SPEELRONDE 13

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 13/03
  • 1225

Zo; de kop is eraf. Rapid en Ypenburg toch wel de verassingen van deze speelronde met de gelijke spelen. Ook scoop Delft lijkt niet helemaal goed uit de start te komen. Spijkenisse zat nog in de TBS vast. Kan gebeuren.
Wat zal de aankomende speelronde ons brengen?

Rapid - Feijenoord

Capelle - Spijkenisse

Gouda - Souburgh

Pelikaan - Scoop Delft

Prinsenbeek - Dopie

Tempo - Ypenburg

BRANDDDD LOS
Reageren

RutgerOuwe | 17/03

Rapid - Feijenoord
De derby à la Roffa, oftewel de koploper tegen de New Kids. Rapid zal zondag opzoek gaan naar revanche nadat ze terug zijn van het tripje uit Egypte. 2-2 uit bij Souburgh man man, zelfs Capelle heeft daar gewonnen (2-6). De coach van Rapid gaat maar snel Feijenoord analyseren, zodat Hills on Zoom niet dichterbij zal komen. Hij komt dr alleen al snel achter dat ze eigenlijk toch niks kunnen.

6-1 

Capelle - Spijkenisse
Krokettopia tegen FC TBS, nadat beide ploegen vorige week kansloos onderuit zijn gegaan zullen beide opzoek zijn naar revanche. Daan zet op dinsdag alvast de frituur aan, zodat er zondag wel gewonnen MOET worden. Daan was alleen vergeten dat frituurpannen ook kunnen ontploffen, waardoor Capelle in een klap weg is (niet zo erg). Spike-City schrikt zich een hoedje als ze aankomen in Capelle en door een niet bespeelbaar veld zal FC TBS de overwinning pakken.

0-3 

Gouda - Souburgh
De kaaskoppen tegen de rovers uit Egypte. Vorige week hebben de rovers toch mooi een puntje afgesnoept van niet-langzaam. Ik verwacht dat doordat ying en yang een vierdubbele rijsttafel hadden Besteld daar een nieuw virus uitgebroken is. Toch een so naar de kamelen, want de mannen uit Gorinchem staan toch knap bovenaan. Ik verwacht echter wel een moeilijke website voor de scooterboys vandaag, omdat die scooters toch niet optimaal werken buiten de zandbak. Gouda zal sws ook niks bijzonders op de mat kunnen leggen, wantja Gouda (overigens niet zo slecht als Peli… je weet wel). Toetsweek is afgelopen in vwo 5 dus krijgen alle kleuters gratis kaas, dan moet de overwinning wel cheesy peasy gehaald worden.

3-1

Pelikaan - Scoop Delft
Heb ik zin om ff wat leuks te schrijven over de trekvogels? Nehh ga liever ff trekken. Scoop trekt deze overwinning toch wel naar zijn rechterhand. Als de spits daar de trekker gwn even opentrekt, zal het net het vast niet trekken.

0-3 

Prinsenbeek - Dopie
Dopie vorige week Daan en de krokettenbende even laten zien hoe je moet hockeyen. De feuten verwachten deze week de kleuters van Prinssessenbeek daarom ook een zogenoemde pakkie te geven (net zoals vorige keer). Dopie heeft alleen een nieuwe keepert sinds deze week. Zijn naam is Rutger (die gast die zijn kamer nooit opruimt). Na 2 minuten hoor je alle feuten al roepen: ‘Rutger ouwee hoe griep slecht kan jij keepen’. 1-0 Prinsenbattie. Het belooft een ware show te worden met Rutger (ouwe) in de hoofdrol, maar door de jeugdigheid van de baby’s uit het zuiden zullen de feuten geen verlies Leiden.

3-3 

Tempo - Ypenburg
Uit winnen in Spiketopia is toch wel lekker, waardoor Hills on zoom duidelijk vertrouwen heeft weten te tanken richting Ypenburg. De mannen van Frank wacht vrijdag echter ookal een moeilijke pot, waarvoor anna weer moest gaan bowlen. Na het drastische verlies van vrijdag zal er zondag ook verloren worden van Jannes&co. Jannes had namelijk de scheidsrechter getackeld, waardoor de pot gespeeld werd met no rules. Hiervan wisten de mannen uit de bergen achter gebruik van te maken, waardoor de aansluiting met ying en yang een feit blijft.

2-0

gozert | 16/03

** excuus
Tempo-Ypenburg
4-2

gozert | 16/03

De spreekwoordelijke kop is er weer af. Het is aftellen geblazen in poule C van de geweldige 3e klasse. De vlugge laten punten liggen in de woestijn en de trekvogels verliezen van de koploper van de Eredivisie. Dit waren eigenlijk wel de meest opvallende uitslagen van afgelopen weekend. Enfin, voorspellen maarrrr.....

Rapid - Feijenoord
Rapid lijkt zowaar in een dalletje te zitten. 5 punten uit de laatste 4 competitieduels. Gaan ze dan toch door de mand vallen? Hardlopers zijn doodlopers en aan dit gezegde lijkt Rapid gehoor te geven. Thuis tegen Zuid kan het zomaar een spannende pot worden. Feijenoord knappe overwinning op de spirit animal van Rapper Sjors. Shit, ik vergeet te melden: Rapid thuis = 13 vs 11.
4-1

Capelle - Spijkenisse
The battle of the downies. Capelle niet meer wat het ooit was. Spikecity is gewoon Spikecity. Om enige kans op lijfsbehoud te hoUden zal Daanenderest moeten winnen thuis. Ik denk dat er maar op een manier gewonnen kan worden: de Draken van HCC D1 aan de lijn. Godallemachtig daar schrikken Albino en co zo ontzettend van dat ze meteen weer de auto instappen en de rijksweg oprijden.
8-0

Gouda - Souburgh
beide teams gelijk gespeeld afgelopen weekend. Gouda een puntje voor op de HC allemaal familie. Ik denk dat beide teams stiekem toch naar boven kijken ipv beneden. Beide al laten zien dat ze het de ploegen bovenin aardig lastig kunnen maken. Gouda laat zich de kaas niet van het brood eten. Souburgh zal alles eraan doen om zand in het eten te gooien. Jezus wat slecht zeg, net als je moeder. Pot eindigt in een remise.
Deux-deux

Pelikaan - Scoop Delft
beide teams niet gewonnen afgelopen zondag. Pelikaan zieke n00bs, hoe verlies je van Harrie Haarband en het legioen? De doodzieke pilsbazen van Scoop wederom verloren van Prinsenbattie. Tijd voor revanche. Dat moet wel lukken tegen de Snavelzakken uit Roosendaal. We hebben het wel steeds over dikke Daan van Capelle maar bij Pelikaan loopt ook een xxl-etje rond. Daar wordt naar mijn mening nog te weinig voor geschreven. T*ring saaie pot. Punt
0-2

Prinsenbeek - Dopie
Als ik zo naar de stand kijk wordt dit een belangrijk potje voor de Kleuters uit Prinsenbattie. Een overwinning zou knap zijn tegen de Henegouwers. Eerder dit seizoen is deze pot gemakkelijk gewonnen door Dopie. Zal dit komende zondag anders zijn? Nee. Makkelijke overwinning voor de Studs.

1-3


Tempo - Ypenburg
De mannen van Frank zijn weer met Anna wezen bowlen. Dit is hard nodig om de aansluiting niet te verliezen op de promotieplaatsen. Dure puntjes laten liggen thuis afgelopen week. Toch schat ik Tempo hoger dan Ype. Zeker met het dodelijke duo Paco&Jannes. Samen tikken ze de beren van Ypenburg form the little closet to the wall.

Zo dat was hem weer. Ik kijk weer erg uit naar zondag!

S. Pasenoera | 15/03

Op naar speelronde 13. Na een heerlijke winterslaap kunnen we aftrappen met de tweede pot van deze tweede seizoenshelft. De 12e speel ronde heeft voor wat opmerkelijke uitslagen gezorgd.
Het lijkt er op dat het roer in de competitie helemaal gekeerd is nadat Rapid punten heeft verloren in Caïro. Ook Feyenoord en Prinsenbeek wisten bijzonder genoeg drie punten te bemachtigen.

Ook komend weekend staan er spannende potten op het programma die de competitie nog intenser kunnen maken.

Rapid - Feijenoord
We trappen af met de underdog tegen de wellicht uit vorm koploper. Richard Batsbak en z’n ploeg wisten vorige week te stunten tegen de pelikanen. Rapid bezweek daarin tegen in de hoofdstad van Egypte; “Soubrurgh…” Dit zal de mannen zwaar gevallen zijn. De coach draagt ze op deze week negenhonderdvijfennegintig shuttles te lopen.
Ik verwacht een straffe pot die wordt beslist door een enorme vuurbal die Richard Batsbak heeft Besteld. In de 63ste minuut met een 2-2 stand land de vuurbal op sportpark Molenvliet. Er blijft niks meer van het complex over, wonder boven wonder geen gewonde.
De website wordt later dit seizoen in Feijnoord ingehaald.
2-2 (website voortijdig gestaakt)

Cappelle - Spijkenisse
Vorige week is Cappelle opgerold door de mannen van Dopie. De Chiellini en Bonucci van Spikecity hebben het achterin helemaal op slot staan. Ze hebben hun goede voornemens; één traptrede naar beneden in de BMI schaal, positief voltooid. Goed op gewicht weten de mannen uit Turijn zelfs beide te scoren in Cappelle, en nemen welverdiend drie punten mee naar huis.
0-2 Spijkenisse

Gouda - Soughburg
De jongens uit Gouda hebben afgelopen weekend knap stand weten te hoUden tegen de groeimaten van Joël Beukers. De coach uit Gouda heeft een topsport fysio benadert om alle groei blessures uit de lichamen van de spelers te masseren. Dat belooft veel goeds voor het vervolg van het seizoen
Echter heeft Soughburg ook weten te presteren tegen Rapid. Het punt dat vorige week in Noord Afrika thuis is gebleven smaakt naar meer. Helaas gaat er geen vluchteling boot terug naar Caïro komende zondag… Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de kaaskoppen uit Gouda allemaal op PVV stemmen (als ze al mogen stemmen). Het zal een bloederige website worden welke ook politiek beladen is.
Het eindigt in een 2-1 voor Gouda.
Het wordt vriendelijk afgesloten met een handelsruil; ‘750 kamelen bitterballen voor 475 Goudse kaassoufflés’
2-1 Gouda

Pelikaan - Scoop Delft
Beide teams hebben het afgelopen zondag moeten afkopen met een verlies. Scoop nipt verloren van de prinsjes, echter is pelikaan desastreus afgedroogd door Feijenoord notabene…
Ik verwacht dat scoop zich volledig hersteld. Iedereen heeft de biercantus afgezegd zaterdag. En vrijdag was er zelfs straftraining op het stUdentencomplex in Delft. De mannen zullen goed voorbereid op de broedvelden van de Roosendaalse trekvogels aankomen.
Pelikaan heeft helaas de boot gemist tijdens de winterstop. Een amulet van walgelijke wanvertoningen zal er te zien zijn zondag.
De coach wordt naderhand ontslagen en moet vertrekken met zijn geliefde en de volledige inboedel uit de lelijkste stad van Nederland.
0-7 Scoop Delft

Prinsenbeek - Dopie
Ik verwacht dat deze pot samen met Tempo Ypenburg de smaakmakers van komende zondag zullen worden. Prinsessenbeek heeft vorig weekend het B team uit Delft weten te verslaan. Dopie zal met de degelijke winst van vorige week zelfverzekerd in het carnavalsdorp aankomen.
Ik verwacht een intense website met veel publiek. Dopie zal de bovenliggende partij zijn. Echter geeft transfer scheidsrechter Hennie een onterechte strafcorner in de laatste 4 minuten aan de prinsessen. De strafcorner wordt op de middellijn voor opzettelijk bollekanthakken gegeven. De corner wordt een volle meter binnen de cirkel gestopt. Scheidsrechter Hennie ziet niks en de prinsessen scoren een prachtige variant. Zo eindigt de score in het voordeel van prinsessenbeek.
De aanvoerder van Dopie wordt witheet en verliest het compleet door de ronduit debiele fluitbeslissingen. Hij gooit zijn stick in het publiek die vervolgens op het achterhoofd van beginnend bejaarde mevrouw beland.
Scheidsrechter Hennie grijpt in en geeft de aanvoerder van Dopie nog een rode kaart als toetje.
3-2 Prinsenbeek

Tempo - Ypenburg
Twee ijzersterke teams die beide gedreven zijn om te winnen. Tempo met zelfs kampioenschap mogelijkheden nu Rapid lijkt te gaan choken. De mannen zullen alles op alles zetten om deze pot in een overwinning om te zetten.
Maar de beesten van Ypenburg hebben hier zeker ook kansen. Alleen is er door het groeimaten team een grote fout gemaakt. De groeimaten zijn de zaterdag voor de website een dag lang in de gym van Joël Beukers geweest. Een mega-sessie die onverdraaglijke spierpijn gaat opleveren. Sommige spelers hebben geen eens de kracht om de deksel van hun pré-workout te draaien zondag. Dit zal bijzonder voordelig uitpakken voor Tempo.
Wel gebeurd er nog iets opmerkelijks in het eerste kwart van de website. Paco scheurt uit zijn broekje van maat 164. Broek en ondergoed glijd van z’n heupen. Voor het hele publiek is te zien dat hij een buttplug heeft verstopt tussen zijn kadetjes.
Buiten dit vreemde incident verwacht ik een erg leuke pot.
5-3 Tempo

@OOHGIO | 15/03

Gaan we nou niet eens een echte voorspelling geven voor pelikaan - scoop.
De lol is er nu wel van van het uitlachen van Roosendaal

OOHGIO | 15/03

Rapid - Feijenoord
Wat heeft zich vorige week afgespeeld in Alblasserdamsko?? De kleutertjes van Rapid hebben punten verspeeld. Hoe dan?! Nu is Souburgh een zeer degelijk team. Maar met een linksachter die zichzelf de nieuwe Jorrit Croon noemt en een driedubbele rijsttafel voorin zou je toch op het kunstgras goed uit de voeten moeten kunnen. Fijenoord wint van Pelikaan. Geen verrassing kunnen we stellen.
Voor deze website voorzie ik weinig problemen voor Rapid. 2 hulpjes met een fluitje in de mond. En na de website iets anders in de mond. Helpt altijd in Gorinchem.
3-0

Capelle - Spijkenisse
Beide clubs hebben de eerste speelronde na de winterstop een reality check gehad. Capelle door de feuten afgedroogd en Spike City door de net niet Belgen. Daan heeft een nieuwe snack gevonden sinds zondag: de moeder van de aanvoerder van Dopie. Lekker man!! Goed geregeld gozer.
Na de woensdag avond training komt Daan erachter dat er geen vocht maar Ragout tussen de benen van moeders zat. Op zondag snelt hij naar moeder toe. Zon hapje kan hij niet laten lopen. Ouwe ragout rakker. Capelle met 10 man en de albino snoept de puntjes weg.
1-2

Gouda - Souburgh
De scholieren van Gouda knap gelijk tegen Joel Beukers Ypenburg. Souburgh ook knap gelijk tegen Rapid. De scooterboys uit Alblasserdam vergeten de scooter te vullen met benzine waardoor ze te laat komen voor de website. Gouda weet alleen het net niet te vinden dus geen stress boys. Alle tijd.
0-0

Pelikaan - Scoop Delft
Wil je een leuke grap horen? Pelikaan.
1-5

Prinsenbeek - Dopie
Een subtop websiteje. Leuk! Feuten zet hem op he. Lekker naar Prinsenbeek reizen. Top zondag mannen!
3-3

Tempo - Ypenburg
Tempo wint van de albino en TBS kameraden. Nu komen ze toch tegen zwaarder geschut; mannen zonder neusgaten. Oeh, spannend. Jannes kijkt in een van de gaten en verbaasd zich over het gapende gat. In plaats van in de goal mikt hij de bal in de neus van de aanvoerder van Ypenburg. Gozert uitgeschakeld.
Kan wel leuke website worden kijkend naar de stand! Kijktip!
3-2

ReesKees | 15/03

Rapid - Feyenoord
Rapid komt slecht de winterstop uit maar waar zal dit aan liggen? Hebben ze geen Atjes meer? Hadden ze de scheidsrechters een keertje niet mee? of is de rest van de competitie er achter gekomen dat Rapid toch niet zo goed is. Als je het aan mij vraagt is het omdat Souburgh gewoon uitermate goed is. Tegen Feijenoord krijgt Rapid het wederom zwaar. De rotterdammers geloven erin nu Feijenoord in de eredivisie koploper is en zo laten zien dat alles mogelijk is. Het zelfvertrouwen van Feijenoord spat er van af en de ping pong race chinees van Rapid verslikt zich in zijn noedels door de schrik. Rapid moet verder met 10 man en bakt er helemaal niks van.

HONKI PLANKI 0 - 1 in de laatste minuut en weer puntenverlies voor Rapid

Capelle - Spijkenisse
Boeit dit echt? nee eigenlijk niet. Spike net zoals de eerste website van het seizoen even goed verwelkomt. Hoe dit kan geen idee want ze staan er nog redelijk prima voor?!? Misschien was de albino er niet bij maar hopelijk voor spike dat hij tegen Daan weer mee speelt. Daan en zijn compagnons op de plaat gegaan bij Dopie maar een paar kroketten erbij deze week en dan komt het wel goed.

3 - 1 en een extra broodje kroket voor Daan

Gouda - Souburgh
Na een puntje winst tegen Rapid op de sahara wilt souburgh doorpakken tegen de kaasvreters. Ik denk niet dat dit gaat lukken. De bal stuitert te veel voor souburgh en ze hoUden het voor gezien met echt hockeyen en het wordt een partijtje rugby.

1-1 en iedereen verliest in deze pot.

Pelikaan - Scoop Delft
Pelikanernietsvan even vol door het stof bij feyenoord. Dit stelletje droeftoeters is denk ik de reden dat ons land naar de rotzooi gaat. Kom je uit de 2e klasse en ga je met 4-1 op je plaat tegen feijenoord. De kans dat je als starter een huis kunt kopen met een studieschuld van 40.000 euro is nog groter dan de kans dat pelikaan ooit terug gaat naar de 2e klasse. Scoop komt ook niet lekker uit de winterstop maar die zullen geen moeite hebben met de vogels die niet kunnen vliegen (niet omdat geen vleugels hebben maar gewoon omdat ze achterlijk zijn)

0 - 10 voor scoop

Prinsenbeek - Dopie
De prinsjes winnen van de andere gasten uit Delft, belooft dit wat goeds voor deze week? Nee. Dopie wel weer terug op de oude en vertrouwde plek, de derde plek. Zou het dit seizoen dan toch lukken om te promoveren? waarschijnlijk niet maar deze website pakken ze in ieder geval wel.

0 - 2

Tempo - Ypenburg
De bergenaren met daarboven op de berg Jannes tegen de anabolenbonken uit Den Haag. Tempo heeft spike les gegeven en Ypenburg had tegen Gouda niet genoeg gesnoven. Een belangrijke website voor beiden alleen heeft Ypenburg vrijdag nog een silvercup website. Zondag zullen de neuzen van Frank zijn mannen nog verstopt zitten door vrijdag. Het dipje is nog niet voorbij voor ypenburg en Jannes rent rondjes om ze heen. Bij ypenburg moet ik denken aan de nieuwe film cocaine bear, een doorgesnoven primitief beest van 200 kilo Bestaande uit voornamelijk spier. Jannes die moet je natuurlijk niet boos willen maken. Ypenburg staat halverwege de website met 9 man op het veld. Jannes profiteert en scoort 3 keer.

4-1 en tempo loopt verder uit op Ypenburg