Speelronde 4

Geplaats door: El Patron ( )

  • 3C
  • 26/09
  • 1548

NIET ALLEEN KLIKKEN, OOK TIKKEN!
Na een weekend vol hakken en rondvliegende splinters staan er een hoop attractieve websiteen op de planning.

Dopie - Scoop Delft

Feijenoord - Gouda

Rapid - Tempo

Souburgh - Capelle

Spijkenisse - Pelikaan

Ypenburg - Prinsenbeek
Reageren

@Tempo | 03/10

Mannen, verliezen van rapid had ik niet verwacht. Stonden zeker geen bonds op deze pot?
Graag uitleg!

Bas Bowlingbal | 02/10

Prinsjes uit bij de bowlingboys is elk seizoen een pot om naar uit te kijken. De ploegen die vorig jaar nog tegen elkaar op bokste, lijken nu in complete mengelmoes. Weten de prinsjes den haag te verlaten met 3 punten, of gaan de punten pas in breda genomen worden? Hoe dan ook, na de website een sportief pilsje met de haagse beren.
2-2 is de middenweg

Koning Unibet | 29/09

Dopie - Scoop Delft
De maagden tegen de rukkers, God wat is dit een droevige boel wat hier op het veld staat. Dan ga je studeren en kies je voor een worstenfeest en een trieste club, waarbij de lauwe kannetjes elke zondag zonder schroom worden uitgeserveerd. Mocht het toch om hockey gaan zal Dopie de betere ploeg zijn. Echter hebben ze de avond ervoor wederom lopen crackertrekken waardoor de helft last heeft van de handjes en de stick niet meer correct vasthoudt. Drama in Delft en vraagtekens binnen het 3eklasse form, de eerste verassing 0-3

Feijenoord – Gouda
Marokko vs Turkije, de slagers vs de pubers of dikke CV vs dikke CV deze website is niet om aan te gluren. Feijenoord kan niet hockeyen en staat op het veld omdat ze moeten, niet omdat ze willen. Daarentegen wil Gouda graag kunnen hockeyen maar is het voor sommige spelers verstandiger om naast het veld te blijven staan. Geen talent in een trieste stad op een triest veld, in- en intrieste vertoning net als de uitslag, 0-0

Rapid – Tempo
De topper van de week als je dit had voorspelt in het begin van de competitie had ik je verteld dat je beter al je geld op 0 kon zetten. Rapid komt aantreden met een fitte selectie en 2 scheidrechters die de avond ervoor nog in het tenue van Rapid hebben geslapen. Weer een website in de 3e klasse waar de thuisploeg met 13 spelers komt aantreden. Paco schiet uit zijn slof waarna hij een kaart krijgt, 13 tegen 10 is voor tempo geen beginnen aan. Opa redt nog de eer maar Rapid gaat fier aan kop, 2-1

Souburgh - Capelle
Graag zou ik deze website omtoveren tot de frituur derby. Souburgh hoort niet in deze klasse, de dikke die zij voorin hebben lopen kan net een bal aannemen maar verder is het een trieste bende. Capelle is niet veel beter en moet het voornamelijk hebben van de thuispunten. 1-2 thuis verliezen zorgt er voor dat Capelle gemotiveerd richting Alblas afreist, bij het zien van het veld komt de realisatie dat ze tegen de slechtste ploeg uit de competitie spelen. Toch prikt Daan er 1 in, 0-1 en een dikke bruine fruitschaal als beloning voor het reizen.

Spijkenisse – Pelikaan
Een ploeg die onterecht promoveert tegen een ploeg die niks te zoeken had in de 2e klasse. Laten we kort en bondig zijn Spijk verdient het niet en Pelikaan is ook niet alles. 1-3

Ypenburg – Prinsenbeek
Einde flanneerseizoen dus de paupers uit zeker niet Den Haag komen weer op stoom? Na het horen van alle verhalen reizen de Prinsjes met poep in de broek af naar het noorden. Eenmaal gearriveerd staat de halve selectie van Ypenburg nog te kauwen alsof ze aan het grazen zijn in de wei. Onwetend dat de jonge mannen zijn gaan ze met volle moed het veld op, Johnny krijgt een moment van verstandsverbijstering en duwt de A-speler met bal de goal in. Gelukkig voor de bodybuilders spelen ze thuis waardoor de scheids deze goedkeurt. Ik voorspel een magere overwinning maar een gigantisch dip, 1-0

Taktaktaktak | 26/09

Dopie - Scoop Delft
De derby in Delft tussen de teams met de grootste nerds uit de competitie. Dopie dan nog enigszins sociale nerds. Ik verwacht dat Dopie voor promotie zal gaan dit jaar en koopt een winst bij Scoop af met 3 lauwe kannetjes pils.
8-0

Feijenoord - Gouda
Feijenoord heeft tot nu toe laten zien dat ze ook dit jaar moeten vechten voor behoud in de 3e klasse. Gouda een doelpuntloos weekend gehad, ben benieuwd hoe die website is verlopen.
Ik schat de kaaskoppen te sterk voor de hooligans.
1-3

Rapid - Tempo
Dit is toch wel de website van het weekend. Tempo dendert aardig door met 17 doelpunten uit 3 websiteen. Promovendus Rapid heeft tot nu toe laten zien dat ze goed meekomen in de 3e klasse met maar 1 tegendoelpunt.
Ik heb gehoord dat ze thuis wel altijd met 13 man staan.
Met bonds 2-2
Zonder bonds 3-0

Souburgh - Capelle
Een website waar niemand gelukkig van wordt… Capelle thuis verliezen van de pezige jongens uit ‘Agga’, geen Beste start van het seizoen. Souburgh een dikke nederlaag afgelopen weekend, zijn jullie nou nog niet overtuigd dat jullie beter naar de 4e klasse kunnen?
Dikke Daan haalt tijdens de warming-up de bitterbalresten uit z’n kiezen om er vervolgens 3 in te leggen in de Sahara.
0-3

Spijkenisse - Pelikaan
De mannen die zelf niet kunnen promoveren tegen de Brabantse watervogels. Ik zie beide teams dit jaar wel vertrekken naar hun vorige klasse.
0-6

Ypenburg - Prinsenbeek
Zullen deze ploegen dit jaar weer voor promotie spelen? Beide nog niet veel bijzonders laten zien. Misschien kunnen jullie die 2e klasse beter gewoon uit het hoofd zetten. Frank vult de bidons met preworkout waarna ze met wat geklungel en wat hulp van de scheids 2 keer weten te scoren.
2-0

tiktiktiktiktik | 26/09

Dopie - Scoop Delft
De Delft derby. Ik heb niet zo veel met Delft, zolang er enkel kannetjes zijn, hoeven ze van mij niet in deze competitie. Dopie wel het betere team en wint.
2-0

Feijenoord - Gouda
De brilstand bij Gouda en wel 10 doelpunten bij Feijenoord, wat een contrast. Dat gaan we deze week ook terug zien, want, mede geholpen door de scheids vliegt Rotterdam over Gouda heen.
5-0

Rapid - Tempo
Bij Tempo zijn zondag ook 10 goals gevallen, man wat een leuke websiteen. Op het waterveld van Rapid is dat wel wat lastiger voor onze mannen uit BoZ, toch verdubbelen ze het aantal tegengoals van Rapid. De aziaat van Tempo rent echter langs de nog juichende spelers van Tempo en legt er zo één in.
1-1

Souburgh - Capelle
De Sahara is vandaag een modderpoel geworden. Tja, ook in deze condities kan Capelle gemakkelijk de winst pakken.
0-20

Spijkenisse - Pelikaan
Spikeball town tegen Pelecanidae. Spijker wint deze, ze zijn simpel weg te sterk voor de vogels. Na het verlies tegen Prinsenbeek van afgelopen week heeft Spike wat recht te zetten en dat doen ze dus ook.
1-0

Ypenburg - Prinsenbeek
De scheids van ypenburg weet de Prinsjes er flink in te fluiten. Was niet nodig geweest, want ze presteren sowieso al ondermaat. 2 onterechte strafcorners en een veldgoal later is de stand
3-0

gozert | 26/09

nou mannen het was me weer een weekend. Verrassende dingen voorbij zien komen. Capelle verliest thuis? De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Pelikaan en Dopie delen de punten. Gaan deze 2 ploegen de dienst uitmaken dit seizoen. Wie zal het zeggen.
Enfin, voorspellingen....

Dopie-Scoop
De Delfste derby. de Lamme en de blinde. Dit is peanuts voor Henegouwers.
3-1

Feijenoord-Gouda
Feijenoord uit op eerherstel tegen 5 vwo van Gouda. 0-0 spelen zie je ook niet vaak. Benieuwd naar het verloop van deze pot. Ik denk dat de havenarbeiders thuis in de badkuip toch aan het langste eind trekken.
2-0

Rapid-Tempo
Rapid al knap op 7 punten. Ook maar 1 tegengoal, chapeau. Tempo ook al aardig wat voor mekaar kunnen boksen. Dit beloofd een wereld pot te worden. Helaas is Tempo (mededankzij Opa) toch een stuk sterker.
0-2

Souburgh-Capelle
Daan jonge hoe kunnen jullie nou thuis verliezen. Uit in de Alblas, altijd lastig. wel denk ik dat Capelle deze pakt.
2-4

Spike-Pelikaan
Spike gaat stunten tegen de Pelikanen. Ik voel het aan alles. De albino knalt er 3 in.
3-1

Ypenburg-Prinsenbeek
De opgepepte mannen van Ype knap gewonnen uit in Capelle. De vloek is dan eindelijk doorbroken. De Prinsjes zijn dan toch echt niet meer wat het was? promotie gaat een taaie worden als je 3-2 van Spike wint. De Johnny Bravos van Ypenburg zijn toch een maatje te groot voor de prinsjes.
4-1

Daan | 26/09

Ik lust helemaal geen bitterballen man! Doe mij maar een schaal kroketten

El Patron | 26/09

Dopie - Scoop Delft
De campus derby uit Delft. Hier gaat Dopie flink over de nepstUdentjes van Scoop heen. 6-0 en daarna 2 kannetjes lauwe pis.


Feijenoord - Gouda
De mannen van Meneer de trainert tegen de pubers uit Gouda. Jimmy geeft 3 spelers een knelbroek spoelt 3x de wc door met het hoofd van de aanvoerder er in. Jimmy krijgt een waarschuwing voor dit gedrag en mag blijven staan. 2-0

Rapid - Tempo
Nog meer pubers... de pubers van Rapid tegen de temponezen uit Bergen op Zoom. Rapid speelt op hun vertrouwde veld. De moeder van de nummer 4 van Rapid laat haar tietjes zien, tempo van de leg 1-0

Souburgh - Capelle
Huilen dit... hier doe je niemand een plezier mee. Laten we nogmaals proberen Souburgh naar de 4de klasse te krijgen. 0-5 Daan verslikt zich in zijn, net iets te warme, bitterbal. Ook zonder Daan moet het lukken tegen souburgh.

Spijkenisse - Pelikaan
Spikecity tegen de pelikanos spike komt simpelweg te kort. De albino uit het net niet Rotterdam schiet er 1 in. dat maakt de uitslag 1-4

Ypenburg - Prinsenbeek.
Ypenburg gewonnen. Het ziet er nog niet heel overtuigend uit vanuit de bulldozers uit Den Haag. Prinsenbeek is ook niet meer wat het was. 7-0 voor Ypenburg