter rijtje! Mooi complex, lelijk spel. Snel affluiten en speciaalbier tappen.
2-5

Rapid - Ypenburg
Grote pot op hoogspanning, champagne gegarandeerd. Ypenburg heeft in het 2e seizoenshelft goede resultaten neergezet. De jonkies hebben een opdonder gehad paar weken terug maar laat zien dat het in vorm is. In de grote potten zetten Yp en Rapid het op papier prima neer. Vorige ontmoeting werd 1-1. Rapid heeft met het vorige kampioenschap de meest recente ervaring hoe je dit moet klaren en mag dit op eigen bodem nogmaals laten zien. Yp heeft een mega Bestelling op alle spiegels gedaan bij VidaXL en gaat met de nieuwste designerpoeders als wilde stieren het veld op. Hopelijk geen dopingcontrole... Wie als eerst zn kop verliest, verliest. Als er wordt gehockeyd wint Rapid.
4-2

Tempo - Dopie
De strijd om plekken 2, 3 en 4! Twee goede teams die willen en kunnen hockeyen. Het onderlinge resultaat tussen Dopie en Yp is niet in het voordeel van Delft waardoor alleen nog plek 3 in het vizier is. Dit maakt de mindset om een spreekwoordelijk overontwikkeld bouwkundig blok aan het been te zijn voor La Pucelle. Krabbegat wil doorstomen naar de 2e klasse en heeft schijt aan E=mc2. De echte relativiteitstheorie is helaas wel afhankelijk van de examenuitslag in de Bliekenstad. Een verhitte interne discussie ontstaat over de werkelijke afstand van de doeltreffende Delftse strafcorner. A2+B2=C2!, roept de keeper nog. maar het mocht niet baten. Deze intellectuele frequenties bereiken de breinen van Tempo niet waardoor het zich herpakt.
P.S. Jannes heeft weer contact gehad met zijn oude liefde uit Zeeland en degradeert zichzelf terug naar de 4e klasse. Iedereen blij, ook hier champagne.
5-3

Souburgh - Feijenoord
website start om 15:00, Competitievervalsing? Alblasserdam stuurt een verslaggever naar Spike om de uitslag door te seinen. In Kinderdijk gaan de molens tegendraads draaien zodat het grondwaterpeil onder de Alblasserwaardse Sahara een kunstmatig semi veld wordt. Feijenoord kan hierdoor opeens wel een bal naar de andere kant van de oase brengen en scoort. Kost een paar kratten maar ze blijven er nog in dit jaar.
0-1

Firtuurvet | 12/06

Capelle -Scoop
De nep stUdentjes tegen Dikke Daan. De nep stUdentjes hoUden van bier en Daan houdt van frituur volgen mij is er dan genoeg voorspelt over het spelverloop van deze website. Daan scoort in deze website maar wel met een flats buiten de 23. Dus de goal wordt afgekeurd.

0-0

Gouda - Spijkenisse
De nummer 10 en Hidde van Gouda hebben niet hun dag zij scoren er 0. Spijkenisse maakt hier gebruik van en scoort er 1. Na de wedstijd zoeken de net ontslagen Tbser en Hidde elkaar op om een lekker potje te neuken voor een goede seizoen s afsluiting.

0-1

Prinsenbeek - Pelikaan

Prinsenbeek heeft een nieuw clubhuis dit seizoen. Wel jammer dat er tot nu toe nul procent sfeer is gevonden in de buitenwijk van Breda. Gelukkig is Pelikaan al boos voordat ze aankomen en kunnen ze dus ook weer snel boos weg na de website. Ook voorspel ik een rode kaart voor de aanvoerder van pelikaan omdat ie de scheids uitscheldt met een of andere ziekte.

Rapid-Ypenburg
De website van het seizoen. Het zal een spannende pot worden om te besLissen wie er kampioen gaat worden in onze competitie. Rapid vraag net zoals alle eerdere website om de jongetjes uit de A de website te laten winnen. Dit werk alleen niet omdat de mannen van Frank de opdracht hebben gekregen om de bennen van de scoop gast van Rapid te breken, dit lukt. De mannen van Frank worden kampioen en Rapid speelt nog een jaar 3e klasse. Om te vieren dat Ypenburg kampioen is geworden gaan ze met het hele team anabolen injecteren.

0-2

Tempo-Dopie

Eigenlijk verdient niet een van deze twee teams om te promoveren naar de 2e klasse. Toch gaat het bepaald worden in deze website. Tempo gaat aan het langste eind trekken Paco en Jannes hebben namelijk de scheidrechters gepijpt voor de website. De pinda van Dopie krijgt 2x geel van de scheids.

3-2

Souburgh - Feijenoord

Feijenoord gaat winnen van Souburgh maar dat maakt niet meer uit want ze degraderen nog steeds. Wel komt de fanatieke supporter van Feijenoord voor het eerst mee naar een uit website. Op het moment dat hij erachter komt dat ze degraderen blaast hij heel Alblasserdam op. Dat noemen we met een knal de competitie uit vliegen.

3-4

KONING TOTO | 12/06

Capelle - Scoop
Daan mag nog een keer genieten van een potje in de derde klasse. En dan wel tegen de nep stUdenten. Hoe gaaf is dat. Op eigen veld is er geen hoUden aan voor Daan. Een vrachtwagen vol frikandellen levert nog meer motivatie. De jongetjes van scoop komen hier alleen heen voor het pils.
1-5

Gouda - Spijkenisse
Spike zal moeten presteren tegen de brugklassers. De vraag is staat Hidde dit toe? Na afgelopen weekend in Delft een flink rood sterretje gehaald te hebben, moet hij wel even een weekje bij komen. Volledig doorboord treedt hij zondag aan tegen de net niet rotterdammers. Gelukkig weet de net ontslagen TBS man daar wel raad mee: doorboren die hap.
1-2

Prinsenbeek - Pelikaan
Kan de KNHB voor dit seizoen een uitzondering maken? Dat pelikaan ook mag degraderen naar de vierde klasse. Dit team voelde zich op voorhand heel tof over dat ze terugkwamen uit de tweede klasse en was een flink macho team. Maar de resultaten wijzen uit dat dit volledig onterecht was. Het zijn hele kleine meisjes geworden. Kees houdt van kleine meisjes dus dat komt goed uit. Ware het niet dat Kees nog meer van de spelregels houdt. Triest ventje.
2-2

Rapid - Ypenburg
De kampioenswebsite. Hockeyend vermogen tegen fysiek vermogen. Ypenburg heeft een listig plan om de chinezen van rapid af te stoppen. De meegesmokkelde nutrilon wordt door de mannen tentoongesteld aan de voorhoede van Rapid. Die staan buitenspel. Rapid heeft ook een listig trucje bedacht. Ze hebben de pre workout verwisseld met een middeltje wat het stokje laat groeien. Johny Bravo wordt ongekend wild en pakt de scheidsrechter aan. Wat een pret.
2-1

Tempo - Dopie
De andere topper van de week. Beiden kunnen bij winst nog promoveren eventueel. Paco HC wint van de nep stUdenten. Boeie ruurd. Tegen de feuten is dat toch een ander verhaal. De feuten leren Paco het spel bammetje kwak. Paco is enthousiast en doet mee. One man down.
1-1

Souburgh - Feijenoord
Hier maken we geen woorden aan vuil.
0-0

heethoofd | 12/06

zeg maar 1 dan krijg je er 2

heethoofd | 12/06

Capelle - Scoop
Capelle terug naar de krochten van de 4de klasse, precies waar Daan en de krokettenbende thuis horen.
1-5 voor scoop.


Gouda - Spijkenisse
Gouda krijgt de kans om Spijkenisse nog een zetje te geven richting de 4de klasse, ook doei! Veel plezier net-niet-Rotterdam
5-0

Prinsenbeek - Pelikaan
Prinsenbeek handhaving en een 0-7 overwinning op Feijenoord. Rooie kees gaat er ook tegen pelikaan de strijd aan. Redhead united gaat hier winnen met 3-1

Rapid - Ypenburg
Een website waarbij de winnaar promoveert naar de 2de klasse. Ik gok dat Ypenburg wel een stukje sterker is dan Rapid. Weinig ervaring. 1-4

Tempo - Dopie
Ook deze pot is een spannende. Tempo en Dopie zijn beide teams die het kunnen. ook hebben beide ploegen de nodige kwaliteiten in huis. Ik gok een oersaaie pot. 2-2

Souburgh - Feijenoord
Boeie.... souburgh wint op de sahara met 4-0

heethoofd | 12/06

Capelle - Scoop
Capelle terug naar de krochten van de 4de klasse, precies waar Daan en de krokettenbende thuis horen.
1-5 voor scoop.


Gouda - Spijkenisse
Gouda krijgt de kans om Spijkenisse nog een zetje te geven richting de 4de klasse, ook doei! Veel plezier net-niet-Rotterdam
5-0

Prinsenbeek - Pelikaan
Prinsenbeek handhaving en een 0-7 overwinning op Feijenoord. Rooie kees gaat er ook tegen pelikaan de strijd aan. Redhead united gaat hier winnen met 3-1

Rapid - Ypenburg
Een website waarbij de winnaar promoveert naar de 2de klasse. Ik gok dat Ypenburg wel een stukje sterker is dan Rapid. Weinig ervaring. 1-4

Tempo - Dopie
Ook deze pot is een spannende. Tempo en Dopie zijn beide teams die het kunnen. ook hebben beide ploegen de nodige kwaliteiten in huis. Ik gok een oersaaie pot. 2-2

Souburgh - Feijenoord
Boeie.... souburgh wint op de sahara met 4-0