SPEELRONDE 17

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 17/04
  • 1269

De top 4 weet allemaal te winnen. Spike pakt knap een punt. Wat heeft aankomende speelronde voor ons in petto? Brand los met de voorspellingen!

Dopie - Spijkenisse

Capelle - Gouda

Pelikaan - Souburgh

Prinsenbeek - Rapid

Scoop - Ypenburg

Tempo - Fijenoord
Reageren

Delft? | 23/04

Uitslag Dopie - Spijk?

Eerder spelen en niet de score invullen…

wtf | 23/04

Tyfus op met je Ude en Oirschot

Uden vs Oirscho | 22/04

Dit beloofd een spectakel, helaas moeten we het doen met een verzette website en zal de spanning moeten worden opgeschoven naar een andere datum. Hoe en wanneer is volgens mij nog niet bekent, maar het beloofd een kraker te worden

Afgelast? | 22/04

Hoezo is de website tussen oranje en oorschot afgelast?
Kusjes xx

KetjeBuf | 19/04

Dopie - Spijkenisse
Spike mag aantreden op het treurigste complex van deze poule, wat op zichzelf al verliezen is. Daar houdt het helaas niet op voor de net niet Rotterdammers. Dopie het Best hockeyende team in de competitie, Spike verre van.
4-1

Capelle - Gouda
Mag Daan weer een keer aanvoerder worden van HC het Bitterballetje? Gouda beter in hockey, maar kan geen scoop aannemen. Capelle komt niet aan hockeyen toe, maar kunnen de bal toch 2x scoopen.
2-2

Pelikaan - Souburgh
Een echte degradatie kraker. Geen idee wat Pelikaan heeft gedaan om in 2 jaar bijna in de 4de klasse te spelen, maar het kan zo maar gebeuren. Souburgh kan gelukkig voor Pelikaan alleen maar de bal naar voren rammen via die dikke dus dat zou niet al te moeilijk verdedigen moeten zijn toch? Toch wel. Oja die nummer 2 van Souburgh krijgt rood, geen idee wat er daar in de bovenkamer gebeurd, maar jij moet echt een andere sport gaan beoefenen.
4-2

Prinsenbeek - Rapid
Jonger tegen jong. Prinsenbeek probeert het wel, maar kan het niet. Rapid heeft een goede tactiek in de 3de klasse door een verdediger erin te zetten die een heel veld over scoopt en een spits die hard kan rennen, maar niet realiseert dat ook hij gewoon thuishoort in de 3de klasse.
1-2

Scoop - Ypenburg
De emotionele aftreksels van Dopie tegen Franks anabolen uitprobeersels. Scoop over het algemeen prima team, maar laat punten liggen tegen Spike.. hoe dan? Toch geloof ik in een stuntje. En een rode kaart voor iemand van Ypenburg want de pre workout kickt op het verkeerde moment in.
4-3

Tempo - Feijenoord
Opa langs de kant of scheidsrechter en Feijenoord gaat hier met 7 man eindigen. Feijenoord naar mijn mening het allerBeste team om rechtstreeks naar de 4de klasse te degraderen. Vorige keer werd dit maar 1-0 voor Tempo dus ik verwacht een spannende website, grapje tuurlijk niet.
8-0

spelfout | 18/04

Dopie - Spijkenisse
Spike weet een punt thuis te hoUden tegen Delft, deze week moeten ze zelf naar het zielige sportcomplex afreizen. De kannetjes zijn hier alvast in de zon gezet voor de gasten van Spike, die zijn wel nodig na een afslachting.
3-0 met 0 ballen over de 23 van Dopie

Capelle - Gouda
De kaasfluisteraars speelde zoals vaker deze seizoenshelft een sterke website en verliezen maar met 1 doelpunt verschil. Capelle had het zwaarder te verduren, 4-1 spelen tegen een ploeg die alleen verdedigd is Best knap. ZoUden scoops een zwakke plek zijn voor Capelle? Deze website is in ieder geval niet aan te gluren, de kanaries proberen het met kaarten te redden, dit lukt slecht.
2-2

Pelikaan - Souburgh
De strijd van de sukkels, hoewel Souburgh in de tweede seizoenshelft goede zaken doen, blijven het armetierige Saharatrekkers. Over Pelikaan wil ik het liefst ook geen woord vuil aan maken, een trieste website die toch wel makkelijk gewonnen wordt door die dikke van Souburgh.
5-6

Prinsenbeek - Rapid
Prinsenbeek dit jaar slecht. Wat is daar nou gebeurd. 4-0 verliezen van Souburgh waarna ze ook nog boven je komen. Deze week zal niet anders zijn.
0-1 Prinsenbeek krijgt de bal niet

Scoop - Ypenburg
De emotionele jochies van Scoop moeten het gelijkspel tegen Capelle nog verwerken deze week. Ze gooien alle fysiek dat ze hebben in de strijd, de broetjes van Dopie hebben immers gezegd dat ze moeten winnen om het kampioenschap naar Delft te halen. Helaas spelen ze tegen de bulldozers uit de competitie en heeft dit geen enkele zin.
1-3

Tempo - Feijenoord
Tempo maar nipt gewonnen, Feijenoord dik verloren, dit lijkt me een duidelijke website.
0-10 Feijenoord definitief gedegradeerd