Speelronde 6

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3C
  • 10/10
  • 1960

Nieuwe ronde nieuwe kansen.
Rapid weet knap te winnen van Daan en zijn kompanen. Tempo heeft thuis met 13 man gespeeld tegen de mannen van Gouda. Prinsenbeek op de broek tegen de woestijnratten en de bonkies uit Ypenburg die knap wisten te winnen in Roosendaal.

TYP JE ROT

Feijenoord - Tempo

Gouda - Capelle

Rapid - Prinsenbeek

Souburgh - Pelikaan

Spijkenisse - Dopie

Ypenburg - Scoop Delft
Reageren

Bas Bowlingbal | 15/10

Feijenoord - Tempo
Is deze pot het waard om te analyseren? Feijenoord staat eenzaam onderaan met een zielig puntje, terwijl de boys uit de bergen het toch uitstekend doen. Ik verwacht een hattrick van Kuyt en opa met de winnende goal.
3-4

Gouda - Capelle
De kaaseters tegen de krokettenbende, wat een kraker hebben we hier toch weer. De boys van Gouda hebben afgelopen week cito toetsen gehad, dus zullen naar verwachting minder scherp zijn. Capelle wil hiervan gaan profiteren, helaas spelen ze niet thuis. Ik verwacht een droevige pot van beide kanten.
7-7

Rapid - Prinsenbeek
Rapid bovenaan de ranglijst na speelronde 5, wie had dat gedacht? Kunnen de mannen uit Gorinchem daadwerkelijk hockeyen of spelen ze gewoon met een mannetje meer? Rapid zal de ongeslagen reeks willen doorzetten tegen de Prinsjes, die revanche willen nemen na het verlies tegen de kamelen uit de zandbak. Kleuterklas tegen kleuterklas, wie gaat de baby derby winnen?
2-2

Souburgh - Pelikaan
De scooterboys vorige week op wonderbaarlijke wijze gewonnen bij Prinsebeek, wat een treurige bedoeling was dat. De Pelikanen hopen vandaag niet te verliezen in de zandbak tegen Jezus en zijn kameraden. Pelikaan toch treurig begonnen aan het seizoen, waardoor ze zich nog moeten bewijzen. Ik verwacht veel zand en weinig goals.
0-0

Spijkenisse - Dopie
Spike-City vorige week afgeslacht tegen de nep-stUdenten van Scoop met een pijnlijke 6-1. De mannen van Dopie hopen hier een rustige middag te beleven, zodat ze savonds nog lekker naar de soos kunnen. Spike-City thuis nog steeds ongeslagen, vraag Pelikaan (5-1), de vraag is niet of ze deze reeks zullen doorzetten maar tot wanneer? Een boeiende en fantastische pot, die alle kanten op kan.
0-3

Ypenburg - Scoop Delft
Wat is er aan de hand met Ypenburg? Wat doen zij bovenaan de ranglijst? In Den Haag hebben ze wat extra pre-workout ingekocht aan het begin van het seizoen, waardoor ze lekker aan het stuiteren zijn. De nep-stUdenten willen hun goede reeks ook doorzetten en hopen het de bodybuilders vandaag lastig te maken. Ik verwacht van beide beren voorin een nieuw bench pr en allemaal 10’en voor het tentamen op maandag. We moeten niet teveel verwachten, het niveau blijft droevig.
2-2

GoudenGids | 13/10

Feijenoord-Tempo
Waarom schrijf je Feijenoord met een D? Juist, omdat het verleden tijd is...
Tempo lekker op dreef dit seizoen en vernedert Feijenoord op eigen veld.
0-3

Gouda-Capelle
Na de twee gele kaarten en rode kaart vorige week bij Capelle blijft er weinig van deze jankballen over. Maar goed 0% van niks is is nog steeds 0... behalve de frituur die op 180 staat. De VWO klas gaat eenvoudig met de winst ervandoor.
2-0

Rapid-Prinsenbeek
Een knappe overwinning afgelopen week van de kleuters uit Gorcum bij Capelle. Maar nu thuis met Bonds maar bewijzen of ze echt kunnen hockeyen tegen de Prinsjes. De Prinsjes gaan niet zo lekker, wat een drama. Worden de Prinsjes ook potentieel degradatiekandidaat? Wie zal het zeggen..
3-1


Souburgh-Pelikaan
Haal de kamellen maar weer uit de schuur voor weer potje in de zandbank. Wat een k*tzooi. Ondanks dat, een makkelijke overwinning voor de Pelikanen.
1-4

Spike-Dopie
De sneuneuzen uit de achterstands-/vogelaar wijk tegen de decadente wannabes uit Delft. Wat een ellende om af te reizen naar Spijk als je ook nog weet dat de spits van Spijk net vrijgelaten is uit het Pieterbaancentrum..
Dopie laat zich niet gek maken.
0-5

Ypenburg-Scoop
Poedertje links, snuifje rechts. Dit gaat aardig gelijk op. Ypenburg thuis zeer stabiel, maar maakt te veel fouten. Scoop profiteer met wat uitbraken.
3-3

gozert | 12/10

Jahoor daar zijn we weer! En wat was het weer een heerlijk weekend zeg, ongelofelijk. Rapid wint van Daan en de krokettenbende. Dopie legt Rotterdam-Zuid over de knie. Ypenburg pakt goed door en dan als klap op de vuurpijl: Prinsjes krijgen notabene thuis jantje van Hc Inteelt?! Ik heb me vermaakt in ieder geval. Enfin, voorspellen…..

Feijenoord-Tempo
Feijenoord is uitverkorene voor de titel van degradatie kandidaat. Na 5 speelrondes 1 punt is vrij triest. Tempo lekker op stoom. Sinds opa dan echt met pensioen is begint het te draaien in Mountains on Zoom. Toch denk ik dat 010 gaat stunten zondag. De scheidsen gaan een belangrijke rol spelen deze pot.
2-1

Gouda-Capelle
Vwo5 van Gouda zondag weer niet gewonnen. Dan moet het dit weekend maar gaan gebeuren. Uitgerekend tegen Daan en de krokettenbende. Voor de website begint staat het vet al te loeien in Gouda en is de eerste doos al op. Bij rust krijgen de mannen allemaal nog eentje voor de smaak. Na het laatste fluitsignaal zijn de punten voor Gouda en zit Capelle met volle buikjes. Uiteraard nog een leuk Motm intervuu bij Gouda. Wat zijn die jongens toch ook lekker zichzelf gebleven.
3-1

Rapid-Prinsenbeek
Man man man. Thuis verliezen van Souburgh. Je blijft je verbazen over het niveau. Op het forum staat dat de Prinsjes het nieuwe Gouda zijn qua leeftijd? Misschien heeft dat ermee te maken. Die hadden nog nooit het woord: ‘inteelt’ in de praktijk gezien en schrokken zich meteen rot. Of hadden ze zaterdag tot laat de Voice gekeken. Wie zal het zeggen. Rapid doet wat niemand had kunnen bedenken. Promoveren en ondertussen de ranglijst aftoppen; chapeau. Ze weten elke pot maar nipt te winnen. Toch denk ik dat deze pot gelijk zal opgaan. De scheidsen besluiten toch anders en Rapid Krijgt een bonuspuntje.
2-1

Souburgh-Pelikaan
De scooterboys doen het gewoon: de Prinsjes uit een jantje geven. Deze week keihard trainen en dan zondag weer de woestijn in tegen de Pelikanen. Die weten even niet waar ze het zoeken moeten. Zo’n zandbak is wel weer ff wennen. Toch winnen ze.
1-5

Spike-Dopie
De Studs mogen afreizen naar het pittoreske Spijkenisse. Schitterende stad onder de rook van Rotterdam. Afgelopen zondag al een goed pak slaag gehad van de ubersukkels uit Delft. Ook dit weekend gaat het niet lukken tegen de iets minder ubersukkels. Makkelijke overwinnen voor de Henegouwers.
1-6

Ypenburg-Scoop
Beide teams aardig op weg naar boven. Deze website zal beslist worden op de hoeveelheid pre-workout van Frank. Na de website zal Ype een TD’tje organiseren. Natuurlijk zal hier het witte goud in overvloed te vinden zijn. Lekker hoor. Scoop pakt de 3 punten en Ypenburg pakt er 10 of 11 na de pot.
3-4

TIKTAK | 11/10

Feijenoord - Tempo
Feijenoord pakkie gekregen van Dopie. De feuten lieten even zien dat ze rijp zijn voor degradatie. Tempo met bondsscheidsrechters met 6-1 gewonnen van Gouda. Kunnen die Bergen op Zoomnaren dan echt hockeyen?
1-3

Gouda - Capelle
Gouda heeft zoveel zin in deze pot dat de mannetjes het er al over hebben tijdens de duits les. Helaas is meneer Heidrich hier niet van gediend en moeten ze op vrijdagmiddag nablijven. Met een schuldgevoel gaan ze het weekend in. Daan heeft deze week het EK kroketten eten op het programma staan en is afwezig. Dit resulteert in gelijkspel.
2-2

Rapid - Prinsenbeek
Rapid nogsteeds bovenaan. Iedere thuiswebsite met 13 man helpt natuurlijk wel mee. Zou toch prettig zijn als ze een keer bonds op bezoek krijgen daar. Tegen Prinsenbeek maakt het niet uit wie er fluit. Die bakken er toch niks van dit seizoen.
2-1

Souburgh - Pelikaan
Souburgh gewonnen van de kanaries.. hoe dan?! Pelikaan is een grijze middenmotor. Ik voorzie hier een stuntje.
3-3

Spijkenisse - Dopie
De mannen uit Rotterdam zijn aardig op stoom geraakt. Helaas voor hun komen de feuten langs om dat zelfvertrouwen weg te vegen. Ze laten zien hoe je moet hockeyen en hoe je moet zuipen. Man wat kunnen die gasten tanken.
1-8

Ypenburg - Scoop Delft
De mannen van Frank worden wild als ze de naam van de tegenstander zien SCOOP. Dat betekent: voor iedere speler een gratis extra scoopie. De mannen rennen als wilde stieren over het veld en stormen per ongeluk een nabijgelegen huis in .Scoop profiteert en scoort 2. NepstUdenten proberen de derde helft daarna te winnen maar daar steekt Frank een stokje voor.
2-2

TikTikTik | 11/10

Feijenoord - Tempo
2 teams tegenover elkaar met verschillende doelen. Feijenoord 1ste van onder en Tempo, nouja bijna eerste van boven.

Feijenoord komt net terug van hockey les tegen een stel feuten en Tempo is nog vol van de 6-1 tegen de wannabes uit Gouda.

Met de slagers instelling van de verdediging bij Feijenoord en de heethoofdige standjes in de aanval bij Tempo heb je hier een akelig potje te pakken.
1-4

Gouda - Capelle
De burgklassers van Gouda zijn goed met hun neus op de feiten gedrukt na een leuke zondag bij Tempo. Dit weekend mogen ze echter weer thuis spelen en gelukkig maar want de eerste toetsweek zit er op en oh ging dat even mis. Dat gemiddelde voor geschiedenis wordt steeds lager. Net zoals hun wil om nog normaal te hockeyen.

Capelle heeft zo te zien een pittig weekendje achter de rug. Daan wat ging er mis? Aah het probleem was misschien het gebrek aan motorolie/frituurvet.

Dit weekend zijn ze echter beter voorbereid door de bidons van te voren te vullen met het bitterballen in vet. Smeerolie voor tijdens de website.

Capelle verrast uit tegen Gouda.
1-4

Rapid - Prinsenbeek
De kleuters tegen de Prinsjes. Rapid heeft een prima start. Met een boel kinderen op het veld en een boel slechte tegenstanders zijn te toch niet goed genoeg voor de 3e klasse.

Prinsenbeek thuis verliezen van de Scooterboys. Oh oh oh, Best knap. Dit laat maar weer zien dat deze ploeg ook niet derde klasse waardig is.

De pubers nog in volle euforie van de afgelopen weekend staan met 13 man opgesteld en krijgen een aantal corners cadeau. Zo wordt het moeilijk winnen voor de Prinsjes.
3-1

Souburgh - Pelikaan
Hc inteelt mag thuis in de Sahara spelen tegen de vogels ui het zuiden.

Souburgh op een wonderbaarlijke manier gewonnen van de Prinsjes. Kunnen ze dan toch op water spelen??

De mannen uit Roosendaal hebben een matige start van het seizoen en zullen deze trend lang doorzetten.

Deze zondag zijn de vogels niet opgewassen voor de zandbak en het milde duelvermogen van de Scooterboys. Zullen ze een wereldse prestatie neerzetten en hun tweede website op rij winnen?
0-2

Spijkenisse - Dopie
Spike city tegen de feuten. Spike heeft de afgelopen websiteen goed gespeeld. Spijkenisse en goed spelen? Ja het kan blijkbaar toch.. De kleine mannen uit Delft zitten elke zaterdagavond tot 4 uur lauw bier te drinken en te creckertrekken.

De nerds draaien lekker mee in de middenmode en vinden het daar wel prima. Spike bevindt zich net eronder en gaat dit seizoen niet hoger uitkomen.

Spike moet het hebben van de thuisfluiters die oogkleppen op hebben en de bokswebsiteen niet zien. Tot in het 4e kwart staat het 2-2. Na een aanslag op de spits en een strafbal voor de stUdentjes en 9 overgebleven Spijkenissers op het veld, trekken de feuten toch aan het langste eind.
2-3

Ypenburg - Scoop Delft
Het anabolen team tegen de net niet stUdenten uit Delft spelen een taaie pot in de blokkendoos van Den Haag Oost.

Pre workout tegen bier.
Wie gaat hier het onderspit delven? Scoop heeft de smaak te pakken met een klapper tegen Spike terwijl Ypenburg nog net de vogeltjes aan de grond wist te hoUden afgelopen weekend.

Pre-workout wordt weggespoeld met bier.
1-3

Wandelgang | 11/10

Prinsenbeek heeft een nieuw team, jonger dan dat van Gouda.

ÉénVier | 11/10

Beste jongens en meiden.
Als je genoeg tijd hebt op werk om te klikken, dan heb je ook genoeg tijd om te tikken.

ÉénVier | 11/10

Feijenoord - Tempo
Tempo een comfortabele winst op de kaaskoppies, de Rotterdammers het tegenovergestelde. Helaas voor Feijenoord is het deze week hetzelfde verhaal.
1-4

Gouda - Capelle
Zelfs Daantje weet te verliezen van Rapid. Hoe kan het nou dat Rapid uitgerekend bij Gouda punten heeft laten liggen? Capelle doet Rapid niet na en wint overtuigend.
1-4

Rapid - Prinsenbeek
Prinsenbeek man, hoe kan dit nou. Vorig jaar zo trots meedoen aan de titelstrijd en dan toch weer verliezen van Souburgh. Ja, vorig jaar dacht iedereen dat ze hun c elftal hadden gestuurd omdat de stand toch al vast stond bovenin, maar wat is er dit jaar dan gebeurd? Misschien zijn ze toch niet zo goed als ze zelf denken. Dat sowieso niet, toch winnen ze.
1-4

Souburgh - Pelikaan
Afgereisd naar Albas zien onze vis etende vogels de scootertjes al staan. Na deze per ongeluk om gestoten te hebben, kan de website beginnen. Er lijkt vandaag in de Sahara een sprankel van hoop. WATER! HET REGENT! Kunnen de scooterboys dan toch nog een weekje vooruit? Ja, maar ze winnen niet.
1-4

Spijkenisse - Dopie
Dopie heeft zich na de vernedering in Delft weten terug te worstelen en met grote getallen te winnen van de Roffaboys. Tegen SpikeCity moet dat ook geen probleem zijn.
1-4

Ypenburg - Scoop Delft
De nep stUdentjes van Scoop doen goede zaken dit seizoen en staan zelfs boven de andere Delftenaren. Als ze deze 6 punten website winnen, dan komen ze in de top 3. Ik vind het erg jammer om te zeggen, maar dit zou wel eens de kraker van de week kunnen zijn.
1-4

El Patron | 11/10

Ik denk dat we dit forum als dood kunnen beschouwen. 310 views zonder voorspellingen... RIP

TangoRambo | 10/10

Interessant om te zien dat de vooraf voorspelde kanshebbers op promotie de verwachtingen nog niet waarmaken. Op basis van huidige resultaten kan het wel eens gaan spoken richting einde seizoen. Overigens betwijfel ik of je in deze poule moet willen promoveren. Niet representatief voor niveau van de tweede klasse.

El Patron | 10/10

BEGIN TE TIKKEN!

El Patron | 10/10

Feijenoord - Tempo

Jimmy krijgt verlof vanuit zijn TBS kliniek. Dit hadden ze beter niet kunnen doen. Jimmy raakt helemaal in de war van het gekke accent wat Tempo meebrengt. De begeleiders zijn vergeten te vertellen dat het om tempo uit bergen op zaam gaat en niet om Tempo uit Rotterdam. Als een stier door het dolle begint Jimmy om zich heen te slaan. buiten 4 spelers van tempo die hij naar de IC slaat scoort hij er ook nog 3 in het juiste doel!
Feijenoord weet knap te winnen met 3-0. Feijenoord blij de trainert blij en Jimmy mag vaker met verlof.

Gouda - Capelle
Bij het idee begint dikke Daan al te steigeren. Bij Gouda eten ze altijd knakworst na de website. WAAROM in hemelsnaam. Jullie weten toch dat mijn motor alleen draait op frituur?! Gouda staat bij deze gedachte met 1-0 voor. Diederik is ook weer eens uit zijn hijskraan geklommen om een potje te ballen. D&D Daan en Died scoren er op los. 1-5!

Rapid - Prinsenbeek

Rapid doet het goed. Erg goed zelfs. Prinsenbeek doet het minder goed, erg minder goed ook wel heel slecht. Gaat de coach het halen tot de winterstop?
Ik gok dat ze straks weer de oude garde van de zolder aftrekken en in het geel stoppen. Misschien zondag al.. ik gok op een 1-1 stand.

Souburgh - Pelikaan
De kampers tegen de pinos. Souburgh doet het veel beter dan vorige seizoenen, hoe dan? Hebben jullie een kwaliteitsimpuls gehad of is de rest gewoon slecht geworden?

Spijkenisse - Dopie
Spike Dopie, weer een topper. Spijkenisse speelt een partij toppers.... Dopie komt met het OV (Zoals altijd) Net als vorig seizoen komt de metro tot stilstand tegen de walvis standbeelden. 3 spelers van dopie met een hersenschudding. De coach van Spijkenisse gniffelt in zijn vuistje. Hij heeft de boel gesaboteerd.
Dopie komt de stress niet te boven. 3-0 spike

Ypenburg - Scoop Delft
Scoop draait goed mee, ypenburg heeft de klim naar boven gevonden. Ze wisten knap te winnen van Pelikaan. Scoop wist met 6-1 te winnen van Spike. Scoop scoort veel en blijkt een degelijke ploeg te zijn. Maar tegenover de anabole kampbewoners uit het - net niet Den Haag- zijn ze niet opgewassen. 4-0

Zo.. mijn fikken doen pijn van het typen. Tijd om mij weer om te draaien en verder te tukken..