SPEELRONDE 16

Geplaats door: KoenKaassouffle ( )

  • 3C
  • 04/04
  • 1327

Dopie wint de stadsderby en in de top wordt gelijk gespeeld. Gaat Souburgh dit jaar dan wéér niet degraderen gasten? Aankomend weekend vrij wegens een paashaas ofzo, extra tijd voor voorspellingen dus!
Programma 16 april:

Feijenoord H1 - Dopie H1

Gouda H1 - Tempo H1

Rapid H1 - Capelle H1

Souburgh H1 - Prinsenbeek H1

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1

Ypenburg H1 - Pelikaan H1
Reageren

zielig | 15/04

Weer een triest aantal voorspellingen

Braadworst | 12/04

Feijenoord H1 - Dopie H1
0-10 (ha-ha: deze grap is nog slechter dan het veldspel van Feyenoord).

Gouda H1 - Tempo H1
2-3

Niemand speelt graag in Gouda, is een zelfde soort gehucht als Gorinchem: net niks. Tempo daarin tegen komt echt uit het niks: kansloos.

Rapid H1 - Capelle H1
7-1

Hopen dat de aimbot van de Chinees weer werkt, maar zelfs met je ogen dicht win je 9 van de 10 keer van Daan en zijn vrienden.


Souburgh H1 - Prinsenbeek H1
1-2

Toppertje hoor! Souburgh vroeg op voorsprong, kalende lange schreeuwende acteur laat zich provoceren en gaat eraf. Prinsenbeek komt op 1-1.

Souburgh mist kans na kans, en uiteindelijk verliezen ze..

Spijkenisse H1 - Scoop Delft H1
1-4

Lustrum boys whaddup! Lekker de hele week met elkaar gespeeld en getraind.. wie is eigenlijk de locomotief in jullie treintje ;)!

Ypenburg H1 - Pelikaan H1
3-3

teams die mogen promoveren:
- Souburgh: die schreeuwende dikke (centrale) verdediger weet het allemaal zo goed: die moet echt een klasse hoger spelen. Wat een droeftoeter ben jij..

- Rapid: back-to-back promotie: dat gun je toch iedereen?

teams die mogen degraderen:
- Capelle: staan voor alles waar de 4de klasse voor staat: frustratie, onderlinge irritatie en een triest sportcomplex.

- Dopie: ze schenken een kannetje?

TikkenTaka | 10/04

Feijenoord - Dopie
De mannen uit Rotterdam zijn zo in extase dat hun clubje gaat promoveren dat ze allemaal nog doorgesnoven het veld bewandelen. Helaas voegt dit niks toe aan hun kwaliteiten. Met een par vuurwerkbommen op de achtergrond blijft het een rustige website.
0-3

Gouda - Tempo
Ondanks lichte voorkeur van de scheids slaagt Gouda er niet in om het voor elkaar te krijgen. De jongentjes uit de bergen weten met een listig trucje de 3 punten mee naar huis te nemen. Ze sturen namelijk voor de website een appje dat ze niet meer komen. Gouda blijft lekker thuis kaas eten.
1-4

Rapid - Capelle
De gecombineerde rijsttafel tegen Daan en zijn krokettenleger. Een strijd tussen culturen. Wat blijkt? Ook de gasten uit Capelle zijn niet vies van zo een rijsttafel. Hun magen zijn het niet gewend en 5 van de jongens rennen naar de wc. Daan volgt ze omdat hij denkt dat de frituur klaar is. Rapid heeft vrij spel.
3 - 0

Souburgh - Prinsenbeek
In de Sahari is alles mogelijk. De prinsjes heerlijk wisselvallig. De droogte zou ze kunnen verrassen. Ik verwacht een draak van een website met als grote winnaar de persoon die deze website niet hoeft te zien.
1 - 1

Spike - Scoop
Met een verschil van 4 punten op de ranglijst is dit misschien wel een onderlinge kraker te noemen. De jongens van Scoop lijken te zijn vergeten hoe ze moeten hockeyen. Spike ruikt kansen en op het eigen veldje met hun eigen professionele cs+ scheidsrechters maken ze kans. Scoop staat te slapen en Spike legt er 4 in voor rust. Daarna begint Scoop met hockeyen, maar de scheids vindt het mooi geweest en tijd voor een kannetje voor Scoop. 4e kwart wordt niet gespeeld, waardoor het eindigt in
4 - 2

Ypenburg - Pelikaan
Simpele website voor de sportschool fanaten. 3 punten en na de website allemaal een eiwitshake en nabespreken in de gym. Het blijkt dat ze niet moeten vergeten om hun benen te trainen. De volgens vliegen terug naar Roosendaal om daar op het eigen nest een feest te geven voor alle teams die verloren hebben. Ze sturen preventieve uitnodigingen naar Spike en Souburgh.
2 - 0

ooktikken | 04/04

Graag ook website voorspellingen achterlaten. Als je genoeg tijd hebt voor degradatie/promotie voorspellingen, kan dat ook

KEESKROKET | 04/04

teams die mogen promoveren:
Ypenburg: laat Frank het met z’n mannen maar eens proberen in de tweede klasse. Kunnen we zien of wij als andere teams ook moeten investeren in anabolen.
Tempo: team met meest verzorgde hockey. Als die gasten leren samen te spelen zie ik ze wel promoveren. HC voorzitter kan daar vast mee helpen.

teams die mogen degraderen:
Souburgh: man man man, alleen het complex zegt al genoeg. Niet 3e klasse waardig. Ook het getal op de weegschaal is dat niet.
Feijenoord: Feyenoord kampioen en Feijenoord degradeert. Perfecte combi van emoties bij die battieboys van heren 1. Liever kwijt dan rijk

SJONNNIE | 04/04

Hopen dat promoveert:
Tempo en Rapid. Tempo speelt Beste hockey en heeft prima gasten in de selectie. Los van Paco en Jannessss natuurlijk. Rapid bevat alleen maar kleuters. Wil ik geen seizoen langer mee in de competitie zitten.

Hopen dat degradeert:
Souburgh en Capelle. Souburgh spreek voor zich: zandveld en heel veel kilo vet. Capelle weg voor de sfeer. Die hebben ze namelijk niet. Dan zou volgend seizoen zomaar eens gezellig kunnen worden. Al hou je Delft er natuurlijk altijd bij

KoenKaassouffle | 04/04

Hopen dat degradeert:
Souburgh: gaar veld, gare spelers
Spike: gare spelers, nemen zelf kratten en geven de tegenstander kannen
Elke club uit Delft: Delft gaar

Hopen dat promoveerd:
Tempo: De enige die het echt verdient vind ik, zeker de Beste ploeg in de competitie

OOHGIO | 04/04

Nu we toch een week extra vrij hebben wil ik er een vraagje bij zetten;

Wie hopen we dat promoveert (2 teams) en wie hopen we dat degradeert. Uitleg mag uiteraard!

KoenKaassouffle | 04/04

Feijenoord - Dopie
Feyenoord gaat dit jaar kampioen worden, Feijenoord besluit dit ook te doen, maar dan van onderen. De gekke supporter met 2 tanden juicht ze toe met wat pyro.
0-19

Gouda - Tempo
Gouda weet met 6-1 te winnen tegen de gasten van Rotterdam-zuid. Knap hoor jongens, tegen de nummer laatst. Tempo heeft echter nog wat goed te maken voor de gemorste puntjes tegen Rapid. De scheidsrechter van de kaaskoppen doet er van alles aan om het niet weer in een vernedering te laten eindigen tegen Tempo, dat lukt helaas niet.
0-4

Rapid - Capelle
Daan en zijn krokettenbende zullen er vandaag alles aan moeten doen om een puntje naar huis te brengen, dit gaat lastig worden tegen de aziaat en zn cluppie. Bij elke scoop van Rapid, zet Capelle te vroeg druk waardoor ze afgefloten worden. De gecombineerde 2 breincellen van Capelle begrijpen hier niks van en gaan fysieker hockeyen. Ik verwacht een makkelijke overwinning voor Rapid en 2 gescheurde kniebanden.
1-0

Souburgh - Prinsenbeek
Prinsenbeek in het rechterrijtje, wie had dat vorig jaar kunnen voorspellen? Souburgh niet in de bottom-2, wie had dat vorig jaar kunnen voorspellen?
Vorige websiteen tussen deze twee clubs werd 0-3 voor Alblasserdam. Alhoewel de Brabos me echt gestolen kunnen worden, heb ik ze liever in de competitie dan de Scooterboys. Deze voorspelling is dus ook niet per se wat ik verwacht, maar wat ik hoop.
3-4

Spijkenisse - Scoop Delft
Spike tegen de nepperts uit Delft. Een zeer trieste website waar Scoop mag hopen dat ze bier krijgen na afloop.
0-0

Ypenburg - Pelikaan
Net niet Den Haag tegen de watervogels. Ypenburg heeft wel al vaak punten gemorst tegen lage teams (Capelle, Spike, Gouda, etc.), maar Pelikaan is wel dusdanig slecht dat me dit winbaar lijkt voor Ypenburg, toch blijft het heel de tweede helft spannend en valt de winnende goal in de laatste 3 minuten.
2-1