Speelronde 10

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3C
  • 14/11
  • 2059

Sorry voor mijn afwezigheid vorige week op dit forum. Ik zat lekker vakantie te vieren.
Na een mooie zonnige zondag met wat verrassende uitslagen. Pelikaan - Tempo gelijk en Dopie weet thuis te winnen van Rapid. Ja Rapid het bleek een gênant koekje van eigen deeg te zijn.
Ik hoop dat jullie er een wijze les uit hebben getrokken en die oude fluitist lekker naar een hospice sturen.

Maar goed. Nieuwe ronde nieuwe kansen,

Rapid - Spijkenisse

Capelle - Pelikaan

Gouda - Dopie

Prinsenbeek - Feijenoord

Souburgh - Ypenburg

Tempo - Scoop Delft
Reageren

JanlulJannes | 20/11

Jannes speelde voorheen in Terneuzen en was daar vaak ook het opfokte mannetje. Echte aanwinst voor de 3e klasse!

Dikke spits | 20/11

Eens met onderstaand bericht. Jannes is echt de #1 flikker van de competitie

Opa schaam je | 20/11

Man man man, wat een pot had het kunnen zijn. Als je denkt dat ze er in Rapid wat van kunnen dan heb je nog niet in BOZ gehockeyt. Lekker vanuit emotie bloggen, heel verstandig. Dit had de pot van de competitie kunnen zijn maar Opa en zijn kompaan hebben Tempo regelrecht naar de overwinning gefloten. Jannes mag ook wel op aggressiecursus . Zal wel aan de lengte liggen. Anyways bedankt voor het bier. Meerendeel van het team gelukkig wel goede gasten.

TikTikTik | 18/11

Goedemorgen heren, vorige week wat problemen gehad met het forum, maar hier de voorspelling van deze zondag.

Rapid - Spijkenisse
Ik heb even de bond gebeld en het schijnt dat deze website in de 4e klasse al een lachertje was. Nu beide teams een klasse hoger, een hockeyend vermogen van een stel rolstoelers, spannend zal het dus niet worden.

De brugpiepers hebben het afgelopen zondag flink verzaakt tegen de feuten. Hier wordt het maar weer eens duidelijk dat de kanarie zuigers het niet op eigen houtje kunnen.

De lozers uit het net niet 010 hebben een prima paar weken achter de rug en zullen ook dit weekend weer vol voor de overwinning gaan.

De geblondeerde flikkerlikker weet in het eerste kwart er meteen 2 in te leggen. De mannen in het geel geloven niet wat HUN team overkomt en geven een rits aan corners cadeau, mannen.. Sinterklaas is pas over 3 weken.
4-2

Capelle - Pelikaan
Pelikaan pakt puntjes van Tempo? Gelukkig houdt Capelle het wel normaal en verliezen ze keurig van Prinsenbeek.

Zo kijkend naar vorige week lijkt deze website me al gespeeld voordat het begonnen is.

Pelikaan doet vaak hetzelfde in het veld, maar het blijkt genoeg tegen Capelle. Er moet wel gezegd worden dat Daan is afgestapt van de bittergarnituur. Deze keer is het zalm voor de website. Maarja, dat moet je natuurlijk niet frituren, dus ook deze website gaat niks worden.
2-6

Gouda - Dopie
Dit zijn toch de verrassingswebsiteen waar je het voor doet.
In deze poule zijn al vaker gekke dingen gebeurd. Zowel de kaasfonduers als de stUdenten hebben elkaar vorige week al bezig kunnen zien, maar Dopie was duidelijk niet onder de indruk.

5-0 verliezen van 2de rangs stUdenten? Matig.
Dopie zelf, de nachtegaaltjes van de competitie doen goede zaken tegen de nummer 1. Dat rapid kan je ook wel afschrijven nu ...

Kan Dopie het ook tegen Gouda? We gaan zien wat het resultaat is van WO tegen VWO.

Gouda wordt bang van alle volwassenen bij de line-up en krijgen performance angst.
1-5

Prinsenbeek - Feijenoord
De prinsjes mogen thuis de hekkensluiter van de competitie ontvangen.

De mannen uit Prinsenbeek doen het prima voor een middenmoter. De top 3 wordt het niet en voor degradatie hebben zich al andere kandidaten aangemeld.

Feijenoord zit daarentegen hartstikke goed in de flow en zet prima prestaties neer.. voor in de 4e klasse. Nee dat is niet helemaal waar, zelfs daar zullen ze te slecht voor zijn.

Dit wordt een makkelijk potje voor de prinsjes.
3-1

Souburgh - Ypenburg
Allebei een schandalig weekend achter de rug.
7-4 verliezen van die spijkerkneuzen? Ooh wacht, Spijkenisse speelde thuis. En dan niet alleen de tegenstander naaien tijdens, maar ook na de website door minder bier te verstrekken aan de tegenpartij? Een laffe vertoning zowel op als naast het veld...

Ypenburg wat ternauwernood wint van Feijenoord? Hoe gebeuren dit soort websiteen? Den-Haag - Rotterdam was misschien toch een pittigere ontmoeting dan velen dachten.

Souburg moet misschien toch weer eens proberen te winnen, want zo wordt het een beetje eentonig.

Enfin, Souburgh probeert het leuk en doen hun Best in de eerste helft, maar het heeft geen zin meer.
1-3

Tempo - Scoop Delft
Jannes, heuuui!!! Je mag het deze week met je teampie opnemen tegen de nepstUdentjes jonge, leuk hè.

Tempo staat een paar punten onder de brugpiepers en willen vóór het einde van de competitie deze koppositie overnemen. Met 2 eenvoudige tegenstanders op de agenda moet dat geen probleem zijn.

Scoop heeft afgelopen weekend hockeyles gegeven aan Gouda jong heren 1. De nepstUdenten staan een aantal prima potten te spelen.

Echter is tempo van ander kaliber en dat zal al snel duidelijk worden. De coach van Tempo heeft, sterspeler van de competitie, Jannes in de spits gezet en die zet de doelpuntenkraan eens open.

Easy win voor de mannen van Hills on Zoom
5-1

waarowaar?? | 17/11

heeft iemand enig idee waar onze BobROss gebleven is? altijd haarscherpe voorspellingen afgelopen jaren. En wat te denken van de Hofnar en Adtje Des??

Bas Bowlingbal | 17/11

Inmiddles bijna winterstop en Bas Bowlingbal is weer terug van weggeweest met een heerlijke nieuwe voorspelling… met gelukkig een paar prachtige potten op het programma :)

Rapid - Spijkenisse
Heerlijke pot om het weekend mee af te trappen.. Rapid tegen Spike-City. Rapid vorige week verloren van de StUdenten, wantja ze speelde niet thuis (werd tijd). Spike-City met de Albino voorin in bloedvorm dit seizoen, maar gaan ze ook van Rapid en de bond scheidsrechters winnen?? Ik denk het niet.. strafballen en corners zijn deze week in de aanbieding in Gorinchem dus dat wordt makkelijk scoren.
4-2 Capelle - Pelikaan
Oh Oh Capelle, waar ging het mis afgelopen zondag? Had Daan te weinig Kroketten op? Dat zal de oorzaak wel zijn… vandaag makkelijk potje tegen Pelikaan (wie?). Pelikaan hopeloos uit vorm dit seizoen… ondanks het gelijkspelletje tegen de Boys uit de Bergen. Hierdoor vliegen de Trekvogels met volle moed richting Capelle.. ze zijn alleen de Kroketten vergeten die ze beloofd hadden aan Daan. Daan is boos en neemt wraak op de vogels.
3-0 Gouda - Dopie
De StUdenten vorige week knap gewonnen van Rapid.. nou (knap) Rapid speelde niet thuis, hockeyen met 11 mensen op het veld zijn ze daar sws niet gewend. Dopie met een goed gevoel richting de Jonkies van Gouda… als ze het zaterdag niet te laat maken bij de Soos verwacht ik een monsterscore.
0-5

Prinsenbeek - Feijenoord
Prinsjes vorige week gewonnen van de Krokettenbende.. na een weekend vol met Carnaval. Zelfs na 11/11 kan Capelle niet winnen (Best erg). De Prinsjes hopen ook deze week te winnen, maar gaat dat wel lukken tegen de acteurs van New-Kids? Feijenoord is toch slecht, dus dat moet wel lukken.
3-1 Souburgh - Ypenburg
Souburgh afgelopen weken toch even een realitycheck gehad.. die Kamelen kunnen toch niet zo goed hockeyen (8ste…). De Beren uit Den Haag hopen vandaag deze negatieve streak van Jezus en zijn Kameraden door te trekken. Ze nemen allemaal een extra scoopje en kamelenvoer mee, waardoor de website makkelijk gewonnen wordt.
1-3Tempo - Scoop Delft
Op papier is dit toch wel een kraker.. de boys uit de bergen die het uitstekend doen dit seizoen tegen de nep-stUdenten uit Delft. Paco en de mannen, die vrijdag sws afgedroogd gaan worden door Etten, zullen op zondag revanche willen nemen. Helaas slaat de vermoeidheid toe… waardoor de thundernerds zullen toeslaan.
2-4

Plakje Kaas | 17/11

Goedemorgen Heren en Dames, kijken of we deze week weer eens alles goed kunnen voorspellen!

Rapid-Spike
Rapid verloren van Dopie... oei oei oei de rappe haasjes waren niet scherp zo te zien. Hadden ze het team van vorig jaar gestuurd naar Delft? Spike City met een flink aantal doelpunten langs Souburgh, maar toch wat doelpunten geïncasseerd. Met de kwaliteit van Rapid wordt dit een gemakkelijke overwinning. Die dikke krullenbol en Chineesje scoren alle goals, maar Spike krijgt een doelpuntje cadeau omdat ze anders weer gaan huilen.
7-1

Capelle-Pelikaan
Pelikaan verrassend uit de derby gekomen met een gelijkspel, zullen de scheidsrechters hier iets mee te maken hebben? Die back van pelikaan is overigens echt een soepstengel, maar dan niet omdat die zon figuur heeft, maar omdat hij er iets te veel naar binnen schranst. Kan een vermakelijke pot worden waar Capelle over die mislukte vogels heen gaat. Pelikaan zal alles uit de kast trekken en hun voorraad kroketten mee te nemen om iets van matchfixing te forceren, maar Daan is verstandig en houd zich dit weekend gedeisd.
4-2

Gouda-Dopje
De heren van Dopie hebben een overwinning kunnen boeken tegen de rappe haasjes en zijn wellicht terug invorm. Daarin tegen hebben de Goudse Kaascroissantjes een flinke nederlaag moeten verwerken tegen die andere club uit Delft. Met deze positieve en negatieve energie van beide ploegen gaat Gouda in een vicieuze cirkel terecht komen. Het wordt een vernederende nederlaag voor de Babybelletjes en het wordt vanaf dit weekend alleen maar slechter...
9-0

Prinsenbeek-Feijenoord
Na de opmerking van @zandbak schijnt het zo te zijn dat de nummer 10 van de gele pinos op het vliegtuig is gestapt naar Turkije. Het kan dus goed zijn dat hij er niet bij zal zijn. Feijenoord toch maar 2-0 verloren van de steroïde spuiters van Ypenburg. Beide ploegen gebruiken het woord scoopen op een andere manier. Feijenoord als tactiek en enigste vorm van opbouwen en Ypenburg als ontbijt, lunch en avondeten. Dit beloofd een interessante pot te worden, waarbij het een lang gelijk zal staan en Feijenoord met een scoop erover heen gaat.
1-2

Souburgh-Ypenburg
Allebei de ploegen kunnen toch wat positiefs halen uit hun vorige website. Souburgh kan scoren en Ypenburg kan goed verdedigen. Dit wordt een saaie website waar ik mijn tijd en energie niet ga insteken. Wat beide ploegen ook niet doen gok ik...
5-5

Tempo-Scoop
Scoop toch verrassend goed dit seizoen, net als Tempo. Doordat beide ploegen goed zijn zal Paco toch wel in zijn broekje schijten als hij hard wordt aangepakt door de Delfste stuntkanonnen. Maar door de afwezigheid van de laatste man van Tempo zullen ze defensief toch wel zwakker zijn dan eerst. Scoop gaat duidelijk maken dat ze in die top 3 horen en gaat de pot naar huis brengen.
2-5

Thijs Jan Eend | 15/11

Daar zijn we dan weer. Ronde 9 in de boeken. zevenklappertje van Spike, Dopie ontmaskert Rapid in de Delfste zandbak en Tempo speelt gelijk in de Derby.

Rapid - Spike
Ik wil gewoon echt dat Rapid verliest. Moet ik Spike hierdoor dan maar hoger inschatten dan dat ze zijn? Heb nog nooit zo fantasieloos hockey gezien, maar goed, Spike zet de goede streak voort en bezorgt Rapid problemen. Het is wel uit dus winst is vrijwel onmogelijk.

2-2

Capelle - Pelikaan
En ik maar denken dat Capelle zou gaan stunten. De Prinsjes hebben vast lekker gedanst op hun carnaval kinderfeestje. Doe nou eens iets leuks daar in Capelle.

2-1

Gouda - Dopie

Ik heb het algoritme van de KNHB gekraakt. Dopie speelt elke week tegen de tegenstander van Scoop de week daarvoor. In week 4 liepen ze natuurlijk ook al achter hen aan. Toch hebben ze ook wat goeds gedaan. Rapid heeft verloren. Dopie zal Gouda een flink pakslaag geven, ook al spelen ze uit.

1-6

Prinsenbeek - Feyenoord

Ik voel me vandaag lekker rebels. Zal Feyenoord winnen uit bij Prinsenbeek? Grote kans van niet maar het lijkt me wel leuk. Vraag me af of die rechtsmid van de prinsjes ondertussen al eens de bal heeft gekregen. Zou toch makkelijker hockeyen met een volledig elftal. Ik geef de zege maar aan de prinsen, of ze nou met tien of elf spelen, thuis kan je er twee bij op tellen.

1-0

Soughburg - Ypenburg
Ik vind Ypenburg echt niet te pijlen. Ze maken het elke topploeg in de competitie lastig. Spike is geen topploeg, dit bevestigt dan meteen mijn theorie. Wil nog steeds graag weten wat daar is gebeurd. Kan niet anders dan concluderen dat Soughburg Ypenburg in de zandbak zal verslaan. Dat veld daar wordt voor de bodybuilders van Yp net drijfzand. Komt geen hockey aan te pas. Vier rake corners van Aalblasserdams eigen Mozes.

4-2

Tempo - Scoop
Tempo is thuis ongeslagen. Daar gaat Ettenleur verandering in brengen. Gaan de mannen van Tempo zich uitsloven vrijdag? Dit kan zware gevolgen hebben voor zondag. Nerdjes van Scoop komen uitgerust en willen de top 3 in, kunnen ze het voor elkaar krijgen? Het zal spannend worden, de verzuring in de benen in Q4 gaat het verschil maken.

3-4

gozert | 15/11

Zodan, Gozert heeft even pauze dus het forum mag weer worden betreden. Het was weer een goed weekend met opvallende uitslagen. Tempo vergeet te winnen in het vogelnest. Rapid pist naast het potje. Spike wint van de Hollandse Saudi’s. Prinsjes carnaval winnen van team Kwekkerboom.


Rapid-Spike
Rapid pakkie gehad van de nerds. Het lachen vergaat je snel als je ineens maar met 11 man speelt ipv 13. Thuis tegen Spike gaat het toch een drakenpot worden. Albino prikt er weer 4 maar het mag niet baten…
6-4


Capelle-Pelikaan
Pelikaan neemt het vrijdag thuis op tegen Dordt. Meneer de trainer van de trekvogels stelt nog voor om ergens anders een keeper op de kop te tikken. Helaas is er niemand maar dan ook niemand die het ziet zitten om bij Pelikaan te gaan keepen. Capelle zakt steeds verder naar beneden. Thuis tegen de Pelikanen verwacht ik wel een nipte overwinning
2-1


Gouda-Dopie
De puberts van Gouda stellen dit seizoen erg teleur. Die talentvolle Engelssprekende coach heeft het team helaas verlaten. Jammer want ik mis dat lekkere accent wel als er weer wat mis ging in het veld. Dopie heeft de competitie een goede dienst bewezen door te winnen van Rapid. Hopelijk is dit het omslag punt en beseffen de Gorcum Mers dat promoveren een beetje te veel van het goede is.
0-4


Prinsenbeek-Feijenoord
De prinsjes spelen weer thuis dit weekend. Is het een bewustie om zo weer hun eigen “bonds” op de website te zetten? Who cares. Feijenoord is wel zo slecht dit seizoen dat het geen spannende middag gaat worden. De blonde kleuter van 010 zit er lekker in en pakt een plakje salami voor het team. Zo wordt het wel een makkelijke middag voor de Gele.
3-1


Souburgh-Ypenburg
De mannen van Frank hebben denk ik op vrijdag al een goede klap gehad van 1e klasser: Ommoord. Stabiele middenmoot in de competitie. Na deze pot ook nog moeten klooien in een zandbak in Alblasserdam. Ik verwacht nipte overwinning voor team Bauke en Jezus op linksachter.
3-2

Tempo-Scoop
Tempo neemt het vrijdag ook tegen een 1e klasser op en geen kleine. De mannen van BoZ gaan een kleine reality check krijgen ben ik bang. Verliezen van Ettenleur zou geen schande zijn maar de vraag is of ze de zondag klaar zijn voor de tundernerds uit Delft. Kan Scoop zich identificeren als “Dark Horse” dit seizoen? Het zou de competitie nog spannender kunnen maken.
2-2

@zandbak | 14/11

Correctie: in Gorinchem bij Rapid is de oude thuisfluiter er gewoon nog. Vaak met petje staat hij de goals erin te fluiten. Als ze dit jaar promoveren naar 2e klasse degraderen ze volgend jaar sneller dan de achteruitgang van de haargroei van die nummer 10 van Prinsenbeek

Zandbak | 14/11

Rapid - Spijkenisse

De kraker van de 4e klasse vorig jaar. Rapid verloren van Dopie, was ook wel te verwachten. Spijkenisse wint een paar keer op rij van nietszeggende tegenstanders (op Ypenburg na dan). Normaal een makkelijke overwinning voor Rapid, maar door de voorgeschiedenis kan dit wel eens een pittig potje worden. Benieuwd of hier bonds op staan zondag. Als dat zo is, dan 2-2. Met clubs scheidsrechters 4-2 voor Rapid. Heb overigens vernomen dat de oude fluitist gestopt is en dat daar enkel jonkies staan te fluiten..

Capelle - Pelikaan

Degradatiewebsite nummero 10 voor Capelle en Pelikaan. Capelle thuis, dus die gaan eindelijk weer een overwinning pakken. Daan sleept er 3 in, wat ook geen kunst is bij de keeper van Pelikaan. Die kan er écht helemaal niks van. Pelikaan redt de eer door dankzij frusto middenvelder (is hij de broers van de spits van Spijk?). 3-1

Gouda - Dopie

De stUdentjes hebben de competitie spannend gemaakt. Ze zijn door het dolle heen en zijn zaterdagavond nog niet uitgezopen. Gouda profiteert hiervan en komt een keer normaal voor de dag. Helaas is dat niveau nog zo slecht dat ze vergeten de website op tijd op slot te gooien. Na een 4-0 voorsprong wordt het 4-4 dankzij rasta boy van Dopie.

Prinsenbeek - Feijenoord
De prinsjes scoren elke pot een paar goals. Het probleem is alleen dat ze iets te makkelijk goals incasseren. Feijenoord daarentegen begint echt te draaien. Maar 2-0 verliezen bij de haagse boys is een prestatie op zich met zo weinig kwaliteit op het veld. Feijenoord vecht nu al voor zijn laatste kans. Veel goals, veel spektakel, weinig goed hockey, daarvoor zijn beide teams echt te slecht. Prinsjes met thuisvoordeel 5-4

Souburgh - Ypenburg

Op de Sahara is het testosteron hockey van de Haagse matjes lastig. Nummer 6 maakt 2 slidings en is daarna klaar voor de rest van de website. Souburgh gaat stunten tegen een goede ploeg, mede dankzij hun corner kanon. Verder kunnen ze namelijk vrij weinig. 3-3

Tempo - Scoop Delft

Tempo wint thuis alles, uit hebben ze het moeilijk. Op Feijenoord na hebben ze uit nog niks gewonnen. Hopelijk gaat de bond komend weekend naar BOZ. Scoop Delft misschien wel de meest georganiseerde ploeg van de competitie, maar daardoor soms ook wel saai, al geven ze de degradatiekandidaten thuis wel allemaal dik op de broek. Helaas dit weekend weer uit voor de stUdentjes. Tempo moet winnen om de aansluiting te hoUden op Rapid, wat de arbitrage vast ook wel weet. 4-3 in de laatste minuut dankzij Jannes die de bal in de goal schopt.

Kantoorklerk | 14/11

Het niveau is op hockeyvlak al erbarmelijk, maar als je dan leest dat er kannetjes worden uitgedeeld, terwijl men zelf een kratje nuttigt...

Degradatie was een verstandige keuze. Tot nu toe turven we een 100% kratjes score.

Groetjes uit de 4e klasse.

raaskaas | 14/11

Ik lees in de vorige thread dat vorige zondag Spike zelf aan een kratje zat en pitchers aan Souburgh gegeven hebben. Nou gun ik Souburgh natuurlijk het licht voor de ogen niet, maar dit gaat echt te ver. Als wij volgende week kannetjes krijgen terwijl zij aan een kratje zitten, dan zwaait er wat en kan ik niet garanderen dat de club nog heel blijft. SPIKE VERKLAAR UW NADER!!!!