speelronde 18

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3C
  • 26/04
  • 1425

Geen bijzondere uitslagen afgelopen zondag. Nu eerst 2 weekjes voorspeltijd en dan mogen we weer, brand los.

Tempo - Capelle
Feijenoord - Spijkenisse
Ypenburg - Dopie
Rapid - Pelikaan
Gouda - Prinsenbeek
Souburgh - Scoop
Reageren

tiktitkiktiktit | 09/05

Doe eens schrijvon

KoenKaassouffle | 26/04

Tempo - Capelle
Pff wat is dit nou voor website jongens, dit wordt toch één grote afslachting? Tempo niet bang om door te drukken, Capelle bang om de bal in bezit te hebben.
20-0

Feijenoord - Spijkenisse
Nog zon website waar niemand op zit te wachten, ditmaal in elk geval met wat meer belang. Want het kan nog voor Feijenoord, ze moeten wel even winnen en dat begint hier. Althans, dat willen ze.
1-2

Ypenburg - Dopie
Hèhè, eindelijk een website met fatsoenlijk hockey (voor derde klasse standaarden natuurlijk) Ik denk dat de opblaaspopjes er lekker ingefloten gaan worden. De studjes van Dopie maken hierdoor bezwaar bij de KNHB, die reageren met een brief naar Ypenburg. Deze wordt genegeerd en ze worden 2e dit seizoen.
4-3

Rapid - Pelikaan
Nummer 1 tegen nummer slecht. Ligt het aan mij dat ik zo zuur ben vandaag, of zijn er alleen maar k*twebsiteen deze week? Dit wint Rapid natuurlijk makkelijk, ookal weet Pelikaan tot de laatste 5 minuten het 0-0 te hoUden. Uiteindelijk worden de scoops op indo de verdedigers van Pelikaan te veel.
1-0

Gouda - Prinsenbeek
Prinsenbeek wil hier de punten mee naar huis nemen, ze denken terug naar vorig jaar, waar ze nu in het rechterrijtje thuis horen, stonden ze toen nog ver boven Gouda. De kaaskoppies zijn dit seizoen in elk geval wisselvallig, waar ze soms goed zijn tegen de hoge teams, zijn ze ook slecht tegen de Souburghs van deze competitie.
2-3

Souburgh - Scoop
6 punten website nu voor Souburgh, kunnen ze hier de 7e of zelfs 6e (als ze 10 goal verschil goed maken) worden? Delft natuurlijk altijd tegen, maar Soubrugh nog meer.
0-3