SPEELRONDE 20

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 22/05
  • 1674

3 websiteen en 4 teams die nog kampioen kunnen worden. Leuker ga je het niet krijgen. Natuurlijk verdient geen van de teams echte promotie maar de vraag is dan; wie is de Beste van de slechtste?
Geef ook even aan wie je het meeste de promotie gunt en wie niet. Onderbouwing wordt gewaardeerd. 2 weken de tijd voor voorspellingen dus ik verwacht een vol forum!

Capelle - Prinsenbeek

Feijenoord - Ypenburg

Gouda - Scoop

Rapid - Dopie

Tempo - Pelikaan

Souburgh - Spijkenisse
Reageren

Dikke spits | 02/06

Capelle - Prinsenbeek

Capelle gaat degraderen. Ik denk niet dat de prinsjes dat gaat overkomen. Ondanks dat ze de prinsjes een slecht seizoen hebben, gaan ze deze pot gemakkelijk winnen. 2-5

Feijenoord - Ypenburg

Feijenoord heeft vleugels de laatste weken. De snuifduiven uit Den Haag hebben kans op te promoveren. Van de top 4 vind ik hen en Rapid de minst goede ploegen. Benieuwd of ze het gaan redden. Laatste speeldag tegen Rapid kan leuk worden! Feijenoord moet hopen dat Spike geen punten pakt tegen Soepburg. Ze gaan zelf namelijk geen punten pakken dit weekend. 1-3

Gouda - Scoop

Allebei goede middenmoters voor de 3e klasse. Niets meer niets minder. De ploeg die het minst heeft gezopen zaterdag wint hier. Ik gok op de jonkies van Gouda, meer zuipen gasten! 3-2

Rapid - Dopie

De topper van de week. Dopie de betere ploeg, Rapid de betere keeper. Het wordt een spannend potje. Rapid kon tegen Scoop niet laten zien dat ze kampioen gaan worden. Dopie wint en doen dat stomme dansje na de website. VO!
0-2

Tempo - Pelikaan

Als ik Tempo moet geloven is deze website anders dan alle andere websiteen. Haakt Tempo aan bij de top of blijven ze nog een seizoen in de 3e klasse. Pelikaan doet er alles aan maar winnen net niet. 4-3 Paco doet t

Souburgh - Spijkenisse

Als Souburgh wint zijn ze veilig. Als Spike city wint zijn zij veilig. Spannend potje met veel gebeuk en weinig goed hockey. 5-3 4x corner van Souburgh

@PATRON | 02/06

Paco iedereen weet dat jij het bent. Hou het even netjes hier. Niet zulk taalgebruik gebruiken als mensen van jouw lengte net aap noot Mies hebben gehad.

patron | 02/06

begin gvd te tikken flikkers

Patron | 31/05

Koning toto, ik doe het ook gewoon even zonder inloggen. Kost mij weer moeite. De som was te moeilijk

Capelle - Prinsenbeek
Prinsjes geven het laatste zetje wat nodig is om de tokkies uit Capelle terug te sturen naar de 4de klasse. Daan is blij, minder fanatiek trainen is meer borrel en bitterballen tijd. Daan zien we volgend jaar weer. niet in de 3de klasse maar bij het televisieprogramma obese.
1-4

Feijenoord - Ypenburg
Feijenoord doet het de laatste weken beter, ze winnen vaker en hopen op handhaving. Nu komen de ultieme tokkies uit Den Haag op bezoek. Gelukkig voor Ypenburg staan er bondsscheidsrechters op het veld. Feijenoord zal de website uitspelen met 3 rode kaarten. HVK zal op de IC wakker worden door de boosheid van TBS-er Jimmy. Ypenburg maakt zich op om te promoveren 0-6.

Gouda - Scoop
Beide zijn leuke en goed hockeyende ploegen. Toch schat ik in dat Gouda wat verder is dan Scoop. Gouda wint met 3-2

Rapid - Dopie
De website van het weekend. Rapid die flink op de ballen heeft gehad. 3-7 verloren van scoop. Er stonden zeker geen bondscheidsrechters op het veld? Een koekje van eigen deeg heet dag.
Ik verwacht dat Dopie over Rapid heen walst. de 2 chinezen zag ik bij uncle roger op youtube verschijnen. Ik vermoed dat ze eieren voor hun geld hebben gekozen. 1-5

Tempo - Pelikaan
Er staat weer derby op het programma. Hier ga ik niet te veel woorden aan vuil maken. Pelikaan doet het niet goed. Tempo hoopt nog op promotie en moeten winnen. Dat lukt ze makkelijk 4-0

Souburgh - Spijkenisse
Souburgh en Spijkenisse zijn allebei echt qua niveau triest. Net als de rest van de competitie.
1-3 voor spike

KONING TOTO | 31/05

Ik ruik hier een hele domme en nutteloze opmerking. Wie zegt dat ik ingelogd was toen ik mijn voorspelling schreef?
Als jij het allemaal zo goed weet, dan ga je toch lekker naar de tweede klasse? Oh nee daar ben je dan weer te dom voor. En te nutteloos. Onkernokkel
Ik zou bij je coach gaan uithuilen dat iemand niet met z’n echte naam op het forum een voorspelling heeft geplaatst.
Regioloser

@toto | 30/05

Niet janken als je zelf ook niks schrijft

KONING TOTO | 30/05

Bij je moeeeeder

@toto | 30/05

Waar blijft jouw voorspelling dan?

KONING TOTO | 28/05

meer dan 700 paar ogen die al een blik hebben geworpen op speelronde 20. Echter nog niet veel voorspellingen.
Nog 1 week, tijd voor wat extra voorspellingen herennnn

@@GIJPIE | 26/05

Ik denk het ironisch was battieboy.
Dat Hidde zichzelf nogal geweldig, knap en charmant vindt. Gelukkig vinden andere minderjarige jongetjes dat ook!

@gijpie | 25/05

Fijn dat hidde en hidde samen zoeken naar een triopartner, die vinden elkaar in elk geval heel goed...

Schrijfeens | 25/05

Genoeg kijkertjes. Er kunnen nog echt wat meer voorspellingen bij. Doe je Best!

@@wie? | 24/05

Dank

Daantje1985 | 24/05

Aangezien het hier ontbreekt aan serieuze voorspellingen zal ik maar eens een poging wagen. Al die grappen over Rapid en Pelikaan komen mn neus uit.

Capelle - Prinsenbeek
Ik voorspel een nipte overwinning voor Prinsenbeek, net wat effectiever dan Capelle. Als er geen bonds zijn voorzie ik een gelijkspel.
2-3

Feijenoord - Ypenburg
Dit wordt een makkie voor Ypenburg. Ik zie ze promoveren samen met Rapid. Dopie en Tempo zullen verliezen helaas.
1-4

Gouda - Scoop
Dit kan wel een leuke website worden. Veel hockeyend vermogen op het veld.
3-6

Rapid - Dopie
Rapid zal laten zien dat vorige week een incident was. Dopie goeie ploeg maar niet goed genoeg.
3-1

Tempo - Pelikaan
Een leuk potje. Vorige website 3-3. Ik zie een overwinning voor Pelikaan aankomen. Al die gastjes van Tempo vinden zichzelf zo goed. Pelikaan prima team maar komt er dit seizoen even niet uit.
1-4

Souburgh - Spijkenisse
Dit kan een leuke pot worden. Niet al te Best hockey maar wel passie.
1-1

GIJPPIE | 24/05

Capelle - Prinsenbeek
Daan tegen een ginger. Dat kan niet goed gaan. Daan flipt m compleet. Hij laat zn blote tampeloeres zien en de ginger gaat op zn knien. Dat belooft veel spektakel voor de mensen langs de zijlijn. Plezier!
2-1

Feijenoord - Ypenburg
Tokkie tegen tokkie. Het gaat hier om wie er een opblaas zwembad in de tuin heeft, een vrouw heeft die precilla heet, en een voorkeur voor Feyenoord of Ado Den Haag. En warempel, dat hebben ze allemaal.
0-0

Gouda - Scoop
Jongst tegen jong. Hidde is net uit de kast gekomen. Samen met huppelende nummer 10 zoeken ze een vrijwilliger van scoop voor een hele vieze ordinaire drie mannen scene. Wat blijkt: heel scoop biedt zich aan. Succes met de keuze Hidde!
0-3

Rapid - Dopie
Rapid vorige week verloren. Na wat onderzoek was de oorzaak logisch: het was hemelvaartsweekend en dat zorgde voor een drukte bij de afhaalchinezen. De gehele voorhoede van Rapid in de keuken wat katten aan het bakken en braden.
1-1

Tempo - Pelikaan
Paco is naar de dokter gegaan om zichzelf groter te maken. Helaas was zn piepie micro en was geen enkele ingreep mogelijk. Pelikaan wilt gewoon naar huis toe. Dat staat Paco niet toe. Die stopt m tussen de borstjes van de dikke laatste man.
3-1

Souburgh - Spijkenisse
Souburgh heeft een probleem: overgewicht. Balen mannen! Maak je er vooral niet dik over. Spijkenisse heeft ook een probleem: TBS gangers.
1-1

@wie? | 24/05

Paco en Jannes zijn spelertjes van hills on zoom. Paco is dat jongetje met mega tulband. Jannes is die gozer met grote mond. Dat je deze figuren nog niet kent is wel triest hoor. Zodra je tegen ze speelt herken je ze wel

KoenKaassouffle | 24/05

Veel trieste websiteen weer deze week, maar, wel een topper in de mix. Ik ga er weer een voorspelling aan wagen.

Capelle - Prinsenbeek
Capelle stijf onderaan. Zelfs Feijenoord is 5 punten los, terwijl ik die toch Best wel een stukje slechter vind. Prinsenbeek ook niet al te Best, maar kan wel scoren als de Daan niet staat op te letten. Nog verslagen van zijn selectietraining op Ommoord, is Daan niet helemaal scherp zondag. Ook de rest van de krokettenbende is niet bij de les.
0-5 en de tepels verschuurd van de spits van Prinsenbeek

Feijenoord - Ypenburg
Deze website wordt of gelijkspel, of de tokkies winnen. Ypenburg strijdt nog volop voor promotie en zelfs de titel. Feijenoord kan nog boven Spike komen. Helaas voor Feijenoord, hoe slecht je veld en scheidsrechter ook is, kunnen ze niet winnen van de opblaaspoppetjes.
0-3

Gouda - Scoop
Ik heb even teruggekeken naar de scores in de eerste seizoenshelft. 5-0 voor scoop was het toen. Voor eigen publiek wil Gouda beter presteren. Ze hebben echter de dag van tevoren een blokje goudse kaas te veel op. Alles gaat mis en de corner loopt spaak. Scoop heeft een makkelijke partij aan Gouda en hoeft alleen op te letten voor de partijdige scheids.
0-5

Rapid - Dopie
Rapid vorige website verloren van de nepstUdenten van Scoop. Thuis willen ze alle frustratie uiten op de feuten. De pinda en zijn broer van Rapid zijn niet bij, die zijn te vinden bij de rijsttafel bij Gouda. Een spannende website met kansen over en weer. Punten verlies voor beide teams.
2-2

Tempo - Pelikaan
Pelikaan komt dit seizoen met de schrik weg. Dat de team onder ze nog slechter zijn dan zij, is een wonder. Tempo is echter wel een maatje te groot voor ze. Tempo trekts de trekvogels uit elkaar.
20-0

Souburgh - Spijkenisse
Wat een K website, hier zit echt niemand op te wachten. Zelfs de grootste 3e klasse enjoyers gaat dit te ver. Souburgh wint thuis in de droogte.
1-0

wie? | 24/05

Wie zijn Paco en jannes? Eén is zeker die dikke spits van Pelikaan, of niet?

Bamibal | 23/05

Capelle - Prinsenbeek
De Prinsjes tegen het zo goed als gedegradeerde Capelle, dit is natuurlijk zonde dat we volgend jaar Dikke Daan moeten missen, dan blijft alleen maar de vraag over hoeveel gaat Capelle dit keer verliezen, ik denk dat Daan de schade beperkt houdt.
1-4

Feijenoord - Ypenburg
De Tokkies tegen de opgepompte Tokkies, Ypenburg een prima team met een kans op promotie, Feijenoord gaat met Spike de dienst uitmaken, wie er met Capelle naar de krochten van de 4e klasse gaat.
Dit wordt een uiterst makkelijke zege voor de net niet hagenezen!
0-7

Gouda - Scoop 
De kaasboys zijn met een uitstekende opmars bezig in de 2e seizoenshelft, helaas zoveel punten verspeeld tegen de laagvliegers in de eerste seizoenshelft. Scoop net zoals elk jaar aanwezig in de middenmoot.
Gouda heeft nog iets recht te zetten van de eerste ontmoeting, en die 2 sleepkanonnen van de kaasboys besLissen deze ontmoeting
3-1

Rapid - Dopie
De website van deze speelronde!
Rapid laat de laatste weken toch zien, niet helemaal ongenaakbaar te zijn in de competitie, misschien toch iets mis met die dubbele rijsttafel daar!
Iets geeft mij het gevoel dat ze het net zoals Arsenal helemaal door het putje gaan gooien,
En dat Dopie optimaal gebruik gaat maken van de jonkies van Rapid die in Cherso allemaal ziektes oplopen!
1-5

Tempo - Pelikaan
de Derby van het zuiden, maar dan wel met 1 team dat zeer goed presteert en een ander die helemaal is ingezakt! Gelukkig voor de trekvogels, kunnen Capelle, Feijenoord en Spike er helemaal niks van want anders speelden ze volgend seizoen gezellig in de 4e klasse!
Ik voorspel veel gescheld naar de scheidsrechter, vooral van Jannes en die aanvoerder van Pelikaan. Oh ja Tempo vernedert Pelikaan!
10-0

Souburgh - Spijkenisse
Tja wat kan je hierover nou zeggen, niks goeds in ieder geval.
Hoe kan Souburgh 7e staan… is het niveau echt zo treurig.
Over Spike nog maar niet gesproken.
Niemand wint hier, behalve de mensen die bij alle andere websiteen gaan kijken!
0-0

OOHGIO | 23/05

Capelle - Prinsenbeek
Daan stapt met een doos vol kroketten de auto in. Door de kleur shirts van de Prinsjes denkt hij dat ze uit mosterd Bestaan. De rooie van Prinsjes wordt opgegeten door Daan. One man down. Toch heeft Prinsenbeek genoeg kwaliteit om daarmee om te gaan. Nummer 6 van Capelle flipt m 3 keer en slaat er 2 ko. Eindstand: 2-3

Feijenoord - Ypenburg
Dit vind ik nou een leuke pot. Lekker opgefokt raken. Ik raad iedereen aan hier te gaan kijken. Ypenburg denkt te kunnen promoveren. Echter wilt Fijenoord dit maar wat graag tegenhoUden. En de scheidsrechter ook. Ypenburg 3x geel en Fijenoord pakt een punt.
1-1

Gouda - Scoop
De topper in de subtop. Dit kan Best wel eens een leuk potje worden. De nep stUdenten willen graag aan de brugpiepers laten zien hoe tof ze zijn. Hidde staat met zn benen gebogen en gaatje open. Hij geniet met volle teugen. Zonder punten helaas.
1-4

Rapid - Dopie
De topper van de week. Nummer 1 tegen nummer 2. Kleuters tegen feuten. Dat wordt een verhit potje. Rapid verloren van scoop. Is de ondergang dan toch echt ingezet? Dopie zal hier in ieder geval winnen.
3-4

Tempo - Pelikaan
Een leuke derby. Gezellig. Pelikaan komt gezellig even kijken. Zoals ze ook in de derde klasse het hele seizoen al doen.
Met het motto we zien wel even en anders kijken we nog wel kom je er niet he vogels?
Tempo geeft Paco een nieuwe haarband. Gevolg: 3 corners raak.
4-2

Souburgh - Spijkenisse
De meest afgrijselijke website van deze speelronde. Hier moeten we zo min mogelijk woorden aan vuil maken.

Degradatiespook | 22/05

117x bekeken, maar nog niks getypt, ga eens tikken, ik heb ook afleiding nodig van mijn werk!

Capelle - Prinsenbeek
Een team met talent, maar geen inzicht tegen een team zonder talent en inzicht... Waarbij we het ene team sowieso terug zullen zien in de 3de klasse, is er volgend jaar bij het andere team geen team meer. Capelle slecht, Prinsenbeek maakt alleen kans als de aanvoerder mee doet. 1-4

Feijenoord - Ypenburg
Feijenoord toch wel de club die ik het het meeste gun om te promoveren of degraderen, zolang ze maar weg gaan vind ik het prima. Ypenburg een prima team als ze geen pre workout/ drugs op hebben. Toch verwacht ik hier wel de nodige problemen en een rode kaart. 1-1

Gouda - Scoop
De nummer 5 tegen de nummer 6, prima potje voor het niveau van de 3de klasse. Als ze in de flow zitten, ziet het er allebei aardig uit, maar om hier echt iets mee te kunnen moet je dit vaker dan 1x per 4 websiteen kunnen. Toch verwacht ik Gouda aan de winnende hand. Uiteindelijk wint iedereen vanwege de broodjes knakworst, thanks mannen! 3-2

Rapid - Dopie
De kraker van de week! Waar Rapid het vorige week liet liggen tegen Scoop, waarschijnlijk omdat de helft van het team het te druk had met examens. Dopie een goede ploeg, maar altijd maar voor 1 jaar, want studs. Toch verwacht ik dat we de studs volgend jaar in de 2e klasse gaan zien en dat Rapid het volledig weggeeft aan het eind van de competitie. 1-2

Tempo - Pelikaan
De derby van de regio. Beide teams kennen elkaar door en door, maar voor het eerst is Tempo veel beter dan Pelikaan (zie ranglijst). Ik verwacht dan ook een makkelijke pot waarbij Pelikaan in de 5e minuut elkaar helemaal de huid vol schelden en Paco en Jannes de Bergenaren naar een overwinning slepen. 5-1
Souburgh - Spijkenisse
Who cares. 3-3