SPEELRONDE 19

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 16/05
  • 921

Met nog 4 speelrondes te gaan maken 4 teams nog kans op het kampioenschap en promotie. Ook onderin is het spannend. Capelle en Feijenoord hebben stuivertje gewisseld. Wie eindigt met de schaal en wie eindigt met de schaal bitterballen in de 4e klasse?
Nieuwe week, nieuwe kansen. Tijd om te voorspellen!

Capelle - Feijenoord

Dopie - Souburgh

Pelikaan - Gouda

Prinsenbeek - Tempo

Spijkenisse - Ypenburg

Scoop Delft - Rapid
Reageren

Daan | 20/05

Ver heb ik gerezen voor de lekkerste kroketten, van club naar club, van frituur naar frituur. Laatst was ik en één andere uit de krokettenbende bij Ommoord. Hier voelde we ons absoluut niet thuis. Om een kroket te verdienen, moesten we meedoen met de selectietraining. Tussen de fanatieke jongetjes en zelfs een brugger uit Gouda. Stuk voor stuk konden ze beter hockeyen dan wij. Maar ik had zo veel honger, als de training iets langer had geduurd had ik een speler opgegeten. Iedereen kon zien dat wij de slechtste in de selectie waren. Maar de kroketvraag, hoe was de bittergarnituur? Het was geweldig, de lekkerste bruine goedjes die ik ooit op heb. Helaas waren we veel te slecht om hier ooit terug te mogen komen :(
Was getekend,
Daan de Krokettenkoning

FLIEPFLAP | 20/05

Capelle - Feijenoord
Deze website is lager dan laag. De B variant onder de kroketten, de pelikaan van de derde klasse.
Iedereen die hier naartoe gaat om te kijken: doe het niet. Gedrocht van een pot.
0-0

Dopie - Souburgh
De feuten tegen de houthakkers. Dat kan wel eens leuk worden. Souburgh zal de as goed dicht moeten timmeren tegen de feuten om de drie Beste spelers uit het spel te halen. Ik voorzie hier een kleine stunt.
2-2

Pelikaan - Gouda
De trekvogels tegen de brugpiepers. De brugklassers uit Gouda hebben bij biologie net geleerd hoe trekvogels te pakken en te vangen zijn. Met deze kennis op zak brengen hun moeders ze naar Pelikaan. Hidde heeft nog een rood sterretje van zaterdagavond en doet niet mee.
3-3

Prinsenbeek - Tempo
De kanaries zijn niet heel lekker op dreef. En dat is nog zacht uitgedrukt. Tempo wint zijn potjes wel maar ook niet ruim. Toch voorzie ik hier weinig problemen voor Jannes en Paco. Prinsenbeek simpelweg te zwak en te saai dit seizoen.
1-3

Spijkenisse - Ypenburg
Tokkie tegen tokkie. Leuk! Lekker met zijn allen opgefokt doen en kijken wie het hardst kan blaffen. Ik heb vernomen dat spike een drankje heeft om de pre workout van de mannen van Frank tegen te gaan: focus drink. Werkt voor geen meter. HC testosteron schiet uit zijn pan.
0-6

Scoop Delft - Rapid
Op papier de leukste website van het seizoen. Toevallig studeren een paar Delftste Kneusjes Chinees. Zij zijn dan ook de uitgelezen personen om aan de Rapid kleutertjes te vragen waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn. Ik verwacht volgende week een antwoord op het form Scoop!
4-4

kaassoufle | 18/05

Ik hoop dat ik deze week niet weer de enige voorspelling heb. Ik heb ook leesvoer nodig

KoenKaassouffle | 16/05

Capelle - Feijenoord
Het lijkt me wel duidelijk, Capelle en Feijenoord gaan beide degraderen, er moet een wonder gebeuren wil spike nog op de onderste twee plekken komen. Maar, zeg nooit nooit, de bitterbal van Daan rolt soms raar. Ik voorspel hier wel dat Capelle en Feijenoord een punt verspillen en dat helpt beide niet.
2-2

Dopie - Souburgh
Souburgh staat om een of andere reden 6e en hebben zelfs gewonnen tegen de anderen uit Delft. Het was natuurlijk warm weer, dus de Sahara was vast weer goed te bespelen. Dopie heeft wat goed te maken voor de trots van Delft.
15-0

Pelikaan - Gouda
Pelikaan en Gouda zie ik toch nog echt allebei wel als heel middelmatige teams. Gouda doet het leuk de tweede seizoenshelft, maar hebben het tegen de slechte teams verpest. Pelikaan wint de websiteen tegen slechte teams, maar is kansloos tegen betere teams. Ik verwacht een redelijk spannende pot in BOZ.
4-3

Prinsenbeek - Tempo
Manmanmanmanman Prinsenbeek. Ik zeg het elke voorspelling, maar wat is Prinsenbeek slecht in tegenstelling tot vorig jaar. 5 goals door laten, oké. Maar door Gouda? Hoe kan dat nou. Tegen het aanvallend sterkste team in de competitie wordt het niet veel beter.
1-8

Spijkenisse - Ypenburg
Spike heeft afgelopen week verloren tegen Feijenoord. Triest. Hoort eigenlijk ook gewoon mee te degraderen met Feijenoord en Capelle, maar lijkt dit lot te gaan ontsnappen. Ypenburg is 7 maten te groot.
0-4

Scoop Delft - Rapid
Rapid doet nog vollop mee voor promotie, want ze staan 1e. Ze willen hier zeker geen punten laten liggen. In Delft kan het soms wel raar lopen. Met dat vervelende sportcomplex van ze. Scoop komt vroeg op voorsprong en de rest van de website is saai.
1-0