SPEELRONDE 15

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 27/03
  • 1290

Scoop laat dure punten liggen in Rotterdam. Andere teams in de top verzaken niet. Behalve de scoop verslaafden dan. Mannen van Ypenburg haken af voor de titelstrijd of toch niet?
De nummer 1 tegen de nummer 3 dit weekend; dat wordt wat…
En de Delftse derby. Staan wat potjes op het programma hoor

Capelle - Souburgh

Gouda - Feijenoord

Pelikaan - Spijkenisse

Prinsenbeek - Ypenburg

Scoop - Dopie

Tempo - Rapid
Reageren

Moes Appelmoes | 29/03

Capelle - Souburgh
Kroketten en heel veel zand. Dat kan gewoon geen goeie combi zijn, net zoals deze twee ploegen. Het belooft een smerige pot te worden, waarna besloten wordt om na de website met zijn allen te gaan douchen. Ik hoorde namelijk dat ze daar in Alblasserdamsko wel geil van worden? Net zoals Daan van Kroketten.

2-1Gouda - Feijenoord
Geertruida geblesseerd afgehaakt bij Oranje afgelopen interlandperiode, gaat Feijenoord nog kampioen van onderen kunnen worden? Ik denk het wel. De Kaaskoppen bakken erg helaas ook niet zoveel van, dus kan het nog aardig spannend gaan worden.

2-2Pelikaan - Spijkenisse
Na afgelopen zondag is Spikecity eindelijk verhuist naar het rechterrijtje van de competitie, de rij waar de trekvogels zich al bevonden. Verbaast dat iemand? (nee). Een absolute net niet-degradatie kraker lijkt mij een uitstekende benaming voor deze pot. De albino speelt een uitstekende website, maar pakt eindelijk zijn verdiende rode kaart. Pelikaan met 11 tegen 10 van Spike, je zou denken easy peasy toch? Helaas.

1-1Prinsenbeek - Ypenburg
Spikecity wie? Prinsessenbeek heeft vorige week even laten zien dat het metropool SpikeTopia toch duidelijk thuishoort in het rechterrijtje. Na een pak slag van Rutger & co bij de laatste thuiswebsite verwacht ik zondag wel een overwinning, want thuis 0-0 tegen Capelle, kom op man Ypenburg. Te weinig wezen bowlen de week ervoor? Zondag zal de ploeg van Frank wederom laten zien dat ze niet klaar zijn voor promotie naar de klasse van Pelikaan (oh nee oeps…). Na een spetterende pot, veel scoopies, gezeur en kaarten gok ik een nipte overwinning voor Prinsenbattie.

3-2Scoop - Dopie
De derby van Delft gozer. Om de website goed te beginnen, lijkt mij een biercantus een uitstekend idee. Feut Rutger kan het allemaal even niet meer hebben en spuitkotst de hele goal onder. Rutger ouwe hoezo spuitkots jij nou weer in je eigen goal. Door de stank durft de verdediging van Dopie niet meer bij het goal te komen. Scoop zal hier waarschijnlijk toch niet van profiteren, want die spelen ook gelijk in Rotterdam-Zuid. Na een wereldwebsite van spuitkotsende Rutger blijven de punten in Delft en dat wilt de feut maar al te graag horen. Hij beseft alleen niet dat scoop ook het hele jaar op dat griep lelijke complex moet hockeyen. Beetje van niveautje Jannus die Rutger ouwe.

2-3Tempo - Rapid
De absolute kraker van het weekend. De mannen uit de Bergen zullen er vandaag alles aandoen om de gebroeders Ying & Yang van scoren af te hoUden. Niet-Langzaam toch niet zo goed uit de winterstop gekomen zoals ze verwacht hadden, dus vrees ik vandaag opnieuw voor puntenverlies. Opa lijkt mij de aangewezen kandidaat om Hills on Zoom deze website naar de overwinning te fluiten. Rapid zal eigen bonds meenemen, zodat de 3 punten wel mee terug moeten naar Gorinchem. Opa’s fluitbeurt, een LHBTQ veld, Jannus, een vijfdubbele rijsttafel en 1 bondsscheidsrechter. Het lijkt net een sprookje, maar nee dames en heren zondag wordt het werkelijkheid. Dat belooft een spektakel te worden, waarvan zelfs de Quasimodo’s bij Capelle nog nat van worden.

4-1

@OOHGIO | 29/03

Die grappen over Rapid kunnen echt niet meer. Stop er mee en behandel ze normaal he

OOHGIO | 29/03

Capelle - Souburgh
Dikker tegen nog dikker. Nummer zes van Capelle heeft de hele week niks gegeten om heel Souburgh aan te kunnen. Opgelet nummer zes, Souburgh bevat flink wat massa. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Behalve als ze uit Capelle komen. Daan ziet de eet acties van nummer zes en begint watertandend aan de dozen frikandellen. Die waren voor na de website gast.
Heel veel vet en weinig goals
1-1

Gouda - Feijenoord
Gouda is deze week een beetje ontdaan. Hun nummer tien met haarband heeft namelijk voor het eerst gezoend. Met een jongen. Gefeliciteerd gozer. Zal niet makkelijk zijn om in de brugklas uit de kast te komen. Succes met je reptities enzo. Geschiedenis schijnt lastig te zijn.
2-3

Pelikaan - Spijkenisse
Pelikaan. Genoeg gesproken voor vandaag.
0-3

Prinsenbeek - Ypenburg
De brabos uit onze poule tegen de mannen van frank. Na de overwinning van op HC voorzitter dacht ik dat ze wel door zoUden stomen. Niets bleek minder waar na afgelopen weekend. Prinsenbeek komt daarentegen goed terug in de competitie. Wat zit er nog voor ze in het vat? Nog een paar mislukte hoofdjes erbij in het team?
4-4

Scoop - Dopie
Ga eens bier halen, gozer, burgerrups, jort kelder.
Probeer mezelf een beetje in dit soort type mensen te verdiepen. Gaat lastig, weinig diepgang bij dat soort figuren.
4-3

Tempo - Rapid
De topper van de week. Kleine meisjes van rapid tegen net niet jongetjes van Tempo. Rapid denkt geluk te hebben met de chinees voorin. Helaas. Het schapenhoofd van Tempo eet hem op. Rauw. Gevolg: een week diarree voor schapenhoofd en rapid zonder sambal snelheid voorin. Van deze actie is paco zo van slag dat hij omvalt. Zijn pedo pas valt uit zijn broek. Heel rapid bang. Nu zijn ze alemaal doelwitten voor paco. Vol verbazing en een volle broek rijden ze terug naar gorinchem
3-2

Braadworst | 27/03

Capelle - Souburgh

Staat die daar? Zien jullie hem? Het degradatiespook! Staat al jaren te loeren aan de rand van de zandbak. Een wereldwijde pandemie kon het voorkomen, maar een van deze ploegen zal degraderen? Ik denk dat Daan alleen maar jaloers kan zijn op die dikke met vlooien, qua postuur en techniek.

Ik voorspel slecht hockey, veel kaarten en weinig doelpunten: 2-2.

Gouda - Feijenoord

Nooit was het contrast zo groot op Zuid? Waar de grote buurman speelt om de prijzen, focust de HC zich op zijn maatschappelijke activiteiten en wordt het tijd om afscheid te nemen van hun Alfred? Pannenkoek!

Gouda vergeet de website, komt in het vierde kwart het veld op: wint 5-1.

Pelikaan - Spijkenisse
Als onderaan iedereen tegen elkaar speelt: is dit het affiche waar niemand op zit te wachten.

Pelikaan kan niet scoren, en heeft al even veel doelpunten tegen als Spijkenisse voor heeft. Maar zoals haar befaamdste inwoner (Nick van der Wal): Spijkenisse speelt het net niet klaar: 2-1

Prinsenbeek - Ypenburg
De KNVB stelt een ultimatum aan Vitesse, in verband met hun stadion. Lezen we mee KNHB? Zijn we wakker? De Prinsjes zijn al jaren uit de Efteling: maar geloven nog steeds in het promotie sprookje.

Ypenburg heeft deze week 5x de bro-split gedaan, en vooral geen benen getraind. De mannen hebben ook hun Albusoa trip voor van de zomer geboekt: 3-1

Scoop - Dopie
Gast.. gaan we zuipen? Gozer: je krijgt een kannetje. Gast man..

Trietse clubs, op een complex waar niemand vorlijk van wordt. Kan niet gezellig worden: 1-1

Tempo - Rapid
Spannend.. een echte topper? Brengen de mannen van opa/voorzitter/aanvoerder/hoofd TC/veldinspectie/barkeeper/ere-lid het gat terug naar 3 punten?

Of zit er sambal bij de Indonesische rijsttafel, en weten de jongetje uit G-TOWN (Je weet zelluf: BBB 4 LiFe) weg te lopen?

Ik denk, volledig op niks gebasseerd: 7-7