Speelronde 9

Geplaats door: TikTikTik ( )

  • 3C
  • 08/11
  • 1532

We hebben weer een weekend achter de rug met opmerkelijke uitslagen. Succes met het voorspelen van komende zondag mannen.

Dopie - Rapid
Pelikaan - Tempo
Prinsenbeek - Capelle
Scoop Delft - Gouda
Spijkenisse - Souburgh
Ypenburg - Feijenoord
Reageren

Triest Spike | 13/11

Spijkenisse zelf aan een kratje en pitchers uitdelen aan de tegenstander. Diep triest

@HUH | 12/11

Kantoorklerk zat bij Krimpen ad IJssel.
Die zijn dus in het afvoerputje gedruppeld naar 4e klasse

@huh | 12/11

Misschien meegepromoveerd/degradeerd

huh | 12/11

Vorig jaar hadden we kantoorklerk. Geen idee waar deze legende is gebleven….

TikTikTik | 11/11

Hier worden weer eens problemen ervaren met het forum. Kijkt de inteelt priester van Alblasserdam en tevens vaste supporter van Souburgh soms mee? Je mag tegenwoordig ook niemand meer belachelijk maken…

niemand? | 11/11

wel geteld 5 voorspellingen. Zeer triest. Ik denk dat het forum zijn glorie jaren wel heeft gehad. Ook worden de voorspellingen steeds milder. Jongens, zeik elkaar lekker af alsjeblieft. Wat boeit het nou, het is toch anoniem.

Plakje Kaas | 10/11

nieuwe ronden, nieuwe kansen voor de mannen. Wie gaan er nog slechter spelen dan de andere?

Dopie-Rapid
Kan rapid de overwinnig binnen halen tegen de wisselvallige stuudjes van Delft? De coach van Dop heeft bier beloofd na de overwinning. Aangezien ze dit weekend extra scherp moeten zijn dit weekend nemen ze andere middelen dan alcohol tot zich. De rappe haasjes moeten het hebben van die dikke krullenbol die toch Best een balletje kan slaan. Dopje begint scherp, maar de rappe konijnen komen terug
3-5

Pelikaan-Tempo
Wat zijn die mislukte vogels toch slecht dit seizoen zeg. Terug in de 3e klasse en dan maar hopen dat je niet nog verder zakt naar de 4e, maar misschien horen ze daar wel thuis... Tempo verrassend goed dit seizoen maar het doek gaat toch wel een keer vallen voor ze? een spannende pot met veel bloed, zweet en kaarten.
3-2

Prinsenbeek-Capelle
De gele kanaries tegen de kroketten bende van Daan. Zullen de gele dakduiven uit Brabant is met meer winnen dan 1 doelpunt verschil van de onderste ploegen? Of is dat gewoon hun niveau? Met 11/11 als website voorbereiding gok ik op dramatisch hockey van beide ploegen. Of zal de Coach van de gele droeftoeters dit weekend op de kleine moeten passen? De Capelle van Daan moeten zorgen dat ze niet onderaan komen te staan, dus spannende degradatie kraker voor beide ploegen, waarbij kaarten de hoofdrol gaan spelen.
4-4

Scoop-Gouda
Scoop toch wel een hele bijzondere ploeg tegen een bijzonder slechte ploeg. De 48+ jong belegen goudse kaasblokjes zijn niet scherp en zullen een drama middag krijgen op dat grandioze klote veld van Scoop, of is dat veld van Dopie? de kinderen van Gouda moet maar zich maar verheugen op het feit dat ze na de tentamens weer naar buiten mogen, maar hopen op een overwinning ho maar.
6-1

Spike-Souburg
Een echte middenmoot kraker dit weekend. Wie had dat nou verwacht aan het begin van dit seizoen? Spijkenisse hebben de opblaaspoppen van de fitforfree verslagen en hebben een goede flow te pakken. Souburg die toch wel het zieligste hockey spelen in deze competitie zullen dit ook weer deze website gaan doorzetten. Wel moet je ze nageven dat dit ook gewoon het hockey is dat je moet spelen in de 3e klasse, want punten pakken ze gewoon. Wordt een pot waarbij de middenvelders van beide teams net zo goed op de bank kunnen zetten want ze worden toch overgeslagen door de lange klappen.
5-5

Ypenburg-Feijenoord
Door de verlies partij tegen Spike zijn de pre-workout diëtisten van Ypenburg wat minder gaan sporten, want van al die gymsessies ga je blijkbaar toch minder goed spelen. Deze week hebben ze voor het eerst dan ook op een hockeyveld getraind dan in de gym. Feijenoord zal met de reïncarnatie van Roberto Baggio een ongelofelijke klote middag krijgen. Feijenoord is gewoon echt niet goed en dat is nog mild verwoord. Niet moeilijker maken dan dat het is...
7-0

ReesKees | 10/11

Een nieuwe week met hetzelfde potje miserabele hockey. Toch maar even een gokje wagen deze week.

Dopie-Rapid
De studs uit Delft ontvangen de rappe chinezen uit Gorinchem. Rapid doet het Best goed sinds de promotie maar blijkbaar zijn ze niet onoverwinnelijk. Uit tegen dopie zal het eerste verlies zijn van dit seizoen (op de beukberen uit Den Haag na). Dopie komt op 2-0 voor waarop de Aziatische spits van Rapid een nummertje 39 met rijst bezorgt bij de keeper van Dopie.
2-1

Pelikaan-Tempo
Pelikaan niet zo lekker bezig dit seizoen, zitten de vogels vast in de drek? Tempo dit seizoen lekker op dreef met wat rare punten verlies. Een mooie derby die gaat verlopen met veel kaarten. Pelikaan leent wat Atjes en komt 1-0 voor, paco sleept als reactie de 1-1 binnen waardoor zijn al ongelofelijk grote ego nog even extra groeit, hij struikelt vervolgens over zn ego, wordt boos en pakt een kaart. Tempo met 10 man komt 2-1 achter maar trekt de website uiteindelijk naar zich toe.
2-3

Prinsenbeek-Capelle
Daan en zijn kompanen zoUden 3 punten goed kunnen gebruiken. Gelukkig heeft Daan deze week extra energie opgewekt door 80 dozen kroketten weg te werken. Oja en gelukkig voor Capelle is Prinsenbeek dit seizoen toch ruk. De prinsjes zullen ook nog een kater hebben van 11/11
0-3

Scoop-Gouda
Scoop goed begonnen aan dit seizoen maar vallen dan toch weer even terug, de kaasboys nog altijd zo stinkend slecht als een Zwitserse stinkkaas. De tentamens zijn voorbij en scoop is volledig gefocust
10-0

Spijkenisse-Souburgh
Spikecity tegen de zand eters. Een depressieve pot op een plek om nog depressiever van te worden. Man man man wat is dit een schijtzooi. Spike thuis blijkt Best lastig maar dat is ook logisch met thuisfluiters die zelf maar al te graag mee willen doen met het kooigevecht op het veld. Casper het spook in de spits van Spike steekt de verdediging neer van souburgh nu hij is ontsnapt uit de tbs-kliniek. Dit zorgt voor een makkelijke pot voor spike.
4-0

Ypenburg-Feijenoord
Oh Oh Den Haag waar ben je toch mee bezig, verlies tegen spike??. De mannen van Feijenoord op bezoek bij de doorgesnoven Popeyes van Zuid-Holland. Dit moet haast weer een pot worden om snel te vergeten. Na vorige week zal Ypenburg alles op alles zetten om deze week wel te winnen. Frank heeft extra pre-warkout gekocht maar helaas, de mannen uit 010 hebben net voor de website alle pre-warkout gejat en opgesnoven, Feijenoord wordt een soort inteelt leger op steroïden. De mannen van Ypenburg vliegen in het rond en worden boos op hun eigen partijdige mannen in het geel. 2 man van Ypenburg pakt rood, ondertussen blijft het strak staande Feijenoord rustig door scoren. Van de derde helft zal ook wel niks terecht komen, de 010ers staan na de website nog zo strak dat ze rechtstreek naar de kuip rennen.
0-23

gozert | 10/11

wat was het weer een top weekend met verrassende uitslagen. Feijenoord pakt de eerste 3punter, Spike wint van Ype en Tempo blijft ook maar winnen.

Dopie-Rapid
de studs kunnen de competitie een goede dienst bewijzen als ze weten te winnen van de Snelle. Vorige week lieten de gehandicapte broertjes al zien dat er kansen zijn tegen Rapid. Spannend potje op de campus. Mooie speech vooraf van de (gehandi)cappie van Dopie
4-2

Pelikaan-Tempo
een echte ouderwetse burenruzie op sportpark de Hulsdonk. Pelikaan nog niks laten zien dit seizoen. Ik heb vernomen dat ze de competitie laten voor wat het is en zich vol focussen op de Silvercup! toppertjes. Tempo lekker op stoom. Makkelijke overwinning voor de mannen van het roze veld.
1-3

Prinsenbeek-Capelle
de Prinsjes vallen echt tegen dit seizoen. het zogeheten 11/11 weekend zal geen positieve invloed hebben hierop. Die jochies staan nog dronken op het veld van het hele weekend zuipen. Wel heeft iedereen de dress-code goed begrepen. Zelfs de scheidsen doen mee. Zo blij als een kind mogen ze hun eigen clownspak weer van zolder halen. Capelle zakt ook steeds verder tot in het slijk van de competitie en voelt de hete adem van Feijenoord al achter in de nek. 3 punten zou voor de mannen aan de IJssel wel uitkomen. Ze zijn gewend om met 13 man te spelen. Toch blijkt tegen 13 man spelen iets wat lastiger.
2-0

Scoop-Gouda
voor Scoop wordt het weer eens tijd om 3 punten te pakken. Dit moet wel lukken tegen de boys van Gouda. Ze laten zich de kaas helemaal van het brood eten. 3 punten voor Scoop.
4-1

Spijkenisse-Souburgh
de lads van Spike doen het goed so far. Souburgh valt ook niet tegen. Een echte 6punten website. het voordeel van de twijfel gaat uit naar Spike. The Albino strikes again en prikt er 3 langs de gehandicapte inteelt verdediging van Souburgh.
3-0

Ypenburg-Feijenoord
Den Haag tegen Rotterdam. Deze websiteen staan bekend om vuurwerk en spektakel (bij voetbal dan). In dit geval gaat het er denk ik om wie er het meeste heeft geroken aan de sleutelbos. Bij Feijenoord weten ze natuurlijk allemaal waar het Beste spul is. Ze werken tenslotte allemaal op de MSC terminal. Ze hebben grote kennis of wat in welke container zit. Hoe dichter bij de bron, hoe beter de kwaliteit he mannen. Feijenoord gaat stunten, ik voel het....
3-4

fijn weekend nerds

brumbrum | 09/11

Dopie - Rapid
De vraag van deze week is natuurlijk of Rapid voor het eerst gaat verliezen. Rapid heeft, door punten te verspillen tegen Gouda, al laten zien dat ze er uiteindelijk toch nog niets van kunnnen. Dit betekent dat de mannen van Delft de klus wel kunnen klaren.
6-2

Pelikaan - Tempo
Simpel, zelfs als Pelikaan 20 man opstelt zijn ze volstrekt kansloos tegen Tempo.
0-2

Prinsenbeek - Capelle
Prinsebeek kent maar 1 truc om te scoren. Die 10 van hun. Echt een rare knakker trouwens, denk een chromosoompie te veel of te weinig. Maar goed, die rent naar voren en tipt de steekpass van De Bruyne in de goal. Capelle zet één van hun dikkies naast de 2e paal en speelt een gemakkelijke pot.
1-3

Scoop Delft - Gouda
De proefwerkweek van het Coornhert Gymnasium zit er weer op, dus de kaaskoppies zijn zaterdag hard gaan feesten. Iedereen heeft een treetje bier van papa gestolen en ze hebben het gezamelijk opgedronken. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, ze moesten de dag erna immers nog door papa en mama naar Delft gebracht worden. 3 spelertjes worden betrapt in de auto en mogen voor straf niet meer hockeyen.
7-0

Spijkenisse - Souburgh
Souburgh op hun plek gezet door Dopie, dat is altijd mooi om te zien. Spike is echter wel een belangrijke website voor Souburgh in de strijd tegen degradatie. Als ze dit winnen, dan zie ik ze niet meer degraderen. Gelukkig doen ze dat niet.
2-0

Ypenburg - Feijenoord
Ypenburg kan deze week wat geld besparen op wit poeder, dat hebben ze echt niet nodig tegen de hooligans.
4-0

Thijs Jan Eend | 08/11

Na 8 speelronden te hebben gespeeld verveel ik me eindelijk genoeg om me met deze miserabele blog te gaan bemoeien. Aan mij dan maar de eer om de voorspellingen van deze week af te trappen:

Dopie - Rapid
Dopie heeft een identiteitscrisis. Ene week lijken ze mee te willen draaien in de top. Andere week draaien ze nog van het pils. Hun mede stUdentjes lukten het bijna om punten mee te nemen uit Gorinchem. Mannen van Rapid zullen minder succesvol zijn op een zandveld buiten Gorinchem. Zal Dopie de competitie een dienst bewijzen?

3-2

Pelikaan - Tempo
Mannen van Tempo voelen dat ze in kunnen lopen naar plek één met een zwaarder programma van Rapid mits ze geen punten verliezen. Ze zullen de klus in Roosendaal snel klaren.

4-1

Prinsenbeek - Capelle
Prinsenbeek met een doelsaldo van -9 op plek zeven. De acapella boys helemaal niet meer synchroon nadat ze de voetbalhooligans hun eerste overwinning hebben bezorgd.
De prinsjes met hun gele tenue soms niet te verwarren met die andere twee in het geel. Of zullen ze geen geel dragen? Capelle schuift op in deze zes puntenwebsite in het rechterrijtje.

1-2

Scoop - Gouda
Gouda heeft ‘the one thing Scoop could not get’ door punten te pakken tegen Rapid. De nepstUdentjes in het oogverblindend groen zijn gebrand om thuis het momentum weer op te pakken. Ze zullen meer interesse hebben in wat er op het andere veld gebeurt dan op hun eigen. Gouda weet er geen voordeel uit te halen.

3-1

Spijkenisse - Soughburg
Spike 3-1 uit bij Ypenburg. Als ik al iets dacht te begrijpen van deze competitie… Soughburg in de eerste seizoenshelft gesweept door Delft en gaan back naar hun losing ways. Spike pakt door en sturen de Saharamannen met een flinke score terug naar huis.

6-1

Ypenburg - Feyenoord
Als je meer spieren hebt, voel je dan ook meer verzuring? Blijkbaar was er een tekort aan Eiwitpoeders in de winkels in Ypenburg afgelopen week. Het herstel wilde niet lukken en Spike kwam met een verassende uitslag. Gebrand op revenge ontvangen ze de Feyenoorders. Nog high van hun enige overwinning dit seizoen worden ze herinnert aan hun plek op de ranglijst.

8-1

TikTikTik | 08/11

Spellen kan ik net zo goed als dat ik kan hockeyen. Niet. Maar om nou te zeggen dat er wel kwaliteit in deze poule aanwezig is..

Futloos van Haren | 08/11

...die meer van borsten dan van billen hoUden natuurlijk; ik haal ze ook altijd door elkaar...

Futloos van Haren | 08/11

Voorspelen gebeurt door spitsen... of door muzikanten tijdens een generale repetitie... of door kinderen zonder achtertuin... of door mannen die meer van billen dan van borsten hoUden...