Speelronde 11

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3C
  • 21/11
  • 1691

Na een extreem koude zondag waarbij alle mannen 3 toontjes hoger klonken zijn er wat mooie websiteen gespeeld.

Tempo heeft Scoop Delft een loer gedraaid, bij Rapid tegen Spike is er ook de nodige onvrede over de welkbekende fluitist, Souburgh tegen Ypenburg, Gouda tegen Dopie... een enorme klaagzang over de fluitisten van bovenstaande websiteen. Dat is nou eenmaal de 3de klasse.

Hierbij de laatste ronde voor de winterstop.

Dopie - Tempo

Feijenoord - Souburgh

Pelikaan - Prinsenbeek

Scoop Delft - Capelle

Spijkenisse - Gouda

Ypenburg - Rapid
Reageren

TikTikTik | 25/11

Dopie - Tempo
Dit zijn de krakers waar de hele poule op wacht.
Tempo heeft het voordeel van een beter team, maar onderschat het stroperige zandbakkie van Delft niet.
Beide teams hebben zowel positieve als negatieve verassingen laten zien in de afgelopen website dus welke kant het nu op gaat vallen? Niemand die het weet.

Zodra Tempo eenmaal de weg heeft gevonden in het stUdentenparkje nemen ze per ongeluk de verkeerde afslag en staan ze opeens op het veld van Scoop. Na het spelen van een kwart hebben ze eindelijk door dat ze op het verkeerde veld staan en schuiven ze terug naar de stroophoop van Dopie.

Omdat de website eigenlijk opnieuw moet beginnen, start Dopie weer met het zingen van een jodel versie van Antoons volkslied en iedereen barst spontaan in janken uit. Jannes is er zelfs zo klaar mee dat hij de bal te vroeg uitneemt en de 0-1 scoort. De bonds waren nog bezig met het lezen van de spelregels en hebben niks gezien, de goal mag blijven staan.

Na een valse start begint Dopie dan toch maar een poging te doen tot winnen en inderdaad, na de 100ste scoop valt de bal eindelijk een keer goed en daar is de 1-1. 5 minuten voor tijd krijgt een onbepaald individu met anger management issues van Tempo een rode waas voor ogen en vloert zowel de scheids als de verdediger van Dopie. Dat verdient een rode kaart en Dopie maakt dankbaar gebruik van dit misstapje en scoort de 2-1. Tempo stuurt nog een mailtje naar de KNHB wegens gehoorschade, maar het mag niet baten. Dopie pakt 3 punten.
2-1

Feijenoord- Souburgh
De rotondeschoffelaars tegen scooterboys, dit wordt me er eentje. Deze website kunnen we net zo goed een 70 minuten durende tokkie bijeenkomst onder begeleiding van 2 net niet trompettisten noemen.

Beide teams doen het bijzonder slecht en gaan vol voor de degradatie. Echter is het nog de vraag wie er in deze challenge aan het langste eind gaat trekken.

De bijstandstrekkers spelen thuis, die beginnen dus met een voorsprong. Aangezien een aantal scooters van de inteelt kamelen het niet gehaald heeft tot aan roffa, staan ze nog maar met 6 man te spelen.
2-0

Pelikaan - Prinsenbeek
De low flying birds mogen deze zondag tegen de prinsjes tekeergaan.

De mannetjes uit Roosendaal hebben een goede streak te pakken met de laatste 3 potten gelijk te spelen tegen toch wel echt slechte tegenstanders. Binnen 2 jaar van de 2e naar de 4e klasse zou wel een stunt zijn. Gelukkig zijn jullie het enige team wat dit waar kan maken.

De prinsjes weten de afgelopen tijd lekker wisselvallig te spelen. Aan de tegenstanders zullen het niet liggen, want niemand kan hockeyen in de 3e klasse. Na deze week hard getraind te hebben, zowel hockey technisch als kracht, zullen ze helemaal klaar voor de laatste pot van dit jaar zijn.

Voor beide teams is dit een belangrijke website om nog enige aansluiting met de middenmoot te behoUden. Helaas hebben ze beide het hockeyend vermogen van een stel Benjamins, spannend zal het dus niet worden.
0-6

Scoop - Capelle
Dit zou gezien de stand niet een hele speciale website moeten zijn, maar in deze poule is niets zeker.
Scoop wat vorige week een bijzonder waardige tegenstander voor Tempo bleek te zijn en Capelle wat zowaar weer een punt weet te pakken.
Na het teleurstellende resultaat voor Scoop zijn de kids erg gebrand op 3 punten. Capelle wat nog in de euforie van vorig weekend is blijven hangen, is totaal niet klaar voor deze website.

Als beloning voor het gelijkspel heeft elke speler van Capelle een gloednieuwe airfryer gekregen in het vervroegde kerstpakket. De helft van het team was echter niet snugger genoeg om zich te realiseren dat er dan geen frituurolie in kan. Met 4 ontplofte en 5 uitgebrande airfryers blijven er nog maar een paar over. Foutjes kunnen gemaakt worden, op het veld evenveel als buiten het veld.

Scoop start scherp er boort gelijk 4 goals achter de keeper van Capelle. Deze geven het al vrij snel op en staan na de derde kwart al met 6-0 achter. Dan realiseert Capelle zich opeens wat de beloning voor een gelijkspel deze keer zou zijn. Een eigen snackbar voor het team. Met hernieuwde kracht beginnen ze aan het laatste kwart en zowaar vliegen er nog 3 goals in, maar het blijkt niet genoeg te zijn.
6-3

Spijkenisse - Gouda
Ik weet simpelweg niet waar ik moet beginnen met deze website. Mogen we dit nog hockey noemen of is spelen tegen Spike town eerder een vechtpartij met net ontsnapte gevangenen. Uit statistieken is gebleken dat sinds Spijkenisse naar de derde klasse is gepromoveerd het blessureleed vertienvoudigd is. Klaar met al die rekensommen, het moet nog wel te begrijpen zijn voor de leden van het bajes team.

Gouda heeft net een keurig resultaat tegen Dopie neergezet en dat merken ze nog in de benen. Dat zorgt voor een stroeve start en ja hoor daar gaan we, blessure 1 en 2 in minuut 3 en 4 zijn al weer gevallen. Spijkenisse scoort daarom ook de eerste goal. Mooi corner gaat er hard in en de keeper van Gouda staat even de verkeerde kant op te kijken. In helft 2 wordt het pas echt spannend want ook Gouda haalt een corner. Spijkenisse komt zo hard uitlopen dat ze per ongeluk voorbij het 1ste koppeltje lopen. Het is vrij schieten voor Gouda en daar is de 1-1.

De bonds fluit net iets te eerlijk dus er wordt even een geel shirtje gewisseld aan de zijlijn. In kwart 4 staat opeens de voorzitter van de bar comissie te fluiten en corner na corner wordt gegeven aan Spijkenisse. Op goed geluk valt er 1 in, 2-1. In de laatste minuut doet de nummer 10 van Gouda nog een solo vanaf de achterlijn en scoort. Gouda en Spijkenisse delen de punten.

Degradatie dreigt steeds minder voor Gouda en Spijkenisse overwinterd in het linker rijtje. Proficiat heren
2-2

Ypenburg - Rapid
De doorgesnoven krachtpatsers uit Den Haag mogen de brugpiepers weer eens op het veld treffen.

De strongman deelnemers hebben in de bekers de trieste brugpiepertjes al eens een keer laten huilen. Zelfs die dikke krullenbol was niet opgewassen tegen de snuiftechnieken van de Vinex Hagenezen. Afgelopen week hebben ze een anders snuifprogramma gekregen en zullen dus vol voor de overwinning gaan.

De brugpiepers hebben net hun tel diploma gehaald en zorgen ervoor dat hun uitslagen altijd op één handje te tellen zijn. Anders is de uitslag moeilijk te vertellen tegen papa en mama. Maakt niet uit jongens, misschien wil de scheidsrechters een handje meehelpen. Op het veld doen zij dat immers ook.

De snuivenezen willen tempo voorbij voor het einde van de 1e helft van de competitie en zullen dus vol voor de overwinning gaan. Dat zal geen probleem zijn en de brugpiepers gaan hun 2e keer van het seizoen naar huis gaan met 0 punten.
3-1

Hank Ankerman | 22/11

Dopie - Tempo

Tentamenweek staat weer voor de deur waardoor de studs onder hoogspanning staan.
De meest geliefde speler van de competitie weet hoe dat is.
Dopie op voorsprong en Tempo voert de druk op.
Het spel is niet om aan te gluren op dit veld en beide ploegen weten dat er meer in het vat zit.
Tempo denkt aan punten, Dopie denkt aan pinten.
Een belangrijke pot voor de top 4 waar de buit wordt verdeeld.

2-2


Feijenoord - Souburgh

Bloedeloos.

0-0


Pelikaan - Prinsenbeek

Dé A58 clash.
Vooraf is er een wedje gelegd: De winnaar moet de lelijkste van Club Sauna Diana aanduwen.
Niemand had hier zin in dus het bleef bij een gelijkspel.
Vlot aan het bier en een potje Kroatië tegen Canada kijken.

3-3


Scoop Delft - Capelle

De stroomrekening schiet omhoog waardoor frituren te duur wordt.
Scoop ontwikkelt een hypermodern zonnepaneel, maar dan moet de website wel voor het donker klaar zijn.
Delft sleept Capelle letterlijk door de website heen.

4-0


Spijkenisse - Gouda

De blessure van de geblondeerde dissonant is een aderlating voor de geeltjes en de jonge kaasjes zijn nog in de wolken van vorige week.
Misschien te hoog in de wolken.
Icarus vloog uit zelfoverschatting te hoog en te dicht op de zon...
Zou Gouda dan toch zichzelf racletten?
Dit feestje eindigt in een klassiek kringetje zonder worst, maar wel met heerlijke kaas en twee pitchers.

3-1


Ypenburg - Rapid

Joel Beukers heeft weer een nieuwe PW welke hij persoonlijk komt brengen.
De voorzitter heeft zaterdagavond de Haagse spiegels al klaargelegd voor de laatste pot dit jaar.
In plaats van ballen in het net drukken, gaan de nep-Hagenezen eiwit puisten op elkaars rug uitdrukken in de rust.
De jonge jeugdpuistjes van Rapid hebben hier wat minder moeite mee en wiepen er, alweer, nipt langs.

2-3

Linksachterlijk | 22/11

Met temperaturen tegen het vriespunt is het goed om te zien dat ook over dit forum het nodige zout is gestrooid dit weekend.

Dopie - Tempo
De oplettende kijker ziet inderdaad dat Tempo thuis een heel ander soort resultaten behaalt dan uit. Misschien kunnen ze alleen hockeyen op sfeerloze sportparken met een blauw veld, of misschien heeft het toch iets met clubscheids Mighty Mike te maken. Los van wat het met de resultaten doet zou het een zegen voor de 3e klasse zijn als deze dikke kale kleine hersendode brabo het hockey zou verlaten om zich weer volledig op de dartsport te richten. In Delft is het de vraag of de feuten na de hockeyles van Gouda zich willen herpakken of het seizoen gewoon opgeven. Ik verwacht het eerste. Tempo krijgt een verschrikkelijk stukje poëzie en 6 goals te verduren. 6-3

Feijenoord - Souburgh
De Scooterboys zetten hun linksachter in de spits om met de centraal achter van Feijenoord te vergelijken wie de mooiste golvende lokken van de 3e klasse heeft. Eenmaal daar slaagt Jezus er helaas niet in om de rode zee van Feijenoordverdedigers te splijten. De Hooligans stunten. 2-1

Pelikaan - Prinsenbeek
Gelijkspelen tegen Capelle is niet iets om trots op te zijn, maar thuis niet winnen van Feijenoord is absoluut verdrietiger. Voor beide ploegen betekent winnen aanhaken bij de middenmoot, en verliezen terugzakken richting de degradatiestrijd. Het enige interessante deze website is een kaart voor de dikke spits van Pelikaan. 1-1

Scoop Delft - Capelle
Capelle mag afreizen naar het zandveld van het zielloze sportcentrum in Delft, en alles wijst op een makkelijke middag voor de thundernerds. De aangespoelde jeugdtalentjes van Scoop herpakken zich en gaan er met de winst vandoor.
6-0


Spijkenisse - Gouda
De net niet Rotterdammers hebben net niet punten gepakt in de promovendusderby. Dit weekend een makkelijke pot tegen de kaasboys, dus er kan even goed aan het doelsaldo gespijkerd worden. 5-1

Ypenburg - Rapid
De kraker van het weekend. Rapid heeft al 5 weken geen overtuigend resultaat behaald maar komt vaak irritant goed weg met een nipte winst. Ypenburg is de laatste tijd ook niet denderend, maar een vechtwebsite in de vinextempel is precies waar ze goed in zijn. Verder ben ik benieuwd of de egos van de dikke krullenbol van Tempo en de opgefokte scholier van Ypenburg op één veld passen. Vermaak gegarandeerd, zeker wanneer Rapid puntloos terug naar Brabant wordt gebeukt. 4-2

tiktiktiktakka | 22/11

KLIKKEN = TIKKEN

Brrr koud | 21/11

Dopie - Tempo
De StUdentjes uit Dopie zondag verloren van de scholieren van Gouda. manmanman wat triest. Tempo met vermeende hulp van de scheids gewonnen van de slechtere helft uit Delft. Op de Delfse velden kan Tempo dit niet nog eens laten zien en klimt Dopie langzaam terug van de depressie.
2-0

Feijenoord - Souburgh
2 dramatische teams, maar Feijenoord een knap gelijkspel naar Rotterdam weten te slepen. Souburgh speelt weer meer en meer als vorig jaar; echt heel slecht. Ik denk dat Feijenoord op eigen grond wel wat kan laten zien tegen Souburgh. Een gekke uitslag, wat wel vaker het geval is tegen Souburgh:
8-7

Pelikaan - Prinsenbeek
Een middenmoot kraker, Gaat pelikaan haar plek in het midden vast zetten voor de winterstop, of is het toch een laagvlieger? Ik denk dat het een saaie website wordt, net zoals beide teams afgelopen zondag gedaan hebben.
0-0

Scoop Delft - Capelle
Nep stUdentjes huilie huilie scheidsrechter slecht. Vast terecht, maar boeit iemand het? Nee, we zitten in de 3e klasse. Met dit slechte gevoel krijgt Scoop hun school project niet af en moeten ze in het weekend verder werken. Capelle dat het niet denderend doet dit jaar pakt zijn profijt.
0-1

Spijkenisse - Gouda
Gouda 7 punten tegen de huidige top 4. Kunnen we dan spreken van een David vs Goliath situatie? Nee, zal wel de scheids zijn. Als je even terug kijkt, zie je dat Gouda alleen thuis goede uitslagen weet te behalen, zoUden het dan partijdige scheidsrechters zijn, of kunnen ze niks zien door die lampen van de action. In elk geval, uit in Spike kunnen ze dit geluk niet voortzetten.
2-1

Ypenburg - Rapid
Frank en zijn mannen maken zich klaar voor een titanstrijd, na een magere overwinning op Souburgh hebben de mannen een flink spuit schema gekregen van frank. Ook wordt de krullebol scheids opgeroepen om eens flink vals te spelen. Nu beuken toegestaan is, wint Ypenburg de pot.
3-1