SPEELRONDE 21

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 05/06
  • 1226

Wat een weekend heren. Rapid herpakt zich tegen Dopie. Ypenburg doet wat het moet doen. En de derby wordt dik gewonnen door tempo. Wat gaat de voorlaatste speelronde opleveren?

Dopie - Gouda

Feijenoord - Prinsenbeek

Pelikaan - Capelle

Scoop - Tempo

Spijkenisse - Rapid

Ypenburg - Souburgh
Reageren

KONING TOTO | 10/06

Gaan we nog een voorspelling krijgen?

KWEKKEBOOMKROKE | 08/06

Dopie - Gouda
Ik zie hier voornamelijk voorspellingen over het sterretje van Hidde? Boeit dat zoveel? Het lijkt wel alsof jullie hem allemaal lekker en leuk vinden zoveel als jullie erover schrijven. Enfin, hij stopt m wel bij 4 feuten in het kontje.
2-3

Feijenoord - Prinsenbeek
Jimmy tegen Kees. TBS tegen nerd. Kaal tegen rood. Al met al een spannend potje.
3-3

Pelikaan - Capelle
De trekvogels flink uit elkaar getrokken door Tempo. Daan kijkt watertandend naar dat soort taferelen: uit elkaar getrokken worden door jonge ventjes. Bah. Vies Daan!
2-0

Scoop - Tempo
De nep stUdenten tegen de nep hockeyers. Scoop wilt proberen leuk te hockeyen maar kunnen ze niet. Tempo wilt proberen te winnen maar met zon verdediging wordt dat lastig. Paco sleept er 2 naar het veld van Dopie.
2-2

Spijkenisse - Rapid
Spike zal verrassend het veld op komen, ze hadden toch helemaal geen dubbele rijsttafel met krullenbol Besteld?
De scheids heeft dit ook door en stuurt de chinees eraf: afhaalchinees.
1-4

Ypenburg - Souburgh
Dit is een partijtje massa wat hier op het veld staat. RIP het veld van Ypenburg. De dikke van Sobourgh (welke precies weet ik ook niet) sleept er 2 in. Johny Bravo wordt boos en schiet uit zn slof.
8-2

Raketgeleerde | 08/06

Dopie - Gouda
Het is mij te horen gekregen dat Hidde en die nummer 10 op hun knieën zijn gegaan voor de scheidsrechters waardoor ze 5 corners hebben gescoord, wat verrassend.
De feuten verloren van de ja1 van Rapid sjonge jonge. Dopie moet nu wel punten pakken om aan te blijven haken bij de top!
Ik voorspel lauwe kannetjes bier, en een makkelijke overwinning van Dopie
4-1


Feijenoord - Prinsenbeek
De prinsjes verloren van Daan, wat is er daar aan de hand.
Had Daan zoveel trek afgelopen zondag?
Feijenoord moet winnen om nog kans te hoUden op handhaving, dit wordt een gevecht tussen Spike, Capelle en Feijenoord, lastig te voorspellen wie er omlaag gaan.
Ik voorspel wel dat Prinsenbeek deze week wel wint
1-4


Pelikaan - Capelle
Zielig tegen zielig.
Daan eet zich helemaal vol met worstenbroodjes voor de website en is al misselijk voor de website begint.
Dit is in het voordeel van de vogeltjes, die makkelijk over Capelle heen gaan en het lot van Daan bezegelen!
5-0


Scoop - Tempo

Paco heeft een nieuwe tulband dus gaat er nu een paar corners inslepen. Scoop verloren van de bruggers uit Gouda, zielig!
Scoop moet winnen om ervoor te zorgen dat dopie kans houdt om te promoveren!
Dit wordt een doelpuntrijke pot met dopie als lachende derde
5-4

Spijkenisse - Rapid

Het ziet er langzaam maar zeker uit dat we na 1 jaar al af zijn van de jonkies van Rapid, na de zege op Dopie
Hopelijk kunnen we dat ook zeggen over Spike alhoewel we ook graag af willen zijn van Capelle en Feijenoord, kunnen er niet gewoon 3 ploegen degraderen.
Makkelijk potje voor de jochies uit Gorinchem
0-3


Ypenburg - Souburgh
De fitboys krijgen de woestijn nomaden op bezoek!
Ypenburg wilt winnen, en kiest zorgvuldig de scheidsrechters uit die ook willen dat de net niet-hagenezen winnen
Een waterveld is toch iets anders dan de Sahara voor de scooterboys
4-2

KONING TOTO | 08/06

Heren, het is al donderdag en de voorspellingen vallen nog vies tegen. Type een kleine voorspelling en laat de rest ervan genieten.

Fitniks | 07/06

Dopie - Gouda
De stUdenten tegen de scholieren. Dopie kan nog promoveren, Gouda speelt nergens meer om. De nerds zullen de kinders eens een lesje leren.
4-2

Feijenoord - Prinsenbeek
websiteje van bedroevend niveau. Feijenoord wist wat punten te sprokkelen. Prinsenbeek schraapt alle tegengoals bij elkaar die ze kunnen krijgen. Zou het Feijenoord eens lukken om daaraan bij te dragen? Ik denk het niet.
1-0

Pelikaan - Capelle
Als je net al dacht dat het niet slechter kon, denk dan nog eens. Pelikaan heeft wel een heel flink pak slaag gehad van Tempo. Capelle heeft daarentegen weer eens per ongeluk gewonnen. Bonds of niet, kaarten zijn er in overvloed.
2-3

Scoop - Tempo
Ook Tempo speelt nog voor promotie, en in theorie zelfs nog voor de titel. Na vier websiteen tegen de absolute laagvliegers lijken ze in vorm. Scoop verloor van Gouda, maar won van Rapid. Geen touw aan vast te knopen dus.
4-4

Spijkenisse - Rapid
Voor Spijkenisse is het do or die. Sinds de ontsnapte TBSer van Spike er niet meer is, gaat alles bergafwaarts. De 4e klasse komt alweer in zicht. Rapid, daarentegen, heeft de kans op het kampioenschap in eigen handen. Deze week blijven ze nog op koers.
1-3

Ypenburg - Souburgh
Ook Ypenburg heeft gek genoeg het kampioenschap in eigen handen. HoUden ze met deze temperaturen het hoofd koel tegen de zigeuners uit de woestijn? Laten we hopen op een spannende kampioenswebsite in ronde 22:
4-3

Coburgerham | 07/06

Dopie - Gouda
Kijk, het is leuk dat Gouda vorige week en de hele 2e seizoenshelft goed is. Maar op het sportcampus gaan de grote broertjes van Scoop toch wel laten zien wie de baas is. Ik gok dat Hidde en de nummer 10 van Gouda vorige week de scheids flink hebben verwend voor de website. Vandaar dat Gouda 5 strafcorners gescoord heeft. Om het goed te maken gaf de scheids Gouda nog een strafbal, maar dat was enkel voor de schijn. Dopie laat het Goudse kaashuis instorten.
22-0

Feijenoord - Prinsenbeek
Prinsenbeek is heel slecht dit half van het seizoen, Feijenoord al heel het seizoen. Ik verwacht dat het spannend pot wordt op het net niet varkenoord. Prinsenbeek lijkt veilig, maar alsnog is het verstandig om hier te winnen voor ze. Dit doen ze uiteraard niet
3-2

Pelikaan - Capelle
Een matige ploeg tegen een heel slechte ploeg. In vlagen lijkt het wel alsof Capelle bang is om aan te vallen. kwart-kort spelen wanneer je 3-0 achter staat is niet de Beste tactiek jongens, ook volgend jaar in de 4e klasse niet. Pelikaan kan helaas niet meer degraderen en wint hier ook.
4-0

Scoop - Tempo
Manmanman scoop, verliezen van de jongste jeugd uit Gouda. Ik had meer van jullie gedacht. Kunnen jullie dan alleen winnen met de partijdige scheidsrechters op het sportcomplex? Als hier bondsies op zitten wordt het een koud kunstje voor Tempo, als er clubscheidsies op zitten, wint Tempo alsnog.
1-3

Spijkenisse - Rapid
Spikecity staat nog steeds in de gevarenzone. Omdat het ver is, hoop ik natuurlijk dat ze lekker weg wezen. Rapid voert daarom haar taak goed uit en maakt Spike kapot.
0-5

Ypenburg - Souburgh
Dik, dikker, dikst. Terwijl Joel Beukers een nieuw filmpje opneemt, zijn de opnames van Mega Size Me 2 begonnen. Veel Zoomwerk op ingeoliede spieren, veel heen en weer vliegende vetlappen, weinig goed hockey.
2-2

KONING TOTO | 07/06

Goed stelletje onkernokkels, gaan we dan.

Dopie - Gouda
Gouda afgelopen weekend gewonnen van de nepstUdenten. Kunnen ze het ook tegen de feuten? Dopie hoopt op een misstap van een van de teams in de top drie. Echter verslikken ze zich in een van de balletjes van Hidde. Samen met de duitse aanvoerdersband rolt hij de feutjes op.
1-3

Feijenoord - Prinsenbeek
Een gedrocht van een pot wordt dit. Feijenoord hoop de degradatie dans nog te ontspringen en zet zijn eigen coaches neer als scheids. Kees flipt m volledig en vertrekt vroegtijdig naar huis.
2-1

Pelikaan - Capelle
Pelikaan toch wel flink nat gegaan in Hills on zoom. Dat zal niet lekker zitten bij ze. Capelle weet wel hoe je om moet gaan met gefrustreerde meisjes. Daan en zijn kompaan als laatste man eten de dikke spits van Roosendaal op.
3-3

Scoop - Tempo
De topper van de week. Alhoewel. Scoop verliezen van Gouda.... enfin. Als ze hun feutjes in het blauw willen helpen dan zullen ze punten moeten pakken tegen HC Paco. Tempo staat vooral te kijken naar de blauwen op het andere veld en speelt (zoals de laatste weken) met een lekke verdediging. Scoop profiteert.
3-3

Spijkenisse - Rapid
Zullen we deze website schriftelijk afdoen? Dit wordt anders toch wel heel pijnlijk voor de Rotterdammers.
Chinezen van Rapid hebben Dopie net zoals hun katten aardig geslacht. Rapid wint en kan voor promotie gaan spelen tegen HC Tokkie.
1-8

Ypenburg - Souburgh
Beide teams bevatten spelers met een flinke massa. Bij de een komt dat door een bowl sessie en bij de ander komt dat eigenlijk ook door een bowl sessie. Maar dan met net iets teveel bitterballen. Zolang Souburgh hier compact speelt zie ik ze lang meedoen. Uiteindelijk springt Frank zelf in het veld en scoort de winnende.
2-1

Monday=chestday | 05/06

Wie had dat verwacht… een spannende slotfase in de 3e klasse!
Rapid Ypenburg aan kop, met Tempo en Dopie hijgend in de nek met een beter doelsaldo.
Zal het laatste speelweekend allesbepalend zijn? Of zullen we dit weekend al verrassende uitslagen tegenkomen?

Dopie - Gouda

Dopie een ruim verlies tegen de koploper, deze had ik niet zien aankomen. Als de raketgeleerden uit Delft kans willen blijven maken op promotie moet er dit weekend gewonnen worden. Gouda doet het de 2e seizoenshelft erg goed en laat verrassende uitslagen zien. Ik verwacht hier dan ook een spannende pot, waarbij Dopie met het thuisvoordeel aan het langste eind trekt.
4-3

Feijenoord - Prinsenbeek
Prinsenbeek een jonge ploeg die aan het bouwen is voor een 3e klasse-waardig team, maar dat dit seizoen nog niet heeft kunnen laten zien. De prinsjes zijn, net als Feijenoord, nog niet veilig. Feijenoord een leukere ploeg, Prinsenbeek hockeyend beter. Ik verwacht een gemakkelijke overwinning voor de brabo’s.
1-3

Pelikaan - Capelle
Pelikaan heeft flinke billenkoek gekregen in de derby van BoZ. Capelle jammer genoeg verrassend gewonnen van Prinsenbeek. Pelikaan, namens de hele 3e klasse: herpak jezelf en stuur die kansloze sukkels naar de 4e klasse terug!
5-0

Scoop - Tempo
Tempo heeft de kans op promotie volledig in eigen hand, bij 2x winst zijn ze gepromoveerd. Daarvoor moeten ze wel van de twee ploegen uit Delft zien te winnen. Scoop staat lager dan ze verdienen. De neppe stUdenten zijn gedreven om hier te winnen, want bij winst heeft Dopie 10 lauwe kannetjes en een natte vinger bij hun dames 1 beloofd!
Tempo kan niet wennen aan het zandveld en ziet de kans op promotie aan hun neus voorbij gaan.
5-2

Spijkenisse - Rapid
Tja.. Spijkenisse gewoon slecht, zeker na de blessure van die albino. Rapid wilt clubgeschiedenis schrijven door twee jaar op rij te promoveren. Ik zie ze tegen Spike geen punten laten liggen.
0-4

Ypenburg - Souburgh
De pre-workout snuivers snappen zelf niet hoe het puntensysteem van de competitie werkt, maar hebben gehoord van coach Frank dat als ze alles winnen ze volgend jaar een niveau hoger hun spierballen mogen laten zien. De saharaboys staan verrassend hoog, maar zijn niet opgewassen tegen de Hagenezen op hun waterveld.
3-1

Frituurvet | 05/06

Beste hockeygemeenschap van de 3e klasse,

Met een mix van eerlijkheid en anticipatie willen ik mijn standpunt delen over Hockeyclub Capelle en hun mogelijke degradatie naar de 4e klasse. Eerlijk gezegd, het hockey dat we dit seizoen van Capelle hebben gezien, liet veel te wensen over. Het was ver onder het al heel erg lage niveau dat we gewend zijn in onze competitie, en het is moeilijk om optimistisch te blijven over hun kansen op succes.

Hoewel ik begrijpen dat degradatie een teleurstelling kan zijn voor de spelers en fans van Capelle, kan ik niet ontkennen dat het vooruitzicht van degradatie ook een zekere opluchting met zich meebrengt. ik hoop oprecht dat deze stap hen de kans geeft om te herstellen, hun spel te verbeteren meer te frituren en dus sterker terug te keren in de toekomst.

Laten we de laatste twee websiteen van Capelle gebruiken als een gelegenheid om te genieten van het frituuravontuur van Daan. Laten we hem een afscheid geven om nooit te vergeten, waarbij we zijn liefde voor frituur en zijn unieke spelstijl vieren.

El Patron | 05/06

En kunnen we nou aub allemaal een keer tikken gvd

El Patron | 05/06

Een heerlijk spannende ontknopping van de 3de klasse. Rapid, Ypenburg, Tempo en Dopie die nog kunnen promoveren. Ook voor de degradatie wordt nog een strijd gevoerd.

Als het aan mij ligt promoveren Ypenburg en Tempo. Ergens toch de Beste van de competitie. Qua degradatie hoop ik dat alleen capelle de competitie verlaat. Feijenoord is een leuke ploeg.

Dopie - Gouda
Dopie op de flikker gekregen van Rapid. Haken ze dan nu ook definitief af? Gouda is toch wel een stug ploegje die graag willen. De stUdenten tegen de scholieren. de stUdenten herpakken zich en hopen op fouten van Tempo, Ypenburg en Rapid. 4-0

Feijenoord - Prinsenbeek
Feijenoord MOET winnen om nog uitzicht te hoUden op een jaar 3de klasse. Prinsenbeek is niet heel goed maar feijenoord nog minder goed. 1-2

Pelikaan - Capelle
Pelikaan mag winnen, capelle lekker afscheid van nemen. Toedels. 1-0

Scoop - Tempo
Dit is misschien wel de spannendste website van het weekend. Scoop, de reuzendoder, gaat er met vol vertrouwen in. Tempo is het zandveld op de TU niet meester. Scoop staat goed te ballen. Zeker met die stUdentjes langs de lijn voelen ze een extra boost. 4-2

Spijkenisse - Rapid
Spijkenisse gaat het niet redden. ik verwacht dat Rapid hier met 2 vingers in de neus overheen walst. 0-5

Ypenburg - Souburgh
de doorgesnoven hagenezen tegen de zigeuners uit alblasserdam. Ypenburg heeft het altijd lastig tegen de laagvliegers. Toch zit er nog wat in de neusvleugels wat een boost geeft. Zeker met het zicht om te kunnen promoveren gaan ze het thuis niet weggeven.
5-1