Speelronde 12

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 10/01
  • 1701

In de hoop op meer voorspellingen dan voor de winterstop starten we het forum alvast op.
Ik reken op jullie mannen!
De winterstop uitkomen en goed presteren is niet altijd gemakkelijk (kijk naar Ajax). Laten we kijken wie de Ajax van deze poule wordt:

Dopie - Capelle
Feijenoord - Pelikaan
Scoop Delft - Prinsenbeek
Souburgh - Rapid
Spijkenisse - Tempo
Ypenburg - Gouda
Reageren

Taalnasi | 13/03

@begintetikken: mensen zijn denk ik bang voor de taalpolizei... Het is overigens een treurige bedoeNing...

begintetikken | 09/03

Man man man,
Wat een treurige bedoeling op dit forum. Gaan er nog meer voorspellingen doen of moeten we het echt met dit doen?
Een grapje over een dubbele rijsttafel tot nu toe het Beste van de voorspellingen. Dan gaat het niet goed he

OOHGIO | 03/03

Dopie - Capelle
De lange slungels hebben afgelopen maanden in de grachten van Delft gelegen. Feut zijn gaat niet van een leien dakje. Aan trainen zijn de mannen dan ook nog niet toegekomen. Capelle daarentegen wel, die zijn al weken in voorbereiding. 12 maart staat al met rood omcirkeld in de agendas van de battieboys. Het is dan namelijk NK kroketten eten. Daan verkeerd op het moment in top conditie. Oftewel; 2 groene en een gele kaart voor Daan.
2-2

Feijenoord - Pelikaan
Rotterdam zit op een roze wolk. Feijenoord onderweg naar de landstitel, dat hadden ze daar helemaal niet aan zien komen. 9 maart moeten de mannen echter tegen RKC. Dat wordt dus een verliespartij. Die dagen daarop wordt dus alles gesloopt wat de doorgesnoven Rotterdammers ook maar zien. Ook de pelikanen dus. Die vinden het echter niet erg om gedomineerd te worden. Doet ze denken aan thuis.
4-2

Scoop Delft - Prinsenbeek
De net niet stUdenten tegen de kleuters. Dat kan nog wel eens heel veel gejank opleveren. Scoop doet het leuk, maar als het even tegen zit veranderen ze in babys. Prinsenbeek Bestaat al uit babys dus dat wordt een groot feest.
2-2

Souburgh - Rapid
De scooterboys tegen de dubbele rijsttafel met extra sambal. Dat wordt een pittig potje. Souburgh heeft de hele winter doorgetraind. Rapid heeft zichzelf de hele winter bevredigd op de huidige competitiestand. De chinees is zo vaak gekomen dat al zijn snelheid en ego verdwijnt (en dat is veel). Souburgh stunt.
3-2

Spijkenisse - Tempo
De net niet Rotterdammers tegen de niet niet Belgen. Dat wordt wat. Spike city staat met 12 man en een albino. TBS ganger heeft een nieuwe messenset en wil die maar al te graag uitproberen op de verdediging van Tempo. Jannes heeft nieuwe scheldwoordjes geleerd en wil de Rotterdammers daar bang mee maken. Veel gedoe, weinig goed hockey.
1-2

Ypenburg - Gouda
De mannen van Frank hebben deze winter veel poeder gezien. Poeder sneeuw bedoel ik dan natuurlijk. Doorgetraind tot ze erbij neervielen.
Gouda had een schoolreisje naar spanje. Wat gaaf jongens! Nog stiekem gekust met een meisje? Niet in je bed geplast? Trots op jullie!
2-0

El Patron | 03/03

Dopie - Capelle

Dopie heeft de hele winterstop gezopen. Daarentegen heeft Daan de hele productie bij de Mora fabriek soldaat gemaakt, Daan is niet te stoppen, mister veelvraat is nog ronder dan een strandbal.

De moeder van Daan heeft hoogte gekregen van het forum en is laaiend. Nietsvermoedend komt ze in haar tijgerstring aan en neemt ze 4 jongens van Dopie te grazen in de kleedkamer. Met haar mond vol zalf loopt ze naar Daan toe, die op zijn beurt denkt dat er majo op haar wang zit. Daan likt het er af en begint te kotsen. Bah, mannenpap. de website is gespeeld 2-0 voor dopie.

Feijenoord - Pelikaan

Feijenoord heeft afgekeken bij de buren. Conclusie is getrokken, de intensiteit van de trainingen moet omhoog. Meneer de trainert heeft zijn studiehandleiding verdieping in trainen met een laag IQ geraadpleegd. Feyenoord wint van de peliflikkers. 5-3

Scoop Delft - Prinsenbeek
Prinsenbeek heeft een ruige carnaval achter de rug, allen verkleed als mannen zijn ze Breda ingetrokken. Dit pakte goed uit, de helft van het team kwam terug op een fiets met 2 lekke banden, want ja. Daar moet je het op leren.
De jongens zijn mannen geworden en weten dit om te zetten in 3 punten bij scoop. 1-3

Souburgh - Rapid
De woestijnratten tegen de Rapidos, De 120pk spelers van Rapid komen er achter dat zand stroef is, ballen rollen niet en het lopen doen ze dus voor niks. Ook is het erg jammerlijk dat ze eens een keer met 11 tegen 13 staan in plaats van andersom. Souburgh, doet het, het cornerkanon uit de Kalahariwoestijn sleept er 2 in. 2-0, de weg naar beneden is eindelijk gevonden voor Rapid

Spijkenisse - Tempo
Dit is wel een hele leuke spannende pot. De gasten van het net niet Rotterdam tegen mannen uit Hills on the zoom. De albino heeft zijn Beste dag, de mannen van Jannes niet. Die komen slecht de winterstop uit. 3-1. 3x albino

Ypenburg - Gouda
Wat een hele winterstop staalsmijten met je doet? We gaan het meemaken. De jongetjes uit Gouda komen met een dubbele luier aan. Johnny Bravo en Harry van het Kamp komen gepoederd te kleedkamer uit. ze gaan tekeer als beesten. 5-1


Zo... waar blijft de rest

gozert | 01/03

ZOzozo mannen, ik hoop dat iedereen lekker de feestdagen is doorgekomen. Een aantal kneuzen zijn de zaal in gedoken om daar hun hockeykwaliteiten te beproeven. Deze gozert niet in ieder geval. Ik heb vanuit mijn tuinstoel Hockey.nl aandachtig geanalyseerd om me voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Enfin, laten we beginnen.


Dopie-Capelle
Dopie une vs Roffa noordoost. Wereld pot op het meest trieste sportcomplex van de competitie. Gozur, doodzieke vo, k*tfuet, noem ze maar op. De Dopie ultra’s staan weer te brullen naast het veld. Ook de Dopie Eendjes roepen en krijsen maar het mag niet baten. Capelle is actief geweest op de transfer markt. Net als in de eredivisie is het een terugkeer van oude bekende. Trauner ziet het voetbal niet meer zitten en heeft ervoor gekozen om de verdediging van Capelle te versterken. Met deze transfer lijkt het lek boven bij Capelle en zit er voor Dopie niks anders op dan het verlies te nemen. Tegen die kale met een pleister is geen beginnen aan.
1-3

Feijenoord-Pelikaan
De echte Rotterdammers tegen de Paradijsvogels. Prachtig affiche op Varkenoord. Draak van een website waar de gemiddelde hockey-fan niet vrolijk van wordt. De trekvogels kwalitatief een stuk beter maar daar heb je niks aan uit in badkuip. Veel gedoe, veel gezeur, veel kaarten, iedereen in mineur.
1-2

Scoop-Prinsenbeek
De net niet coole studs uit Delft tegen Vwo 5 van Prinsenbeek. Nou nou dat beloofd wat. Beide teams flink gegroeid in de eerste seizoenshelft en daarom ook een website in evenwicht. Scheidsen gaan een belangrijke rol spelen. De keep en cap van Dopie zijn aangewezen om te fluiten en gunnen Scoop nog minder dan 0. Thuisfluiters op een ander niveau. De kiddo’s van de Prinsjes hockeyen eroverheen.
2-4

Souburgh-Rapid
Hier gaat niks geks gebeuren denk ik. Alhoewel, thuis op ze Sahara wil het balletje nog wel eens raar rollen….. Rapid staat flink bovenaan en laten we eerlijk zijn; tegen alle verwachtingen in. Gaan ze nog een keer onderuit dit seizoen? Of stelt de 3e klasse dan echt helemaal niks voor? Ik denk dat tweede. Lijkt me verder geen probleem voor de Snelle.
1-5

Spike-Tempo
Spike doet het verrassend goed. Tempo ook steady. Tempo zal moeten winnen om in het spoor van Rapid te blijven. De albino van Spike is in de winterstop gegaan voor een blauw permanentje. Jannes schrikt hier zo van dat hij meteen begint te foeteren en schelden. 11 tegen 10. Toch is Tempo een maatje te groot voor Spikecity.
2-3

Ypenburg-Gouda
Gouda timmert zich langzaam naar boven in poule 3c terwijl Ypenburg zich opmaakt voor promotie. De kaasjongens zijn op trainingskamp geweest naar de Costa del Sol. Ik denk dat er weinig is gehockeyd en veel is gezopen. Beter! De opgepompte Hagenezen hebben furore gemaakt in de zaal. Dit alles beloofd niets anders dan een waar spektakel. De 3punten gingen bij de vorige ontmoeting tussen deze twee giganten naar Gouda. Ik gok een gelijkspelletje.
2-2

Nog even wachten en dan mogen we weer!! Zoveel zin in wauw

BeterDanNiets | 01/03

Na dagen, weken, maanden broeden op een mooie voorspelling van deze poule schiet me gewoon niets te binnen.
Dit trieste zooitje dat net geen 4de klasse is, is het moeilijk om de juiste woorden voor te vinden. Ik ga maar eens een poging wagen want anders wordt de forummeester boos.

Dopie - Capelle
De eerste website op de kalender. Dopie wil al jaren deze poule verlaten maar lukt steeds niet. 5 promovendi hebben aan een master plan gewerkt om het dit jaar voor elkaar te krijgen.
Helaas komen ze er op zondag dan weer achter dat dom hockey toch effectiever is. En Daan 10 kroketten krijgt per doelpunt.
1-3

Feijenoord - Pelikaan
Feijenoord heeft de sticks de hele winter lang sticks geslepen. De fluitjes zijn ook in het vet gelegd en kunnen alleen nog maar in het voordeel van Feijenoord fluiten. Pelikaan is natuurlijk overrompeld de eerste seizoenshelft door het slechte niveau en laat dat in hun eigen spel terug zien. Daarom wordt dit ook geen spannende pot, 3x geel en 5x groen.
3-2

Scoop - Prinsenbeek
Ja de net niet stUdenten weten het toch weer voor elkaar te krijgen om net niet te presteren. Iets waar Prinsenbeek ook erg goed in is. De jonkies vergeten dat ze op zondag spelen en staan zaterdag al klaar. De nep-stUdenten staan weer voor het eerst op het veld en weten niet hoe ze een stick moeten vast pakken.
Gemakkelijke overwinning voor jonkies.
0-3

Soughburg - Rapid
De enige website die ik met zekerheid durf te voorspellen. Rapid heeft een simpel doel, promoveren voordat de rest het doorheeft. Soughburg gaat voor een ander doel, niet degraderen. De Scooterboys in de Sahara is een opgave voor de krullenbol van Rapid, die alleen watervelden gewent is. Desondanks,
0-4

Spike - Tempo
Spike City en de doorgesnoven albino staan stiekem op een 6de plek. En die kleine van Tempo mag ik gewoon echt niet, zelfs in Spike kijken ze raar op van zijn gedrag. Maar goed het gaat over hockey en niet over wie de grootse heeft.
Ondanks al het gespook in Spijkenisse gaat Tempo er toch met de winst van door.
2-3

Ypenburg - Gouda
Frank heeft zijn mannen de hele winter in de sportschool aan het werk gezet en zijn nog breeder dan voorheen. Weet niet wat Gouda doet als ze niet aan hockeyen zijn, VWO 4 afronden? Maar goed Ypenburg speelt Gouda met man en bal door het net heen. Lijkt me ook een simpele voorspelling,
5-0

Hopelijk is de forummeester weer tevreden met deze voorspelling.
Ik heb er in ieder geval weer zin in om dit tragische hockey weer te aanschouwen en deze forum weer op te zien bloeien met heerlijk posts.
Heren geniet van het laatste vrije weekend!

doezelfooktikke | 27/02

Ook buiten de competitie mag je ook voorspelling, iedereen is nog even slecht als vorig jaar en spike neemt zelf wel een krat en geeft de tegenstander een kan

Kantoorklerk | 20/02

Verveel me al weken de teeringeling. Voorspel eens iets!

Begintetikken | 07/02

400 kijkertjes en 0 voorspellingen….
Weinig gegadigden die een gokje durven wagen in deze competitie.
Het is dat wij als Krimpen eruit zijn gegaan, anders stond het forum helemaal vol