SPEELRONDE 7

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 17/10
  • 2318

Een week rust lijkt voor sommigen teams goed te zijn. Anderen zijn juist op stoom en hadden liever doorgespeeld. Enfin, twee weken tijd om te voorspellen dus ik verwacht een record aantal!
Begin te tikken!!!

Spijkenisse - Feijenoord

Capelle - Tempo

Dopie - Ypenburg

Pelikaan - Rapid

Prinsenbeek - Gouda

Scoop Delft - Souburgh
Reageren

gieter pieter | 31/10

Wat is er met Dopie dan?! 1-5 tegen de haagse sjonnies?!

Vic Vastgelijmd | 30/10

Spijkenisse - Feijenoord
Ik ga niet eens de moeite nemen om dit te voorspellen. Het wordt toch een droevige pot. Spike City sloopt de acteurs van New Kids en is vanaf nu nieuwe koning van 010. 3-1 Capelle - Tempo
Tempo uitstekend begonnen aan het seizoen, maar uit spelen bij de krokettenbende is een ander verhaal…

Daan heeft twee weken geleden alvast de frituur aangezet, zodat hij lekkere warme kroketten heeft. Deze frituurboost zal niet helpen en de Jongens uit de Bergen zullen een makkelijke middag beleven.
1-3 Dopie - Ypenburg
De strijd om het felbegeerde plekje achter Tempo op de ranglijst. Na twee weken volle bak zuipen, weten de stUdenten uit Delft niet meer wat hockeyen is. ‘Nee jongens je mag de bolle kant niet gebruiken’. De beren uit Den Haag hebben afgelopen twee weken gebruikt om de nieuwe pre-workout te testen om vandaag Dopie te verslaan. Een van de beren verslikt zich echter in de nieuwe pre, waardoor ze de website beginnen met 10 tegen 11. Dit zal zoveel effect hebben op de website, net zoals op de stand.
10-11 Pelikaan - Rapid
Is Pelikaan sinds dit seizoen degradatie kandidaat? Zijn de Pelikanen vergeten hoe ze moeten vliegen? Rapid heeft al bewezen geen moeite te hebben in deze poule. Dat is overigens ook niet lastig als zelfs bonds scheidsrechters daar tot de selectie behoren. Pelikaan is toch hopeloos slecht dit seizoen… dus Rapid zal deze klus ook zonder 13de man kunnen klaren.
0-3 Prinsenbeek - Gouda
Een kraker waar je u tegen zegt, the battle of the Guppies. De kaasboys nog niet op dreef dit seizoen, omdat er veel trainingen/websiteen worden afgezegd vanwege de drukke SE weken. Ik snap het wel hoor school is ook belangrijker dan hockeyen in de 3de klasse…. Ook de Prinsjes moeten nog even warm draaien, sinds het vertrek van de oude garde. Vandaag dan ook een belangrijke 6 punten website op het programma om zichzelf als Guppies te bewijzen. Ik verwacht een website vol met spanning, sensatie en baby’s.
3-2 Scoop Delft - Souburgh
Een leuke website uit de middenmoot met een Scoop, die toch aardig goed presteren dit seizoen en Souburgh waarvan iedereen wilt weten wat ze daar snuiven tegenwoordig. Jezus en zijn kameraden zijn vastberaden om ook vandaag te winnen. Hiervoor heeft de coach van de vogels uit de zandbak een geniale nieuwe tactiek voor bedacht. Wat nou als we zand meenemen uit onze eigen Sahara en dat over het veld strooien? De nep-stUdenten weten niet meer waar ze moeten zoeken en beleven een droevige middag….
2-4

@gelemannetjes | 28/10

Helaas is die informatie tegenwoordig afgesloten voor de normale mens. Alleen mede-kanaries kunnen dat zien

GELEMANNETJES | 28/10

Kunnen de mannen ooit nog een keer zien of ze bonds krijgen bij een website? Pelikaan-Rapid lijkt mij een potje voor bonds namelijk.

TikTikTik | 26/10

Spijkenisse - Feijenoord
Wat kijk ik hier naar uit, de degradatie topper, de net niet- 010’ers tegen de 010’ers, de el Classico onder de tokkies.

Spike city thuis is altijd een bijzondere pot. Ze bevinden zich onderin de competitie, voor hun vertrouwd gebied.

Feijenoord heeft een het tot nu toe weten te presenteren alle potten (net) niet te winnen.

Het zal er naar schatting hard aan toe gaan. Feijenoord komt met geluk 0-1 voor te staan. De geblondeerde anusridder van Spijkenisse gaat hier niet goed op en begint te beuken. De door Spike vooraf geselecteerde mannen in het geel zien dit niet. Feijenoord weet het 2e puntje van het seizoen te verdienen.
2-2

Capelle - Tempo
Op papier zou dit een makkelijke pot moeten zijn. Dat gaat het ook worden..

Daan heeft een slechte warming up gehad, het frituur bij tempo was namelijk nog niet op temperatuur. Geen kroketten in de voorbereiding voor Daan.

Tempo loopt eenvoudig over Capelle heen en de krokettenbende begint de concurrentiestrijd met Feijenoord.
1-4

Dopie - Ypenburg
Een strijd om de top 3. Wie mag er tegen de hielen van tempo aankijken?

Vorige keer kwam Delft naar Den Haag, nu mogen de Hagenezen naar Delft. Aangezien de stUdenten net terug zijn van een vechtpot tegen 13 botte spijkers treden ze de website aan met 6 spelers en 5 blessures. De helft van die 6 spelers Bestaat nog voor 50% uit lauw bier van de avond ervoor.

Dat wordt dus 3 tegen 11.
Ypenburg beukt de Delftse jochies met bal en al de goal door. Helaas wordt de helft afgefloten.
2-2

Pelikaan - Rapid
Dit gaat nog wat worden. Pelikaan wat verliest van Souburgh? Wat krijgen ze daar opeens te eten op dat zandveld? Of zijn de vogels het verleerd om te vliegen?

Rapid wat tot nu toe zonder al te veel kleerscheuren door de competitie gaat, zal hoe dan ook ergens een grandiose fout maken. Ze hebben nog steeds dat 4de klasse bloed en ergens vallen ze terug in het oude patroon. Schandalig op hun bek gaan. Nu ze geen hulp hebben van speler 12 en 13 is dit het moment.
2-1

Prinsenbeek - Gouda
Prinsenbeek met 6 punten uit 6 websiteen en nog steeds het verlies tegen Souburgh in het geheugen. Gelukkig spelen ze thuis....

Gouda wat nog rondloopt met een schraal achterwerk na de website tegen Tempo.

Gaat Prinsenbeek ervandoor met de 3 punten en kruipt Gouda verder door de competitie? Gunnen de prinsjes de 3 punten aan Gouda? Nee, de prinsen gaan voor de prinselijke streak en mikken op 7 punten uit 7 websiteen.
3-3

Scoop - Souburgh
Dit wordt een leuk potje zeg. Scoop die een prima seizoen draait en Souburgh die het (voor hun doen) erg goed doet.

De neppe stUdentjes die de afgelopen 3 websiteen gewonnen hebben willen deze trend doorzetten.

De kamelen temmers hebben afgelopen weekend hard getraind. Door de bidonnen leeg te gooien in de sahara zijn ze helemaal ingespeeld op het semi matje in Delft. Of zal het 2e veld ter beschikking gesteld worden voor deze pot?

Deze middenmoot topper wordt spannend.
4-1

gozert | 26/10

ik wil wel een poging wagen.
Voor het vrouwelijk schoon moet je bij Ypenburg zijn. Er lopen daar zeker een aantal toppertjes tussen. Pelikaan ook overigens. Voor draken moet je echt wel bij Capelle zijn. Daar wordt ook echt helemaal niemand blij van. De award voor mooiste complex gaat toch uit naar de Prinsjes. Mooie toko. Jammer dat ze zo weinig zuipen daar.

*op eigen initiatief*
leukste team?
de lads van Gouda. Vaak wel in voor een goede derde helft of TDtje.
k*tste team?
Capelle. heeft verder geen uitleg nodig. voor al omdat je altijd tegen 13 man staat daar. alhoewel.... dat wil elders ook nog maar al te vaak voorkomen.
achja ook dat is 3e klasse

Zin in zondag!
fijne week

Komcummer | 25/10

Ik denk dat iedereen zijn zegje gedaan heeft qua websiteen. Laten we anders een kleine evaluatie starten vwb complex en vrouwelijk schoon. Waar krijg je als linksback een harde tokus van het publiek? Zijn er clubs waar het equivalent van de moeder van Floris te vinden is? Waar is het sanitair het Best? Enzovoorts...

@meerclickclack | 25/10

Net zoveel tikken als Ralf Makkenbach zou prettig zijn heren en jongens

Meerclickclack | 24/10

Ik vind dat er nog maar weinig is getikt gasten. KLIKKEN IS TIKKEN

frank | 19/10

Ik snuif niet, 16 is dan voldoende.

gozert | 19/10

Zo dan. De eerste 6 speelrondes zitten er op. Valt er al wat te zeggen over wie er mogelijk promoveren/degraderen of is dat te vroeg? Ik denk dat we al wel een redelijke balans kunnen gaan opmaken. Afgelopen zondag was wel weer smullen jongens. Voor-al de kroketten. De Pelikanen verzuimen in de hockeytempel van de Alblas. Ype en Scoop delen de punten. De Prinsjes zakken nog verder weg en Rapid op goede weg naar promotie. De komende week geen hockey dus verwacht ik wel veel getik van iedereen hier!

Spike-Feijenoord
Spannend potje in de staart van de competitie. Spike verzamelt hier en daar wat punten terwijl Feijenoord het telkens maar niet lukt. Gisteren de inhaalwebsite tegen Capelle aardig over de streep getrokken. Hockeyend pakken ze roffa wel.
3-2

Capelle-Tempo
Hier kan ik een heel betoog over schrijven maar ik bespaar mezelf de moeite. Capelle gaat niet goed, Tempo wel. 3 punten voor Tempo en 3 kroketten voor Daan. Alhoewel Capelle thuis, dit kan nog een ding worden. Toch wint Tempo.
1-3

Dopie- Ypenburg
Qua tussenstand denk ik wel de spreekwoordelijke topper van deze ronde. Beide team kruipen langzaam verder naar boven. De nerds van Dopie spreken een keer af om zaterdag op tijd naar bed te gaan. Dit pakt goed uit tegen de scheppende Hagenaars. 3 punten voor Dopie en 17 punten voor Frank en zijn mannen.
4-2

Pelikaan-Rapid
Rapid zit op volle toeren. De trekvogels wat minder. Is Souburgh nou zo goed of zijn jullie zo ontzettend slecht? Ik denk het tweede. De degradant vs de promovendus. Rapid afgelopen weekend gewonnen van de Prinsjes. In hoeverre dat nog een prestatie is. Easy win voor de Snelle.
1-4

Prinsjes-Gouda
Dit kan zomaar de finale van de sportdag zijn. Spannend potje onderin de poule. Lekker veel gemekker en gezeur. Met enig thuisvoordeel hengelt net niet-Breda de overwinning binnen. Na afloop lekker wat kannetjes ranja. Ook kan de Kinderen voor Kinderen playlist niet ontbreken.
1-0

Scoop-Souburgh.
Bij Souburgh gaat ineens alles op rozen. Jantje geven aan de Prinsjes en thuis 5x scoren tegen de Pelikanen. niet verkeerd. Scoop 1 puntje meer dan Souburgh. Wel schat ik de studs hoger in. 3 punten voor Scoop en na afloop genieten ze van een kannetje.
5-1

@wieowie | 19/10

Mischien dat je voor al aan elkaar hebt getypt, is wel vaker gebeurd dat die niet werkt. Omdat ie or al niet leuk vind

wieOwie | 19/10

ik krijg mijn voorspelling gewoon niet geüpload vanwege verkeerde woordkeuze of internet tekens. Iemand enig idee wat ik dan over het hoofd zie?

manmanman | 18/10

Ookal duurt het nog een tijdje tot de nieuwe speelronde begint, je moet er altijd vroeg bij zijn met de voorspellingen. Je weet immers nooit wat er nog kan gebeuren met je typspieren.

Spijkenisse - Feijenoord
Spike speelt weer thuis, dus, 13 man in het veld voor de spijkers. De mafklappen van Roffa Zuid worden hier gek van en krijgen 3x rood. Knap dat ze alsnog weten te winnen.
1-2

Capelle - Tempo
De gestoorde beukers van Capelle tegen de clowns uit Bergen op Zoom. Volgens de Geruchten is Dikke Daan geblesseerd. Graag speculatie over wat hier gebeurd is. Ik denk dat hij over een kroketje is uitgegleden. Of schrok hij soms zo erg van de kroketjes na de website bij Gouda. Deze krokketen waren namelijk in water gebakken, ook was de ragout meer een soort vast. Waren het toch knakkies? Zonder Daan en met ongetwijfeld 2 minder man door te veel gele kaarten, weten ze thuis niet te winnen tegen Tempo.
1-3

Dopie - Ypenburg
Ypenburg knap gelijk gespeeld tegen Scoop, die het toch aardig goed doen dit jaar. Dopie 3-5 gewonnen van Pelikaan. Tegen die sukkeltjes vind ik een verschil van 2 doelpunten wel erg matig. Met deze vorm kan je geen titelkandidaat blijven Dopie! De winst gaat vandaag naar Ypenburg, jammer, want Dopie mag van mij direct oprotten uit de 3e klasse. Nou ja, Ypenburg natuurlijk ook.
0-1

Pelikaan - Rapid
Degradant vs Promovendus. Rapid maakt knap kans op de titel, maar dan moeten ze blijven presteren. De druk loopt hier hoog op, want nu kunnen ze het bewijzen tegen een ex-2e-klasser. Gelukkig zijn die erg slecht.
0-7

Prinsenbeek - Gouda
De prinsjes tegen de kaastengels. Bij dat oh zo verre Prinsenbeek gaat vandaag een kraker gespeeld worden. 2 teams waarvan dit jaar wordt verwacht dat ze ergens in de (lage) middenmoot eindigen, dan kan dit gewoon een 6 punten website genoemd worden. Gouda mist vandaag wat van hun zeldzame oude kaas, die zijn vorige website opgegeten door Dikke Daan. Met een gemiddelde leeftijd van 15 is elke website lastig, dus wordt het:
3-1

Scoop Delft - Souburgh
Een trieste pot in een nog triestere stad. Scoop zal hier wel gemakkelijk van winnen. Een triest kannetje achteraf voor de troost
17-0

BEGINTETIKKEN | 18/10

Spijkenisse - Feijenoord
Het afvoerputje van de derde klasse. Wannabe Rotterdammers tegen wannabe hockeyers. Leg je boomstronken hier maar op het veld want dit wordt een partij houthakken. Feijenoord thuis laat prima resultaten zien met nipte nederlagen tegen grote teams. Uit is dit een ander verhaal.
3-2

Capelle - Tempo
Vorig jaar was dit een subtop website geweest. Dat lijkt dit jaar anders. Tempo heeft een nieuwe coach en dat lijkt te werken. Capelle heeft nogsteeds kroketteneter Daan en dat lijkt minder te werken. Thuis staan ze wel met 13 man dus ik voorzie een gelijkspel.
3-3

Dopie - Ypenburg
De topper van de week. De feutjes zijn goed ingeburgerd en de eerste tentamenweek is ook in zicht. Voor de spelers van Ypenburg staat ook een belangrijke week voor de deur: de start van hun reintegratieproject in de samenleving.
2-2

Pelikaan - Rapid
Een promotiekandidaat tegen een degradatiekandidaat. Dit gaan de kleutertjes van Rapid uiteraard eenvoudig winnen. @Pelikaan, misschien een idee om jezelf gewoon uit te schrijven uit de competitie? Is alleen maar meer genant aan het worden joh.
1-8

Prinsenbeek - Gouda
Jonger tegen jongst. Twee teams tegenover elkaar die allebei net beginnen te puberen. Zeuren op scheidsrechters en op elkaar. Deze pot kan zich bijna meten aan Spike tegen Feijenoord. Al weten ze hier wel dat de hoofdstad van Nederland niet Rotterdam is.
1-2

Scoop Delft - Souburgh
Dit is toch wel een aardig potje. Souburgh heerlijk op dreef en Scoop draait ook lekker mee. Een potje niet in de sahara is voor Souburgh wel even wennen. De zandkorrels worden in het eerste kwart uit alle porien gehaald maar vervolgens denderen ze over de nepstUdenten.
2-6

Degraderen | 18/10

Degraderen hoort erbij…

Spijkenisse-Feijenoord: degradatiewebsite 1!
Spike hoort hier niet op dit niveau en het is maar goed dat ze komend seizoen weer weg zijn. Feijenoord gaat lekker met ze mee. 0-0

Capelle-Tempo:
Capelle heeft thuis 2 handjes extra. Helaas is Tempo een stukje beter. Maar niet getreurd, dikke Daan heeft de 3 puntjes al voor het laatste fluit signaal opgegeten. 0-2

Dopie-Ypenburg:

Kijk nu gaan we naar een echte pot hockey! Ooh nee, toch niet… waar beide teams vorig jaar kanshebbers waren voor de 2e plek, verwacht ik ze volgend jaar gewoon weer in ons mooie pouletje. dopie heeft het aanvallend wel een stuk beter voor elkaar, 5-3.

Pelikaan-Rapid:
Voormalig 2e klasser tegen voormalig 4e klasser. Dat is een zekerheidje zou je denken. En dat is ook zo. Rapid heeft geen kind aan Pelikaan en neemt de punten weer lekker mee naar pirateneiland. 0-3

Prinsenbeek-Gouda: degradatiekraker 2
Oeioeioei, de prinsjes begonnen vorig jaar matig, maar dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. Verloren van Souburgh en een nipte overwinning op Spike… dat voorspelt niet veel goed. Gouda zal alleen wel te doen zijn, al wordt het wel spannend. 2-1.

Scoop-Souburgh.

Zou het zo zijn? Vorig jaar had Souburgh de poule moeten verlaten naar de 4e klasse, maar zoUden ze nu richting de 2e klasse vertrekken? 6 uit 2 in de laatste websiteen…. Ook tegen scoop gaan ze toch weer de punten pakken, ik ben fan! 2-5

Lekker reageren en zeuren! Heerlijk!!

@@Geruchtje | 18/10

Niks mis met wat vlees op de botten. Houdt je warm tijdens de koude dagen en scheelt weer stoken.

@geruchtje | 18/10

Het enige extra vlees wat ze daar hebben gekregen in de zomerperiode is wat er aan de buik van de spits bij gekomen is. Blijkbaar heeft dat inderdaad geholpen

Geruchtje | 18/10

Souburgh schijnt nieuw vlees te hebben, vlees dat daadwerkelijk kan hockeyen.

TikTikTik | 17/10

Een stel feuten, kleuters en Jannes met zijn kompanen als promotiekandidaten. Spannend hoor.. Een ding is zeker, hockeyen kunnen ze allemaal niet. Souburgh middenmoter, chapeau. Toch zal deze fantasie niet lang duren en bungelen ze in no time naast Spike. Als Spike city zo doorgaat, mag het aan het einde van het seizoen weer wachten op een telefoontje van de bond dat ze alsnog in de derde klasse mogen blijven. Ondanks hun glansrijke laatste plek.

Man man man | 17/10

Souburgh P6
Pelikaan P9
Dit zijn toch wel de meest bizarre standen na 6 potjes. Souburgh lijkt gewoon lekker mee te draaien in de poule terwijl pelikaan het compleet kwijt lijkt. Zit promotie er nog wel in na zo’n start?

Ik weet het | 17/10

Volgens mij hebben er flink wat teams een transformatie ondergaan. Pelikaan middenmoter, degradatiekandidaat? Souburg wint websiteen? Capelle onderaan? Denk dat we met Rapid en Tempo/Dopie de promotiekandidaten al helder hebben. Qua degradatie zal het interessanter worden, al kan je ook bij degradatie gewoon blijven. Dat heeft Souburgh al bewezen.