Speelronde 5

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3C
  • 03/10
  • 1686

Bijzondere uitslagen! Spike die 5-1 weet te winnen van Pelikaan. Ypenburg verrassend 3-1 van Prinsenbeek en Dopie onderuit tegen de feutjes.... Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Tempo - Gouda

Capelle - Rapid

Dopie - Feijenoord

Pelikaan - Ypenburg

Prinsenbeek - Souburgh

Scoop Delft - Spijkenisse
Reageren

@prinsjes | 10/10

Heeft de Jezus van Souburgh een mooie pot neergezet op de rechterflank?

@prinses | 09/10

Het is je bekend dat de Prinsjes een volledige leegloop hebben gehad toch?

@Bas bowlingbal | 09/10

Toch toch toch toch toch …. Godver man 😂

@Prinsjes | 09/10

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk om een jantje te krijgen van Souburgh?!

Bas Bowlingbal | 09/10

Capelle - Rapid
Rapid goed aan de competitie begonnen met 10 punten uit 4 websiteen. Capelle-uit is helaas toch altijd een moeilijke pot. De belangrijkste vraag is dus ‘Can Rapid do it on a sunny sunday in Capelle?’
3-2

Dopie - Feijenoord
De stUdenten van Dopie staan helaas op een teleurstellende 7de plaats. Vandaag tegen de acteurs van New Kids willen ze toch graag de 3 punten pakken. Zullen de dopie boys fit zijn of toch te laat bij de soos geweest?
4-1

Pelikaan - Ypenburg
Pelikaan toch teleurstellend begonnen aan het seizoen met een 4de plek. Het is dus duidelijk dat ze niet in de 2de klasse thuishoren. Sws verliezen van Spike-City is toch wel een schande. De beren uit Den Haag gaan het de mannen uit Roosendaal toch lastig maken.
3-3

Prinsenbeek - Souburgh
De Prinsjes tegen de scooterboys blijkt toch wel een kraker. De vraag of de mannen uit Souburgh de -100 doelpunten gaan bereiken, zal vandaag even bewezen worden door de Prinsjes. Het wordt een wereldse pot met veel hoogtepunten die je niet wilt missen.
4-0

Scoop Delft - Spijkenisse
Is dit de topper van de poule? Spike City toch wel een underdog dit seizoen zeker met het pakslaag wat ze aan pelikaan hebben uitgedeeld. De nep stUdenten van scoop blijken iets minder sterk door al het alcohol in hun bloed van gisteren avond. Hierdoor weten ze niet meer waar ze moeten zoeken.
0-3

Tempo - Gouda
Tempo thuis op dat oerlelijke blauwe veld. Hockeyen kunnen ze niet bij Tempo en de opa zal gegarandeerd een steentje bij dragen aan de potentiële winst. De mannen van Gouda hebben morgen allemaal een belangrijk geschiedenis proefwerk, waardoor de helft de website moet missen. Gouda zal dus creatief moeten zijn met het oproepen van spelers vandaag.
3-1

@linksachterlij | 07/10

Als je een leuke en nette praatgroep zoekt kan ik miss de AA aanraden. Hier op het forum is het zieken narren en treiteren.

linksachterlijk | 07/10

Excuus voor de ongepaste woorden. Sarcasme en partijdigheid zijn uiteraard niet op hun plaats op dit nette forum, het zal niet nog een keer gebeuren. Het puntje geografie staat ook genoteerd, mag ik Feijenoord dan wel Spijkenisse Noord-Oost noemen? Het is toch gezelliger stadsgenoten te zijn, en onze hele competitie ligt tenslotte in de Greater Spike City Metropolitan Area.

@Linksachterlij | 06/10

Spijkenisse Rotterdam zuid-west noemen is natuurlijk wel echt een hoofdzonde he

@@@LinksachterL | 06/10

Dat ze beide weten te winnen betekent toch niet dat de website die daarna volgt gelijk een topper is? Als Feijenoord en Souburgh weten te winnen voordat ze tegen elkaar moeten betekent dat toch ook niet gelijk dat het een topper is. De nummer 5 tegen de nummer 10 is in mijn ogen geen bijzondere pot. Verder vind ik het juist heerlijk als er een beetje zand in mijn gleuf komt.

@@linksachterli | 06/10

nou nou ik bespeur wat frustratie. Zand in je gleuf of zondag weer geen punten gepakt? Volgens mij staan er geen onwaarheden in de voorspelling van Linksachterlijk. Spike en Scoop beide onverwachts gewonnen van de toch betere teams; Pelikaan en Dopie. En waar blijft jouw voorspelling overigens? veel geklik en weinig getik.

dikke kus
gozert

@Linksachterlij | 06/10

Volgens mij speel jij of bij Spike of bij Scoop en heb je het iets te hoog in je bolletje jongen. Scoop Spike de topper noemen. Volgens mij vergeet je het woordje “Degradatie” er voor te zetten. Man man man. Het niveau van deze pot ontstijgt echt nog net de 4de klasse hoor

Linksachterlijk | 05/10

De modbot lijkt inderdaad iets tegen monden te hebben, thanks voor de tip.

Scoop Delft - Spijkenisse
Het is de strijd der reuzendoders, het is David versus David, het is de crème de la crème van het Delftse noncorpor-ale stUdentenhockey tegen de vogelverslinders uit Rotterdam Zuid-West, het is:
Scoop tegen Spike
Blijkbaar is dit de topper van onze competitie, bewijst maar weer dat niemand hier echt kan hockeyen.
5-2

@linksachter | 05/10

Ik vermoed dat het aan elkaar typen van or al als iets seksueels geïnterpreteerd wordt door het mod-botje...

MELANIE | 05/10

Tempo - Gouda
Tempo nipt verloren bij Rapid. Dachten jullie nou echt te kunnen winnen van 13 man? De brugklassers van Gouda beginnen lekker in het schoolritme te raken. Het onverwachte SO op vrijdag laat ze desalniettemin zo erg beven dat ze vergeten hoe ze hun stokkie moeten vasthoUden.
3-1

Capelle - Rapid
Tijd voor Rapid om een koekje van eigen deeg te krijgen. Alle teams die tot nu toe op Rapid hebben gespeeld, hebben aangegeven meer tegen de scheids te spelen dan tegen de spelertjes. Op Capelle ondergaat Rapid het zelf. Daan regelt een schaal vol kroketten voor de scheids en de Beste man is meteen verkocht.
4-1

Dopie - Feijenoord
Feutjes verloren van de kansloze inwoners uit Delft. Tegen Feijenoord willen ze het graag rechtzetten maar de goUden rakkers roepen zaterdagavond toch iets te hard. Feijenooit profiteert hier optimaal van.
2-2

Pelikaan - Ypenburg
De vogels verloren van de net niet Rotterdammers? Mooi man. 2e klasse toch nog maar een jaartje uitstellen? Frank poedert de neusjes van zn spelers een keertje extra en ze gaan vol gas.
3-4

Prinsenbeek - Souburgh
Hier kijk ik toch wel naar uit: frustratie tegen frustratie. Ik hoop dat de mannen van Souburgh kunnen stunten.
1-2

Scoop Delft - Spijkenisse
BRAVO SCOOP! Delfste Derby gewonnen
2-0

@linksachterlij | 05/10

Je mag om een of andere reden geen voor al (aan elkaar) typen. Misschien was dat het?

gozert | 05/10

Nou mannen het waren weer bijzondere uitslagen zal ik maar zeggen. De 0 was nergens heilig en er werd stevig op los gescoord. De groene pakken de blauwe in Delft, Feijenoord (weer) geen 3 punten. Rapid wint alweer de zoveelste pot dit seizoen. Spike geeft Pelikaan een pak slaag? Man man man. Enfin, voorspellen!


Tempo-Gouda
Na een late tegentreffer tegen Rapid is Tempo uiterst gedreven om te winnen zondag. Gouda zal geen probleem zijn. De eerste proefwerkweek komt eraan en daarom slaat de helft van de kaaskoppen de training over deze week.
4-2 en een lekker blaadje

Capelle-Rapid
Rapid in een goed flow maar Capelle uit is andere koeck. Op voorhand is deze pot al beslist.
3-2 en een lekkere schaal kroketten voor Daan!

Dopie-Feijenoord
De Hemelschblauwe thuis kloppie gekregen van de gehandicapte TU broertjes. Haha! Wel denk ik dat ze zich kunnen herstellen tegen Rotterdam-Zuid. Mits ze niet tot 5h in de Soos zitten.
5-2

Pelikaan-Ypenburg
Verloren van Spike? Schaam je. Ype gewonnen van de Prinsjes. Is het lek in The Hague dan toch te boven? Who knows, who cares. Deze pot gaat gelijk op waarnaar Ypenburg toch aan het langste eind trekt. Medemogelijk gemaakt door de pre-workout van Frank.
3-4

Prinsjes-Souburgh
Prinsjes dit seizoen nog niet echt ijs kunnen breken. Met 6p uit 4 ga je niet promoveren. Achja weer een jaartje 3e klasse is ook prima, toch? Ze gaan deze pot wel winnen. Souburgh is zoals verwacht niks nieuws. Op Dinsdagavond is er lekker gespard op de training. Misschien moeten jullie het gewoon bij bal en stick hoUden mannen.
5-1

Scoop-Spike
Scoop zit in een goede flow. Spike ook knap gewonnen van Pelikaan. Deze pot zal gelijk opgaan waarnaar Scoop toch de bovenliggende partij blijkt te zijn.
2-1

linksachterlijk | 04/10

Er is iets mysterieus mis met de Woordkeus en/of internet tekens van mijn voorspelling voor Scoop - Spike waardoor ik hem niet kan posten, dus die uitslag krijg jullie helaas zondag pas te horen.

Veel plezier deze vrijdag en zondag mannen!

linksachterlijk | 04/10

Tempo - Gouda
Ik denk dat de Ritalindealer op de Goudse middelbare gestopt is na de eerste speelronde want de scholieren hebben al een tijdje niks gepresteerd op het hockeyveld. Ook tegen Tempo ligt de focus buiten de lijnen.
4-0

Capelle - Rapid
Twee teams die tot nu toe nette resultaten neer hebben gezet. Het zou toch hilarisch zijn als Rapid de drie punten voorsprong volhoudt, maar ze gaan het niet makkelijk krijgen.
2-3

Dopie - Feijenoord
Gelijk tegen de kaasboys is een prima resultaat voor de manneh uit Roffa. 30 hoge ballen van de aanvoerder van Feijenoord triggeren de Post Traumatische Scoop Stoornis die Dopie aan afgelopen weekend heeft overgehoUden, maar het lukt ze toch om een puntje te pakken.
2-2

Pelikaan - Ypenburg
Na het verlies in de eerste speelronde bij Gouda zijn de mannen van HCY prima op stoom. Pelikaan heeft inmiddels echt wel bewezen dat ze thuishoren in de derde klasse. Ze verliezen dan ook netjes van de Ypenezen.
1-3

Prinsenbeek - Souburgh
Ik ben benieuwd of het doelsaldo van de Scooterboys de -100 gaat bereiken dit jaar. Ik vermoedt in ieder geval dat Prinsenbeek ze een flink stuk op weg helpt. De ene na de andere bal stuitert bij Souburgh het doel in op het waterveld van HCP.
8-1

XboxMetFifa18 | 04/10

Silvercup:
Jaja, vrijdag is het weer zo ver, de silvercup. Daan van Capelle zal vast bij een team langs de lijn staan om een bitterbal mee te pakken. De shreeuwlelijk van feijenoord steekt het veld van Souburgh in de fik. Kortom, het wordt weer een feestje vrijdag!

Zevenbergen - Gouda
Gouda mag een heel end rijden naar Zevenbergen. Voor de kaaskoppen is het een verassing dat ze zelf hier wel gewoon een normaal veld kunnen betalen. Al dat gestuiter doet ze geen goed en helaas is dit stuk voor niets gereden.
1-0

Souburgh - Feijenoord
Over goede velden gesproken. Deze kraker mag gespeeld worden in de plaatselijke zandbak. De laagvliegers tot nu toe in de competitie. Ookal heeft Souburgh meer punten, denk ik wel dat - mede dankzij dat veld dat in de fik staat - dat Feijenoord wel wint.
6-7

Waddinxveen - Dopie
De buren van Gouda, maar naar verluid nog slechter. Dit wordt een makkelijke pot voor de stUdenten, was het niet dat ze allemaal op een fuifje zijn. Ook met de 9 overgebleven feuten wint Dopie makkelijk.
0-4

Rapid - Scoop
Rapid mag voor het eerst tegen de nepstUdentjes uit Delft, ik wens ze veel plezier. Ze gaan het nodig hebben. De nerdjes doen hun stinkende Best, maar komen simpelweg te kort voor Rapid.
1-0

Tempo - Bommelerwaard
1 uur en een kwartier rijden. Ik heb het met Bommelerwaard te doen. Maar ja, ze liggen beide ook gewoon te ver weg. Ik weet niks van Bommelerwaard, dus ik denk wel dat ze winnen van Tempo.
2-3

Vlijmen - Pelikaan
Nog zon ploeg in de buurt van Den Bosch, kunnen ze daar ook zo goed hockeyen als HC Den Bosch? Denk het niet, als je zo goed was zou je wel daar hockeyen, toch? De vierde klasse laat deze pot niet haar mooie kant zien, met veel gehak en lange ballen blijft het 0-0. Gelukkig is de scheids het gewend

Competitie:
Je zou het bijna vergeten, maar er is ook nog competitie hockey zondag, wat een genot

Tempo - Gouda
In BoZ staat het zonnetje te stralen vandaag, op wonderbaarlijke wijze winnen ze met dubelle cijfers. De kaaskoppies zijn dan ook wel erg slecht.
11-3

Capelle - Rapid
Capelle volledig uitgerust en vol bruin fruit. Mede hierdoor troefen ze Rapid volledig af en ziet Rapid eindelijk in dat nog een promotie er niet in zit dit jaar.
5-0

Dopie - Feijenoord
In Delft laat Feijenoord voor het eerst écht mooi hockey zien. Helaas staat Gözübüyük te fluiten en wordt de goal van Feijenoord afgekeurd
1-1

Pelikaan - Ypenburg
Ik heb nog niets echt interresants opgeschreven... En dat ga ik hier ook niet doen.
2-0

Prinsenbeek - Souburgh
De prinsjes winnen met gemak van Souburgh, ze zijn duidelijk van een ander caliber. Zoals Cruyff zou zeggen, de verdediging is zo lek als een mandje.
10-0

Scoop Delft - Spijkenisse
Spike krijgt 5 minuten voor de website begint de sleutel van een kleedkamer en kan zo toch nog bespreken. Dit blijkt te kort tijd en ze verliezen hier.
1-0

snel | 03/10

Bij Feyenoord tegen Gouda hadden de mannen in het geel, de administratie niet op orde, daarnaast zaten ze ook al niet al te Best in de website

schreeuwlelijk | 03/10

Had die gast van ons nou 2de geel zonder rood? Of was één kaart groen?

-Die schreeuwlelijk langs de kant bij Feijenoord